KERESÉS search-close

elmenekült

24 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "elmenekült"

Félholtra verte ismerősét, majd elmenekült

Félholtra verte ismerősét, majd elmenekült és éveken át Ausztriában bujkált az a férfi, aki ellen a napokban emeltek vádat. Az ügyészség szerint 2011-en egy lovardában lakott, ahonnan ki akarták tenni, ezért összeveszett egyik nőismerősével. Többször megütötte és fejbe rúgta, az asszonyt heteken át kezelték kórházban. 5 évvel később Ausztriában kapták el.

Elfogták a terepfutó támadóját

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint még február 22-én rátámadt egy futóra a Hármashatár-hegyen.

Kanadáig menekült családja elől a szaúdi lány

„Szabad vagyok. Mintha újjászülettem volna. Ez csodálatos, nagyon boldog vagyok.” - Így érzi magát Kanadában az a 18 éves nő, aki elmondása szerint a családja elől menekült el Szaúd-Arábiából. Kedden Torontóban adott interjút egy ausztrál televíziónak, amiben bővebben mesélt arról is, mi vezetett odáig, hogy családja és hazája ellen forduljon.

 

Autósüldözés az M0-áson

Rendőrök akartak elkapni egy kocsit vasárnap délelőtt az M0-áson. A budapesti elkerülő úton akart elmenekülni. Csömörnél azonban felborult. Úgy tudjuk, hogy a sofőr ivott mielőtt volánhoz ült, ezért nem állt meg, amikor a rendőrök autóját leintették. Most őt és utasát is súlyos sérülésekkel ápolják a kórházban.

 

Elmenekült, 2 év börtön kapott

2 év börtönt kapott az a sofőr, aki négy éve egy hajnali buliból hazafelé tartva a kocsijával kidöntött egy gázcsonkot Püspökladányban, majd házfalnak csapódott. Az autó és a ház is kigyulladt, a sofőr pedig három utasát hátrahagyva elmenekült. A balesetet az okozta, hogy a férfi túl gyorsan akarta bevenni a kanyart. Hónapokig keresték, végül önként adta fel magát. A mai ítélet nem jogerős.

 

Gyerekeket hátrahagyva menekült el a balesetező sofőr

A gyerekek a kocsiban ültek, amikor az autó megcsúszott egy kanyarban, átszakította a templomkert kapuját és egy szobornak ütközve állt meg. Mindhárom gyerek megsérült, a férfi azonban nem várta meg a rendőröket. Segítségnyújtás elmulasztása miatt kezdték körözni, másnap adta fel magát.

Lopásnak indult rablás lett belőle

Ipari kamera rögzítette, ahogy Kiskunfélegyházán egy boltba besettenkedik egy rabló, csak a feje látszik, miközben a pult alatt kutat, de lebukott. Ekkor megpróbálták bezárni a boltba, de ő erre felkapta az egyik vevőt, aztán fellökte és elmenekült. A járókelők közül többen a rabló után szaladtak, és visszaszerezték az ellopott pénzt. A férfit 20 perccel később elkapták a rendőrök.

Vádemelés az ámokfutó ellen

Vádat emelt az ügyészség az ámokfutó ellen, aki miatt egy rendőr is megsérült. A 47 éves férfit még márciusban Balatonfüreden akarták igazoltatni, de elhajtott. Több mint 50 kilométeren át menekült, elsodort egy rendőrt, végül Veszprémben tudták megállítani. Hivatalos személy elleni erőszak miatt emeltek vádat ellene, az ügyészség kényszer-gyógykezelését is javasolja, mert korábban többször kezelték.

Részegen karambolozott, elfutott

Részegen karambolozott, majd elmenekült a helyszínről az a férfi, aki ellen a napokban emelt vádat az ügyészség. A 33 éves sofőr tavaly márciusban tért át autójával a szembejövő sávba a Váci úton, majd frontálisan összeütközött egy kisteherautóval. A férfi kiugrott a kocsiból és elmenekült, csak órákkal később adta fel magát. A karambolban ő és a vétlen autó sofőrje is súlyosan megsérült.

Gyalog menekült a cserbenhagyó

Repülőgéppel és kutyákkal is keresték a rendőrök azt a sofőrt, aki szombat délután ütközött egy szemből érkező autóval a 87-es úton, majd kocsiját és a vétlen autó utasait hátrahagyva gyalog elmenekült. A másik autóban két nő súlyosan megsérült, őket egy szemtanú mentette ki, mert félő volt, hogy felrobban a kocsi.

Metróalagútba menekült, meghalt a tolvaj

A metróalagútban menekült volna el a tolvaj, szörnyethalt – értesült a Blikk. A férfit magasfeszültségű áram ütötte agyon, ami a sínek melletti vezetékben fut. A tolvaj korábban a Széll Kálmán téren telefont lopott, ezután próbált elmenekülni a metróban. A rendőrök és mentők is hiába próbálták újraéleszteni, ez nem sikerült. Az RTL Híradónak nyilatkozó szakember szerint még a megközelíteni is életveszélyes az áram alatt lévő úgynevezett harmadik sínt.

Becsapták az ajtót a postarabló orra előtt

Ordítva rohant a posta nyitott hátsó ajtajához, de az alkalmazottak becsapták az orra előtt az ajtót. Ezért nem tudta kirabolni a csepeli postát egy fegyveres szerda kora délután. Mire a rendőrök kiértek, a férfi elmenekült. Fegyverét nem használta, senki sem sérült meg, zsákmányt sem szerzett, de ha elkapják, több évet is kaphat.

Bűnözőt üldöztek a rendőrök Budapesten

Autós üldözés Budapesten! Óbudától Újpestig üldöztek egy körözött férfit péntek reggel a rendőrök, miután nem állt meg egy ellenőrzésnél. A sofőr nekiment egy rendőrautónak, majd menekülés közben defektet is kapott, de még ez sem állította meg. Végül belehajtott egy álló autóba. Ezután gyalog próbált menekülni. Egy kínai büfébe szaladt be, ahol elkapták. Az esetnek több szemtanúja is volt, Híradónknak elmesélték, mit láttak.

KÜLÖNÖS TRAGÉDIA: Égő ruhában menekült egy lopott kocsival

Különös tragédia történt vasárnap hajnalban Kiskunfélegyháza közelében. Egy autó, még nem tudni miért, kigyulladt egy parkolóban. Egy arra járó sofőr megállt, hogy segítsen. Ekkor a lángoló kocsi sofőrje, égő ruhában odament hozzá, megfenyegette, majd beült az autójába és elhajtott. De nem jutott messzire, balesetet szenvedett.

Segítséget kért a tarfikostól, majd kirabolta

Rosszullétet színlelt, majd kirabolta a dohányboltot egy férfi Debrecenben. Kért egy pohár vizet az eladónőtől, majd amikor megkapta, hirtelen kést rántott, és a pénzt követelte. Ezután taxival menekült el, amit valószínűleg a zsákmányolt pénzből akart kifizetni. Útja viszont nem tartott sokáig, mert a rendőrök egy órán belül elfogták.

Szabadúszó újságíró volt

Szabadúszó újságírónak is tartotta magát a brüsszeli reptér kalapos terroristája. Néhány évvel ezelőtt egy belgiumi menekültszállás elől jelentkezett be, és a riportja felkerült az internetre. Fejszal Cheffou nem robbantotta fel magát kedden, valószínűleg megijedt, és elmenekült. Két társával együtt állítólag tegnap fogták el, de ezt hivatalosan egyelőre senki nem erősítette meg.

Nem ő okozta a balesetet, mégis elmenekült

Még mindig keresik a rendőrök azt a magyar férfit, aki egy ír rendszámú autóval borult árokba szerdán késő délután Csongrád közelében. A város határában három autó ütközött össze, egy ember megsérült. A balesetet nem a külföldi autót vezető férfi okozta, mégis elmenekült a rendőrök kiérkezése előtt.

Féltékenységből gyilkolhatott


szerző:
2016.01.25. 18:02
Féltékenységből gyilkolhatott

Fejszével verte agyon barátnőjét és annak volt élettársát az a férfi, aki ellen a napokban emelt vádat az ügyészség. Hogy balesetnek álcázza a kettős gyilkosságot, rájuk gyújtotta a házat, majd elmenekült. Mindez még 2014 májusában történt Érden. Az ügyészség szerint a vádlott féltékeny volt az idős férfira, akivel barátnője korábban együtt élt. A tragédia estéjén is valószínűleg erről akart beszélni vele.

Szamurájkarddal támadt a rendőrökre

Hat év kutatás után Angliában találtak rá a budapesti férfira. Még 2009-ben részegen okozott balesetet, ezért mentek ki hozzá a rendőrök, akiket szamurájkarddal fenyegetett.

Még a lakásba se jutott be, már észrevették

Már éppen a zárat próbálta meg kinyitni, amikor megzavarták azt a betörőt, akit hétfő délután fogtak el a tatabányai nyomozók. A férfi a gyanú szerint egy társasházi lakásba próbált meg bejutni, de a tulajdonos megzavarta, ezért elmenekült. A közelben néhány perc után elfogták.

Bora Bora: elutazhat kisfiával a magyar anya

Négy év után elhagyhatja kisfiával Bora Bora szigetét az ott rekedt magyar anyuka, aki elmenekült az őt bántalmazó francia férje elől. A szigetet tehát elhagyhatják, de Francia Polinéziát nem, mert a gyermek útleveléhez az apa aláírása is kell. A magyar nő már 4 éve haza akar jönni fiával. Édesapja 21 napig éhségsztrájkolt a budapesti Francia Nagykövetség előtt, hétfőn kórházba vitték megfigyelésre.

Karambolozott, majd elmenekült


szerző:
2015.03.26. 18:10
Karambolozott, majd elmenekült

Összeütközött egy másik kocsival, majd elmenekült a helyszínről egy autó sofőrje reggel Budapesten. Néhány óra múlva feladta magát a rendőrségen. Úgy tudjuk, hogy a férfi a forgalommal szemben haladt a Váci úton az ütközés előtt. A másik autó sofőrjét a tűzoltók szabadították ki a roncsból, súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Előzetes: Nem volt elég óvatos a rabló

Hiába próbálta eltakarni az arcát, amikor szombaton kirabolta a veszprémi IBUSZ-irodát, kétszer is hibázott. Akkor, amikor bement az irodába, és akkor is, amikor kijött onnan. Sőt lehet, hogy az ujjlenyomata is az ajtón maradt. A rablás után el tudott menekülni és még mindig nála lehet a zsákmányolt több millió forint. Hogy pontosan hogyan történt a rablás, elmondjuk a Híradóban.

Elmenekült a sofőr az M7-esről


szerző:
2011.05.15. 14:43
Elmenekült a sofőr az M7-esről

Egy kigyulladt autó miatt feltorlódott sorba rohant egy másik autó szombaton este az M7-es Fejér megyei szakaszán.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való