KERESÉS search-close

elkapták

75 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "elkapták"

Elkapott egy zuhanó gyereket egy férfi Kínában

Elkapott egy zuhanó gyereket egy férfi Kínában. A két és fél éves kisfiúnak szinte semmi baja nem lett, nem úgy a megmentőjének, aki eszméletét is vesztette. A drámai eseményeket egy biztonsági kamera felvette.

Műanyag álarcban és parókában tört be egy budai házba

Műanyag álarcban és parókában tört be egy budai házba az a férfi, akit a napokban kaptak el a fővárosi nyomozók. A gyanúsított először februárban feszítette fel a ház ajtaját, majd megvárta a tulajdonost, akitől egymillió forintot szerzett. Néhány napja visszament, ismét rátámadt a férfira, most viszont elijesztette a támadót, így az elmenekült. A nyomozók elkapták.

 

Jogerősen nyolc év fegyházbüntetést kapott a pécsi trafikrabló

A 33 éves férfi két és fél hónap alatt négy dohányboltot fosztott ki másfél évvel ezelőtt. Az eladókat minden alkalommal, egy játékfegyverrel fenyegette meg. Összesen mintegy félmillió forintot zsákmányolt, a pénzt felélte: alkoholra és drogra költötte.

Pórul járt a telefonrabló


szerző:
2019.02.22. 18:19
Pórul járt a telefonrabló

Rablót fogtak a rendőrök, a 28 éves férfi egy utas kezéből akarta kitépni a telefont a villamoson, ám a nő nem engedte el a készüléket, inkább hagyta, hogy a férfi lerángassa őt a megállóba. A támadót felvette a térfigyelő kamera, ez alapján azonosították a rendőrök, akik azóta elfogták és őrizetbe vették. Kiderült, korábban is próbálkozott már hasonló módszerrel.

A cica zuhanását látni a felvételen

A macska több emeletnyi magasságban, egy párkányon rekedt. Amikor megmentői a gát oldalához értek, a cica leesett a betonfal havas oldalán, egyenesen a segítségére érekzők kezébe.

Lopott cipőben ment lopni

Lopott cipőben ment lopni az a férfi, aki a gyanú szerint több helyre is betört egyetlen éjszaka alatt Gyulán. Először az öregek otthonába jutott be, ahonnan néhány ezer forintot és egy cipőt vitt el. Erre cserélte le a sajátját, azért, hogy az újabb betörésnél megtévessze a nyomozókat. De egy nap alatt elfogták.

1 milliárdot is kereshettek volna a csempészett droggal

Akár egymilliárd forintot is kereshetett volna az a banda, amelyik még 2010-ben csempészett Magyarországra 15 kiló heroint. Akkor a nyomozók két férfit elfogtak, harmadik társuk azonban megszökött, éveken át hiába keresték. Végül idén márciusban Azerbajdzsánban kapták el, a napokban emeltek vádat ellene. Akár húsz évet is kaphat.

 

Elkapták a 88 éves asszony támadóit

Egy nap alatt elkapták a rendőrök azt a nőt, aki élettársával megvert és kirabolt egy 88 éves asszonyt Kőrösladányban. Saját házában megverték és megkötözték a védekezni nem tudó nőt, majd pénzt, mobiltelefont, és ékszereket vittek el. Ezek egy részét a rendőrök megtalálták. Idős áldozatuk súlyos sérülésekkel került kórházba. Információnk szerint már jobban van.

 

Prostituáltként dolgoztattak lányokat külföldön

Prostituáltként dolgoztatott két lányt külföldön az a banda, amelynek tagjait a napokban kapták el a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai. Az egyik férfi a gyanú szerint már nyolc éve kényszerítette prostitúcióra az egyik lányt, akit leggyakrabban Izlandon dolgoztatott. A banda a lányok pénzét elvette és ingatlanokat, autókat és ékszereket vásárolt belőle. A bíróság két embert tartóztatott le.

 

 Összevesztek: halálra verték társukat

Halálra vertek egy hajléktalant Budapesten. Támadói szombat éjjel vették körbe a Jászai Mari téren: ütni, verni kezdték. Amikor a férfi már nem mozdult, egy öngyújtóval meggyújtották a ruháját. Az áldozat olyan súlyosan megsérült, hogy már nem tudták megmenteni. A rendőrök fél órán belül elfogták a négy támadót, akik szintén hajléktalanok – már őrizetben vannak. Hogy min vesztek össze, még nem tudni.

Térfigyelő kamera rögzítette a gyújtogatót

Kaposvár sétálóutcáján, szerdán fényes nappal egy férfi meggyújtott egy vászonból készült bódét. Látszik, ahogy a standnál áll, ami pillanatokkal később lángra kap. A 27 éves gyújtogatót percekkel később elfogták a rendőrök, a bíróság pedig letartóztatta és elrendelte elmeorvosi megfigyelését. Beismerte tettét, de nem mondta el, hogy miért gyújtogatott.

Az iskola padlásán bújt el a tolvaj

Megszökött a rendőröktől a tolvaj és az iskola padlásán bújt el Pannonhalmán. A férfi átugrotta az általános iskola kerítését, majd felmászott a tűzlétrán így jutott be az épületbe hétfő délután, miközben a rendőrök üldözték. A folyosókat és tantermeket azonnal lezáratta az igazgató, hogy védje a diákokat. Végül a rendőrök elkapták.

Sokkot kapott, és zokogott, amikor megtudta, hogy elfogták felesége feltételezett gyilkosát

Sokkot kapott, és zokogott, amikor megtudta, hogy elfogták felesége feltételezett gyilkosát. Ezt mondta az RTL Híradónak a megölt soroksári futónő férje. Kardos Lajos hatalmas elégtételnek érzi, hogy a rendőrök 5 éve után azonosították a most is börtönben ülő gyanúsítottat. Az áldozat férje most azt mondja: a lehető legszigorúbb büntetést adná a felesége gyilkosának.

30 milliónak nyoma veszett


szerző:
2018.09.01. 18:03
30 milliónak nyoma veszett

Adósságai miatt volt szüksége pénzre. Úgy tudjuk ezt mondta a rendőröknek a megszökött pénzszállító, akit két napja fogtak el a nyomozók. Több mint 70 millió forinttal még augusztusban tűnt el, azóta bujkált. Dunakeszin egy bérelt lakásban kapták el. A nyomozók megtalálták a lopott pénz egy részét is. Információink szerint nagyjából 30 millió forint hiányzik belőle. A 26 éves férfi bevallotta tettét. Úgy tudjuk, nem ez az első eljárás ellene.

Elkapták a kőbányai szatírt

Nemiszervét mutogatta a kőbányai vasútállomáson egy fiatal. A szatírt a rendőrök elkapták a bíróság döntése szerint pedig karácsonyig nem hagyhatja el lakóhelyét. Szeméremsértés miatt áll bíróság elé.

 

A hátsó ülésen körözött utas, a csomagtartóban pedig drog volt

A hátsó ülésen körözött utas, a csomagtartóban pedig drog volt egy budapesti taxiban. Úgy derült ki, hogy a rendőrök igazoltatták. A taxi utasát azért keresték, mert nem fizetett be egy jogerősen kiszabott pénzbüntetést. A csomagtartó kárpitja mögött pedig 600 gramm amfetamin találtak. A taxist őrizetbe vették.

Vádat emeltek a 15 éves lányt megtámadó fiatal ellen

A 26 éves férfi még februárban akarta szexre kényszeríteni a tinédzsert Győrben: lefogta, a haját tépte és azzal fenyegette, ha nem teszi azt, amit kér, megöli. A tini sikoltozását a rendőrök hallották meg, ők mentették meg az erőszakoskodótól. A férfi alig két hónappal azután támadta meg a lányt, hogy vádat emeltek ellene, mert két hónapos kislányát úgy megverte, hogy a gyereknek több bordája is eltörött.

Jogsija sincs az autótolvajnak

Még jogsija sincs, de két kocsit is elkötött egy 19 éves fiú Debrecenben. Úgy tudjuk, az egyik mélygarázst épp wc-nek használta, amikor észrevette, hogy benne maradt az indítókulcs az egyik kocsiban.

Szupermarket pultjára esett egy rabló

Az álmennyezetet átszakítva egy szupermarket pultjára esett egy rabló az amerikai New Hamshire államban. Azonnal elkapták és őrizetbe vették.

Elkapták a reptéri szökevény macskát

Meglett a New York-i Kennedy reptér szökevény macskája. Egy utastól szökött meg négy hete. Időnként előbújt, de elfogni csak úgy tudták, hogy kedvenc finomságát kapta és kínai nyelven hívogatták.

 

Fémhuzallal próbált megfojtani Csehországban egy taxist két magyar

A gyanú szerint a páros még tavaly augusztusban támadt rá a sofőrre, akinek sikerült elmenekülnie. A gyanúsítottak pénzt nem találtak a taxiban, mindössze három doboz cigarettát zsákmányoltak. Egy hónap után fogták el őket a cseh nyomozók segítségével Magyarországon.

Hamisított koncertjegyet árult

A gyanú szerint a január végén megrendezett Rod Stewart koncertre árult házilag készített jegyeket a fiú, aki 13 embert vert át. Úgy tudjuk körülbelül 2-300 ezer forintot tett így zsebre, a pénz egy részt a házkutatáson megtalálták nála.

Elkapták a zuhanó gyereket

Rendőrök kaptak el egy erkélyről kizuhant gyereket Egyiptomban. A jelenetet egy biztonsági kamera rögzítette. Az arab országban most hősként ünneplik a rendőröket, a gyermek szülei nem győznek hálálkodni nekik.

Hordókban állt a mérgező ital

Őrizetbe vettek egy 47 éves férfit a rendőrök - szerintük ő a felelős a tömeges mérgezésért Hajdú-Bihar Megyében. Egy bérelt tanyán kotyvaszthatta a mérgező italt, majd úgy adta el, mintha eredeti, vámmentes, márkás alkohol lenne.

 

Megvan a csengelei lövöldöző

Megvan a csengelei lövöldöző – ezt közölte osztrák lapokkal az ottani ügyészség. A gyilkossággal gyanúsított férfit Bad Ischlben, a támadástól 650 kilométerre fogták el. Sajtóinformációk szerint a kamerák rögzítették a feltételezett támadó német rendszámú autóját.

Futók kapták el a rablót


szerző:
2017.09.25. 18:10
Futók kapták el a rablót

Gyorsított eljárásban három év szabadságvesztésre ítélték azt a rablót, akit három nappal ezelőtt futók kaptak el a Margitszigeten. A huszonéves férfi a négyes villamoson egy telefonáló nő kezéből kapta ki mobilját, majd megpróbált elmenekülni. A nő azonban a nyomába eredt, majd futók segítségét kérte. A rablót gyorsan utolérték.

Erdőn át próbálta lerázni a rendőröket, nem sikerült

Autóval menekült a tolvaj, aki az erdőn át próbálta lerázni a rendőröket, sikertelenül. Az üldözést az egyik járőrkocsi fedélzeti kamerája rögzítette. A 38 éves férfi korábban egy budaörsi áruház parkolójában pénzt és ruhát lopott egy autóból. A biztonsági őrök ezt észrevették, akiket ezért paprika spray-vel lefújt, majd elmenekült. A rendőrök több kocsival eredtek utána. A tolvaj lakásán fegyvereket, késeket és kábítószergyanús anyagot is találtak.

 

Elkapták a libegőből kieső lányt

A látogatók kapták el a libegőből kizuhant lányt az amerikai New York állam egyik vidámparkjában. A tini öccsével ült a gondolában, amikor valamiért kicsúszott a biztonsági korlát alatt. Visszahúzni nem tudta magát, így kapaszkodott, amíg bírt. Megmentőjének felesége az egészet videóra vette.

Balesetben bukott le a bűnöző

Baleset buktatott le egy sokszorosan körözött bűnözőt vasárnap este a Vas megyei Pornóapáti közelében. A 37 éves férfi kocsijával lesodródott az útról, árokba hajtott, kiszállt, és menekülni kezdett. Az épp helyszínre érkező rendőr még látta, és próbálta követni, de akkor nyoma veszett. Végül egy szabadnapos rendőr riasztotta kollégáit azzal, hogy egy gyanús férfira lett figyelmes egy közeli kocsmában. Végül ott kapták el, kiderült, hat elfogatóparancs is érvényben volt ellene.

Autós üldözés után kapták el, kiderült drogot árult

Már előzetesben van az az albán férfi, akit autós üldözés után kaptak el 3 napja Budapesten. Igazoltatni akarták a rendőrök, de társával együtt megpróbált elmenekülni, néhány perccel később azonban nekimentek egy oszlopnak. A férfi a gyanú szerint marihuánát árult, a kocsijában is találtak két kilónyit. Átkutatták lakását is, ahonnan még 23 kiló drog került elő. Ez úgy 50 milliót ér.

25 kiló marihuánával menekültek, de elkapták őket

Menekülni próbáltak, de kocsijukkal egy háznak csapódtak, így kaptak el a rendőrök két kábítószerárust. A baleset szerdán történt Józsefvárosban. Az autóban két koszovói férfi ült, huszonöt kiló marihuánát találtak náluk. Eljárás indult ellenük, az 50 millió forint értékű drogot lefoglalták.

Gyerekek mellett késelték meg

A tömeg közepén, a körhintázó gyerekek mellett szúrtak hátba egy férfit Budapesten, az Ötvenhatosok terén a hétfői majálison. Majd viperával, és boxerrel is megverték. Életveszélyesen megsérült. A támadók elmenekültek, még keresik őket. Egy XV. kerületi családi házban pedig egy családi vita torkollott késelésbe. Egy osztrák férfit gyanúsítanak, már őrizetben van.

Koccanás miatt buktak le dílerek

Koccanás miatt bukott le egy kábítószer-terjesztő banda Budapesten. A rendőrök még péntek hajnalban igazoltattak egy férfit, aki nekiment egy parkoló autónak az Andrássy úton. Kocsijában több mint fél kiló drogot találtak, és hamar kiderült az is, hogy kitől vette. Ezután elkapták a dílert is, sőt amikor nála házkutatást tartottak egy újabb férfi toppant be, aki amint meglátta a rendőröket elfutott, de hamar elkapták.

Pénzt, pálinkát, de még biciklit is lopott

Még a húsvéti sonkát is ellopta egy betörő Hajdúnánáson. Egyetlen éjszaka alatt hat házba tört be. Mindent magával vitt, amit hirtelen tudott: pénzt, pálinkát, sőt biciklit is. Az utolsó házban azonban észrevették, kerítéseket átugorva, kertből kertbe menekült az őt üldöző rendőrök elől. Végül egy disznóólban rejtőzött el, de a ház kutyája lebuktatta.

Ittas vezetésen kapták a polgármestert

A szervezete lassabban bontja le az alkoholt – ezzel magyarázta Keszthely polgármestere, hogy miért kapták ittas vezetésen. Ruzsics Ferencet, a város fideszes vezetőjét másfél hete ellenőrizték a rendőrök. Elvették a jogosítványát és büntetőeljárást indítottak ellene. A polgármester azt mondta, véletlenül volt ittas, egy gyógyszer miatt.

Kétszer fosztották ki az öltözőt

Négy napon belül kétszer is kifosztották a nagykanizsai kulturális központ öltözőit. Mindkét esetben diákok pénzét, nagy értékű telefonokat és ruhákat vitt el a tolvaj. A kamerák azonban rögzítették az akcióját és a rendőrök két nap alatt elfogták a tettest.

Kifosztotta a vak utcazenészt

Vak utcazenészt fosztottak ki Pécsen. Egy tolvaj több száz forintot vett el abból a dobozból, amibe a látássérült gyűjti a dalokért kapott aprót. A tolvajnak a pénz elköltésére nem maradt ideje, ugyanis észrevette őt egy szolgálaton kívüli rendőr. Több száz méteren keresztül tartott az üldözés, mire sikerült elfogni. A meglopott zenész nyilatkozott az RTL Híradónak, szerinte ilyen esetből minden hónapra jut egy.

Bontás közben csaptak le rájuk

Éppen egy lopott kocsit bontottak, amikor a rendőrök lecsaptak az autótolvajokra Cegléden. A pest megyei nyomozók egy háromtagú bandát fogtak el, a gyanú szerint az elmúlt hetekben nyolc kocsit loptak el a környéken. A munkát felosztották egymás között, volt, aki feltörte az autókat, volt, aki a szétszerelésben segített.

Nem tudta elkölteni a zsákmányát

Ideje sem volt költeni a zsákmányolt pénzből, egy nap alatt elkapták a rózsadombi trafikrablót. A házkutatáskor előkerült a rabláshoz használt riasztó pisztoly és az a szatyor is, amelybe a pénz mellé italt és cigit is pakolt. Azt a rendőrök nem közölték, hogy mennyi pénzt vitt magával. A huszonöt éves fiatal már előzetesben van.

Meztelenül kapták el a konzult

Meztelenül mutogatta magát Magyarország tiszteletbeli konzulja egy floridai strandon. A 71 éves Gergátz István 5 másik idős férfival együtt meztelenkedett és szexre csábította a parton pihenőket. A sarasotai rendőrség azért tudta lefülelni őket, mert már több bejelentés is érkezett mutogatós bácsikról. Mindannyiukat letartóztatták szeméremsértésért, azóta pár száz dollár óvadékért már kiszabadultak.

Pénzszámolás közben kapták el

Még a pénzt számolgatta a trafikban a rabló, amikor elfogták. A 43 éves férfi késsel rontott be egy mosonmagyaróvári dohányboltba. Miközben az eladó átadta a bevételt, megnyomta a pánikgombot. A biztonsági cég, ahova a riasztó be van kötve, a szomszéd utcában van. Még egy perc sem kellett nekik, hogy odaérjenek. Ráadásul a rabló sem sietett, épp azt számolta, hogy mennyit zsákmányolt.

Ártatlannak mondja magát a rabló

Hét évet kapott jogerősen az üllői úti bankrabló. Még 2009 nyarán fosztott ki egy pénzintézetet, öt évvel később fogták el. Híradónak nyilatkozott a bíróság folyosóján, arról beszélt, hogy ártatlan. Közben kiderült, hogy a 2009-es nyári rablása és az elfogása között évekig börtönben volt. Egy másik pénzintézetet akart kifosztani, de akkor elkapták.

Fókusz 2016-12-13


szerző:
2016.12.13. 19:00
Milliókat loptak az autófeltörők

15 millió forintot loptak, akár 12 évre is börtönbe kerülhetnek! Az ügyészség most emelt vádat egy banda tagjai ellen. A tolvajok különleges módszerrel dolgoztak. Megfigyelték, hogy ki vesz fel nagy összegű készpénzt. Követték, és ha azt látták, hogy a kocsiban hagyta a pénzt, feltörték az autót. Az egyik helyszínen térfigyelő kamera vette fel a tolvajokat, ezután nem sokkal kapták el őket.

Még a kilincset is letörték

Még a kilincset is letörték az egyik kiszemelt autóról azok a tolvajok, akik két kocsit próbáltak ellopni vasárnap éjjel Sopronban. Bár mindkét autót feltörték, elvinni egyiket sem sikerült. Pedig még a rendszámokat is áttették az egyikről a másikra, hogy összezavarják a rendőröket. Végül az autókat hátrahagyva elmenekültek, de órákkal később mindkét fiatalt elkapták.

Előzetesben a feltételezett Teréz körúti robbantó

A 23 éves férfi Zalában fogták el, és harmincnapos előzetes letartóztatásba került. A Központi Nyomozó Főügyészség a férfit előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsította meg.

Lekapcsolták Arnold Schwarzeneggert

Nyakon csípte egy müncheni rendőr a város pályaudvarán illegálisan kerékpározó Arnold Schwarzeneggert. A Terminátor azzal magyarázta a tekerést, hogy fájnak a lábai ezért szeretett volna végigtekerni a német vasútállomáson. Az élelmes rendőr végül egyfajta büntetésként egy közös szelfire kötelezte a világsztárt, akinek ezután azért mégis csak a biciklije mellett kellett kisétálnia a pályaudvarról.

Diáklányra támadt, elfogták a zaklatót

Elfogták a rendőrök a pécsi zaklatót. A 19 éves fiú a napokban egy iskola előtt rátámadt egy kislányra és azt mondta neki, hogy magával viszi. A gyerek az iskolába menekült ahol szólt tanárainak, a támadót azóta keresték. A rendőrök szerdán késő este kapták el. Beismerte és megbánta tettét. Magyarázata az volt, hogy sokat ivott. Garázdaság miatt indult ellene eljárás, szabadlábon védekezhet.

Kamerákon nézték végig a rendőrök a lopást

Élőben nézték végig a rendőrök a térfigyelő kamerákon, ahogy egy férfi kifoszt egy alvó utast Budapesten a nagykörúti villamoson. A tolvaj szombat hajnalban odalépett a nőhöz, elvette telefonját és pénztárcáját, majd távozni akart. Nem sejtette azonban, hogy az egész akciót végignézték a rendőrök, akik percek alatt elfogták.

Feladta magát a késsel fenyegető férfi

Önként feladta magát a buszsofőrt késsel fenyegető férfi. A támadó még áprilisban rántott kést egy buszsofőrre Budafokon, mert az nem engedte, hogy két megálló között leszálljanak. Egy társa is volt, a testvére, őt is azonosították a rendőrök, de nem kellett elfogni, mert egy másik bűncselekmény miatt már rács mögött van.

Késsel a kezében ment a trafikba

Kést szorított a trafikosnő barátjának a torkához, majd dulakodás közben a kezeit is megvágta az a rabló, akit most fogtak el Szegeden. A támadás egy hónapja történt. A trafik tulajdonosa szerint az eladónőnek szerencséje volt, hogy barátja várt rá az éjféli zárás előtt, és így közbe tudott lépni. Az elfogott férfi beismerte a támadást, de azt állította, nem rabolni ment.

Nem zavarták a kamerák a tolvajt

Amatőr tolvajt fogtak a rendőrök Budapesten. A férfi a térfigyelő kamera előtt tört fel egy autót, majd elvitt belőle egy laptopot. A kamera mindent felvett, a rendőrök így napokon belül elkapták. Kiderült: a tolvaj az elmúlt egy hónapban 10 kocsit is kifosztott a belvárosban. A kár többmilliós lehet.

16 éves polgárőrök kaptak el tolvajokat

Biciklitolvajt fogtak a 16 éves polgárőrök Környén. A fiatalok felismerték a lopott kerékpárt, így megszólították a rajta ülő 14 éves fiút és testvérét. Addig beszélgettek velük, míg megérkezett a segítség. A fiúkat a rendőrség kitüntette.

Egy nap alatt elkapták a késes rablót

Késsel fenyegetett meg egy 19 éves lányt egy férfi Budapesten, egy nap alatt elkapták a rendőrök. A rabló csütörtök éjjel Józsefvárosban támadt rá a lányra, akinek a mobilját, a fülhallgatóját és a pénztárcáját is elvitte. A kerületben majdnem minden utcában van térfigyelő kamera, ezért a rendőrök tudták, kit keressenek. Amikor a rabló másnap újra feltűnt, elfogták.

Elaludt a részeg betörő


szerző:
2016.05.23. 16:00
Elaludt a részeg betörő

A házigazdák reggel találtak rá az alvó férfira az udvaron. A betörő még vasárnap este kipakolta  a fészert, gondosan összekészítette a fűnyírót, meg a két biciklit, amit el akart vinni. Aztán, mint aki jól végezte dolgát, meghúzta a magával vitt sört és egyszerűen elaludt. Arra ébredt, hogy rendőrök keltegetik.

Interneten csábított egy pedofil férfi

14 év alatti fiúkat próbált elcsábítani egy nyíregyházi férfi. Az interneten ismerkedett az áldozataival, és megpróbálta rávenni a gyerekeket, hogy találkozzanak vele. Az egyik fiú szülei azonban a rendőrséghez fordultak, akik elkapták a középkorú férfit. A lakásában több ezer, gyerekekről készült pornográf fotót találtak.

Nem először próbálkozott a házrobbantó

Vádat emeltek a saját házát felrobbantó bősárkányi férfi ellen. A 2014-es robbanásban hat másik ház is megrongálódott. Az ügyészség szerint nem ez volt a 27 éves férfi első próbálkozása, Győrben egy társasházban vágta el a gázcsövet, ott azonban időben közbeléptek.

Lefotózta a lelkész a betörőt

Lefotózta mobiljával a betörőt a mátészalkai református tiszteletes. A férfi annyira részeg volt, hogy alig tudott kimászni az imaház betört üvegajtaján. Az adományokkal teli perselyt akarta ellopni, de ez sem sikerült neki. Nem tudta leszerelni a ládát. Végül elkapták a rendőrök.

Taxisok verhettek meg egy Uber-sofőrt

Eszméletlennek tettette magát, hogy megússza a még nagyobb verést. Ezt mondta az Indexnek az az Uber sofőr, akire pénteken támadt rá két taxis és négy társuk. A fiatalember egy budapesti kocsma előtt várt utasára, amikor felismerték nála az Uber-alkalmazást. Azt állítja: a hatfős társaság ezután többször is a földre teperte és megverte. Megrongálták az autóját is. A férfinak eltört a bordája és az orra. A két taxist elkapták, előzetesüket kezdeményezik.

Nem sokáig örülhetett a 300 ezer forintnak

15 év alatt 8 tolvajt kapott el, most őt lopták meg. A nyugdíj mellett biztonsági őrként dolgozó asszony pénztárcája egy kapuvári boltnál esett ki a táskájából, egy másik vásárló pedig ahelyett, hogy visszaadta volna, zsebre tette a bukszát. Csaknem 300 ezer forint volt benne, de a tolvajnak ideje sem volt elkölteni a pénzt, elkapták a rendőrök.

Elfogták a futónő támadóját


szerző:
2015.12.09. 18:05
Elfogták a futónő támadóját

Elfogták a margitszigeti futónő támadóját. A férfi november végén támadt egy fiatal lányra: hátulról lefogta, aztán többször arcon ütötte. A lány korábban azt mesélte, hogy csak az edzettségének köszönhetően tudott kiszabadulni a támadó karjai közül. Azóta sok rendőr járőrözik a szigeten, az erőszakoskodót is nekik sikerült elkapniuk kedden hajnalban. A Margitszigeten a támadás óta komoly biztonsági rendszert építenek ki, hogy megvédjék a futókat.

Családja hősnek tartja a szökevényt

Elfogták a tököli Fiatalkorúak Büntetés-végrehajtási Intézetéből vasárnap bravúros körülmények között kereket oldó Farkas György Lászlót. A férfit lakóhelyétől nem messze kapták el a rendőrök.

Nagyüzemben raboltak, hamisítottak

Csaknem egymilliárd forint értékben foglaltak le a rendőrök lopott autókat az országban. 174 kocsit találtak szinte az ország minden megyéjében, a legtöbbet Budapesten, Pest megyében és Borsodban. A banda nagyüzemben gyártotta a hamis papírokat az autókhoz, és ütötte át a lopott kocsik alvázszámát. A tolvajok nem válogattak, Magyarországon, Nyugat-Európában is lopták a kocsikat, majd adták el a mit sem sejtő vevőknek.

Kínozták a magyar férfit Szíriában

El-Khalid Ibrahim Imre szír-magyar kettős állampolgár. 55 napot töltött szír katonai és polgári börtönökben, nemrég szabadult. A vád ellene az állam tekintélyének aláásása volt, pedig ő csak beállt a tüntetők közé és rendszeresen tudósított.

Magyar drogcsempész bukott le Írországban

Egy magyar férfi biztosan tagja volt annak a bandának, amelynek tagjait most vették őrizetbe.

Lövöldözni akart, de pisztolya nem működött

Gázpisztollyal próbált lövöldözni egy étteremben egy 62 éves férfi, de a fegyver nem sült el.

Hónapokon át fosztogattak az álrendőrök

Főleg idős emberek lakásába jutottak be. Azt mondták, bűncselekmény történt a közelben, ezért át kell kutatni az ő lakásukat is.

Három uzsorást vettek őrizetbe Tiszarádon

Három élelmiszer-uzsorás bukott le Tiszarádon, uzsorakamatra adtak élelmiszert hitelbe rászorulóknak.

Egy hetes hajsza után kapták el őket

A büntetett előéletű testvérek még Floridából menekültek el, ahol gyorshajtás miatt akarták megállítani őket, de rálőttek a járőrökre.

Benzinkútnál buktak le a betörők

Betörőbandát fogtak el a budapesti rendőrök és a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai Soroksáron.

Bilincsbe verték a bankrablót


szerző:
2011.04.11. 17:14
Bilincsbe verték a bankrablót

Előzetes letartóztatásba helyezték azt a férfit, aki nemrég több bankot is kirabolt.

Megvan a bankrabló és a pénz is


szerző:
2010.11.29. 16:59
Megvan a bankrabló és a pénz is

Kommandósok fogták el vasárnap este Budapesten a múltheti kispesti bankrablás harmadik gyanúsítottját.

Szekrénybe bújt a rendőrök elől, de elkapták

A vízóra szekrényben próbált meg elbújni a rendőrök elől az a többszörösen körözött férfi, akit a napokban kaptak el Budapesten.

Rendőrkézen a többszörösen körözött férfi

Embercsempészet, csalás és közokirat-hamisítás - a többi között ezért keresték a férfit.

Elfogták a pénzszállítót kifosztó sofőrt

Hazahozták Magyarországra azt a sofőrt, aki a gyanú szerint decemberben kifosztott egy páncélautót Budapesten.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való