KERESÉS search-close

ellenség

43 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ellenség"

VV Roli:

A fiú szerint a Villában nagyon gyorsan születnek a szövetségek, és nem igazán lehet előre tervezni. Most mindenkiről őszintén elmondta a véleményét...

 

Mahidevran majdnem megfojtja Hürremet!

A gyászoló szultána nem gondolja meg kétszer, mikor Hürrem szembejön vele a palota folyosóján, hogy nekiessen-e, vagy sem. A fájdalom egyszerűen elvette az eszét, és a folyosón fojtogatni kezdi a validét.

Hogyan terel egy táborba a gerjesztett félelem?

Történet arról, hogyan végez vélt ellenségével a zsarnoki rendszer, hogy még ideig-óráig hatalmon maradhasson. Hogyan gerjeszt bennünk félelmet az előítélet?

Előző rész (2017. szeptember 01.)

Hogyan vált Ágnes és Ludwig kapcsolata azzá, ami? Ágnes vagy Ludwig éli túl kettőjük harcát?

Következő rész (2017. szeptember 1.)

Hogyan vált Ágnes és Ludwig kapcsolata azzá, ami? Ágnes vagy Ludwig éli túl kettőjük harcát?

Klaudia bármit megtenne, hogy lánya és Jani szakítsanak

Klaudia és 18 éves lánya nagyon jóban vannak, azonban az anyuka ki nem állhatja lánya választottját. Klaudia megpróbálta eltiltani a lányát szerelmétől, de ők szakítás helyett összeköltöztek. Az anyukának az minden vágya, hogy Jenett hazaköltözzön, és szakítson Jánossal, de a fiataloknak eszük ágában sincs egymás nélkül élni.

Hajni Karesz ellen fordítja Milánt?

Mikor Hajni összejön Milánnal, a fiúval madarat lehet fogatni. Nem is sejti, hogy a lánynak az a célja, hogy ő és Karesz megszakítsák a barátságukat...

Hihetetlen: az összefogás erejével indulnak hadba Ludwig ellen!

Ágnes talán most kapott egy esélyt arra, hogy Ludwigot meglepje.

Evelin:

Roland séta közben véletlenül találkozik Evelinnel, akivel szövetséget köt, hogy megkeserítik a ház lakóinak életét, valamint felismerve a lehetőséget, hogy kölcsönösen segíthetik egymást, Evelin befogadja Rolandot az albérletébe.

A szultánák csatáját végül Hürrem nyerte! Fatma elhagyja a palotát!

Nem kellett sokat várni, a kis csatározásokból Hürrem került ki győztesen. Fatma álmában sem gondolta volna, hogy a Valide odáig megy, hogy a volt férjét elhívja a palotába, és szembesíti vele. Lassan, de biztosan kiderült, Hürremnek igaza volt, Fatma beismerte csalfaságát, így nem tehet mást, el kell hagynia a palotát.

Előző rész (2017. április 26.)

Vajon László megtudja, mit titkol előle Vilmos? Kristóf megtudja, hogy újra szembe kell néznie az ellenséges rokonaival. Hogyan szankcionálja Miklós, hogy Bandi összetörte az autóját? Tóbiás gyanakszik, hogy Gigivel valami tényleg nem stimmel.

Következő rész (2017. április 26.)

Vajon László megtudja, mit titkol előle Vilmos? Kristóf megtudja, hogy újra szembe kell néznie az ellenséges rokonaival. Hogyan szankcionálja Miklós, hogy Bandi összetörte az autóját? Tóbiás gyanakszik, hogy Gigivel valami tényleg nem stimmel.

Lali maga ellen fordítja Joe-ékat?

A libidónövelő koktél elkészítéséhez pénzre van szükségük, és miután Joe és Gábor lepattintja őket, Lali és az apja végül Lali anyjából, Vilmából csalják ki a pénzt és munkához látnak.

Óriási titokra derült fény! – Fatma szultána Musztafával szövetkezett?

Úgy tűnik, egy újabb ellenséggel kell szembenéznie Hürremnek. Fatma erősebb, mint azt bárki gondolná, ugyanis a háttérből Musztafa irányítja a szálakat. A hercegnek komoly oka volt arra, hogy odaküldje a szultánát és Hatice lányát. Musztafa azt szeretné, hogy az egyik legerősebb láncszem, vagyis Rüsztem pasa többé már ne árthasson nekik.

Milán úgy érzi, mindenki ellene fordult

Milán Lizához menekül, ahol véletlenül összefut az ott rejtőzködő Karesszel, és betelik nála a pohár.

Mit tervez Krisz és Rudi Félix ellen?

Ludwig és Veintraub cinkosa a lakógyűlésen bevallotta, ő robbantotta fel a pincében található gázpalackokat. Nem mindenki tudta higgadtan kezelni a nem várt bejelentést.

A Fekete Párduc újabb ellenséget kap!

Nem sokkal azután, hogy bejelentették Michael B. Jordan lesz az afrikai hősről szóló film főgonosza, újabb ellenfelet adtak a sztorihoz! Lássuk, kivel kell megküzdenie Chadwick Boseman karakterének!

Tivyék átpártoltak Lórihoz?

A Viki pártján állók úgy tűnik, hogy elkezdtek jóban lenni Lórival és Dinával, ami egy kisebb vitát szült a villalakók között. A buli során Tivy és Zseraldin kaptak igazán hajba, a vége pedig mi más lett, mint sírás?!

Döbbenet! – Sikerült Sah szultána terve?

Hürrem talán ekkora bajban még sosem volt, és ebből a helyzetből talán épségben ki sem tud keveredni. VIDEÓ!

Mi lesz Ágival és Rudival? – Vajon lebuknak?

Az már biztos, Félix egyáltalán nem az, akinek mutatja magát, így az ötlet, hogy Rudiék felkutatják az ismeretlen férfi lakását, nem tűnt butaságnak. Csak aztán megszólalt a riasztó.

Ne felejtsétek el, 2016. július 21-én a Barátok közt sorozat a 8000. epizódhoz ér! Ne hagyjátok ki! Addig pedig lássuk, mi történt Emíliával és Ágnessel!

A pszichológusnő kiáll magáért, ha úgy van, nem riad meg a kemény szavaktól sem. Ha pedig a megbocsájtásról van szó, azt is gyönyörűen űzi a doktor nő.

Fő ellensége kiadatását akarja Erdogan

Egykori szövetségesének, majd későbbi ellenségének kiadatását követeli a török elnök az Egyesült Államoktól. A Pennsylvániában élő Fethullah Gülen hitszónok tagadja a vádakat, miszerint ő állt volna a puccskísérlet mögött. Az Egyesült Államok hajlana a kiadatásra, de csak akkor, ha Gülen részvételére egyértelmű bizonyítékok lennének.

Hanna: „Engem is elhagyott az anyám”

Zsófi és Hanna csúnyán összevesztek a Mátyás király tér udvarán. A régi jó barátnők igen eltávolodtak egymástól, miután a fiatal anyuka lelépett. Még jó, hogy Ádám épp arra járt, és közbelépett.

Maja és Drex összeköltöztek

Drex felajánlotta Majának, hogy költözzön hozzá. Határtalan volt a boldogságuk, kivéve Rolandé, aki megígérte, hogy mindent el fog követni annak érdekében, hogy szétválassza őket.

Elcsavarták ÉNB Drex fejét?


szerző:
2016.06.09. 06:12
Elcsavarták ÉNB Drex fejét?

Nem sokat kell visszautaznunk az időben, azaz pontosan csak egy évet, hogy felidézzük ÉNB Bori és ÉNB Drex kalandját. Megsúgjuk, az egész csábítási ötlet Karesztól származott. 

Michael Keaton mint fő gonosz a Pókemberben?!

A korábbi Batman ezúttal a hálószövő ellenségeként léphet színre. Mi pedig reméljük, hogy láthatjuk a Spider-Man: Homecoming című alkotásban!

Videó – Tragédia! Hürrem majdnem odaveszett

Sosem szabad félvállról venni az ellenséget, főleg, ha az ellenség Sah szultána, vagy Hatice bőrébe bújt. Nem sokon múlt, hogy a palotában kegyetlen vérfürdő vegye kezdetét.

Ludwig kitálal Miklósnak

Miklós megtudja, lánya Ludwiggal van, csak egy a bökkenő, Timi nem önszántából ment el síelni, elrabolták.

Idegösszeomlást kapott Hürrem?

Láttátok már Hürrem reakcióját, mikor megtudta, Ibrahimot felmentette Kadi Efendi?

Hürrem vs. Ibrahim – Második menet

A szultána és a pasa harca már mindennapos, nincs benne semmi meglepő. De mi van akkor, ha véletlenül szemtől szembe találják magukat a palota folyosóján.

Hürrem és Ibrahim újabb csatája

Hürrem és Ibrahim újból csatába száll. A fődíj viszont nem más, mint élet, vagy halál.

Franciska lebukik Gábor előtt

Miután Franciska újabb féltékenységi jelenetet rendez, Gábor fültanúja lesz ahogy a lány Lalit fenyegeti.

Miki megkezdi bosszúhadjáratát

Joe felajánlja Mikinek, hogy legyenek újra barátok, de ő bosszút esküszik ellene.

Karola lebuktatja Millát

Amikor Karola hazaugrik a jegyzetfüzetért rajtakapja Millát, hogy Dávid pulóverével hentereg az ágyon.

Kudarcba fulladt Edina és Zsuzsa békülési kísérlete

A ValóVilág7 két egykori játékosa, Edina és Zsuzsa Laci miatt kapott hajba a Villában, így a korábbi szövetségesek egyik pillanatról a másikra meggyűlölték egymást. Amikor Edina is kiesett a játékból, úgy döntött, békejobbot nyújt ősellenségének, és a Reflektor kamerája előtt megpróbál kibékülni vele. A kísérlet azonban kudarcba fulladt.

Barátból ellenség, ellenségből barát

Ebben a játékban tényleg minden megtörténhet. Erre a Párbaj előtti búcsú világított rá. Laci már szinte unottan ült a megszokott helyén és onnan osztogatta tanácsait. Hasonlóan járt el Fanni is, csak a végeredményben volt különbség. Laci szerint Fannival, Fanni szerint Lacival kell vigyázni.

Rákosi legnagyobb ellensége, a XXI. században

Mindszenty József, a magyar katolikus egyház feje rabként élte le élete egyharmadát, de még a fogságból is a magyar egyház ügyeit intézte. Fel- vagy félre ismerte-e a helyzetet? Kell-e politikájáért boldoggá avatni?

Morena Baccarin – Jessica Brody

A brazil színésznő eddig elsősorban különböző sci-fi sorozatokban tűnt fel, itt a főhős, Nicholas feleségét alakítja, aki igyekszik segíteni a férjének, hogy visszailleszkedjen régi életébe.

Damian Lewis – Nicholas Brody

Angol arisztokrata családból származik, feleségével – akit többek között a Harry Potter filmekben láthattunk, mint Narcissa Malfoy – London és Los Angeles között ingáznak, ha a munkájuk úgy kívánja.

Claire Danes – Carrie Mathison

Claire már a kilencvenes évek eleje óta szerepel filmekben és sorozatokban, de a nagy áttörést valószínűleg a Rómeó és Júlia jelentette számára, ahol Leonardo DiCaprioval bújtak a tragikus sorsú szerelmesek bőrébe.

Gumilövedékkel rendezte a vitát


szerző:
2010.11.01. 20:41
Gumilövedékkel rendezte a vitát

Gumilövedékkel lőtte fejbe haragosát egy fiatalember hétfőn kora este, a Pest megyei Kartalon.

Mónika – A kibeszélőshow 10-07-14

A szomszédom az ellenségem!

Mónika – A kibeszélőshow 10-06-07

A barátom voltál, az ellenségem lettél!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való