KERESÉS search-close

elsőbbségadás

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "elsőbbségadás"

Meghalt az anya a ceglédi balesetben

Egy nő meghalt, férje és 11 éves gyereke pedig súlyosan megsérült, amikor autójuk összeütközött egy másik kocsival a 4-es főúton. Az eddigi adatok szerint az elhunyt nő férje hibázhatott, amikor nem adta meg az elsőbbséget a másik kocsinak, és elé kanyarodott…

Gyerekek is megsérültek a buszbalesetben

Gyerekek is megsérültek egy buszbalesetben, Csákváron. Egy kocsi nem adott elsőbbséget a busznak, és kikanyarodott elé. Híradónknak nyilatkozott a buszsofőr. Azt mondta: fékezett, de már nem tudta elkerülni az ütközést. 

Letarolta a kerítést az autó

Kidöntötte a kerítést, akkora erővel csapódott belé a másik autó. Négyen sérültek meg abban a balesetben, ami hétfőn délután történt Győrben. Egy nő beszorult az autóba, a tűzoltók szabadították ki. Úgy tudni, a baleset azért történhetett, mert az egyik sofőr nem adott elsőbbséget.

Egy idős házaspár halt meg a balesetben

Egy idős házaspár halt meg péntek este egy balesetben az 1-es főúton Győr és Abda között. Az RTL Híradó úgy tudja, az autót a 82 éves férj vezette, aki egy kereszteződésben nem állt meg a STOP táblánál és egy másik, szabályosan közlekedő autós nekik csapódott. A házaspár azonnal meghalt, a másik kocsiban utazók könnyebben sérültek.

Elismerés a végtelenül nyugodt rendőrnek

Elismerés a végtelen türelméért. Jutalmat kapott az a szombathelyi rendőr, aki egy baleset okozójának próbálta elmagyarázni az elsőbbségadási szabályokat. A vétkes sofőr a tíz perces parttalan vita végére sem értette, hogyan kellett volna áthaladnia a kereszteződésen. A rendőr azonban az utolsó pillanatig rendkívül higgadt tudott maradni. Felettesei szerint nyugodt viselkedése használ a rendőrség megítélésének, ezért kapott elismerést.

Három autó ütközött, heten sérültek meg

Hét ember, köztük egy másfél éves gyerek, sérült meg késő délután egy balesetben, a Somogy megyei Toponár közelében. Három autó ütközött össze. A helyszínre több mentő is érkezett, három súlyos és négy könnyű sérültet vittek kórházba. Valószínűleg az egyik autós nem adta meg az elsőbbséget a kereszteződésben, és emiatt ütközött össze a szabályosan közlekedő autókkal.

Kevesebb a halálos baleset


szerző:
2011.03.11. 14:12
Kevesebb a halálos baleset

A halálos kimenetelű baleseteknél jelentős csökkenés volt tapasztalható.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való