KERESÉS search-close

elvált

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "elvált"

BALÁZS: Ostromolják a nők


szerző:
2017.06.14. 18:00
BALÁZS: Ostromolják a nők

A Házasság első látásra ifjú férjét, Móger Balázst – aki egyébként azóta már ismét szingli – rengetegen megkeresik. Azt mondja, még keresi az igazit, de ráér, nincs hová kapkodjon. Most jön a nyár, jó idő, bulik, nyaralások…

Fókusz 2017-01-04


szerző:
2017.01.04. 18:55
Miért vagyunk hűtlenek?

Három ismert nő, három elvált színésznő állt a Fókusz Plusz kamerája elé - válásról, hűségről és hűtlenségről beszélnek. Mindhárman végigkövették a másik válsághelyzetét, és mindhárman felteszik a kérdést: képesek lennénk egyszerre több embert is szeretni? Az ember génjeiben is kódolva lenne a poligámia, a hűség pedig csak döntés kérdése?

Szinetár Dóra kicsattan a boldogságtól

A színésznő és a férje két hete váratlanul bejelentette, hogy elválnak. Dóra az életében bekövetkezett változásokról mesélt a Reflektor riporterének.

Exkluzív: Vitéz és gazdája újra együtt!

Rakonczay Gábor hajója egy hónapnyi vízen való hánykolódás után az Azori-szigeteken ért partot. A Guinness rekorder mostani feladata az volt, hogy megtalálja a tűt a szénakazalban, és sikerült is neki!

Válás óta jobb a kapcsolatuk


szerző:
2012.04.04. 07:30
Válás óta jobb a kapcsolatuk

Bodrogi Gyula és Voith Ági a saját állításuk szerint azóta vannak igazán jó viszonyban, amióta nem élnek együtt. Ádám fiúk és az unokáik miatt gyakran összejárnak egymással, ilyenkor természetesen főznek és nagy lakomákat csapnak.

Németh Kristóf és felesége külön utakon járnak

A színész és korábbi felesége utoljára szólalnak meg egymás oldalán: a múltat lezárták, a jövőben viszont együtt kell működniük, hiszen közös gyermekük, Lóci érdekeit tartják szem előtt.

Németh Kristóf már az agglegények életét éli

Öt év együttlét után Németh Kristóf és Szabó Niki már hivatalosan is különváltak. Egy évvel ezelőtt derült ki, hogy a házaspárnak komoly magánéleti problémái vannak, amelyeket nem tudtak megoldani, ezért a válás mellett döntöttek.

Levélben panaszkodott az apjának ítélt kislány

A gyerek szerint lekötözve szállították el Franciaországba, ahol azóta is egy kórházban van.

Ráfizethet a férfi a szex nélküli házasságra

Több mint 2 milliárd forint összegű kártérítést követel egy üzletembertől volt felesége, amiért a férfi nem tudott szeretkezni vele.

Elvált Tiger Woods


szerző:
2010.08.24. 08:34
Elvált Tiger Woods

Bár a válással kapcsolatos anyagiakról nem szól a bejelentés, az amerikai sajtó szerint az asszony 100 millió dollárt kap a világ legjobb golfozójától.

Elvált Sandra Bullock


szerző:
2010.06.29. 13:48
Elvált Sandra Bullock

A színésznő még április végén nyújtotta be a válókeresetet, miután kiderült, hogy férje többször is megcsalta.

Csak csajok 10-06-07


szerző:
2010.06.08. 10:20
Csak csajok 10-06-07

A keddi Csak csajokban Nyertes Zsuzsa egy igazi olasz krumpli-különlegességgel készült.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való