KERESÉS search-close

előtakarékosság

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "előtakarékosság"

Nyugdíj államkötvényből?

A nyugdíjügyekkel foglalkozó kétrészes műsorunk első részében oda jutottunk, hogy a nyugdíjak növekedése elmarad a bérekétől, így egyre kisebb lesz a nyugdíjak értéke. Az is kiderült, hogy a jelenlegi nyugdíjrendszer még 10-15 évig tartható, de akkorra át kell alakítani. Mai műsorunkban szeretnénk megtudni, igaz-e, hogy az állam be akar lépni a nyugdíjpiacra, ha igen, hogyan, s hogy lesznek-e kötelező vállalati nyugdíjpénztárak.

Öngondoskodás - miből, hogyan?

Az állami nyugdíj értéke csökkenni fog, még akkor is, ha tovább kell dolgozni érte. S mivel tovább élünk, több pénzre lesz szükségünk. Teendő: a lehető leghamarabb elkezdett öngondoskodás későbbre. De ezen belül mi? Pénz a párna alá? Önkéntes nyugdíjpénztár? Biztosítás? Nyugdíj előtakarékossági számla? Melyik? Elemzés.

Lehetnek vesztesei a készpénzes cafetériának

Lehetnek vesztesei a készpénzben fizetett cafetériának. Ezt mondják az egyik legnagyobb tanácsadó cégnél. Szerintük azok járhatnak rosszul, akik most nyugdíjpénztári befizetést kapnak béren kívüli juttatásként, mert ezt valószínűleg megszüntetné a munkaadójuk. Úgy számolnak, az ilyen dolgozók nyugdíjas korukban akár havi 20 ezer forinttal is kevesebbet kaphatnak majd. A cafetéria készpénzesítéséről szerdán dönthet a kormány.

Sikeres iskolamentő akció és otthonteremtés

Ingyen lakás jár elsős diákért cserébe Tápszentmiklóson. A Győr- Moson- Sopron megyei település ismét meghirdette iskolamentő akcióját.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való