KERESÉS search-close

első helyezett

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "első helyezett"

VV Zsuzsu: ˝Nem fogok megváltozni a pénz miatt!˝

 A ValóVilág első női győztese elárulta, mire fogja költeni a 36 milliós nyereményét. Az is kideürült, hogy kivel szeretné tartani a kapcsolatot ezután is, illetve hogy mire számít majd, ha visszanézni a VV9 adásait.

Fehér Tibi első lett a Parasztolimpián!

Nyolcadik alkalommal rendezik meg szeptemberben Gyömrőn a Parasztolimpiát. A versenyben ötfős csapatok mérik össze tudásukat autentikus versenyszámokban. A verseny célja, hogy kiderüljön, ki a legnagyobb paraszt. Nézd meg, hogyan versenyez a Reggeli házigazdája!

Gratulálunk a Farm győztesének!


szerző:
2016.05.29. 22:37
Gratulálunk a Farm győztesének!

A szavazatok alapján Gábor vehette át a 20 millió forintot érő fődíjat, ugyanis ő lett a Farm győztese. Gratulálunk!
 

Vastag Csaba hipnotizálta közönségét

Az X-Faktor első évadának győztese nem hiába zsebelte be azt a díjat. Ő a megújulás nagymestere, és azt is pontosan tudja, hogyan kell megénekeltetni, avagy lázba hozni egy nagyobb tömeget.

Kocsis Tibor vette a bátorságot és eljött

Ha eddig nem jelentkeztél az X-Faktorba, most utoljára még megteheted. Csak gyere el május 21-én, 9 órára az RTL Klub székházához, és mutasd meg, hogy te vagy az új X-Faktor! Te vagy 2016!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való