KERESÉS search-close

egymásra találás

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "egymásra találás"

Elcsattant az első csók!


szerző:
2018.02.05. 20:30
Elcsattant az első csók!

Végre eljött a pillanat! János összeszedte a bátorságát, és becsöngetett Hajnalhoz. A lány alig hitt a fülének, amikor meghallotta a srác szavait.

A teljes adásért kattints IDE!

Joe:

Mikor Lali akciójának hála Joe és Tamara kettesben maradtak Porto Montenegróban, és elhibázott kapcsolataikról beszélgettek, megállapították, milyen jó, hogy együtt élik át ezt a nyaralást.

Elvira:

Gyuri és Elvira évekkel ezelőtt, általános iskolában már egymásra találtak, de a srác még mindig gyengéd érzelmeket táplál Elvira iránt. Bár a fiatalok nem tudják elképzelni az életüket egymás nélkül, Elvira úgy érzi, túlságosan ismeri Gyurit ahhoz, hogy összejöjjön vele.

Story Extra 2016-11-15


szerző:
2016.11.15. 17:25
Pontosan egy éve, hogy elindult a Keresem a családom című műsor

Egy éve már, hogy az RTL Klub vadonatúj műsora, a Keresem a családom! felbukkant a képernyőn. A műsorvezető, Lilu akkor azt mesélte, hogy merőben új ingerek érték, hiszen előtte ő sosem vezetett ilyen jellegű műsort. A sors által egymástól elválasztott családtagok megható történetei rá is nagy hatást gyakoroltak, és mint mondta, a forgatások alatt olykor ő is a könnyeivel küszködött. Ne felejtsétek, már nem kell sokat várnunk, azaz november 15-én indul a Keresem a családom! második szériája. Annyi már biztos, Lilu és a stáb körbejárta a világot.

Keresem a családom: elszakított családtagok, akik a műsorral találtak újra egymásra

Irén, Tercsi, Kati és Klári. Mind a négyen testvérek, akiknek 53 évig kellett arra várniuk, hogy körül ülhessék a családi asztalt. De tavaly az RTL Klubon első ízben indult, Keresem a családom című műsor segítségével újra átölelhették egymást.

KERESEM A CSALÁDOM: Újabb testvérek jelentkeztek az ikerpárnál

Teréz és Katalin ikertestvérek, a Keresem a családom műsornak köszönhetik, hogy egymásra találtak. Azóta még két további testvérük is jelentkezett, sőt az édesanyjukkal is találkoztak.

Az ikrek története nem ért véget a nagy találkozással

Egy ölelés, egy puszi, beszélgetés egy kávé mellett. Teljesen megszokott pillanat, amikor két testvér találkozik, de Teréz és Katalin életében ez most még új, mert ez nem volt mindig így.

Nemsokára indul az RTL történetének egyik legmeghatóbb műsora

A Keresem a családom olyan embereket hoz össze, akik évek, évtizedek óta, vagy talán még soha nem láthatták egymást, pedig rokonok. Lélekszaggató pillanatok, amelyekre egy életen át vártak és csak remélték, hogy egyszer bekövetkezik.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való