KERESÉS search-close

első adás

20 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "első adás"

Emlékszik még a Házon kívül első adására?

2005. Egy éve vagyunk EU-tagok, meghal II. János Pál pápa, Sólyom László a köztársasági elnök, Gyurcsány Ferenc a miniszterelnök, Angela Merkelt választják német kancellárnak. ÉS elindul a Házon kívül. 2005 márciusában kezdtük, és 2019. május 14-én már az 500. adásunkat láthatják. De addig is, nézzék meg, milyen volt az első!

Külföldre költöző magyarok történetét mutatja be hétfő esténként az RTL Klub

637 ezer ember. Ennyire becsülik a jelenleg külföldön élő, dolgozó magyarok számát. Azaz minden tizenötödik magyar távol él a hazájától. Miért döntöttek úgy, hogy elmennek? Hogy élnek most? Megbánták valaha a döntésüket? Többek között ezekkel a kérdésekkel indultunk el kivándorló honfitársainkhoz. Az Isten veled, Magyarország! az RTL vadonatúj dokureality-je. Ezentúl hétfő esténként külföldre költöző és ott élő magyarok életét, történetét mutatjuk be. Olyanokét, akik Németország, Anglia, Vietnam, Ausztrália vagy éppen Izland felé vették az irányt. Milyen lehet megszokni egy idegen országot?

Humor és érzelmi hullámvasút a  Szenzációs Négyes első adásában!

Éjjel-Nappal Budapest Lali kiborult, Hajdu Steve pedig különös mantrákkal próbálta megőrizni nyugalmát a kulisszák mögött. A Szenzációs Négyes első adását a humor és a meghökkentés jellemezte, na de mi történt még ott, ahova a nézők már nem láttak be?

Rácz Jenő nem ismer pardont a konyhában

Gáspár Bea mellett az új Michelin-csillagos séfnek kell bizonyítaniuk A Konyhafőnök indulóinak. Akik ezúttal is egymással, az idővel, a kamerákkal is küzdenek. A jóképű, látszólag szelíd séf is messziről indult, Rácz Jenő a világ egyik legjobbjaként nem ismer pardont a konyhában.  

 

Fehér Tibi hány lánnyal volt együtt?

Tibinek több műsorvezetőtársa is akadt a hónapok során, míg végül meg nem kapta állandó partnerét, Kiss Ramit. Mutatjuk!

Idő előtt indult el a Fal!


szerző:
2017.11.20. 07:46
Idő előtt indult el a Fal!

Tegnap este debütált Sebestyén Balázs legújabb vetélkedője, A Fal! A kvízjáték legelső versenyzői, Veréb Zsuzsa és Veréb György Péter a műsorban szerzett élményeikről meséltek, és azt is elárulták, hogy mire költik majd a nyereményt. Ha lemaradtál az első adásról, nézd vissza itt!

Probléma adódott a szülőszobán!

Hiába vajúdott aktívan Kriszta, a baba csak nem akart előbújni. Az orvos szerint ennek sajnos több oka is lehet. 

Izgalmas pillanatokat, és váratlan fordulatokat tartogat a Jön a baba első része!

Kriszta és Gábor a szülőszobán tapasztalták meg, hogy bizony nem minden úgy van, ahogy az nagykönyvben le van írva.

Erre vártunk: végre elstartol A mi kis falunk

Vicces figurák, lehetetlen helyzetek, és egy közösség, amelynek tagjai még véletlenül sem úgy reagálnak az élet dolgaira, ahogy általában szoktak. A mi kis falunk című sorozat alkotóinak az volt a célja, hogy mulatságos és megható történeteket meséljenek olyan emberekről, akiket a nézők – minden hibájukkal együtt - rögtön a szívükbe zárhatnak majd.

 

Playback Párbaj a tátogók viadala

Egy olyan zenés műsor indul, ahol azok is színpadra léphetnek, akik egyáltalán nem tudnak énekelni, ellenben kiválóan tátognak. A vadonatúj Playback Párbaj nem csak azért lesz izgalmas, mert Szabó Zsófi és Gáspár Laci vezetik, hanem mert itt tényleg mindent bedobnak, vagy éppen ledobnak a versenyzők, hogy ők imitálják legjobban a dalok eredeti előadóját.

Újra élettel telt meg az X-Faktor stúdiója

Szombat este kezdetét vette az X-Faktor hatodik évadának első élő show-ja. Melyben az utóbbi évek legizgalmasabb mezőnye versenyez majd hétről hétre a továbbjutásért.

Ma indul A Konyhafőnök negyedik évada az RTL Klubon!

Megújult zsűrivel, lélegzetelállító ételkülönlegességekkel, a főzéstudományukkal előrukkoló versenyzőkkel startol ma, azaz szeptember 26-án, 18:55-kor A Konyhafőnök.

A Fogyó palló játék ismertetése

Az első játék a lányokat tette próbára, főleg azokat, akik rettegnek a magasságtól. Nézd meg a fogyó palló játék ismertetését Balázs tolmácsolásában!

Évtizedeken át űzi őket a vágy, hogy találkozzanak

Ültünk szemben Terézzel, a kedves, csupaszív asszonnyal és szinte a bőrünkön éreztük a vágyódását, hogy általunk, rajtunk keresztül eljuthasson a testvéréhez. Az ikertestvéréhez.

X-Faktor: Érzelmek vihara az első élő adásban

Láttuk, melyik versenyző és melyik mentor sírt, kik voltak elégedettek és kik nem, láttuk a döbbenetet a tiszta lapos kiesők arcán, Benji örömét, beköltözését. A tiszta laposok produkcióit is felvillantottuk, amelyeket az adásban nem láthattunk. Felelevenítettük a legnagyobb versenyzői pillanatokat, beszólásokat.
 

X-Faktor: lehull a lepel a szavazásról

Megszereztük az első élő adás szavazási statisztikáit, természetesen név nélkül. Megmutattuk ezt a mentoroknak, kíváncsiak voltunk, hogy mit szólnak hozzá.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való