KERESÉS search-close

elégedetlenség

21 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "elégedetlenség"

Országszerte folytatódnak a tüntetések!

Nem hagy alább az elégedetlenség. Szerda este és csütörtök napközben országszerte újabb tüntetéseket tartottak, és útlezárásokkal is tiltakoztak az új túlóratörvény ellen. Bécsben és Varsóban a magyar nagykövetségnél is volt tüntetés, Budapesten pedig az ellenzéki frakciók közösen kérték Tarlós István főpolgármestert, hogy a fővárosi cégeknél ne alkalmazzák a törvény rendelkezéseit.

Zsolt szerint az Ágival való kapcsolata egy

Ági még csak 23 éves, de már három gyermek boldog édesanyja. Jelenlegi párjával nincs túl jóba, és bár már nem szerelmes gyermekei apjába, szeretné helyrehozni vele a kapcsolatát. Zsolt bevallotta, hogy nagyon keveset van otthon, de nem igazán értett egyet Ági véleményével...

Gordon:

Ramsay első útja az étterembe vezetett, ahol nem igazán volt megelégedve sem a higiéniával, sem pedig a berendezéssel, amikor pedig az étlap is elé került egyenesen viccnek nevezte, pedig akkor még magát az ételeket nem is látta...

Az étterem kész disznóól volt, Gordon jobbnak látta, ha rögtön bezárnak!

A rengeteg régi, romlott alapanyagot látva a séf attól tartott, rövid úton kórházba kerül, így inkább beszüntette a konyhát és haza küldette a vendégeket.

A tanárlázadás tanulságai

A közoktatással kapcsolatos, jó féléves tiltakozások és a hosszú ideje tartó viták aligha szűnnek meg a nyári iskolai szünet alatt – még akkor sem, ha a kormány rohamtempóban módosítja a kifogásolt előírások egy részét és ugyancsak rohamtempóban kisajátítja az iskolák fenntartását és működtetését, mondhatnám kiteljesíti az államilag központosított közoktatási rendszert. Gondoltuk megkérdezünk egy szaktekintélyt, aki közvetlenül nem vett részt az elmúlt fél év vitáiban, de sokat tud a gyerekekről és nagyon sok éve ismeri és elemzi a magyar közoktatást.

Taxis blokád a levegőből


szerző:
2016.04.26. 10:56
Taxis blokád a levegőből

A taxisok ismét az Uber és a többi közösségi személyszállító alkalmazás ellen tiltakoznak. A sofőrök reggel nyolckor a Hősök terén gyülekeztek, majd innen a Széchenyi téren át a Belügyminisztérium épületéig mennek. Az akció délután 2-3 óra között ér véget, petíciót ezúttal senkinek sem adnak át, csak megállnak a minisztérium épülete előtt.

Tüntetés: mi vitt ki több 10 ezer embert a Kossuth térre?

Angoltanár, diákolimpikon, aneszteziológus, kilencedikes és tizenegyedikes diák, kétgyerekes levéltáros, szociológus, fejlesztőpedagógus. Arcok a több 10 ezerből a múlt heti Kossuth téri tüntetésről. Moskovics Judit és Boros Krisztina ott voltak a demonstrálók között, és sokukkal beszélgettek arról, hogy mi vitte ki őket a tüntetésre. Vajon csak az oktatással van-e bajuk, vagy a kormánnyal elégedetlenek.

Így töltötték meg a tiltakozó pedagógusok a Kossuth teret

Az eső, és a szokatlanul korai időpont ellenére is több ezren gyűltek össze a Kossuth téren, hogy a kormány oktatáspolitikája ellen tüntessenek. A főként pedagógusokból és gyermekeik jövőjéért aggódó szülőkből álló tömeg szerint a központosító törekvések lassan teljesen ellehetetlenítik a tanítást Magyarországon. Mutatunk egy csomó képet az eseményről!

Galéria: Pedagógus tüntetés képekben

Több ezren gyűltek össze a pedagógus tüntetésen. A tiltakozók a tanárok és a diákok terheinek csökkentését, az oktatási és a tanulási szabadság visszaállítását követelték. A demonstráció végén pedig a fekete ruhás nővér, Sándor Mária felhívására 5 percre néma csendbe borult az egész tér, hogy így mutassák meg a békés tömeg erejét.

TAXISBLOKÁD: Csalódottak, de kitartanak

A demonstrálók kissé csalódottak, amiért a taxitársaságok nem csatlakoztak hozzájuk. Ennek ellenére a tüntetést holnap éjfélig biztosan folytathatják, addig van engedélyük. De azt mondják, készek akár napokig, vagy hetekig is kitartani.

Elégedetlenség és maximalizmus: az anyák örök vesszőparipája

Az anyai szív semmihez sem fogható, nem véletlen a mondás: anya csak egy van. Igen ám, de a határtalan szeretet sok esetben vonzza a megfelelni vágyás és a folyamatos elégedetlenség érzését, ami sokszor még maximalizmussal is párosul, hiszen minden anya a legjobbat akarja a gyerekének. Saját tapasztalatairól Dobó Ágit kérdeztük, Kéri-Kovács Zsuzsanna, pszichológust pedig arról, mit tehet az anya az állandó elégedetlenség érzése ellen.

Van, aki elégedetlen, de Tóbiás nem érzékeli

Van elégedetlenség az MSZP-ben Tóbiás József pártelnök és az elnökség munkája miatt. Ezt mondta a Híradónak több szocialista politikus is. Hiller István volt pártelnök szerint például több ember szavazna az MSZP-re, ha jobban politizálna. Ő maga nem adott egyértelmű választ arra, elvállalná-e újra a párt vezetését, ahogy az elnökséggel kritikus több politikus is azt állítja, nem pártvezetői ambíciók vezérlik. Tóbiás József azt mondja, ő nem érzékel elégedetlenséget, és nem is foglalkozik ezzel a kérdéssel.

Fogy a migránsok türelme a kilátástalanság miatt?

Nem spontánnak, hanem természetes reakciónak gondolja a migránsok Keleti pályaudvar előtti tüntetését, elégedetlenségét Bilkei Pál. Szerinte a migránsok úgy érezhetik, hogy már közel a cél, amely felé elindultak, ráadásul hosszú utat tettek meg és nehézségeket kellett leküzdeniük, ezért természetes állapot náluk a tolerancia szintjének csökkenése. Vendégünk volt Bilkei Pál, kriminálpszichológus és Zsohár Zsuzsanna, a Migration Aid szóvivője.

Senki sem kapott védettséget!

A zsűrit egyik tányér sem kápráztatta el az első feladatban. Mivel elégedetlenek voltak a versenyzők teljesítményével, így úgy döntöttek, hogy senki sem kap védettséget.

A kék csapat tavaszi tekercse

A zsűri először a kék pulthoz ment. Ági arcán jól látszott, mennyire elégedetlen volt a teljesítményükkel.

Szeressük azt, aki a tükörből visszanéz ránk!

Sok nő küzd azzal nap, mint nap, hogy fehérneműben tükörbe kell néznie, vagy fürdőruhában kell mutatkoznia nyilvános helyen. Ilyenkor a legtöbben takargatják magukat és szoronganak. Az elégedetlenség a testükkel mindennapos lelki sebeket okoz, amelyek komoly önutálathoz vezethetnek. Hogyan tanuljuk meg szeretni azt, aki a tükörből visszanéz ránk?

Miért elégedetlenek a nők magukkal?

Sok nő nem képes elfogadni a saját testét és ettől szorongásban éli az életét.  Vannak köztük, akik a hurkákkal nem tudnak megbarátkozni, mások az orruk méretével vagy formájával, és olyanok is vannak, akikben a tenyerük, vagy a szemük színe kelt rossz érzéseket, akár már kamaszkorban. Hogy milyen extrémnek számító orvosi megoldások léteznek, arról egy plasztikai sebészt kérdeztünk, egy pszichológussal pedig arról beszélgettünk, hogy mi áll az ilyen döntések hátterében.

Nem tetszik a karácsonyi ajándék. Visszavihetem?

Túl nagy, túl kicsi, nem tetszik, vagy már van belőle. Ezek a leggyakoribb indokok, amelyekkel a legtöbben visszaviszik a karácsonyra kapott ajándékokat a boltokba. Sokan viszont egyáltalán nincsenek tisztában azzal, hogy ezt meddig, milyen formában tehetik meg. 

Elégedetlensége hajtja előre Kovács Katit

A kajakkirálynő, aki nem csak a hajóját, de a Testnevelési Főiskola padját is koptatja, aki fiatalkora ellenére már papíron nyugdíjas, aki számtalan bajnoki címe mellett az év sportolónő díját is megkapta. Barabás Évi, Kovács Katival beszélgetett a vasárnapi portréban.

Fél kettő 11-06-14


szerző:
2011.06.14. 14:20
Fél kettő  11-06-14

Fél kettő: Torz tükörképek - A tinédzserek többsége ok nélkül elégedetlen testével. Hogyan nyaraljunk? - Keleti Andrea tavaly lakókocsival üdült. Mik a tapasztalatai és hogyan utazik idén? Elkallódott lányok - Több száz magyar fiatal prostituáltként dolgozik Svájcban.

Sztrájkhullám bénítja Portugáliát

A 3 napos munkabeszüntetéshez több érdekképviselet is csatlakozott.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való