KERESÉS search-close

elégedettség

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "elégedettség"

Rékasi Károly: „Az életemmel egyáltalán nem vagyok elégedett”

Azt gondolhatnánk, hogy az egyik legsikeresebb és legrégebb óta futó magyar sorozat színészei biztosan elégedettek életükkel. De ez tényleg így van? A Story Extra a Barátok közt sztárjait kérdezte erről.

Kinek szeretnél megfelelni?


szerző:
2018.01.18. 16:10
Kinek szeretnél megfelelni?

Egyáltalán valaha elégedettek lesznek saját teljesítményükkel? Az Oltári csajok főszereplőit kérdeztük.

Bea „mellbevágó” bejelentésre készül

Mivel Bea sosem volt elégedett testi adottságaival, ezért bevállalt egy mellműtétet. Azóta már jól érzi magát a bőrében, viszont hamarosan mellfelvarratásra készül. Anyukája a legelső beavatkozást is ellenezte, és még nincs is arról tudomása, hogy lánya már a következőt tervezi. Bea most elárulta neki szándékát…

NAGY BETTINA: Így hozhatjuk ki magunkból a legjobbat

Mennyit jelenthet egy jó póz? A bombaformájú fitnesz modell, Nagy Bettina elárulja, hogyan pózoljuk egy jó képért, és melyek a legelőnyösebb beállítások a hölgyek számára.

A teljes adást megnézheti az RTL Moston!

Szakemberhiány: minőségromlás?

Részben a túlterheltség, részben az orvosok elvándorlása, részben a szakdolgozók hiánya miatt a felmérések szerint az orvosok és a betegek többsége is elégedetlen a magyar egészségügy teljesítményével.

Mennyire elégedettek sztárjaink az életükkel?

Sokat elárul egy emberről, a hozzáállása, hogy miképpen vélekedik arról, hogy a pohár félig tele van, vagy félig üres. Mi egyszerűbben tettük fel a kérdést sztárjainknak.

Pedagógusok:  elégedettség vagy egyre növekvő feszültség?

A hivatalos szöveg: elégedett tanárok, jó hangulat, emelkedő bérek. Aki ezt másképpen látja, feszült tanárokról, rossz légkörről, bérezési trükkökről beszél. A hivatalos szöveget az államtitkár mondja, szerinte minden rendben, de egy szakszervezet a miniszterelnökhöz fordult és sztrájkot akar. Mindkettőjüket meghallgatjuk.

Hogyan változik meg egy nő teste a szülést követően?

Mi változik meg egy anyában a szülést követően? Mennyire fontos nekik testük a szülést követően? Miért fontos, hogy elégedettek legyenek magukkal? Miért fontos, hogy elfogadják azt, amit a tükörben látnak? Ezekre a kérdésekre kerestük a választ Hadas Krisztával és Almádi Zsuzsával.

A nők többsége elégedetlen a külsejével

Megdöbbentően hangzik, de a nőknek csupán négy százaléka elégedett a külsejével. Egyetlen negatív kritika kilenc bók erejével ér fel, ezért is nagyon fontos a pozitív megerősítés.

Elégedettek az emberek a kormánnyal

A Nézőpont Intézet felmérése szerint az emberek több mint fele elégedett a kormány eddigi munkájával.

A magyarok elégedetlenek környezetükkel

Egy friss kutatásból kiderül, mennyire elégedettek a világ 23 országának polgárai lakókörnyezetükkel, és min változtatnának.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való