KERESÉS search-close

elköltözött

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "elköltözött"

150 ügyben nyomoznak

Hiába szerepeltek elhunyt és elköltözött emberek adatai a Fidesz egyik képviselőjelöltjének ajánlóívein a tavalyi választásokon, majdnem egy évvel a választások után sincs ítélet ezekben az ügyekben. Polt Péter Legfőbb Ügyész elárulta: 150 nyomozás zajlik a tavalyi országgyűlési választáson történt csalások miatt, de csak négy esetben született bírósági döntés. A DK szerint ez elfogadhatatlan. A Fidesznél azt mondják, nem történt a választás eredményét befolyásoló csalás.

Fókusz 2016-12-08


szerző:
2016.12.08. 18:55
Varnus Xavér Berlinben talált új otthonra

Nem ő az egyetlen művész, aki arra a döntésre jutott, hogy más országban szeretné kamatoztatni tehetségét. Varnus Xavér bejelentése nagy visszhangot váltott ki. Az orgonaművész Berlinben keresett és talált új otthon magának. Úgy tervezi, hogy rendszeresen hazalátogat idős szüleihez, döntéséért sokan támadták.

VARNUS XAVÉR: Berlin az igazi multikulti!

Varnus Xavér az interneten kapott hideget-meleget, amikor kiderült, hogy Berlinbe költözik. Először nekünk mutatta meg új otthonát és döntésének okairól is beszélt. Felpezsdíti a berlini élet, amit kulturális sokszínűség és az emberek nyitottsága jellemez.

Varnus Xavér világgá ment!


szerző:
2016.02.01. 19:14
Varnus Xavér világgá ment!

Az orgonaművész eladta budapesti lakását és meg sem állt Berlinig, annak is az egyik elegáns negyedéig, itt ebben az egyszerűen berendezett lakásban kezdett új életet a közelmúltban.

Simicska Veszprémbe költözött


szerző:
2016.01.29. 18:45
Simicska Veszprémbe költözött

A milliárdos nagyvállalkozó Veszprém főterén és onnan 15 kilométerre Hárskúton is vett egy-egy házat és ideje nagy részét vidéken tölti. Közben Budapesten tovább folytatódik a hirdetőoszlopok körüli harc Simicska cége és a főváros között.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való