KERESÉS search-close

elios zrt

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "elios zrt"

Már nem nyomoznak az Elios ügyében

Nem bűncselekmény, hogy drágán adta a LED-es utcai világítást az Elios Zrt. az önkormányzatoknak, ahogy az sem, hogy az uniós pályázatokat olyan szigorú feltételekkel írták ki, aminek szinte csak ez a cég felelt meg. Ezért a rendőrség megszüntette a nyomozást Tiborcz István volt cége ügyében. A PM azt mondja, kimosdatják Orbán Viktor vejét. Az Európai Unió csalás elleni hivatala és az Európai Bizottság egyik főosztálya viszont továbbra is nyomoz az ügyben.

Sok a panasz az Elios-os világításra

Sötétebb van Zalaegerszegen, miután korszerűsítették a közvilágítást, mint előtte. Az ott élők panaszkodnak. A lámpák cseréjét egymilliárd forintért végezte az Elios Zrt. A munkát akkor nyerte a cég, amikor még a miniszterelnök veje volt az egyik tulajdonos. Egy önkormányzati dokumentumból kiderül, maga a polgármester sem elégedett. Az LMP-nél azt mondják, máshol is előkészítés nélkül döntöttek az Elios mellett.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való