KERESÉS search-close

ellenőr

52 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "ellenőr"

Híres lett az egyik izraeli állomás macskája

Már több millió rajongója van az interneten egy izraeli pályaudvar macskájának, amely önkéntes ellenőrként fogadja az utasokat a bejáratnál. A Mici névre hallgató cica kedvenc tartózkodási helye ugyanis az elektronikus beléptető kapu, ahol a jegyeket kell érvényesíteni.

Ököllel ütötte az ellenőrt az utas

Ököllel ütötte az ellenőrt egy utas Debrecenben tegnap, miután leszállították a buszról. A 60 éves férfinak a gyanú szerint nem volt érvényes jegye, ezért meg akarták büntetni, de a megállóban az egyik ellenőrre támadt, majd elmenekült.

Fagyilesre mentünk a VV csajokkal

Legyen gyümölcsös vagy akár csokis, gombócos vagy virág alakú, egy adag fagyit a tikkasztó hőségben csakis élvezni lehet. Zsófi és Iza négy éve titkos mennyiség-ellenőrnek állt, és azonnal fel is szerelkezett rejtett kamerával és egy konyhai kismérleggel.

A Séf felfedte a tökéletes filék titkát Márknak

Márk előnye az volt, hogy a Séf egyedül neki megmutatta, hogyan is szedheti szét a legkönnyebben a lepényhalát. A gyors filézés után Márknak még azt is felügyelnie kellett, hogy Olivér miken ügyködik a mögötte álló pultban.

Amikor már csak a pálinka segíthet meggyőzni az ellenőrt...

Elérkezett az igazság pillanata, ami eldönti a pajkaszegi strand sorsát. Vajon megvalósul a polgármester álma? Az ellenőrön múlik minden!

Ellenőr és utas verekedett össze

Újabb verekedés utas és ellenőr között - ezúttal a négyes-hatos villamos megállójában Budapesten. Egy szemtanú felvette, ahogy egy BKV ellenőr lenyomja a földre, majd ököllel ütni kezd egy feltehetőn részeg utast a járdán. Az utas ezután többször is az ellenőrök felé rúgott. A rendőrség az utas ellen indított eljárást, mert a gyanú szerint az jegy nélkül utazott és az ellenőrökre támadt még a felvétel előtt. A BKK szerint csak a munkájukat végezték az ellenőrök.

Aggódtak, hogy megfullad

Földre teperték és még rá is feküdtek a biztonsági őrök egy férfira - aki állítólag jegyellenőr és részeg is volt. Az esetről járókelők készítettek felvételt a Határ úti metrómegállónál, melyet először a Blikk hozott nyilvánosságra. Ezen hallható, hogy az arra járók aggódnak, meg ne fojtsák a földön fekvő férfit. A szemtanúk még ma is azt mondták Híradónknak, hogy sokkoló volt látni az őrök akcióját. Hogy pontosan mi történt, arra a Budapesti Közlekedési Központtól vártunk választ, ám eddig hiába.

BÍRKÓZÁS AZ ALULJÁRÓBAN: Utasok filmezték le

Birkózás a metróaluljáróban - két biztonsági őr tepert le egy részeg férfit két napja a Határ úti állomáson, majd hosszan ültek rajta. Az arrajárók le is filmezték az esetet. Kétségbeesett női hang kérdezi a háttérben, mégis mi történik az aluljáróban. A felvételen eleinte nem is világos, hányan vannak egymás hegyén-hátán: a legalul fekvő férfi ugyanis nem is látszik. A körülöttük állók aggódnak is, hogy kap-e levegőt a rajta fekvők alatt.

Összeverekedett az ellenőrrel

Leköpött, majd ütni kezdett egy ellenőrt egy férfi Budapesten a Széll Kálmán téri metróállomáson. Az eset még december elején történt, a verekedésről készült videót most küldte el egy utas a BKV-figyelőnek. A BKK szerint a férfi feszegette az egyik jegyautomata pénzkiadó nyílását, ezért szólt rá az ott álló, jegyeket ellenőrző biztonsági őr. Ebből lett vita, majd verekedés. Az egyik szakszervezet szerint évente tucatnyi esetben támadják meg kollégáikat.

VEREKEDÉS: A Széll Kálmán téri metrómegállóban

Leköpte, majd ütni kezdett egy ellenőrt egy férfi Budapesten a Széll Kálmán téri metróállomáson. Az eset még december 10-én történt, a verekedésről készült videót most küldte el egy utas a BKV-figyelőnek.

Ellenőr rúgott a villamosba

Balhé volt egy budapesti villamoson. Az egyik utas vette fel, ahogy az ellenőr egy férfival kiabál, majd belerúg az ajtóba, amikor az nem engedi bezáródni a villamost. A videót a Blikk tette közzé. A BKK közölte: a férfinak nem volt jegye, ezért az ellenőr nem engedte felszállni. Az ellenőr állítja: a férfi rátámadt, ő pedig így védekezett. Támadás az utas felvételén nem látható. Az ellenőr figyelmeztetést kapott.

DURVÁN: Megalázott egy jegy nélkül utazó asszonyt egy ellenőr

Szemtanúk szerint, a 99-es buszon az ellenőr durva stílusban követelte a jegyet a nőtől, majd mikor az elismerte, hogy nincs nála, minősíthetetlen hangnemben beszélt vele. Az egyik utas az egészet felvette mobiljával és elküldte a Blikk.hu-nak, ezt a felvételt láthatják. A megalázott nőt a többiek vették védelmükbe. 

Döntsék el önök, ki legyen az év ellenőre!

Ildikó szereti a kutyákat és mindenkivel megtalálja a hangot. Csaba fociőrült és alázattal végzi a munkáját. Dániel a szakdolgozatát írja, és napi 15 ezer lépést tesz meg. Kedves, jól kinéző, szimpatikus jegyellenőrök tűnnek fel a BKK kisfilmjeiben: közülük kerül majd ki az év ellenőre. De vajon mindegyikük ilyen? Serdült Szilvia kiment az utcára, hogy az utasokat is megkérdezze, vajon ők is ilyen kedves, jól kinéző és szimpatikus ellenőrökkel szoktak-e találkozni. Nem állítanám, hogy nagyon eltérő válaszokat kaptunk.

Megverte egy utas, még a munkahelyéről is kirúgták

Vannak emberek, akik úgy gondolják, hogy a BKV ingyen jár nekik. És egyre többen vannak olyanok is, akiknek a havi bérlet ára, 9500 forint kifizethetetlen. De az, hogy egy jogos büntetés miatt emberek verekedni kezdenek megdöbbentő, ahogy az a cinizmus is, amellyel egyes vállalatok olykor kiszolgáltatott alkalmazottaikkal bánnak.

Dühöngő utas miatt vesztette el munkahelyét

Vannak emberek, akik úgy gondolják, hogy a BKV ingyen jár nekik. És egyre többen vannak olyanok is, akiknek a havi bérlet ára, 9500 forint kifizethetetlen. De az, hogy egy jogos büntetés miatt emberek verekedni kezdenek megdöbbentő, ahogy az a cinizmus is, amellyel egyes vállalatok olykor kiszolgáltatott alkalmazottaikkal bánnak.
 

5 euróért mindent elnéztek az ellenőrök

Kormánytisztviselők háziőrizetben. Esetenként öt eurót kért, cserébe gyorsabb ügyintézést ígért hat, a röszkei határátkelőn dolgozó növény-egészségügyi ellenőr. Ők vizsgálták az Unió területére érkező, emberi fogyasztásra szánt zöldségeket, gyümölcsöket.

Új szabály: nem dughatják zsebre a kezüket a BKK ellenőrök

Nem rágózhatnak, nem viselhetnek melegítő nadrágot és nem dughatják zsebre a kezüket a BKK jegyellenőrei. A közterület felügyelők eljárási rendjén is szigorítottak.

Elgáncsolhatta a lányt, kirúgták az ellenőrt

Azonnali hatállyal menesztették azt a szegedi ellenőrt, aki vasárnap délelőtt futtában állítólag elgáncsolt egy 16 éves bliccelő lányt. Ő könnyebben megsérült. A tini azután futott el az ellenőrök elől, hogy azt mondták neki, rendőrt hívnak, ha nem adja oda az okmányait. Később kiderült, a lányt két hete kőrözték a hatóságok, mert megszökött a makói nevelőotthonból, ezért futott el. Az ellenőr ellen a rendőrök eljárást indítottak.

Felfüggesztették az „utasverő” közterületeseket

Felfüggesztették azt a két közterület-felügyelőt, akik a hírek szerint lerángattak egy fiatal fiút a villamosról. Nem ez volt az első eset, hogy túlkapásról számoltak be utasok. Mihez van joguk az ellenőröknek és a velük együtt dolgozó közterület-felügyelőknek?

Extrém helyzetekben a NAV ellenőrei

Egyre több olyan esetről hallani, amikor a NAV-ellenőrök nem éppen szokványos foglalkozások ellenőrzéseit kezdték meg, legyen szó akár egy esküvőről, tetoválásról vagy éppen lángos evésről. Kik, mikor és mi alapján döntik el, hogy hova menjenek? Suller Györgyöt vám- és jövedéki szóvivőt kérdeztük a témáról.

Gyümölcsöt és szaloncukrot semmisítettek meg

Razziát tartottak a budapesti nagybani piacon. Az ellenőrök múlt héten csaptak le a csaló árusokra. Az ellenőrzés során több tonna ismeretlen eredetű, jelöletlen árut találtak. Az ellenőrök a jelöletlen szaloncukrokat, kiviket és karfiolokat a helyszínen megsemmisítették.


 

Utassal üvöltözött az ellenőr


szerző:
2014.11.15. 18:10
Utassal üvöltözött az ellenőr

Üvöltve kiabált egymással egy ellenőr és egy utas a villamoson. Az eset még szeptember végén történt. A vitáról készült felvételt azonban csak pénteken hozták nyilvánosságra. A felvételen jól hallani, hogy az ellenőr provokálta a villamos utasát és arra kérte, hogy üsse meg, mert erre vár.

Házon kívül 12-05-16


szerző:
2012.05.16. 23:05
Házon kívül 12-05-16

Házon kívül: Benzinár - A drágulás tette tönkre a családot. Tragédia - A halálba menekült az ellenőrök elől. Önellátás - Olcsóbb, idő is van rá, mégsem csinálják.

Az ellenőrök elől menekülve érte a halál

Ismerősei kedves, de kicsit szeleburdi emberként ismerték. Gyerekek mellett önkénteskedett és imádott gördeszkázni. Néhány hete busszal indult el otthonról, de nem volt nála jegy. Az ellenőrök meg akarták büntetni, de a fiú elmenekült.

Késelés miatt sztrájkolnak a francia kalauzok

A szolidaritásból tüntető vasúti ellenőrök miatt országszerte fennakadások voltak.

Kérészéletű volt a törvénytelen fémtelep

Illegálisan üzemelő fémtelepet lepleztek le a pénzügyőrök Girincsen. Az engedély nélküli telep 2 nap alatt megbukott.

Rokkantkártya: Vége a visszaéléseknek?

Razziát tartottak a miskolci piacon, mert megszaporodtak a visszaélések a mozgássérült igazolványokkal.

Rendőrség nyomoz az agresszív ellenőrök ügyében

Felfüggesztették állásából azt a két ellenőrt, akik július végén ellöktek és megrúgtak egy utast az egyik Combino villamos megállójában.

Ügy lett a részeget lelökő ellenőrös videóból

Az ellenőrök kilöktek egy részeg utast az ajtón és utána bele is rúgtak.

Lelökték az ittas férfit a villamosról

Brutálisan bántalmaztak egy részeg férfit a 4-6-os villamoson az ellenőrök. Az esetről felvétel is készült, ami felkerült az internetre.

Megléphet a lebukott bliccelő


szerző:
2011.07.30. 18:40
Megléphet a lebukott bliccelő

Az ombudsmani vizsgálat azt a megállapítást tette, mely szerint a bliccelők visszatartása sérti az alkotmányos alapjogot.

Nem sok esélyt hagynak a bliccelőknek

Az ellenőröket hétfőtől ismét közterület-felügyelők kísérik, naponta 31 járaton.

Újra bevetésen a közterület-felügyelők

Hétfőtől a BKV járművein újra együtt látnak el szolgálatot az ellenőrök és a közterület-felügyelők.

Matrica az erőszak ellen


szerző:
2011.06.29. 16:50
Matrica az erőszak ellen

Képregényes formában mutatják be a közfeladatot ellátó személyek elleni támadások súlyos törvényi következményeit.

Szigorúan ellenőrzött BKV-járatok

A BKV ellenőrök közterület-felügyelőkkel együtt fülelik le a bliccelőket a vállalat járatain.

Erősítést kapnak a BKV-ellenőrök

Közterület-felügyelők is dolgoznak keddtől néhány fővárosi BKV-járaton.

Az ellenőrök is készülnek az ünnepekre

Könnyen meggyulladó karácsonyi égősorokra, és a vevőket megtévesztő akciókra vadásznak a fogyasztóvédők karácsony előtt.

Vesztegető ellenőrökön kattant a bilincs

Egy el nem készült útról szóló igazolás kiállítását ajánlotta fel egy útépítő cég vezetőjének két műszaki ellenőr.

Számlát is ad a csaló ellenőr


szerző:
2010.08.12. 11:01
Számlát is ad a csaló ellenőr

A rágcsálóirtást igazoló papírokat kéri, és azokba köt bele, majd saját maga végzi el az irtást.

Több ellenőrrel harcol a BKV a bliccelők ellen

Július elsejétől 30, a hónap közepétől pedig további 50 dolgozó kerül majd be az állományba.

Ellenőrre támadt egy pécsi utas


szerző:
2010.03.19. 08:43
Ellenőrzik, hogy épen maradjon a lakás

Mosonmagyaróvár évente 100 millió forintot költ a csaknem 600 bérlakásra, hiába. A lakók pusztítják az otthonokat.

APEH-ellenőr vs. piaci kofák


szerző:
2009.12.10. 17:42
APEH-ellenőr vs. piaci kofák

Macska egér játék folyik a pénzügyőrök és az árusok között a Józsefvárosi piacon.

Jegyellenőrt támadott meg egy asszony

A magyarcsanádi nő megtépte a haját a jegyvizsgálónak.

Az utasok többet háborognak és bliccelnek

Sok utas a cég botrányai miatt egyszerűen nem hajlandó fizetni a BKV-nak.

Álellenőr garázdálkodik Budapesten

Átlagosan 50 ezer forint alatti helyszíni bírságokat szab ki az álrevizor.

Rendőrségre vitte a busz a problémás utasokat

Nem voltak hajlandóak igazolványt mutatni az ellenőrnek és jegyük sem volt.

ÁNTSZ-ellenőrnek adja ki magát egy férfi

Pénzért azt is elárulja, hogy mikor várható a teljes ellenőrzés.

Apeh ellenőr-dömping a Balatonon


szerző:
2009.07.25. 18:43
Apeh ellenőr-dömping a Balatonon

A két napos akció alatt 580 ellenőrzést végzett a 40 ellenőr-páros.

Lebukott egy BKV ellenőr


szerző:
2009.07.25. 14:02
Lebukott egy BKV ellenőr

A BKV ellenőr zsebre bírságolt külföldieket szombaton a 7-es buszon.

Nem lesz több bliccelés!


szerző:
2009.05.24. 17:13
Nem lesz több bliccelés!

Biztonsági őrök ellenőrzik június elsejétől a jegyeket a BKV 5 vonalán.

Ellenőrökre támadt egy miskolci diák

Három szolgálatot teljesítő jegyellenőrre támadt egy 20 éves tanuló Miskolcon.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való