KERESÉS search-close

előadók

7 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "előadók"

Slágerek, melyeket nem is annak szántak, aki sikerre vitte őket!

Világslágerek, melyek berobbantottak egy addig ismeretlen vagy kevésbé ismert előadót a köztudatba és megalapozta karrierjüket. De talán sosem gondolták volna, hogy ezeknek a daloknak a nagy részét eredetileg teljesen más énekesek számára írták az alkotók.

Palya Bea ezzel a nem mindennapi dallal ajándékozta meg a tévénézőket

A gyönyörű énekesnő tavaly szintén fellépett a szeretet.éhség. – Összefog az ország műsorában, ahol a Szabadon című dalát adta elő a nézőknek. Nemcsak a fülünket varázsolta el a Bea, hanem a szemünket is, ugyanis a dal közben olyan látvány fogadott minket, amit nem lehet egyhamar elfelejteni.

Lezárult a szavazás!


szerző:
2016.11.24. 10:35
Lezárult a szavazás!

Kilenc kategória jelöltjeire voksolhattatok az elmúlt két hónapban, november 23-án éjfélkor azonban lezárult a szavazás.

Megvannak a Muzsika TV Arany Hangjegy díjátadójának nyertesei! – Gratulálunk!

Szombaton adták át a mulatós zene műfajának egyik legrangosabb díját. A Vácon megrendezett nagyszabású gálán 16 fellépő, köztük neves művészek szórakoztatták a közönséget, a talpalávalóról már nem is beszélve. 

Hamarosan indul a fesztiválszezon

Már csak négyet kell aludni, hogy hivatalosan is elkezdődjön a fesztiválszezon. 2016 első nagy szabadtéri eseménye a Volt Fesztivál, ami a tavalyihoz képest nagyobb területet foglal el. Kedvcsinálóként összeszedtük az idei fellépőket, előadókat.

Fókusz 14-03-13


szerző:
2014.03.13. 18:30
Fókusz 14-03-13

Fókusz: Kiderül az igazság! - Cipő halála után egy évvel megszólal a zenész édesanyja. Gizi néni megrendítő vallomása. A legkínosabb bakik - elrontott himnuszok és népszerű előadóik. Vajon eltűnhetnek az internetről? A rúd királynője - a világ legerotikusabb sportágában lett világbajnok a magyar tájépítő mérnök.

Magyarok, akikért külföldön is rajonganak

A magyar művészvilágban keveseknek sikerült külföldön is karriert befutniuk, pedig tehetségeknek egyáltalán nem vagyunk híján.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való