KERESÉS search-close

elhelyezés

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "elhelyezés"

Te kit választanál Brad Pitt-et vagy Angelina Jolie-t?

Mióta felröppent a hír, hogy Hollywood álompárja elválik, azóta az a kérdés foglalkoztatja a világot, hogy vajon kihez kerülnek a gyerekek. Most végre kiderült!

Bizonytalan a sorsa Damu Roland kislányának!

Két hete, koraszülöttként jött világra Maja, sokáig az intenzív osztályon figyelték a szervezetét. Pár nap alatt azonban nagyon megerősödött: mióta Edina már tudja szoptatni, 1 kiló 90 dekára tudott hízni. Az orvosok szerint szerencsére makkegészséges. Ha tömege eléri a 2 kilót, akkor hazaengedhetik a kórházból. Kérdés, hogy hova.

Madonna elvesztette fiát


szerző:
2016.03.07. 17:41
Madonna elvesztette fiát

Az énekesnő kénytelen beletörődni, hogy gyermeke apját választotta helyette. A bíróság nemrégiben Guy Ritchie-nek ítélte  Roccót, akinek kifejezett kérése volt, hogy Londonba költözhessen Madonnától.

Pákó elkeseredetten küzd gyermekéért

Apás szüléssel kezdődött, közös hancúrozásokkal folytatódott, aztán Pákó két és fél éve egy augusztusi reggelen szembesült azzal, hogy családja elhagyta őt. Azóta nem vagy csak egyszer-egyszer találkozhatott a kisfiával. Hiába döntött a bíróság a rendszeres láthatás mellett.

A gyermek a tét: küzdelem a végsőkig

A Gyámhivatal, a Bíróság, a Családsegítő Szolgálat, a Gyermekkórház, a Rendőrség is jól ismeri az ügyet: az apa bántalmazásért jelentette fel volt feleségét, akinek önhatalmúlag korlátozta láthatási jogát tudván, annak ellenére, hogy ezzel a törvény ellen vét.

Napkollektor a raboknak


szerző:
2011.08.09. 15:33
Napkollektor a raboknak

Összesen több mint 1,7 milliárd forintot nyert el a büntetés-végrehajtás kilenc pályázatával börtönépületek korszerűsítésére.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való