KERESÉS search-close

elaltatták

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "elaltatták"

Könnyes búcsú a beteg elefánttól

Gitáros búcsúval, lakomával és fürdővel köszöntek el a gondozók az egyik kaliforniai állatkert 47 éves indiai elefántjától. Szujátát ezután örökre elaltatták…

Elaltatták Nur-Nuru Bint

Elaltatták a budapesti állatkert koaláját - egy hete derült ki, hogy Nur-Nuru-Bin szervezetét daganatos betegség támadta meg. Azóta hiába próbálták gyógyszerekkel kezelni, az orvosok döntöttek úgy, hogy ne szenvedjen tovább. Az állatkert másik koalája, Vobara januárban pusztult el bélgyulladásban.

Bedrogozhatták a kutyát


szerző:
2016.08.16. 18:23
Bedrogozhatták a kutyát

Az állatvédők szerint bedrogozhattak egy kiskutyát a Veszprém megyei Várpalotán. Egy gyermekotthonhoz hívták őket, ahol a 2 hónapos ebnek habzott a szája és folyamatosan rohamai voltak. A kutya annyira szenvedett, hogy el kellett altatni. Az állatvédők feljelentést tettek. Megrázó felvételek.

Megfenyegették, miután elaltatták a kutyát

Zaklatták és életveszélyesen megfenyegették azt a miskolci állatorvost, aki elaltatott egy kóbor kutyát, amit autó ütött el Miskolcon éjszaka. A magatehetetlen, súlyosan megsérült állathoz másfél órán át próbáltak orvost hívni szemtanúk, végül a közösségi oldalon keresztül találtak egy orvost, aki vállalta, hogy éjszaka közepén kimegy a helyszínre. A döntést, hogy a kutyát elaltassák, közösen hozták meg a helyszínen lévőkkel, és azokkal, akik a közösségi oldalon figyelték az eseményeket. A döntés miatt azonban az orvost és a segítőket azóta is támadják.

Az utolsó 9/11-es mentőkutya volt

Elaltatták az utolsó kutyát, amelyik segített a mentésben a szeptemberi 11-i terrortámadások után. Tisztelgő tűzoltók sorfala között búcsúztatták egy texasi városban a beteg, öreg állatot, majd koporsóját végigvitték a városon, hősnek kijáró tisztelgésként.

Bakancslista egy kutyának


szerző:
2015.05.30. 18:45
Bakancslista egy kutyának

Egy amerikai férfi állította össze azokról a helyekről, ahová utoljára még elvitte gyógyíthatatlan kedvencét, mielőtt elaltatják. A megható utazásról fotók és videók is készültek, amelyek felkerültek az internetre.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való