KERESÉS search-close

elfogás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "elfogás"

Fenyegető videót küldött az RTL Híradónak egy 18 éves férfi

Fenyegető videót küldött az RTL Híradónak egy férfi, amelyben arról beszél, hogy találomra megöl valakit az utcán. A videóban egy kést is elővesz. A felvételt elküldtük a rendőrségnek, és pár órán belül egy dunaújvárosi buszon elfogták, a kés is nála volt. Kiderült, hogy egy 18 éves fiatal fenyegetőzött.

Kommandósok fogták el a cigarettacsempészeket

Kommandósokkal ütöttek rajta a pénzügyőrök egy férfin a Szabolcs megyei Anarcson. Azt gyanítják, cigarettacsempész. Otthonában több mint 40 ezer doboznyi árut találtak, emellett 15 millió forint értékben foglaltak le aranyékszereket, készpénzt és autókat. Úgy tudjuk a férfinak társa is volt, egy magyar-ukrán állampolgárságú asszonyt is őrizetbe vettek.

30 napra börtönbe küldik a terrorista-gyanús szír férfit

A bíróságon vallomást tett, továbbra is tagadta bűnösségét a terrorizmussal gyanúsított, Magyarországon elfogott szír férfi. Most döntött letartóztatásáról a bíróság, ahova különleges biztonsági intézkedések mellett vitték. Kutyával vizsgálták át a bíróság környékét. Az épületben is kommandósok kísérték a férfit, aki a gyanú szerint tagja volt az Iszlám Állam nevű terrorszervezetnek és 2016-ban Szíriában részt vett 20 ember kivégzésében. 

DÍLEREK: A legkülönfélébb helyekről kerültek elő kábítószerek

Méregdrága luxusterepjárókkal jártak, szabadidejükben lovagoltak, a pénzt pedig zacskókba gyűrve tartották annak a bandának a tagjai, akiket kedd hajnalban kaptak el a Pest megyei rendőrök. A gyanú szerint pszichoaktív szereket árultak Turán és a környező településeken. A rendőrök 12 lovat, egy hintót és luxusautókat foglaltak le, valamint több millió forint készpénzt. A házkutatásokon kábítószerkereső kutyát is bevetettek, így kerültek elő a kábítószerek a legkülönfélébb helyekről.
A Híradó riportját itt nézheti meg.

Budapesten fogták el a hekkert

Budapesten tartóztatták le a Christiano Ronaldo állítólagos nemi erőszak ügyét világgá kürtölő Football Leaks egyik fő hekkerét. Az internetes portál évek óta szivárogtatott világhírű focistákkal és sztárcsapatokkal kapcsolatos titkos dokumentumokat. A szerdán elfogott férfi portugál állampolgár, ám évek óta Magyarországon élt.

Autókerekeket lopott, lebukott

Az 52 éves férfi november közepe óta több Győr-Moson-Sopron és Komárom-Esztergom megyei városban is zsákmányolt. Csütörtökön fogták el a rendőrök, akik a lopott kerekek nagy részét visszaadták a tulajdonosoknak. Mivel volt olyan felni, amit a tolvaj az interneten már eladott, a kár több százezer forint is lehet.

Elfogták a metróban gázspray-t fújó férfit!

A térfigyelő kamerák felvételei segítségével azonosították. Az eset miatt szombaton többen rosszul lettek, és egy időre le is állt a kettes metró. Kiderült, hogy a férfi a Keleti Pályaudvarnál, a peronon szokott hegedülni. Összeveszett valakivel, aki beugrott a metrókocsiba, ő pedig utána fújt paprikaspay-vel. Egyik nézőnk felvételt készített arról, mi történt, miután valaki meghúzta a vészféket és a szerelvény két megálló között leállt. Részletesen is elmesélte, mi történt a metrószerelvényben.

GYILKOSSÁG: Lelőttek egy nőt a nyílt utcán Békásmegyeren!

Ott voltunk a helyszíneléskor Budapesten, Békásmegyeren, ahol hajnalban történt a gyilkosság, a Virág utcában. A nőt több lövés érte, és olyan súlyosan megsérült, hogy meghalt. Az elkövetőt néhány utcával arrébb elfogták.

Egy hónapig biztosan börtönben lesz az afgán erőszaktevő

Letartóztatták azt az afgán férfit, aki a gyanú szerint szexre kényszerített egy nőt még két hónapja Budapesten. Ausztriában fogták el, pénteken került Magyarországra. A bíróság szerint bármikor megszökhet, ezért tartóztatták le, egy hónapig biztosan börtönben lesz.

Elfogták a szekszárdi szökött rabot

Már csak 61 napot kellett volna kibírni a szekszárdi börtönből megszökött 19 éves férfinak, és szabadult volna. Így, hogy megszökött, akár 3 évet is kaphat. Elfogásáról videót tett közzé a rendőrség!

Két órán belül elfogták a szökött rabot

Már csak 61 napot kellett volna kibírni a szekszárdi börtönből megszökött 19 éves férfinak, és szabadult volna. Így, hogy megszökött, akár 3 évet is kaphat. Elfogásáról videót tett közzé a rendőrség!

Luxusautókat foglaltak le a drogterjesztő bandánál

Több mint tízmillió forint értékben luxusautókat, órákat és készpénzt foglaltak le egy kábítószer-terjesztő banda tagjainál a Pest megyei rendőrök. Kedden, 13 helyen csaptak le egy időben. A bandatagok Cegléden és környékén árultak különféle drogokat.

Elmeorvoshoz küldenék Anna zaklatóját

Nem akarta bántani Pásztor Annát, a kést csak azért vitte a koncertre, mert azzal szokott enni. Egyebek között ezt mondta kihallgatásán az a férfi, aki a gyanú szerint pénteken az Anna and the Barbies koncertjén meg akarta ölni a zenekar énekesnőjét.

Villamoson fogták el a tolvajt

A villamoson fogtak el a rendőrök egy férfit, akit lopás gyanúja miatt egy ideje már köröztek Miskolcon. Az önkormányzat rendészei segítettek azonosítani a tolvajt. Az akciót az egyik térfigyelő kamera is rögzítette.

Álrendőrök jártak a drogdílernél

Álrendőrök tartottak házkutatást Budapesten egy kábítószer kereskedőnél, hogy így jussanak a droghoz, csakhogy az igazi rendőrök félbeszakították akciójukat. Erre jutott a most lezárult nyomozás, amely tavaly nyáron kezdődött. Az igazi rendőrök így öt embert buktattak le, és eljutottak ahhoz a házhoz is, ahol a kendert termesztették.

Drog és 15 millió volt a dílereknél

Amfetaminnal és marihuánával kereskedett az a társaság, melynek tagjait a napokban fogták el Budapesten. A rendőrök az egész hálózatot felszámolták. 12 embert kaptak el.

Ismét reptéri tolvajokat fogtak

Miközben az egyik munkás a bőröndökben turkált, társa őrt állt, ekkor érték őket tetten.

Elfogás közben robbantotta fel magát

Elfogás közben robbantotta fel magát a merénylő, aki rettegésben tartotta a texasi Austin lakóit. Az elmúlt majd három hétben ötször robbantott az amerikai városban, két ember meghalt és négyen megsebesültek a merényletekben. Volt, hogy családi házak ajtaja elé tette a robbanó csomagot.

 

Kommandósok fogták el az uzsorást

Kommandósok fogtak el egy ózdi férfit, aki a gyanú szerint uzsorakamatra adott pénzt és élelmiszert a helyi szegényeknek. Egy éven át zsarolhatta áldozatait.

Kommandósok csaptak le a bandára

Pizsamában tévéztek, amikor lecsaptak rájuk a kommandósok - így fogták el egy tatabányai autónepper-banda két tagját. A hatfős társaság tagjai ellen most emeltek vádat. Több mint 120 millió forint adót csalhattak el külföldről behozott használt autók eladásakor.

 

Széfrablók: 12 millió forint hiányzik

A gyanúsítottat elfogták, 12 millió forint viszont még mindig nincs meg. Három hétig bujkált a rendőrök elől az a 49 éves férfi, aki a gyanú szerint két társával ellopott egy széfet egy debreceni házból. Alaposan előkészítettek mindent és biztosra mentek: a széfben 36 millió forint volt, amit egyenlően elosztottak. A banda két tagját még aznap elfogták, harmadik társuk viszont hetekig menekült. Most már ő is rács mögött van, de a zsákmány rá eső része továbbra sincs meg.

Állomáson fogták el a postást

Lebukott az a postás, aki három nappal ezelőtt néhány százezer forint értékű küldeménnyel tűnt el Nyírcsaholyból. A férfit a mosonmagyaróvári vasútállomáson igazoltatták, ekkor derült ki, hogy sikkasztás miatt nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki ellene. A postást őrizetbe vették.

Gázolót fogott a Mikulás

Az idei karácsony legnagyobb sztárja egy francia Mikulás, aki segített a rendőröknek elfogni egy cserbenhagyó gázolót.

Elkapták a száguldó tolvajokat

Bravúros akcióval csaltak lépre egy bandát Svédországban. A bűnözők mozgó kamionok fosztogatására szakosodtak, méghozzá életük kockáztatásával. A rendőrök végül csapdát állítottak nekik, majd elkapták őket. Mind a rablásokról, mind a banda elfogásáról videó készült.

Elfogták a gázolót


szerző:
2017.10.23. 18:07
Elfogták a gázolót

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint halálra gázolt egy gyalogost a Borsod megyei Gibárt közelében. Az autós nem állt meg, elhajtott a helyszínről. Faluról falura járva keresték vasárnap szinte egész nap a rendőrök, végül egy közeli faluban találták meg este. Külföldön dolgozik, csak a hosszú hétvégre jött haza a családjához. Most őrizetben van, azt hogy miért hajtott tovább, miután elütötte a gyalogost, egyelőre nem lehet tudni.

Elfogták a szökött rabot


szerző:
2017.09.20. 18:00
Elfogták a szökött rabot

Elfogták a szökött rabot délelőtt Győrszentivánon. Rendőrök lepték el az egyik utcát, miután valaki bejelentette, hogy látta a férfit. A 33 éves bűnöző a győri bíróság udvaráról szökött meg egy hete.  Nemrég 12 évre ítélték, azért vitték most a bíróságra, hogy egy másik ügyben tanúként hallgassák meg. Valahogy kiszabadította a kezét a bilincsből és elrohant.

Őrizetben a rendőrkapitány fia?


szerző:
2017.09.19. 18:02
Őrizetben a rendőrkapitány fia?

Körmend rendőrkapitányának fiát foghatták el múlt héten egy nagyszabású rendőrségi akcióban Szombathelyen – állítja az Index és a Nyugat.hu. Az akció csütörtökön koraeste, a szombathelyi Szűrcsapó utcában zajlott. A férfival együtt elfogták barátnőjét is. Az Országos Rendőrfőkapitányság kérdésünkre ma annyit közölt, hogy az ügyben a Nemzeti Nyomozó Iroda kábítószer kereskedelem megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást, de azt nem erősítették meg, hogy a körmendi rendőrkapitány fiát fogták-e el. A nyugat.hu szerint a férfi nagylábon élt, egy autókölcsönzőbe fektette a kábítószerből szerzett pénzt.

Kommandósok mentek a lőszerekért

Robbanóanyagokat, tüzérségi lövedéket és nagyon sok éleslőszert talált a rendőrség a Veszprém megyei Eplényben egy családi házban még szerdán. A kommandósokat is riasztották, ők fogták el az ott lakó 22 éves férfit. A házkutatás majdnem két napig tartott. A bíróság pénteken előzetes letartóztatásba helyezte a férfit.

Nem kerülhette el a börtönt

Nem akart börtönbe menni, inkább a román határ mellé költözött.11 elfogatóparancs volt a nagykanizsai férfi ellen, aki fogta a családját és 450 km-rel odébb telepedett le, de a gyulai rendőrök hamar megtalálták. Kedden kommandósok mentek érte. Mivel nem önszántából ment be a börtönbe, újabb eljárás indul ellene.

Elfogták a megszökött betegeket

Elfogták a rendőrök azt a két beteget, akik március közepén szöktek meg egy tatabányai pszichiátriai intézetből. Egy szülő állítása szerint múlt csütörtökön ők támadták meg 11 éves kislányát Környén, a gyerek egyiküket fel is ismerte a rendőrség által közzétett keresési fotón. Most már a rendőrök is az egyik szökött beteget gyanúsítják azzal, hogy megtépte a kislány haját.

Droglaborra bukkantak Újpesten

Droglabort számoltak fel a rendőrök Újpesten. Az akcióban összesen négy férfit fogtak el, akik a gyanú szerint amfetamintartalmú folyadékból akartak kábítószert előállítani. Ha tervük sikerül, akkor akár 50 millió forintnyi drogot is készíthettek volna, de a nyomozók még időben elfogták őket. A bíróság holnap dönt előzetes letartóztatásukról.

Rendőrök törték be az ablakot

Nem akart kiszállni, ezért betörték kocsija ablakát, így fogtak el a rendőrök egy kábítószer dílert Budapesten. A 43 éves bosnyák férfi a gyanú szerint hónapok óta árult marihuánát a fővárosban. A házkutatásokon csaknem 16 kiló kábítószert foglaltak le, ennek feketepiaci értéke több mint 30 millió forint. A XI. kerületben pedig egy fiatal párt fogtak el. Ők ismerőseiknek árulták a drogot.

Unikornis szagot, rablót fogott

Fel sem emelte az orrát a földről, a betörők házáig vezette a rendőröket Unikornis, a nyomozókutya. A rendőrök Szomolyán fogtak el két férfit, akik egy asszony házába törtek be egyik éjszaka, és minden mozdíthatót magukkal vittek. De nem volt sokáig lehetőségük örülni a zsákmánynak, a nyomozókutya ugyanis a lakásukban percek alatt megtalálta őket, és a lopott holmi is meglett. (Leadkép: Police.hu)

A nagymama csomagolta a drogot

Drogcsomagolás közben értek tetten a rendőrök egy 63 éves gyáli nagymamát. A lakásban egy szerb férfit is elfogtak, ő volt a főnök. Hétfőn délelőtt csaptak le rájuk a nyomozók. 25 ezer adagnyi heroint találtak. A hetven millió forint értékű drogot Törökországból hozták, és információink szerint főleg Budapesten akarták eladni.

HÁZKUTATÁS, ELFOGÁS: Bordélyházakat üzemeltettek

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda bűnszervezetben elkövetett emberkereskedelem bűntett, prostitúció elősegítése bűntett, kerítés bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást öt kínai (két nő és három férfi) állampolgárral szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsítottak 2012 áprilisától Kínából fiatal nőket toboroztattak, majd szerveztek b, hogy Budapesten illegálisan üzemeltett bordélyházakban prostituáltként dolgozzanak. Forrás: police.hu

RAJTAÜTÉS: Embercsempész bandát fogtak el

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda embercsempészés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást több magyar állampolgárságú taxisofőr ellen. A férfiak 2016 márciusa és májusa között 12 alkalommal szállítottak különböző magyar befogadó állomásokról illegális bevándorlókat egy budapesti hotelbe, hogy onnan később más sofőrök Nyugat-Európába vigyék őket.

Elfogták a veszélyes bűnözőt

Elfogták a rendőrök Magyarország egyik legkeresettebb bűnözőjét - tudta meg Híradónk. A 43 éves férfit a Bács-Kiskun megyei Csávolyon kapták el. A rendőrök egy marihuánaültetvényre csaptak le és először azt hitték, hogy egy 36 éves román férfit fogtak el. A nyomozás közben derült ki, hogy egy évek óta bujkáló veszélyes bűnözőt fogtak. A bíróság korábban 13 év börtönre ítélte, mert társaival megpróbált kirabolni egy pénzszállító autót.

Fegyveres rablók törtek rá

Fegyverrel megfenyegettek, majd kiraboltak saját otthonában egy fiatal nőt péntek éjjel Debrecenben. A rendőrség két férfit gyanúsít. Körözést adtak ki ellenük. A rablás után napokig bujkáltak. Úgy tudjuk, egyikük volt már büntetve. Végül hétfőn délután, Nyíregyházán fogták el őket.

Volt határőr lehet a bandafőnök

Volt határőr irányíthatta a cigarettacsempészéssel foglalkozó bűnszervezetet. A NAV nyomozói 15 embert fogtak el a napokban. Akár havonta 100 millió forintot is kereshettek azzal, hogy a Tiszán hozták át Ukrajnából a zárjegy nélküli cigiket. Egy éjszaka alatt, akár 60 ezer dobozt is átcsempészhettek.

 Egy XII. kerületi élelmiszerboltban árulta a drogot

Úgy bukott le, hogy a helyszín közelében a rendőrök elfogtak egy 24 és egy 19 éves fiatalembert, akiknél drogot találtak. Ezután mentek el a boltba, ahol elfogták a 25 éves dílert.

Egy nyíregyházi családi házban fogták el a dílert

 A házkutatás alatt 210 gramm kábítószergyanús anyagot foglaltak le, valószínűleg marihuánát. A házban lakó 38 éves férfit, aki a gyanú szerint fogyasztotta és kereskedett is a kábítószerrel, őrizetbe vették.

A hűtőben dugdosta a drogot

Még a hűtőben is drog volt. Kábítószer kereskedőre csaptak le a rendőrök Budapesten. A 38 éves férfi a gyanú szerint már hetek óta árulta XVIII. kerületi lakásában a marihuánát, amit ismerőseinek adott el. A rendőrök szerda éjjel tartottak házkutatást a lakásban, egyebek mellett mérlegeket, több mobiltelefont, valamint több százezer forintot és marihuánát találtak.

Videón a lövöldöző elfogása

A kórházban döntöttek a rendőrgyilkosság gyanúsítottjának előzetes letartóztatásáról. Az idős férfi a gyanú szerint fejbe lőtt egy rendőrt szerdán Bőnyben. Mostanra átvitték a tököli rabkórházba. A rendőrök csütörtökön is helyszíneltek Bőnyben és átvizsgálták azt a területet is, ahol a férfi az általa alapított szélsőséges szervezet tagjaival többször tartott fegyveres gyakorlatot. A terrorelhárítók videóra vették a rendőrgyilkosság gyanúsítottjának elfogását.

BŐNYI FELVÉTELEK: Így kapták el a TEK-esek a gyilkost

Nyilvánosságra hozta a főügyészség azt a felvételt, amin a Terrorelhárítási Központ kommandósai elkapják a bőnyi rendőrgyilkost. A felvételeken jól látszik, miután elkapták a tettest, rohamtőröket, kardokat, pisztolyt és gépkarabélyokat foglaltak le. A férfi elfogásáról készült videón látható egy távcsöves Kalasnyikov gépkarabély is, a gyilkos ezzel lőtt a házkutatásra érkező nyomozókra. A gyilkos előzetes letartóztatásáról csütörtökön dönt a rendőrség.

DROGKERESKEDÉS: Gyanús zöld anyag a fiókokban

Elfogtak egy 38 éves kábítószer-kereskedőt Pestszentlőrincen. A férfi lakásán több, mint 170 gramm kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök. A fiókok, a szekrények mint tele voltak a zöld anyaggal. Ezek mellett pedig több mobiltelefont, digitális mérleget és kézpénzt is lefoglaltak. A férfit őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A konyhában fogták el a főnököt

Rendőrkézen az emberkereskedelem miatt körözött szegedi férfi. Egy fővárosi szállás konyhájában fogták el a rendőrök, a gyanú szerint egy emberkereskedelemre szakosodott bűnszervezet vezetője volt. Magyarországon toboroztak nőket, akiket Franciaországban futtattak prostituáltként. A banda vezetőjét a francia hatóságok is körözték. Bűntársait már márciusban elfogták.

Nincs priusza a gyanúsítottnak

Nincs priusza, nem Budapesten él és magyar állampolgár. Hivatalosan ennyit lehet tudni a Teréz körúti merénylet gyanúsítottjáról. A főügyészség, a rendőrség és a terrorelhárítók közös tájékoztatóján azt mondták, a férfi nem megbízásból robbantott szeptember 24-én, és társai sem voltak. A faluban, ahol családja lakik, megdöbbentek az emberek.

Robbantás: megvan a gyanúsított

Most már biztos: a Teréz körúti robbantás gyanúsítottját fogták el szerdán. Páncélozott kocsikkal mentek érte a kommandósok, Keszthelyen egy parkolóban ütöttek rajta délután. Leteperték, megbilincselték, majd Budapestre szállították.

ELFOGÁS: Így kapták el a Teréz körúti robbantót!

Nem tett vallomást a Teréz körúti robbantás gyanúsítottja. P. Lászlót előre kitervelten, több emberen, hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérletével és robbanóanyaggal visszaéléssel gyanúsította meg a Nyomozó Fűügyészség.  A férfi  Keszthely egyik sétányán várakozott az autójában, amikor a TEK-esek lecsaptak rá. Az elfogásról videofelvétel is készült!

Kitüntetik a terroristát elfogó menekülteket

Kitüntetnék Németországban azt a három szír menekültet, akik elfogták körözött honfitársukat, majd átadták a rendőrségnek. A 22 éves férfi egy német repülőtéren akart robbantásos merényletet végrehajtani. Azóta kiderült, hogy a terrorista 2015 februárjában érkezett Németországba, de miután megkapta a menekültstátuszt, több hétre visszament Törökországba és talán Szíriába is - ekkor kaphatott pénzt és kiképzést az Iszlám Államtól.

ÍGY FOGLALTÁK LE A MARIHUÁNÁT - Az M5-ös mellett termesztették

Különös módját választotta a marihuána termesztésnek egy szegedi férfi. Az M5-ös autópálya két oldalán ültetett indiai kendert, hogy abból később kábítószert állítson elő. A férfit a hétvégén elfogták.

Drogot kerestek, fegyvereket is találtak

Vadászpuskákat, hangtompítókat és több száz lőszert találtak a rendőrök Kállósdon egy férfinál. Eredetileg egy kisebb marihuána ültetvény miatt tartottak nála házkutatást, eközben találták meg a fegyvereket. Az 58 éves férfinak egyikhez sem volt engedélye, most őrizetben van.

AKCIÓ: Berontottak az illegális cigigyárba

Több mint 3 tonna dohányt és csaknem félmillió szál cigarettát foglaltak le a Nemzeti Adó és Vámhivatal nyomozói, akik az akcióval egy nemzetközi bűnszervezetet lepleztek le Budapesten. A X. kerületi telephelyen egy komplett cigarettagyártó gépsor és csomagológép is volt.

Elfoghatták a kőbányai gyilkost

A rendőrség elfogta a kőbányai gyilkosság miatt keresett férfit. Kedden délután találták meg egy 32 éves nő holttestét egy X. kerületi lakásban. Azóta körözték a 44 éves balatonfűzfői férfit. Testi sértés, rablás, lopás - információink szerint ezekért már korábban is elítélték. Az RTL Híradónak nyilatkozott egykori áldozata férje. Azt mondta, hogy feleségét 20 évvel ezelőtt támadta meg: megkötözte és egy gödörbe lökte. Ezért és más bűncselekményekért 10 év hét hónapot ült.

Agyonverte ismerősét, a holttestet elásta

Agyonverte a jó ismerősét, majd elásta a holttestét - a brutális férfit Romániában fogták el. Szerdán délelőtt a kiszombori határátkelőn adták át a román rendőrök a Bács-Kiskun megyei nyomozóknak a gyilkossággal gyanúsított 35 éves román férfit. A gyilkosság két hónappal ezelőtt történt, a holttestet a ház udvarán egy farakás alatt ásta el, majd hazaszökött Romániába. A férfi mindent beismert, kezdeményezték előzetes letartóztatását.

Rettegésben tartották a putnokiakat

Szinte egy egész várost tartott rettegésben az a 14 tagú család, amelyiket nemrég buktattak le a rendőrök a Borsod megyei Putnokon. A gyanú szerint védelmi pénzt szedtek, uzsoráztak és zsarolták a környékbelieket – ebből tartották el magukat. Volt, akinek a házát is elvették, aztán rabszolgaként dolgoztatták. Évekig senki nem merte feljelenteni őket. Végül az egyik áldozatuk végső elkeseredésében mégis bement a rendőrségre.

ELFOGÁS: Éveken át tartották rettegésben a környékbelieket

Éveken át fenyegette és rettegésben tartotta  a helyieket egy putnoki család. Most a rendőrség elkapta őket. Tizenketten előzetesben vannak, ketten pedig az otthonukat sem hagyhatják el. Bár a családot mindenki ismeri, a helyiek nem mernek beszélni róluk, bár mindenki tudja, hogy volt, akinek a házát is elvették és utána rabszolgaként dolgoztatták. Ha bűnösnek találják őket, fejenként akár 20 évet is kaphatnak.

100 milliót kerestek a lányokon a futtatók

Több mint százmillió forintot tett zsebre két év alatt egy lányfuttató banda. A borsodi társaság ügyében a napokban zárta le a nyomozást a rendőrség. Szerintük a banda tagjai fiatal lányokat közvetítettek Svájcba, Németországba és más európai országokba, majd prostituáltként dolgoztatták őket. Egy-egy lány havonta körülbelül kétmillió forintot keresett, a pénz jórészét oda kellett adniuk a futtatóknak. A gyanúsítottak luxuskörülmények között éltek.

A dílert és a vásárlót is elfogták

Épp üzletkötés közben csaptak le egy drogdílerre a rendőrök Újpesten. A 46 éves a parkolóban adott el ismerőseinek kábítószert. Több százezer forintot és rengeteg drogot találtak nála, egyebek mellett marihuánát, kokaint, ecstasy-t és kristályos anyagokat. A gyanú szerint már hónapok óta árulhatta a kábítószert a fővárosban, most őrizetbe vették.

A DNS buktatta le a gyilkosokat

Három év után fogták el egy 2013-as gyilkosság gyanúsítottját a budapesti rendőrök. A férfi a gyanú szerint 2013 decemberében társával együtt betört egy 80 éves nőhöz a XIX. kerületben, megverték és a lakásból elvittek néhány tízezer forintot, majd áldozatukat magára hagyták. A nő holttestét egyik szomszédja fedezte fel. Akkor nem sikerült elkapni őket, de néhány hete a szakértők egyezést találtak az egyik gyanúsított DNS mintájával.

KOCSIFELTÖRÉS: Híradónk kamerája előtt buktak le

Az RTL Híradó kamerája előtt kaptak el az óbudai nyomozók két férfi, akik egy parkoló kocsit törtek fel a belvárosban. A két gyanúsítottat már figyelték a rendőrök és éppen akkor csaptak le rájuk, amikor ma délelőtt feltörtek egy autót a Nádor és a Steindl Imre utca sarkán. A 45 éves péceli és a 40 éves budapesti férfiakat megbilincselték, így vitték őket a rendőrségre, ahol megkezdték kihallgatásukat.

Diszkóban fogták el a dílert

Drogdílert fogtak a biztonsági őrök egy budapesti diszkóban. A férfira a biztonsági őrök figyeltek fel, ők hívták a rendőröket, akik átvizsgálták a ruháját, ekkor került elő sokféle kábítószer. Ezután átkutatták a lakását is, amely szintén tele volt droggal. A dílert őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatását.

A garázsában készítette a biofüvet, elkapták

Biofű dílert fogtak el a Nógrád megyei Rétságon. A 30 éves gyanúsított a garázsban készítette, interneten árulta és futárcégekkel küldte el a vásárlóknak a drogot. A biofű nevével ellentétben veszélyes, részben vegyi anyagokból készülő kábítószer. Otthonában vegyszereket, mobiltelefonokat és másfél millió forintot találtak, ezeket lefoglalták. Már előzetesben van.

Drogdílereket és fogyasztókat fogtak

Drogkereskedőkre csaptak le a rendőrök Szabolcs-Szatmár-Bereg és Hajdú-Bihar megyében. Hét férfin egy időben ütöttek rajta. Közülük ötöt azzal gyanúsítanak, hogy drogot árultak. A férfiakat őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. Rajtuk kívül 16 fogyasztót is előállítottak a rendőrök.

Rókaverembe bújt a menekülő embercsempész

Elfogtak egy embercsempészt Zalában, aki afgán menekülteket akart Olaszországba szállítani. Ötüléses autójában kilencen utaztak, és akkor buktak le, amikor igazoltatni akarták őket Murarátkán. A sofőr nem állt meg, viszont az autó két faluval arrébb domboldalba csapódott. Az embercsempész és a menekültek próbáltak elbújni a rendőrök elől, de végül mindenkit elfogtak.

A harmadik rablót elfogták, egyet keresnek

Három támadó rendőrkézen. Elfogták annak a rablóbandának a harmadik tagját, akik egy idős férfit támadtak meg a lakásán még márciusban. Összeverték, és elvitték értékeit, némi készpénzt és egy színes tévét. A férfi vérző fejjel, sötétedés után egy benzinkútra gyalogolt, hogy segítséget kérjen. A rendőrök két támadót szinte azonnal elfogtak, a harmadik most került rendőrkézre. Negyedik társukat még keresik.

17 év után fogták el a brutális gyilkost

Azzal gyanúsítanak egy 40 éves férfit, hogy 1999-ben Kecskeméten megerőszakolt egy 31 éves nőt, megfojtotta, majd kirabolta. 2015 végén elfogták egy rablás miatt, DNS-mintát vettek tőle és így azonosították. A férfi mindent tagad.

Akció közben bukott le az autóblokkoló házaspár

Perceken belül elfogta a rendőrség azt a házaspárt, akik szerdán egy óbudai bevásárlóközpont parkolójában próbáltak kifosztani egy autót. A páros előbb egy speciális szerkezettel blokkolta a kocsi központi zárát, majd a nő észrevétlenül követni kezdte a sofőrt. Amikor olyan távolságba értek, hogy a kocsi vezetője már nem láthatta autóját, a nő telefonon értesítette férjét, hogy kezdődhet az akció. A férfi azonnal kinyitotta az autót, a nyomozók akkor csaptak le rá, amikor az utasteret és a csomagtartót kutatta át. A rendőrség később házkutatást tartott a tolvaj páros váci lakásán, ahol laptopot, egy német rendszámot és adás-vételi szerződéseket találtak. A nyomozók őrizetbe vették a házaspárt.

Kábítószer kereskedőkre csaptak le a rendőrök Budapesten

A nyomozók két férfit fogtak el még szerda éjjel, akiket azzal gyanúsítanak, hogy hónapok óta drogot árultak a fővárosban. Egyebek mellett kokaint, marihuánát, amfetamint és különböző kristályokat foglaltak le a házkutatásokon.

Szülők segítségével kapták el a szatírt

Iskola és játszótér mellett zaklatta a gyerekeket egy szatír Budapesten, a második kerületben. A szülők a Facebookon csoportot alapítottak, ott gyűjtöttek adatokat a férfiról, az autójáról, arról, hogy éppen hol tartózkodik. Erről pedig mindenki, szinte percről percre értesült. Így a rendőröknek is segítettek, akik végül tetten érték a szatírt. Az esetről elsőként a vastagbőr blog számolt be.

Budapesten fogták el a szlovák gyilkost

Budapesten fogtak el egy körözött szlovák gyilkost. Korábban 16 évre ítélték emberölésért Szlovákiában. A magyar rendőröket a héten értesítették, hogy a férfi Budapesten van. Végül egy XIII. kerületi lakásban fogták el, valószínűleg továbbutazni készült, mert a csomagjait már összekészítette. Néhány napon belül átadhatják a szlovák hatóságoknak.

Férfiprostituáltakat futtattak

Amerikába, Svájcba és Katarba közvetített férfi prostituáltakat Magyarországról az a banda, amelynek két tagját szerdán fogták el a rendőrök. A nyomozók szerint az ügyfelekkel az interneten léptek kapcsolatba. Megszervezték a férfi prostituáltak utazását, majd miután hazajöttek, a pénz nagy részét elvették tőlük.

FEGYVERARZENÁL: Órákon keresztük számolták a lakásban talált fegyvereket és robbanóanyagokat

A férfit csütörtök délután az M3-as autópálya fővárosba vezető szakaszán állították meg a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai. Valószínűleg már figyelhették, mivel azonnal átkutatták autóját. Nem tévedtek, a hátsó ülésről, egy szatyorból egy pisztoly került elő. Rövid vizsgálat után kiderült, hogy éles fegyvert találtak, ezért innen a férfi házához mentek a rendőrök. Hogy ott mit találtak, kiderül a videóból.

 

Egy nap ötször rabolt


szerző:
2016.04.26. 18:10
Egy nap ötször rabolt

Egyetlen nap alatt ötször rabolt, de végül lebukott. Vádat emeltek az ellen a férfi ellen, aki az ügyészség szerint tavaly októberben kezdett ámokfutásba Budapesten. Zuglóban három embert rabolt ki, majd később két 13 éves fiút támadott meg, akiktől elvette telefonjukat. A nap végén pedig még egy benzinkutat is kirabolt. A 29 éves férfit még aznap este elfogták.

Hárman támadták meg, alig élte túl

Próbált menekülni, de nem tudott és azt érezte, hogy megfullad - ezt nyilatkozta az RTL-Híradónak az a 28 éves férfi, akit szombat hajnalban majdnem halálra vertek Győrben. Három huszonéves támadt rá, állítása szerint a mobilját és a pénztárcáját is elvették. A fiatalokat néhány óra alatt elfogta a rendőrség, hétfőn előzetes letartóztatásba helyezték őket.

Apró lábuk buktatta le a betörőket

A nyomozók sokáig azt hitték, hogy gyerekekből, vagy asszonyokból áll a Bugac környékén fosztogató csapat, ugyanis a helyszínen mindenhol csak 35-ös és 37-es lábnyomokat találtak. Aztán egy járőrkocsi belefutott a bandába, és az egyik betörő már nem tudott elmenekülni, mert beszorult az oldalán a kocsiajtó. Kiderült, a banda nem nőkből, vagy gyerekekből, hanem kis lábú férfiakból áll.

Belvárosi bérházban termesztette a drogot

Belvárosi bérházakban termesztette a marihuánát az a két férfi, akiket szerdán délután kaptak el a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai. A gyanú szerint a páros egy VII. és egy VIII. kerületi lakást bérelt ki még novemberben, majd a szobákban kialakították az ültetvényeket. Azért, hogy a marihuána jellegzetes szaga ne tűnjön fel a szomszédoknak, aktív szenes szűrőket tettek a szellőzőbe, amit a cserépkályhába vezettek.

15 éves lányt kényszerítettek prostitúcióra

Prostitúcióra kényszerített egy 15 éves lányt két zalaegerszegi férfi. A gyereket bezárták egyikük lakásába, és a gyanú szerint bedrogozták, hogy ne ellenkezzen. Partnert is vittek neki, aki tízezer forintot fizetett az aktusért. Az állami gondozott lányt másnap magára hagyták, aki ezt kihasználta, és megszökött a lakásból. Fogva tartóit elfogták a rendőrök.

DROG: A szobában termesztették a marihuánát

Belvárosi bérházakban termesztette a marihuánát az a két férfi, akiket szerda délután kaptak el a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai.Elfogása után kocsijának motorháztetejére fektették a nyomozók az egyik gyanúsítottat. Megbilincselték, majd átkutatták zsebeit. A nagydarab, kigyúrt férfi meg sem próbált menekülni.

TEK AKCIÓ: Volt, akit fürdőköpenyben fogtak el

Hihetetlen luxusban élt az a Csongrád megyei bűnbanda, amelynek tagjai a gyanú szerint lányok futtatásából gazdagodtak meg. Drága kocsikat, házakat, ékszereket és rengeteg készpénzt foglaltak le náluk több százmillió forintnyit. 2014 óta toborozták a lányokat, akiket Franciaországban dolgoztattak prostituáltként. 12 férfit fogtak el, volt, akit fürdőköpenyben és papucsban. A hajnali rajtaütésben több települést is elleptek a gépfegyveres rendőrök.

Nagy csapás az Iszlám Államra

Nem akarja a tavaly őszi párizsi terrortámadások irányítója, hogy kiadják Franciaországnak. Ezt közölte ügyvédje, miután Salah Abdeslamot pénteken elfogták több társával együtt a belga fővárosban egy heves lövöldözés után. Ő és társa megsebesültek, de nem súlyosan. A francia államfő szerint nagy csapást mértek a magát Iszlám Államnak nevező terrorszervezetre. A pénteki razzia idején összetűzés pattant ki az antiterrorista rendőrök és a bámészkodók között.

RTLII: Elfogták a párizsi terror

Elfogták a párizsi terrorakciók feltételezett kitervelőjét, Salah Abdeslamot. 4 hónappal a merényletsorozat után Brüsszelben kapták el, megsebesítették a rendőrök, de életben van. Korábban az is felmerült, hogy Szíriában lehet. A belga hatóságokat a keddi brüsszeli razzia segítette, így találták meg Abdeslamot.

Kommandósok fogták el az orvvadászt

Kommandósoknak kellett leteperniük egy orvvadászt Gödöllőn. A férfi a rendőrök elől szökött el. Társával az erdőben voltak, amikor lecsaptak rájuk. Elkapták és őrizetbe vették őket. A gyanú szerint október óta vadásztak engedély nélkül. A húst eladták. A vadászkamara jogi képviselője azt mondja: az orvvadászok több százmilliós kárt okoznak évente. Aki pedig vásárol tőlük, akár súlyos betegséget is kaphat.

Azt állítja, nem ő ölt, mert irtózik a vértől

Egy napos hajtóvadászat után elfogták a rendőrök a pestszentlőrinci gyilkosság gyanúsítottját. A 24 éves fiatalember késelhette halálra a középkorú férfit, akinek holttestét egy forgalmas kereszteződésnél találták meg kedd este. A támadásnak több szemtanúja volt, és biztonsági kamera is felvette. A gyanúsított a rendőröknek tagadta a gyilkosságot, azt mondta, évek óta barátok voltak, és a vértől is irtózik. A kommandósok az áldozat autójában találták meg.

Unokázós csalás: ezúttal lebuktak

Több millió forintot próbált kicsalni egy páros egy budapesti nyugdíjastól. Egyikük azzal hívta fel az idős férfit, hogy a lánya bajba került, és pénzre lenne szüksége. A nyugdíjas nem hitt nekik, ezért hívta a rendőrséget.

Börtönbe kerültek a terroristák támogatói

Két év börtönre ítélték Londonban azt a két brit férfit, akiket magyar rendőrök fogtak el még novemberben egy vonaton. A két férfi korábban már ült börtönben, mert terrorista szervezeteket támogattak, akkor útlevelüket is bevonták. Novemberben egy kamion rakterében megbújva jöttek Magyarországra, innen vonattal indultak Törökországba. A vonaton fogták el őket a magyar rendőrök.

Két vásárló fogta el a rablót


szerző:
2016.01.07. 18:15
Két vásárló fogta el a rablót

Két vásárló vett üldözőbe egy menekülő rablót Debrecenben, aki a gázpisztolyából többször rájuk is lőtt. A vásárlók ennek ellenére nem adták fel, néhány méterrel arrébb utolérték és leteperték a rablót.

Késsel fenyegették az utasokat


szerző:
2015.12.10. 18:17
Késsel fenyegették az utasokat

Kést fogtak egy utasra a 99-es buszon a fővárosban. A három támadó korábban a többi utazót piszkálta, és a későbbi áldozat arra kérte őket, hogy ezt hagyják abba. Ehelyett kést fogtak rá és megverték. Amikor leszállt a buszról a banda utána ment, de sikerült elmenekülnie. A támadók közül kettőt még aznap este elfogtak.

Autós üldözés után kapták el a rablókat

A bandatagok Veszprémben, Szentesen, Salgótarjánban és Nyíregyházán is loptak. A sorozatos betörésekben több mint két millió forint volt a zsákmány. Hármat budapesti rejtekhelyükön, kettőt pedig autósüldözés után fogtak el. Ők egy hónapja az M3-ason akartak elmenekülni, de a forgalommal szemben hajtottak a pályára.

Szökni próbált a margitszigeti támadó

Kihallgatása után megpróbált megszökni a margitszigeti futónő szerdán elfogott támadója. A 29 éves budapesti férfi, aki november végén támadta meg a lányt, a XIII. kerületi kapitányság emeleti ablakából a rendőrség belső udvarára ugrott, de rövid üldözés után még az udvaron elfogták. Az is kiderült róla, hogy a margitszigeti támadás után egy másik nőt is megvert egy budapesti társasház lépcsőházában.

Robogóval járt a díler a vásárlóhoz

Robogón járt a díler, így terjesztette a drogot, de az otthonában is fogadta a vásárlókat a gyanú szerint egy 43 éves nyíregyházi férfi, akire egy hete csaptak le a rendőrök. A házkutatáskor több mint 150 gramm új, pszichoaktív anyagot találtak nála. A kábítószer kereskedelemmel gyanúsított férfi előzetesben van.

Motoros ruhában ment rabolni


szerző:
2015.12.09. 18:10
Motoros ruhában ment rabolni

Előzetesben az ékszerrablók. A három férfi még szeptemberben fegyverrel rabolt ki egy budapesti aranykereskedéssel foglalkozó céget. Összesen 70 millió forint értékben loptak el aranyak és készpénzt. A rendőrség hétfő reggel mindhármukat otthonában fogta el. Mivel fennáll a szökés gyanúja, a  bíróság szerdán délután előzetes letartóztatásba helyezte őket.

Elítélték a gyerekeket molesztáló rendőrt

Pedofil rendőrt ítélt el a Zalaegerszegi Törvényszék. A hévízi rendőrörs 43 éves tiszthelyettese 8 év börtönt kapott szemérem elleni erőszak miatt. Egy 12 éves kisfiút és egy nem egészen 11 éves kislányt molesztált. A rendőrt a Facebook buktatta le: rengeteg szexuális tartalmú üzenetet találtak tőle az egyik gyerek számítógépén. Megrázó történet következik.

Elfogták a férfit, aki egy szál cigiért késelt

Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki hétfőn reggel nyakon szúrt egy kétgyerekes apát Budapesten, a 18. kerületben egy trafik előtt. A támadó állítólag azért késelt, mert nem kapott cigit. Áldozata erősen vérzett, mégis több száz métert gyalogolt egy orvosi rendelőig. Ott esett össze, életveszélyes állapotban vitték kórházba. A 33 éves támadót még tegnap este megtalálták a rendőrök, emberölés kísérletével gyanúsítják.

Különleges egységek ütöttek rajta két férfin Spanyolországban

Azzal gyanúsítják őket, hogy kapcsolatban állnak az Iszlám Állammal. Az interneten toboroztak tagokat a terrorszervezetnek, és a párizsi merényletekhez hasonló bombatámadásokkal fenyegetőztek Madridban és Barcelonában. Rajtuk kívül egy nőt is őrizetbe vettek, aki a gyanú szerint külföldön akart csatlakozni az Iszlám Államhoz.

BM: Egy kormánytagot akartak kivégezni

Egy kormánytagot akart kivégezni az a két férfi, akiket a hétvégén fogtak el a terrorelhárítók Budapesten - ezt a Belügyminisztérium államtitkára jelentette be. Szerinte egy 5-10 fős szélsőséges szervezet tagjai a férfiak, és géppisztolyokkal indultak valahová, amikor őrizetbe vették őket.

Lyukra futott a TEK?


szerző:
2015.11.26. 14:49
Lyukra futott a TEK?

Felsőkategóriás, fekete városi terepjárók, maszkos kommandósok, földön fekvő célszemélyek. A TEK szót hallva ezek a képek ugranak be. 2010-es alapítása óta a Terrorelhárítási Központ sokszor hallatott magáról, rendszerint fontos ügyekben, de néha bizony mellé trafáltak.

Az összes parlamenti párt egyetértett abban, hogy komoly bűncselekményt akadályozott meg a TEK a hétvégi elfogásokkal. Erről a nemzetbiztonsági bizottság zárt ülése után beszéltek a képviselők. A miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója még vasárnap, egy nappal a magyarországi elfogások után is azt mondta: nincs információjuk magyar terrorfenyegetettségről.

Fegyverek, robbanóanyag, hangtompítók

A terrorelhárítók szerint támadásra készült az a két férfi, akiket pénteken vettek őrizetbe a kommandósok. Sorozatlövő fegyvereket és tölténytárakat találtak náluk. Mindketten előzetes letartóztatásba kerültek. A rendőrök szerint egyikük sem iszlamista. Négy másik férfi szabadlábon védekezhet. Náluk robbanóanyagot találtak, és a TEK vezetője bombalaborról beszélt. A bíróság szerint azonban a csoport vezetője hobbi szinten érdeklődött a II. világháború iránt. Ő maga pedig azt mondta az RTL híradónak, hogy tűzijátékra készültek.

Felvétel a trükkös lopásokról


szerző:
2015.11.20. 18:20
Felvétel a trükkös lopásokról

Egyszerű volt a képlet: hárman lefoglalták az eladókat, míg negyedik társuk elemelte a bevételt. Így zsákmányolt több százezer forintot egy fiatalokból álló banda Győrben. Lopásaikat több helyen is biztonsági kamera rögzítette. A társaság tagjait nemrég fogták el. Híradónknak nyilatkozott egy nő, aki elkapta egyiküket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való