KERESÉS search-close

emberölés

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "emberölés"

Pásztor Anna: “Egy picit levágták a szárnyaimat…”

Az énekesnő zaklatási ügye óta a zenekar többé már nem sminkesre, hanem biztonsági őrre költ…

15 év a kalapácsos gyilkosnak

15 év fegyházra ítélte a bíróság azt a férfit, aki kalapáccsal verte agyon lakótársát Pécsen, még 2016-ban. Egy eltűnt mobiltöltőn vitatkoztak össze. Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölésben találta bűnösnek a bíróság, az ítélet nem jogerős.

Bajonettel ölte meg az ismerősét

Bajonettel ölte meg ismerősét egy férfi Zabaron – most emeltek vádat ellene. Tavaly májusban együtt italoztak, majd valamin összevesztek. Ezután dulakodni kezdtek, majd a férfi háromszor megszúrta áldozatát, akinek esélye sem volt, azonnal meghalt. A feltételezett gyilkost nem sokkal később elfogták, azóta is őrizetben van. Ha elítélik, akár élete végéig rács mögött maradhat.

Életfogytiglani börtönt kaphat a társát halálra kínzó hajléktalan

Életfogytiglant is kaphat - vádat emelt az ügyészség a hajléktalan ellen, aki még januárban halálra kínozhatta egy társát Debrecenben. A vádiratból most kiderült, hogy korábban többször volt már büntetve. Információink szerint lopás, rablás és súlyos testi sértés miatt is ült már börtönben. Ezúttal különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolják.

20 ezer forint miatt verte agyon a feleségét

20 ezer forint miatt verte agyon feleségét egy szentlőrinci férfi tavaly áprilisban – ma hat év börtönre ítélték. A házaspár gyakran vitatkozott egymással, mert a férj pénzét az asszony alkoholra költötte. A végzetes estén is ezen vesztek össze, a férfi kegyetlenül megverte feleségét, és lefeküdt aludni. Az asszony belehalt a bántalmazásba.

Gyilkolhatott is a bolti szurkáló

Gyilkolhatott is a férfi, akit a napokban tartóztattak le, mert a gyanú szerint megkéselt egy bolti eladót Nyíregyházán. A gyilkosság áldozata egy 21 éves mándoki nő, másfél hete eltűntként keresték. Holttestét tegnap találták meg a rendőrök egy autó csomagtartójában. A kocsi, ahogy fogalmaztak, a napokkal ezelőtti késelés gyanúsítottjához köthető. Úgy tudjuk, a férfi beismerte a gyilkosságot.

Egy dühös apa lőtte le a nőt a nyílt utcán, Békásmegyeren

Egy dühös apa gyilkolt szerda hajnalban Békásmegyeren. Úgy tudjuk, a férfi lánya összeköltözött egy fiúval, akinek az édesanyja befogadta a párt. Ő volt az áldozat. Az óvónőként dolgozó asszonyra a férfi azonnal rálőtt, amint kilépett az utcára. Esélye sem volt, hogy túlélje.

Budapesten, az utcán lőtték agyon a nőt

Gyilkosság Budapesten! Az utcán lőttek agyon egy nőt hajnalban a 3. kerületben. A környéken élők hangos durranásokat hallottak, azonnal riasztották a rendőröket. Az áldozat egy 56 éves asszony, a gyanú szerint egy ismerőse lőtte agyon. A férfit később, néhány utcával arrébb találták meg a rendőrök. A kocsijában ült, úgy tudjuk, megpróbált öngyilkos lenni.

Egy évvel ezelőtt tűnt el VV Fanni, még most sem tudjuk mi történt vele

Novozánszki Fanni 24 éves és pontosan egy éve nem tudni róla semmit. Mindössze annyit, hogy valószínűleg megölték. Fanni tavaly november 20-án tűnt el Budapestről. Az utolsó felvételen, ami róla készült, az látszik, hogy egy férfi cipeli le XIII. kerületi lakásából. Akkor már biztosan eszméletlen volt. Azóta mindenhol és mindenhogyan keresték, egyelőre eredmény nélkül.

Kilenc évet kapott az ásós gyilkos

Kilenc év börtönt kapott a kenézi ásós gyilkos. A férfi tavaly novemberben agyonverte éppen nála vendégeskedő ismerősét egy ásóval. Együtt ittak, majd valamin összevesztek, ezután történt a gyilkosság.

Nem tért magához a kómából

Meghalt a kórházban az a 26 éves kapuvári nő, akit péntek este azért fojtogatott ájulásig volt barátja, mert ő nem akarta újrakezdeni vele a kapcsolatot. Miután összevesztek, hátulról támadt a nőre és egy zsineggel fojtogatta. A helyiektől tegnap megtudtuk, hogy azért szakítottak, mert a 32 éves férfi korábban megverte.

Gyilkosság Almáskamaráson: nem tudta visszatartani a vejét

Ha nem leszel az enyém, ne legyél másé sem. Ezzel fenyegetőzött korábban az a férfi, aki a hétvégén megölte a felesége új barátját majd magával is végzett a Békés megyei Almáskamaráson. Az éjszakai támadásról az asszony mostohaapja beszélt Híradónknak.

Megölte felesége új párját

Megölte felesége új párját majd magával is végzett a gyanú szerint egy férfi éjszaka a Békés megyei Almáskamaráson. Az engedéllyel tartott vadászpuskájával lőtt.

Gyógyszerrel mérgezte férjét

Hónapokon át gyógyszerrel mérgezhette férjét egy asszony a Fejér megyei Szabadbattyánban – a rendőrök gyanúja szerint. A férfi pénteken hunyt el, feleségét másnap vették őrizetbe, bevallotta tettét. A házaspár régóta a településen élt, a férj szobafestőként dolgozott, az asszony biztonsági őr volt. A szomszédokat megdöbbentette a gyilkosság.

Életfogytig tartó börtönt kér az ügyészség

Életfogytig tartó börtönt kér az ügyészség arra a petőfiszállási férfira, aki 6 ezer forintért brutálisan megölt egy idős asszonyt még 2010-ben. Ez azután derült ki, hogy a támadó 7 évvel később a gyilkosság helyszínéhez közel újra egy idős nőre támadt. Az ügyész megdöbbentő részleteket közölt a 8 évvel ezelőtt emberölésről.

 SZÖRNYŰ: Egy csecsemő holttestére bukkantak

Csecsemőholttestet találtak egy lakóház kertjében, Kétsopronyban. A gyermek a nyomozás jelenlegi adatai szerint élve született, a gyanú szerint születése után édesanyja ölte meg.

Tagadja, hogy ő szúrt


szerző:
2018.03.09. 18:15
Tagadja, hogy ő szúrt

Szíven szúrta volt anyósa élettársát az a férfi, aki ellen a napokban emeltek vádat. Az ügyészség szerint a vádlott még tavaly ölte meg ismerősét Budapesten, miután valamilyen családi ügy miatt összevesztek. Nem menekült el, megvárta a rendőröket a lakásban, ahol elfogták.

Féltékenység miatt gyilkolt

Féltékenységből ölte meg élettársát és annak testvérét az a férfi, akit pénteken fogtak el a rendőrök Jász-Nagykun-Szolnok megyében. Ma döntött a bíróság előzetes letartóztatásáról.

Brutálisan végzett a feleségével

Leghamarabb 25 év múlva, 85 évesen szabadulhat az a férfi, aki 2016-ban kegyetlenül végzett feleségével. Ma jogerősen is elítélte a bíróság. Otthon, baltával verte agyon az asszonyt, majd holttestét felgyújtotta. Magával is végezni akart, de a tűzoltók még időben megtalálták.

Öngyilkosságnak próbálta beállítani tettét

Megölte a vendégét, öngyilkosságnak próbálta beállítani. Egy 50 éves iharosi férfi előbb azt mondta a rendőröknek, hogy az ismerőse megölte magát, amíg ő aludt, de a boncolás kiderítette, hogy leszúrták.

Sokkot kapott az áldozat lánya

Napok óta alig alszik, és még mindig sokkos állapotban van a Mezőnyárádon meggyilkolt idős nő lánya. Az asszonyt 83 éves élettársa ölhette meg. Lánya a Híradónak azt mondta: részegen az idős ember állandóan szidta az asszonyt.

MEGGYILKOLTÁK ÉDESANYJÁT: „Nincs megbocsájtás”

Ezt mondta annak az idős asszonynak a lánya, akit 83 éves élettársa gyilkolhatott meg. A nő szerint, nem igaz, hogy anyja provokálta volna a férfit. Az élettárs többször bántotta az anyját, a férfi ellen távolságtartási végzés is érvényben volt.

Gyilkosság lett a sok vita vége

Több évnyi felgyülemlett feszültség miatt bántotta élettársát - ezt mondta a kihallgatásán az a 83 éves férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte 71 éves párját kedden, Mezőnyárádon. Ügyvédje szerint az idős ember mindent bevallott, és nagyon megbánta tettét.

Az otthoni ellenőrzést nem írja elő a törvény

Ellenőrizhetetlen a pszichiátriai betegek otthoni gyógyszerezése. Ezt mondta a Híradónak nyilatkozó pszichiáter a tornyospálcai gyilkosság kapcsán, amikor egy mentálisan beteg férfi halálra késelte az apját.

 Brutálisan ölhette meg szállásadóját

Szíven szúrta és a nyakát is elvágta! Tizenöt év börtönt kaphat az a férfi, aki a vád szerint megölte szállásadóját tavaly áprilisban Tolnán.

Meghalt a 21 éves nő is


szerző:
2018.01.08. 18:05
Meghalt a 21 éves nő is

Belehalt sérülésébe az a 21 éves anya, akit korábbi barátja lőtt le a hétvégén Budapesten. Úgy tudjuk, hogy a fejét érte a lövés, válságos állapotban került kórházba, ahol ma délelőtt hunyt el.

Videó készülhetett VV Fanni gyilkosáról

Erőszakos embernek ismerték Kulcson azt a férfit, akit a rendőrség az egykori valóságshow szereplő, a VV Fanniként ismertté vált 24 éves nő meggyilkolásával gyanúsít. Információnk szerint autójában megtalálták a lány vérét.

Mobiltöltő miatt ölhetett

Önvédelemből használta a kalapácsot, ezt mondta vallomásában az a pécsi férfi, aki a vád szerint tavaly nyáron brutálisan végzett ismerősével. Az ügyészség szerint egy mobiltelefon töltő miatt veszekedtek, majd a támadó kalapácsot fogott és többször ütött.

 

Lelőttek egy embert az M5-ös csengelei pihenőjében

A rendőrség közlése szerint súlyos, életellenes bűncselekmény történt december 5-én, hajnalban, az M5-ös autópályán, a csengelei pihenőben. Egy ember meghalt, egy ember pedig megsérült. A rendőrség az esetről több információt nem adott, egyelőre annyit lehet tudni, hogy emberölés gyanújával „forrónyomon bevezetett intézkedésekkel” megkezdték a nyomozást. További részletek a Híradóban 18 órakor!

Kutyalánccal verte halálra a 69 éves nyugdíjast

Sohasem szabadulhat a rácsok mögül az a férfi, aki egy kutyalánccal halálra vert egy 69 éves nyugdíjast otthonában még 2013-ban Ózdon. Három másik társával együtt 20 ezer forint értékű holmit vitt el a családi házból, ahol egy idős testvérpárra támadtak rá.

Nem találta a pénzt, ezért megölte feleségét

Szörnyű részletek derültek ki a gyilkosságról. A férj napokkal a gyilkosság után megtört, beismerő vallomást tett. A vádiratból most kiderült, hogy miután számon kérte házastársát a pénzről, ököllel torkon ütötte, amitől az asszony összeesett. Férje úgy látta, meghalt, ezért eltűntette a holttestet.

Ezer forintért gyilkolhatott

Ezer forintért és egy tőrért gyilkolhatott meg egy idős asszonyt az a férfi, aki ellen a napokban emeltek vádat. A büntetett előéletű támadó áprilisban tört be a 84 éves nyírturai asszonyhoz, majd egy konyhakéssel összeszurkálta és egy széklábbal agyonverte.

Egy fiatal segíthette a gyilkost

Segítőtársa is volt a zsámboki gyilkosnak! A rendőrök reggel közölték: a 24 éves gyilkossággal gyanúsított férfi után egy fiatalkorú gyanúsítottat is elkaptak. Információink szerint ő is tudott a gyilkosságról, de nem szólt a rendőröknek, és még elbújni is segített társának.

Nagybátyjára vallott


szerző:
2017.10.12. 18:10
Nagybátyjára vallott

Gyerekkora óta ismerte áldozatát az a 19 éves fiú, aki a gyanú szerint másfél hete 5 ezer forintért úgy megvert egy 87 éves asszonyt Tatabányán, hogy két nappal később a kórházban belehalt sérüléseibe. A nyomozók szerint a fiú megváltoztatta vallomását.

Az utcán ölte meg barátnőjét

A nyílt utcán halálra szurkálta barátnőjét, aztán magával is végezni akart egy férfi Nagykanizsán. Információink szerint a pár hazafelé tartott, amikor összevesztek valamin. Dühében a férfi kirángatta a nőt a kocsiból, majd többször megszúrta és elvágta a torkát. Aztán a szemtanúk szerint csak akkor kezdett menekülni, mikor meglátta a rendőrautókat. Nem sokkal később még a helyszínen elfogták.

Emésztőgödörbe betonozták

Megfojtottak, majd bebetonoztak egy emésztőgödörbe egy nagytarcsai férfit. A gyilkosság húsz éve történt és az ügyben már született egy ítélet. Három ember került börtönbe, de kettő már kiszabadult. Ma áldozatuk élettársa állt bíróság elé. Az ügyészség szerint nemrég kiderült, hogy a nő fogadta fel a bérgyilkosokat. Egy autót, ékszereket és egymillió forintot ígért, ha megölik élettársát.

 

Beismerő vallomást tett

Még élt a 17 éves borsodnádasdi lány, amikor gyilkosa egy vízzel teli aknába dobta. Ezt a rendőrség közölte azután, hogy tegnap elfogtak egy húsz éves fiatalt, akit a gyilkossággal gyanúsítanak. Szakértők szerint a lány halálát fulladás okozta. Eltűnését édesanyja jelentette be vasárnap, miután nem ért haza a buliból. A fiatalember beismerő vallomást tett, azt állítja, a lány rosszul lett, és ő nem akarta, hogy emiatt bajba kerüljön, ezért tette a vízaknába.

Pénzért ölte meg a prostituáltat, életfogytiglant is kaphat

Életfogytig tartó fegyházat is kaphat az a férfi, akit egy kecskeméti nő meggyilkolásával vádol az ügyészség. A férfi a vádirat szerint több százezer forintos tartozást halmozott fel, ezért elhatározta, hogy megöl és kirabol egy prostituáltat. A nőt az aktus után többször nyakon szúrta, áldozata a helyszínen meghalt. A férfi 40 ezer forintot zsákmányolt, de nem örülhetett sokáig, a rendőrök néhány óra alatt elfogták.

Fejszével verte agyon áldozatát a túronyi gyilkos

Megdöbbentő brutalitás - fejszével verte agyon idős áldozatát a túronyi gyilkos. A támadó ezután kirabolta az idős német férfit. A tavaly májusi gyilkosság ügyében most emeltek vádat. Az ügyészség szerint a gyilkos néhány tízezer forint értékű műszaki cikket vitt magával, majd később visszament a házba és kitakarított, hogy eltüntesse a nyomokat. Akár életfogytig tartó börtönt is kaphat.

Családi tragédia: megölte feleségét, majd magával is végzett

Családi tragédia történt a Győr-Moson-Sopron megyei Vásárosfalun. Egy nyugdíjas rendőr megölte a feleségét, majd magával is végzett. A helyiek szerint a férfi évek óta súlyos betegséggel küzdött, és mióta legidősebb fiukat elveszítették a család teljesen bezárkózott. Híradónk információi szerint a házaspárra másik fiuk talált rá tegnap. A rendőrség emberölés miatt nyomoz.

Összeszurkálta, majd áthajtott áldozatán

Vádat emelt az ügyészség a tavalyi brutális szolnoki gyilkosság ügyében. A vád szerint a 22 éves férfi tavaly pénzt akart szerezni egy területi képviselőtől, ezért a 61 éves férfit összeszurkálta, majd miután látta, hogy még nem halt meg, áthajtott rajta egy autóval. Minden pénzét eljátszotta szerencsejátékokon, ezért akart újabb összegeket szerezni. Csaknem egymillió forintot zsákmányolt áldozatától.

Elsírta magát a vádlott


szerző:
2017.05.29. 18:05
Elsírta magát a vádlott

Elsírta magát a bíróságon az a nő, aki halálra késelt egy idős asszonyt egy éve Derecskén. Albérlőként lakott a házban, a támadó és áldozata is részeg volt, amikor a gyilkosság történt. A vádlottat első fokon már elítélték, akkor 4 év négy hónap börtönt kapott, most ez jogerős lett. A nő azt mondta, megbánta, amit tett.

Hagyta, hogy meghaljon az anyja

Nem érzi magát bűnösnek, ezt mondta a bíróságon az a férfi, akit azzal vádolnak, hogy nem látta el súlyosan beteg, mozgásképtelen anyját. Az idős nő hetekig embertelen körülmények között feküdt, majd meghalt. A két évvel ezelőtti ügy tárgyalása most kezdődött Miskolcon. A férfi azzal védekezett, anyja kérte, hogy ne hívjon orvost. Az ügyészség különös kegyetlenséggel elkövetetett emberöléssel vádolja.

Élve ásta el áldozatát


szerző:
2017.05.09. 18:00
Élve ásta el áldozatát

Fojtogatta, többször megszúrta, majd élve elásta áldozatát egy solymári férfi a gyanú szerint. A szigetszentmiklósi nő április végén tűnt el, azóta keresték. Holttestét Újlengyel közelében egy erdőben találták meg múlt csütörtökön. Az eddigi vizsgálat szerint támadója előbb brutálisan bántalmazta, majd megpróbálta eltüntetni, ezért elföldelte a nőt, aki ekkor még élt. A rendőrök a gyilkosság indítékáról nem beszélnek, de úgy tudjuk, ismerték egymást.

Két hajléktalant öltek meg

Egymástól nem messze két hajléktalant öltek meg Tatabányán. A rendőrség még vizsgálja, hogy van-e összefüggés a két gyilkosság között.  Az egyik áldozatot reggel egy buszmegállóban találták meg, úgy tudni, hogy halálra verték. Ott még helyszíneltek, amikor három órával később, alig egy kilométerrel távolabb újabb holttestet találtak. A rendőrség szerint őt is megölhették.

Vascsővel verték agyon

Vascsővel verték agyon támadói a 86 éves asszonyt két hete a Borsod megyei Nyéstán. Három férfit és két nőt gyanúsítanak a gyilkossággal. A bíróság pénteken döntött előzetes letartóztatásukról. A gyanú szerint az egyik nő találta ki, hogy rabolják ki az asszonyt, mégpedig azért, mert ha nem szerez pénzt, elvehetik a gyerekeit.

Bedrogozva kövezték halálra a világutazót

Bedrogozva kövezték halálra: életfogytiglan és 18 év fegyház az izraeli világutazó gyilkosainak. Az izraeli férfit ketten ölték meg brutálisan a Bács-Kiskun megyei Tiszakécskén tavaly májusban. Téglákkal dobálták halálra, majd elvették mindenét: 9 ezer forintot zsákmányoltak. Alig múltak 20 évesek, egyikük életfogytiglant, másikuk a fiatal kora miatt 18 év fegyházat kapott első fokon.

86 éves nőt gyilkoltak meg


szerző:
2017.04.12. 18:00
86 éves nőt gyilkoltak meg

Egy idős asszony gyilkosát keresi nagy erőkkel a rendőrség. A 86 éves nő holttestét kedden találták meg a házában a Borsod megyei Nyéstán. Mivel egy napja nem jelentkezett, a falugondnok ment be hozzá. Egyértelmű volt, hogy az asszony gyilkosság áldozata lett. A falugondnok szerint a házat feldúlták, de hogy elvittek-e valamit, még nem tudni.

Megölte, majd hazautazott

Ült már börtönben az a negyvenegy éves férfi, akit azzal gyanúsítanak, hogy szombaton brutális módon végzett egy nyolcvannégy éves asszonnyal nyírturai otthonában. Áldozata egyedül élt, a gyanú szerint támadója a kerítésen át jutott be a házba. Miután megölte, kirabolta, majd vonattal hazautazott Kiskunfélegyházára, ahol hétfőn fogták el a rendőrök.
 

Segítséget ígért, majd megölte

Felajánlotta, hogy hazakíséri a kocsmából, majd brutálisan végzett áldozatával. Most emeltek vádat az ellen a húsz éves férfi ellen, aki az ügyészség szerint a nyílt utcán agyonverte falubelijét másfél éve Arlón. Különösen kegyetlen módon végzett a 67 éves emberrel. Hosszú évekre fegyházba kerülhet. A gyilkosságról újabb részleteket mondott el az ügyészség. Az is kiderült, hogy az idős ember még egy italt is fizetett későbbi gyilkosának hálából, amiért hazakíséri. 

Nem mondja meg, miért tette


szerző:
2016.11.21. 18:05
Nem mondja meg, miért tette

Előzetesbe került a pénteki fővárosi emberölés gyanúsítottja. Egy 58 éves férfi ölte meg az élettársát, majd feladta magát a rendőrségen. Úgy tudjuk, hogy azóta sem adott magyarázatot a tettére. Információink szerint a késelő egyszer szúrta meg élettársát, és később a rendőröktől tudta meg, hogy az asszony meghalt.

Az anya verhette agyon a kisfiát

A kisfia megölésével gyanúsítanak egy anyát Cegléden. Fejsérüléseibe hallhatott bele a másfél éves gyerek. Úgy tudni az anyát az idegesítette, hogy nem tudja megvigasztalni a folyton síró gyereket, ezért bántotta. Vasárnap hívtak mentőt a kisfiúhoz, de már nem lehetett rajta segíteni, hétfőn a boncolás derítette ki, hogy bántalmazták a gyereket. A 31 éves anyát ezután vették őrizetbe. Úgy tudjuk, hogy az asszony elismerte, hogy bántotta a gyereket.

Szabadlábon védekezhet a késelő

Megölt egy embert, mégis szabadlábon védekezhet a következő tárgyalásig. 2 és fél évre ítélte a bíróság azt a 23 éves fiatalt, aki tavaly szeptemberben egy dulakodásban szíven szúrt egy férfit Mosonmagyaróváron. A bíróság szerint az áldozat baráti társasága szította a vitát. Provokálták őket és egy pillangókéssel fenyegették a későbbi támadót, aki ugyanazzal a késsel megölte a férfit. Védője felmentést kért, az ügyész pedig súlyosbításért fellebbezett.

35 évet kapott, de azt mondja, ártatlan

Gyilkosságért 35 évet kapott tavaly, de csak most, három évvel az emberölés után árulta el, hogy szerinte ki végzett az áldozattal. Egyik ismerőse ölt - ezt mondta az a férfi, aki a vád szerint megfojtotta, szőnyegbe csavarta és egy ágyneműtartóban rejtette el rabló-társát a Pest megyei Gyálon. Ügye most kezdődött újra a bíróságon.

Halálos autólopás: bocsánatot kért az élettárs

Bocsánatot kért a gödöllői emberölés miatt a gyanúsított élettársa. A nő sajtóinformációk szerint azt mondta: bár összevesztek a napokban, esküvőt terveztek a férfival. Úgy tudni: az áldozat, egy 24 éves nő is esküvőt tervezett és gyereket is szeretett volna. A gyanúsított ügyvédje az RTL –nek azt mondta, hogy a férfi magánéleti válsága vezethetett a tragédiához.

16 évesen öltek, sajnálják

7 év valamint 6 év 6 hónap börtönre ítélték azt a két fiatalt, akik 2014-ben szenteste megvertek egy hajléktalan apát a pécsi buszpályaudvaron. A 36 éves férfi belehalt sérüléseibe. A bíróságon mindketten azt mondták, sajnálják, ami történt, nem akarták megölni a hajléktalant. Az ítélet jogerős.

21 év után ítélték el a gyilkost

19 év jogerősen az 1995-ös zuglói kettős gyilkosságért. 21 évvel ezelőtt egy idős házaspárt öltek meg otthonukban. Évekig hiába keresték gyilkosukat. Fordulatot egy két évvel ezelőtti DNS vizsgálat hozott. Azóta annyit fejlődött a technika, hogy az akkor a helyszínen talált cigaretta csikkeken lévő mintákat sikerült azonosítani. A meggyilkolt idős házaspárra 95-ben unokájuk talált rá. A nő most azt mondta Híradónknak, megkönnyebbült az ítélet hallatán.

Négy és fél órán át beszélt a vádlott

Négy és fél órán keresztül beszélt az utolsó szó jogán az a férfi, aki a vád szerint 2010-ben meggyilkolta két ismerősét. A kezdetektől ártatlannak vallja magát. A bíróságon hétfőn több oldalnyi jegyzetet olvasott fel, idézett filozófustól, de még a bíró által lektorált könyvből is. Több kriminalisztikai könyvet is tanulmányozott, így készült fel utolsó beszédére, hogy ártatlanságáról meggyőzze a bíróságot.

Vérbe fagyva találtak a nyugdíjasra

Vérbe fagyva találtak rá egy német nyugdíjas holttestére saját házában a Baranya megyei Túronyban. Tíz éve költözött oda, mert nyugalomra vágyott, mondják a helyiek, akik azt gyanítják, betörhettek hozzá, és mivel épp otthon volt, megölték.  A rendőrség nem nyilatkozik az esetről, azt írták, emberölés miatt nyomoznak.

Megfojtotta az alvó fiát


szerző:
2016.05.10. 18:05
Megfojtotta az alvó fiát

Megfojtotta 27 éves, alvó fiát egy bajai férfi. A gyilkosság után a rendőrségre ment, és feladta magát. A szomszédok szerint a fiú egyre többet ivott, és ezen időnként vitatkoztak apjával. A gyilkosság délutánján olyan részeg volt, hogy a polgárőrök vitték haza. Apja beismerő vallomást tett, de rendőrök nem árulták el, miért ölt.

Törmelékkel takarták be a holttestét

Téglával verték agyon, majd törmelékkel takarták be gyilkosai a holttestét annak az izraeli fiatalembernek, aki április végén tűnt el Tiszakécskén. A két gyanúsított beismerte a gyilkosságot. Azt is elmondták a nyomozóknak, hogy a férfitől elvették telefonjait, pénzét és laptopját. Az egyik telefont és a számítógépet azonnal eladták, a többi tárgyat pedig elásták a holttest közelében. A két férfit előzetes letartóztatásba helyezték.

Vacsorázni ment a gyilkosság után

Nem adtak neki pénzt, ezért ölhette meg nagyszüleit a hosszúpályi gyilkos a rendőrök szerint. Egy éve nyomoztak a 27 éves férfi ügyében, most vádemelést javasolnak az ügyészségnek. Az unoka, aki beismerte, hogy megölte nagyszüleit, a gyilkosság után még vacsorázni és vásárolni ment. Ha a bíróság is bűnösnek találja, akár élete végéig börtönben maradhat.

Ötezer forint miatt verte halálra

Halálra verte munkatársát – 16 évet kapott. Helybenhagyta az első fokú bíróság ítéletét a Szegedi Ítélőtábla, így jogerős lett a 16 év fegyházbüntetése annak a férfinak, aki még 2014 novemberében megölt egy román vendégmunkást, majd a férfi holttestét egy használaton kívüli kútban rejtette el a jánoshalmi tanyavilágban. A 44 éves román férfit azért verte agyon, mert azt gyanította: ellopott tőle ötezer forintot.

A kakucsi férfi több késszúrással ölte meg Vivient

Csütörtökön még arról szóltak a hírek, hogy a 20 éves K. Bálint megfojtotta a Népligetből szombat hajnalban eltűnt kakucsi lányt, mára azonban kiderült: a férfi több késszúrással ölte meg áldozatát.

Brutális gyilkosság unalomból

Horrorisztikus gyilkosságot követett el két olasz egyetemista, elmondásuk szerint merő unalomból. Egy kábítószerekkel és alkohollal átmulatott éjszakán találták ki, hogy ki kellene próbálniuk, milyen érzés megölni valakit. Egy gyanútlan ismerősüket sikerült lépre csalniuk, akivel aztán különös kegyetlenséggel végeztek. Aztán egyikük az apjától kért tanácsot, aki azonnal értesítette a rendőrséget.

Szabadlábra kerülhet a sorozatgyilkos

Szabadon engedhetik az egyik leghírhedtebb magyar sorozatgyilkost, Bene Lászlót. Társával, Donász Aladárral a kilencvenes évek elején rablások közben megöltek egy rendőrt, egy egyetemistát és két fiatal vadászt is. Donászi a börtönben öngyilkos lett, Benét azonban a bíróság szabadon engedné, legalábbis első fokon, nem jogerősen így döntöttek kedden. Az áldozatok családtagjai megdöbbentek a hír hallatán.

Egy helyi fiatal ölhette meg az idős házaspárt

Elfogták a mendei kettős gyilkosság gyanúsítottját. A rendőrök szerint egy 22 éves helyi férfi végzett az idős házaspárral. Egyelőre nem tudni, hogy miért kellett meghalnai a házaspárnak.Úgy tudjuk, hogy támadójuk alig vitt el valamit a házból. Még október közepén tört be valaki az idős házaspár otthonába. A környéken mindenki ismerte őket, és kedvelték a házaspárt, haláluk óta sokan féltek az utcában.

Hogy került a fideszes képviselő egy gyilkossági ügybe?

Nemigen fordul elő, hogy a politikus gyilkossági ügybe keveredik. De most ez történt. Egy dunaújvárosi fideszes képviselő is gyanúsítottja lett egy emberölési ügynek. Molnár Antal vállalkozó 2013-ban tűnt el, és csak most derült ki, hogy megölték. Ki volt az áldozat, és kik a gyilkosok? Mit lehet tudni róluk? Honnan ismerték egymást és milyen kapcsolat volt köztük? És hogy került a politikus az ügybe? Szondi Vanda rengeteg ismerősükkel beszélgetett, hogy bemutassa a rejtélyes gyilkossági ügy szereplőit és a köztük lévő kapcsolatot.

Gyilkosságért ült az újabb gyanúsított

Újabb gyanúsított került előzetes letartóztatásba a dunaújvárosi emberölés ügyében. A férfit tegnap fogták el a Liszt Ferenc Repülőtéren, a bíróság már ma döntött, hogy 30 napra rács mögé kerül. Úgy tudjuk, hogy már korábban is volt büntetve, méghozzá gyilkosság miatt. Az ügyben így már három embert gyanúsítanak emberöléssel, köztük egy dunaújvárosi önkormányzati képviselőt. Az áldozat egy dunaföldvári vállalkozó, aki még 2013-ban tűnt el.

22 év után szabadulhat a sorozatgyilkos

Bene László és társa, Donászi Aladár a kilencvenes években 5 év leforgása alatt 40 millió forintot rabolt, és 4 embert ölt meg. Kollégánk 4 éve a börtönben készített interjút Benével.

Simek Kitty kislánya anyja nélkül nőtt fel

Szülés után egy évvel kellett volna börtönbe vonulnia, mert megölte a vele éveken át erőszakoskodó apját. Simek Kitty története tizenhárom évvel ezelőtt az egész országot foglalkoztatta. A lánynak a köztársasági elnök kegyelmet adott, ő pedig tizenhat és fél évesen világra hozta kislányát. Alig két év múlva elhagyta és úgy tűnik örökre eltűnt az életéből.

14 éves lány ölhette meg az anyját

Megölte az anyját egy 14 éves lány a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Zagyvarékason. A rendőrök néhány óra múlva őrizetbe vették a 14 éves lányt és annak 16 éves barátját. Mindkettőjüket emberöléssel gyanúsítják. Úgy tudjuk, hogy az asszonyt megszurkálták.

Dopeman nagyszüleinek gyilkosa életfogytiglant kapott

Társával együtt 12 rablásban és 5 emberölésben találták bűnösnek, emiatt élete végéig a rácsok mögött marad. Gabor Victor azonban még mindig harcol. Szerinte a rendőrség hibázott a nyomozásnál, a bíróság pedig nem foglalkozott a védekezésével.

Megölte nagymamáját, 16 évet kapott

16 év börtönre ítélték azt a fiút, aki 82 késszúrással ölte meg nagymamáját a Borsod megyei Encsen még 2012. augusztusában. A 24 éves fiatal ügyében két éve már volt egy elsőfokú ítélet, akkor 18 évet kapott. Másodfokon úgy döntött a bíróság, hogy újra kell tárgyalni az ügyét, méghozzá zárt tárgyaláson. Most derült ki, miért.

Meggyilkolták, majd elásták ismerősüket

Baltával ütötték az áldozatot, a nyakára álltak, de azt állítják nem akartak gyilkolni. Elkezdődött annak a két érdi férfinek a pere, akik megölték ismerősüket, majd egyikük udvarán ásták el a holtestet. A két férfi ezután még évekig élte tovább az életét.
Az áldozat maradványait két év múlva találták meg a rendőrök, ekkor fogták el őket.

Elfogták a férfit, aki egy szál cigiért késelt

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki hétfőn reggel nyakon szúrt egy kétgyerekes apát Budapesten, a 18. kerületben egy trafik előtt. A támadó állítólag azért késelt, mert nem kapott cigit. Áldozata erősen vérzett, mégis több száz métert gyalogolt egy orvosi rendelőig. Ott esett össze, életveszélyes állapotban vitték kórházba. A 33 éves támadót még tegnap este megtalálták a rendőrök, emberölés kísérletével gyanúsítják.

Felfoghatatlan, ami történt, bármit megtennék, hogy visszacsináljam. Ezt mondta a bíróságon az a 21 éves egyetemista, aki még áprilisban brutálisan meggyilkolta korábbi kedvesét a zalaegerszegi Parkerdőben. Ököllel és késsel esett neki a 18 éves lánynak, akinek a testén összesen 51 különböző sérülést találtak. A vádirat szerint azért gyilkolt, mert a lány végleg le akarta zárni a kapcsolatukat.

Emberölés miatt ítélték el a férfit, aki fagyállót töltött a borba

Emberölés miatt hét évre ítélték el azt a vácszentlászlói férfit, aki meg akarta leckéztetni a betörőit. Vajtai Pál fagyállót kevert a meggyborába. Ezt a tolvaj megitta, és belehalt a mérgezésbe. Vajtai Pál történetét szerda este a Házon Kívül című műsorban bővebben is megismerhetik.
 

Halott csecsemőt találtak a kert végében

Egy csecsemő holttestét találták egy kert végében Miskolcon csütörtök este. Az esetről az ott lakók értesítették a rendőrséget. A kisgyerek a rendőrség szerint élve született, ezért emberölés miatt indult nyomozás.

Lelőtte nagyanyját, kényszergyógykezelésre ítélték

Sem a Fővárosi Törvényszék, sem Fővárosi Bíróság, sem az ORFK Igazgatásrendészeti Főosztálya, sem a Központi Statisztikai Hivatal, sem az IMEI nem tartja nyilván azt, hogy hány személynek adtak fegyvertartási engedélyt, aki maga vagy más ellen használta aztán a fegyverét. Az anya és a család ügyvédet fogadott. A fegyver alkalmassági labort perelték be, amelyik nem talált kizáró okot és kiadta fiuknak az engedélyt.

Tömeggyilkosságra készült, 2,5 évet kapott

Nem érdekli az ítélet indoklása. Ezt mondta a bíróságon az a fiatalember, aki az ügyészség szerint évekkel ezelőtt tömeggyilkosságra készült Budapesten. A Kúrián két és fél év börtönt kapott emberölés előkészületéért. Az egykori jogászhallgatót láthatóan megviselte az ítélet. Végül rosszullétre hivatkozva ott is hagyta a tárgyalást.

Előzetes: Baltával ölte meg anyját egy 17 éves fiú Hatvanban

A gyilkosság előtt összevesztek anyjával, aki késsel támadt rá. A fiú ezután ragadta meg a baltát. Úgy tudjuk, hogy a háromgyermekes egyedülálló asszony sokat veszekedett gyerekeivel, az utcában élők szerint terrorizálta őket. A fiú ellen emberölés miatt indult eljárás, de miután kihallgatták, szabadon engedték. Hogy miért, elmondjuk hat órakor az RTL Híradóban. 

Megölte nyolc éves kislányát az asszony

A gyanú szerint megölte nyolc éves kislányát egy nő egy tatai panzióban. Az anya múlt hét csütörtökön vitte el kislányát az apjától, azóta senki sem tudta hol lehet. Az apa bejelentette a rendőrségen gyermeke eltűnését még egy fotót is közzétettek. Hétfőn este pedig az egyik tatai panzió alkalmazottjának vált gyanússá az asszony kihívta a rendőröket. Megtalálták a kislány holttestét, a kegyetlen nőt pedig őrizetbe vették, beismerte tettét.

 

Előzetes: Megdöbbentő tragédia Tatán

A gyanú szerint megölte nyolc éves kislányát egy nő, aki múlt hét csütörtökön vitte el a gyereket az édesapától. Azóta senki nem tudta, hogy hol lehetnek. Az apa bejelentést is tett a rendőrségen. Tegnap este az egyik tatai panzióból telefonáltak a nyomozóknak, hogy egyik vendégük gyanúsan viselkedik. A helyszínre érkező rendőröket megrázó látvány fogadta: az egyik szobában megtalálták a kislány holttestét. Hogy mi van az anyával, megtudhatják hat órakor az RTL Híradóból.

Embert ölt a háborúban a jobbikos

Embert is ölt a délszláv háborúban az Országgyűlés jobbikos alelnökének személyi titkára - legalábbis erről beszélt egy dokumentunfilmben még évekkel ezelőtt Dér Zsolt. Az RTL egyik munkatársa készítette a filmet róla. Az azóta politikai pályára lépett fiatalember azt mondta: szerinte az emberölés legintimebb formája, ha azt késsel teszik. Dér Zsolt ősszel a Jobbik önkormányzati képviselő-jelöltje volt Egerben. Schneider Tamás híradónkkal azt közölte: semmi kivetnivalót nem talál munkatársa múltjában. Figyelem, a téma többeket érzékenyen érinthet.

Halálra éheztették gyermeküket - megdöbbentő részletek derültek ki

Tagadja bűnösségét az az agárdi házaspár, amelyik a vád szerint halálra éheztette a gyermekét. A kisfiú tizenkilenc hónaposan, négy és fél kilósan halt meg tavaly augusztusban. 

Mindent tagad az emberöléssel vádolt nő

Életfogytig tartó börtönbüntetésre ítélhetik azt az asszonyt, akit azzal vádolnak, hogy idős, egyedül élő férfiaknak gyógyszereket kevert az italába, majd kifosztotta a magatehetetlen embereket. Három áldozat meghalt, így a hétfőn kezdődő tárgyaláson a nő emberölés miatt állt bíróság elé. Mindent tagad.

Rejtélyes gyilkosság Zuglóban


szerző:
2014.09.14. 14:47
Rejtélyes gyilkosság Zuglóban

Megöltek egy nőt Zuglóban. Albérletében találtak rá pénteken, a Kalapács utcában. A rendőrség egészen másnap hajnalig helyszínelt. Az utcát lezárták. Hogy mi történt, egyelőre nem tudni pontosan.

Nem szándékosan ölt Pistorius


szerző:
2014.09.11. 19:24
Nem szándékosan ölt Pistorius

Nem szándékosan ölte meg barátnőjét Oscar Pistorius. Ezt mondta a bírónő a sportoló büntetőperének ítélethozatalán Pretoriában.

 

Előzetes: Nem szándékosan ölte meg barátnőjét Oscar Pistorius

Ezt mondta a bírónő a sportoló büntetőperének ítélethozatalán Pretoriában. A műlábú Dél-Afrikai futó tavaly, Valentin-napon lőtte le barátnőjét, mert állítása szerint betörőnek hitte. Pistoriust gondatlanságból elkövetett emberölésért még elítélhetik és akár 15 évet is kaphat. Az ítélethirdetés napokig elhúzódhat. Részletek 6-kor.

 

Gyilkosságba torkollt az örökösödési vita

Gyilkossággá fajult egy családi vita Kerepesen. Hárman támadtak rá egy férfira saját házában. Azon vesztek össze, hogy ki lakhat a házban. A vitából késelés lett.

Még nincs pont a tragikus történet végén

Brutálisan agyonvertek egy magyar nőt 2010 július elején Tenerifén. A rendőrség az áldozat férjét gyanúsította a bűncselekménnyel, akit most el is ítéltek első fokon. A Fókusz járt Tenerifén ahol az áldozat ismerőseit, a hatóságokat faggatta az események hátteréről.

Házon kívül 12-05-30


szerző:
2012.05.30. 23:10
Házon kívül 12-05-30

Házon kívül: Tízmilliárdért felújították, most kénytelenek lehúzni a rolót. Ferihegy 1: a történet vége, az utolsó napok. - Amikor a svájci frank még 170 forint körül volt. Amikor a legtöbben még bizakodtak. Három és fél év alatt minden megváltozott. Mi lett a válság első áldozataival? Visszamentünk oda, ahol 2008-ban először forgattunk. - Változik a jogos önvédelem. Könnyebben megússza az emberölés vádját, akit megtámadnak. Vajon megijednek ettől a bűnözők?

S. Ábel: „Senkinek nem kell tőlem tartania”

Somogyi Ábelt 22 rendbeli emberölés előkészületével vádolták, ezért az elmúlt 20 hónapot előzetes letartóztatásban töltötte. A gyanúsítás alapja néhány vers volt egy internetes blogon.

Majdnem agyonverte szállásadóját

Előzetesben van az a férfi, aki a hétvégén annyira megverte szállásadóját Jánossomorján, hogy emberölés kísérletével gyanúsítják.

Váratlan fordulat Van Gogh halála körül

Egy új életrajzi könyv szerint könnyen lehetséges, hogy Vincent Van Gogh nem lett öngyilkos, hanem egy véletlenül elsült fegyvernek vált áldozatává.

Nem vitték orvoshoz, meghalt a kisfiú

Gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt rendőrségi nyomozás indult, miután Pacsán meghalt egy hároméves kisfiú.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való