KERESÉS search-close

elvették a gyerekeket

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "elvették a gyerekeket"

Kameránk előtt vették el az unokáit

Vigasztalhatatlan gyerekek, könnyek és fájdalom – hétfő délelőtt a gyámhivatal elvette az unokáit annak a nagymamának, akinek lányát meggyilkolták másfél éve. A konyári asszony azóta nevelte lánya gyerekeit. A 4 éves kisfiú és a 7 éves kislány az utolsó pillanatig kétségbeesetten kapaszkodott a nagymamájukba. Édesanyjukat a vád szerint az apjuk ölte meg, ő most is előzetesben van, mindent beismert. A gyilkossággal vádolt apa 60 éves nővérét jelölték ki a gyerekek gyámjának. Megrázó tudósítás!

KÖNNYFAKASZTÓ: Zokogtak a gyerekek, mikor eltépték őket nagymamájuktól

Úgy kellett eltépni a gyerekeket a nagymamától, aki másfél éven át nevelte a 7 éves kislányt és a 4 éves fiút a konyári otthonában. Anyjukat tavaly megölték, a gyilkossággal az apát vádolják. A bíróság a nagymamát nem tartja alkalmasnak a gyereknevelésre, ezért most az apa nővéréhez kerülnek a kicsik.

Elhanyagolták a gyerekeiket, bíróság elé állnak

Elhanyagolt, piszkos ruhában jártak, tetves volt a hajuk, nem voltak játékai, szüleik nem figyeltek oda rájuk - ezért emelt vádat az ügyészség azoknak az esztergomi gyerekeknek szülei ellen, akiktől elvették négy gyereküket.

Arborétumba rejtette gyerekeit


szerző:
2011.08.26. 19:05
Arborétumba rejtette gyerekeit

Elrejtette gyerekeit az a bábolnai férfi, akinek önkormányzati bérlakását pénteken ledózerolták, mert életveszélyes.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való