KERESÉS search-close

egypetéjű ikrek

5 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "egypetéjű ikrek"

Hét év után visszatérnek a gazdák az RTL Klubra

Hét év után visszatérnek a gazdák az RTL Klubra! A sikerműsor folytatásában most már nem csak urak keresik a szerelmet, hanem a modern gazdálkodás amazonjai is várják az igazit! | Aztán az egypetéjű hármasikrek elképesztő története, akik felnőtt korukig nem tudtak egymásról, majd véletlenül találkoztak.

Top 6 - A világ leghíresebb sziámi ikerpárja

Egy testben két lélek. Az Egyesült Államokban élő Abigail és Brittany Hensel a világ leghíresebb sziámi ikerpárja. A szét nem vált egypetéjű ikrek külön idegrendszerrel, két szívvel, két gyomorral, viszont egy bélrendszerrel és egy nemiszervvel születtek. Annak idején mindössze néhány napot jósoltak nekik a kórházban, ám ők ma már 29 évesek.

Mint két tojás!


szerző:
2017.05.03. 17:25
Mint két tojás!

Gyakran hallani, hogy az egypetéjű ikrek nemcsak külsőleg hasonlítanak egymásra - ez Madonna örökbefogadott lányaira fokozottan igaz. Stella és Esther szétválaszthatatlanok, és alkotásaik is nagyon hasonlítanak egymásra. Az énekesnő Instagramján mutatta meg, mire jutott a két kis csöppség festés közben. Színes fáikban nagyon nehéz akár egyetlen apró különbséget is találni.

25 év után talált egymásra az ikerpár, és amit együtt létrehoztak, az csodálatra méltó

Samantha Futherman és Anais Bordier úgy élték le életük első 25 évét, hogy mit sem sejtettek a másik létezéséről. A kocka 2012-ben fordult meg, amikor Anais saját magát látta egy olyan felvételen, amelyen ő soha nem szerepelt.

Szabadon engedhetik az elítélt rablót, mert lehet, hogy az ikertestvére volt a tettes

Nagyon nagy szívás, ha az ember DNS-e tökéletesen megegyezik valaki máséval!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való