KERESÉS search-close

előbbmintahíradóban

31 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "előbbmintahíradóban"

Hallgatók élesztettek újra egy idős oktatót Szegeden

Hallgatók élesztettek újra egy idős oktatót Szegeden. Focizás közben lett rosszul a Szegedi Tudományegyetem egyik idős oktatója, társai, majd a vizsgázó testnevelés szakos hallgatók élesztették újra. A diákoknak ugyanis kötelező tantárgy az újraélesztés, egyikük épp fél éve tanulta. Dina Dániel azt mondta Híradónknak, ösztönösen cselekedett.

Tiborcz István a legfiatalabb a 100 leggazdagabb magyar között

Idén is Csányi Sándor a legvagyonosabb magyar a 100 leggazdagabb című kiadvány összesítése szerint. Az OTP vezér becsült vagyona 360 milliárd forint. A második helyen Mészáros Lőrinc, a harmadikon Gattyán György áll. Új szereplő a listán Tiborcz István, 35 milliárdos becsült vagyonával a 32. helyen debütált.

Úgy megütötte játékosát az edző, hogy eltört a szegycsontja

Megütötte 15 éves játékosát, akinek eltört a szegycsontja – tudta meg az RTL Híradó. Balul elsült védekezést mutatott be a mérkőzés szünetében a szentesi vízilabda klub egyik edzője vasárnap. A játékosnak azt akarta megmutatni, hogyan állítsa meg víz alatt a támadóját. Az ütés után a fiú meg játszott, este lett rosszul. A klub azonnal elküldte az edzőt. A férfi azt mondta Híradónknak, sajnálja az esetet és vállalja a felelősséget.

Afroamerikainak vallották magukat az Operaház színészei

A Porgy és Bess című előadás szereplői nyilatkoztak erről az intézményvezetés kérésére. A darabban ugyanis a jogtulajdonosok szerint csak fekete színészek játszhatnának. Ókovács Szilveszter igazgató szerint ez az elvárás rasszizmus, és annyira abszurd, hogy ez rá a megfelelő válasz.

 

Elkészült a felcsúti mesterséges sziget

Elkészült a felcsúti mesterséges sziget, amire a hozzá tartozó csónakázó tóval együtt 200 millió forint uniós támogatást költenek. A jövőben egy hidat is építenek, ami a szigetet köti össze egy szintén új sportpályával és étteremmel. A polgármester szerint a beruházástól tovább nőhet Felcsút turisztikai vonzereje. A DK szerint inkább a valóban elmaradott magyar falvakra kellene költeni.

​Videóüzenetben kért bocsánatot az egyik erőszakoskodó tinilány

Megrázó történet!
Videóüzenetben kért bocsánatot az egyik erőszakoskodó tinilány, aki társával még februárban brutálisan megvert és megszégyenített egy 16 éves diáklányt. A verekedést telefonnal rögzítették. A sokkoló felvételt szombaton mutattuk be a Híradóban. Ma az összevert lány és az őt nevelő nagymamája is nyilatkozott. Szerintük a bocsánatkérés kevés. Szeretnék, ha felelősségre vonnák a támadókat.
A tinilánnyal készült interjút ide kattintva nézheti meg hosszabban.

Levágta az ujját a betonozó gép, segítség helyett húszezer forintot kapott

Egy ujját azonnal levágta a betonozó gép, két másikat pedig amputálni kell egy munkásnak, aki - állítása szerint - egy fővárosi építkezésen szenvedett balesetet. A 47 éves, háromgyermekes családapa azt állítja, hogy a baleset után főnöke segítséget ígért, de végül csak húszezer forintot kapott tőle. A munkás feljelentést tett.

Boszorkány sírt találtak: hasra fordítva ásták el, lábait összekötözték

Boszorkány a szennyvízvezeték alatt. 7-800 éves Árpád-kori leletre bukkantak egy vezeték cseréjénél Hajdúböszörményben. A körülbelül 25 éves nőt boszorkánynak hihették, mivel lábát összekötözték és hasra fordítva temették el, feltehetően azért, nehogy visszatérjen a túlvilágról. A szakember szerint egy egész temető húzódhat a szennyvíz- és gázvezetékek alatt, amiről eddig nem tudtak. Bár a szomszédok szerint a csövek lefektetésekor is fordultak ki maradványok a földből.

Az ellenzék szerint nem elég átlátható a vagyonnyilatkozati rendszer

A közpénzből gazdagodó nagyvállalkozókkal is íratna vagyonnyilatkozatot a Párbeszéd. Az ellenzéki párt emellett azt szeretné, hogyha valaki hazudik a vagyonnyilatkozatában, az járjon valódi büntetéssel. Az erről szóló javaslatukat be is nyújtották a parlamentnek. A kormány annyit reagált: szerintük az Unión belül Magyarországon működik a legszigorúbb vagyonnyilatkozati rendszer.

 

Egy új telefonos alkalmazás segít a hallássérülteknek

Mostantól könnyebben kérhetnek segítséget a bajba jutott hallássérültek. A rendőrség olyan telefonos alkalmazást indított, amelynek segítségével pár gombnyomással is jelezhetik a siketek vagy a beszédképtelenek, ha bajba jutottak. Az SOS 112 hallássérülteknek nevű alkalmazás elkészítésébe és tesztelésébe siketeket és nagyothallókat is bevontak a fejlesztők.
Az applikáció működést ide kattintva nézheti meg.

Curtis beteg, elvonóra megy

Belátta, hogy beteg és elvonóra megy Curtis. A rapper ezt közösségi oldalán jelentette be. Arra is utalt, hogy egykori barátjának és fellépőtársának, Majkának - ahogy fogalmaz - mindenben igaza volt. Majka még augusztusban rakta ki a zenekarból Curtist a drogpeoblémái miatt. Most azt írta, szereti és sok sikert kíván neki.

Egy vadidegen ukrán férfit jelentettek be egy budapesti nő lakásába

Egy vadidegen ukrán férfit jelentettek be egy budapesti nő lakásába. Ezt csak véletlenül tudta meg, amikor a férfi nevére érkezett egy levél. Feljelentést tett, de a rendőrség az eljárást megszűntette. Az RTL Híradónak nyilatkozó ingatlanjogász szerint ilyesmi mással is előfordulhat, a hivatalban ugyanis nem ellenőrzik, hogy tényleg a tulajdonos aláírása szerepel-e a lakcímbejelentőn.

Mesterlövészek lőttek ki egy túlhevült gázpalackot

A XV. kerületben egy családi ház udvarán álló műhely gyulladt ki, a tűzoltók két gázpalackot hoztak ki, de az egyik annyira felforrósodott, hogy félő volt, hogy felrobban. Összesen 14 lövést adtak le rá, így sikerült a veszélyt elhárítani. A tűzben senki sem sérült meg, de az anyagi kár több százezer forint.

 

Zajvédő falat kellene visszaépítenie a MÁV-nak, mégsem teszi

Lassan másfél éve nem hajt végre egy jogerős bírósági ítéletet a MÁV. A vasúttársaságnak egy zajvédő falat kellene visszaépítenie a Déli pályaudvar mellé, amelyet korábban éppen ők bontottak le. A lakók szerint azóta elviselhetetlen a zaj. Ezért beperelték a MÁV-ot és nyertek. Az esetről 1 éve számoltunk be, de azóta sem történt semmi. A vasúttársaság ugyanis úgy véli, nem hajtható végre az ítélet.

30 méter hosszú járda 2,7 millió forintért

Ennyiért építtetett térkövezett járdát az önkormányzat a XXII. kerületben. A hivatal azt közölte, törvényesen, 9 pályázó közül választották ki a nyertes ajánlatot. A kivitelező szerint napi piaci áron dolgoztak. Az RTL Híradó is kért árajánlatot hasonló munkára más cégtől. Volt, amelyik az önkormányzat által kifizetett ár negyedért is megcsinálta volna a járdát.

Sokkot kapott, és zokogott, amikor megtudta, hogy elfogták felesége feltételezett gyilkosát

Sokkot kapott, és zokogott, amikor megtudta, hogy elfogták felesége feltételezett gyilkosát. Ezt mondta az RTL Híradónak a megölt soroksári futónő férje. Kardos Lajos hatalmas elégtételnek érzi, hogy a rendőrök 5 éve után azonosították a most is börtönben ülő gyanúsítottat. Az áldozat férje most azt mondja: a lehető legszigorúbb büntetést adná a felesége gyilkosának.

Templomból akart lopni, de nem sikerült

Bocsánatot kért és megígérte, kifizeti az üvegablak árát az a betörő, akit kedden este a hívek kaptak el, amint a csongrádi, piroskavárosi plébániába próbált épp bemászni. A férfihoz mentőt is hívtak, mert elvágta a bal csuklóját, amikor az ablakot betörte. A peches tolvaj szerdán épp a forgatás közben csengetett az ajtón, kameránk előtt kért bocsánatot a plébánostól.

Japán tájfun: 10 halálos áldozat és 300 sérült

10 halálos áldozata és 300 sérültje van eddig a Japánra lecsapó tájfunnak. 25 éve nem tapasztaltak ekkora pusztítást vihar miatt a szigetországban. Az ország egyik legnagyobb reptere továbbra is zárva van, miután a mesterséges szigetre épült légikikötőt víz borítja. Az ott rekedt utasokat már elkezdték kimenteni.

Hiába van rámpa, nem használható

Hetek óta kész, mégsem lehet használni a győri vasútállomás akadálymentes bejáróját. A mozgáskorlátozottaknak lépcsőzni kell, mert a főbejárat rámpáját körbekordonozták. A MÁV közölte: az akadálymentesítés az állmáson épülő kormányablakhoz kapcsolódik. Az azonban még nem készült el, addig pedig a rámpákat sem lehet használni.

Visszaadta a pénzadományt az őcsényi panziós, akinek tavaly rongálták meg az autóit

Visszaadta a pénzadományt az őcsényi panziós, akinek tavaly rongálták meg az autóit, mert néhány napig Magyarországra befogadott menekülteket nyaraltatott volna a házában. Akkor civilek segítették ki a bajból: gyűjtöttek neki, hogy új gumikat vehessen a kocsikra. A rongálót megtalálta a rendőrség és nemrég kártérítésre kötelezte a bíróság. A panziós azt mondta Híradónknak, hogy szerinte a világ legtermészetesebb dolga, hogy ezek után visszaadta az adományt.

Ágyi poloskák a kórházban?

Ágyi poloskák csíphettek össze egy három hetes kisbabát és édesanyját a Heim Pál gyermekkórházban. Ezt állítja az anya, aki nyilatkozott Híradónknak, az ő lábán máig látni a csípéseket. Az ágyi poloskáról fotó is készült. A fiatal nő szerint az övé nem egyedi eset. Az intézményben azt mondják, a kórteremben már nincsenek ágyi poloskák, a többiben pedig megelőző fertőtlenítést végeztek. A Híradónknak nyilatkozó szakértő szerint a betegek akár haza is vihetik a kártevőket ruházatukon.

 

Harapófogókkal kergette el a rablót

Harapófogókkal kergette el a rablót annak az ékszerüzletnek az alkalmazottja, amit még áprilisban raboltak ki Budapesten. A támadó megijedt a harcias eladótól, aki csak a szerszámokat találta a pult alatt, így inkább elmenekült. Egy héttel később viszont egy másik üzletet is megtámadott, onnan néhány százezer forintnyi ékszerrel menekült el, de fél órán belül elfogták. Az ügyészség most emelt vádat ellene, akár húsz évet is kaphat.

Ma lenne 22 éves a februári rendőrbaleset áldozata

Mátyás Balázs Tamás szülei sírva meséltek Híradónknak fiukról, akinek tiszteletére emlékművet állítottak Újpesten. Azt mondták: halála feldolgozhatatlan, egyelőre csak az élteti őket, hogy más fiatalokon segítsenek.

A hátsó ülésen körözött utas, a csomagtartóban pedig drog volt

A hátsó ülésen körözött utas, a csomagtartóban pedig drog volt egy budapesti taxiban. Úgy derült ki, hogy a rendőrök igazoltatták. A taxi utasát azért keresték, mert nem fizetett be egy jogerősen kiszabott pénzbüntetést. A csomagtartó kárpitja mögött pedig 600 gramm amfetamin találtak. A taxist őrizetbe vették.

5 éves kisfiú halt meg a tűzben


szerző:
2018.08.14. 15:52
5 éves kisfiú halt meg a tűzben

Megrázó riport következik! Egy öngyújtóval játszott testvérével a fészerben – ez okozta egy 5 éves kisfiú halálát a Pest megyei Kosdon. Hétfőn délután a melléképületben játszottak a gyerekek, amikor egy üres zacskó meggyulladt az öngyújtó szikrájától. Ettől pedig az egész fészer lángra kapott. Három gázpalack is felrobbant. A nagyobbik fiú még ki tudott menekülni, de öccse már nem. Szüleik megtörten nyilatkoztak az RTL Híradónak.

A patak csak mossa, mossa… a sínek töltését

Már a villamosközlekedést is le kellett állítani az egyik vágányon a fővárosban a XXII. kerületben, mert veszélyesen kimosta a víz a töltést a sínek mellől. A lakók szerint 8 éve, egy nagy esőzés után kezdődtek a gondok a Hosszúréti-patak mentén…

Furábbnál furább parkolók Kőbányán

Kuka, kiskert és néhány fa is belóg Kőbányán a frissen kijelölt parkolóhelyekre, sőt van, ahol még a fűre is fehér csíkot húztak. A környékbeliek attól tartanak, hogy az önkormányzat fizetőssé akarja tenni a parkolást.

Életveszélyes kutyatámadás - így történt!

Életveszélyes állapotban szállítottak kórházba egy idős férfit, akit a szomszéd két kutyája marcangolt meg Ürömön. Az áldozat locsolni indult a kertjébe, a kutyák átjöttek a kerítésen és rátámadtak. Felesége mesélte el Híradónknak, mi történt.

Lövöldözés és késelés Dunakeszin

Két fiatal veszett össze egy lányon tegnap este a Fő utcában, majd egyikük – állítása szerint önvédelemből – rálőtt egy gumilövedékes fegyverrel ismerősére. A fiú azonban nem ijedt meg, kést rántott és többször is megvágta vele 18 éves ismerősének kézfejét. A mentők mindkettejüket kórházba vitték, a rendőrség nyomozást indított az ügyben.

 

Erdei Sándor Erdei Sándor ellen

Hamarosan kiderül, lesz-e Erdei Sándor nevű képviselő a miskolci közgyűlésben. Merthogy ketten is indulnak. Az egyik Erdei Sándor, a Rokker Zsoltiként ismert humorista. Miután bejelentette, hogy szinte teljes ellenzéki támogatással megméretteti magát, elindult egy másik Erdei Sándor is. Őt soha nem sikerült elérnünk, és kampány anyagával sem találkoztunk. Rokker Zsolti még ma is próbált útmutatót adni, hogy melyik Erdei Sándorra szavazzon az, aki őt választja.

Át akarták őket költöztetni: 8 orrszarvú pusztult el

Elpusztult nyolc keskenyszájú orrszarvú Kenyában. A veszélyeztetett fajhoz tartozó állatokat az egyik nemzeti parkból egy másikba telepítették át, de néhány órával később sorra elhullottak. A szakemberek egyelőre találgatnak, hogy mi történhetett velük. Az egyik feltételezés szerint sómérgezés vezetett az elhullásukhoz.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való