KERESÉS search-close

egy százalék

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "egy százalék"

Milliárdok jutottak 3 alapítványhoz, megnéztük mire költötték

Kit ne hatnának meg a beteg gyerekek és az elhagyott állatok? És biztos, hogy aki teheti, megpróbál valahogy segíteni nekik. Hosszú idő óta nyertesei az adó egy százalék-gyűjtésnek azok a szervezetek, amelyek ezekkel a tevékenységekkel foglalkoznak.  Három, egy személyhez köthető alapítvány az évek alatt több mint kétmilliárd forintra tett szert, hála az adófizetőknek. Arról, hogy valami nem teljesen tiszta az alapítványok körül, a 444 írt még decemberben, és ahogy kutakodni kezdtünk, egy csomó mindent mi is furcsának találtunk.

1%: sokan nem törődnek vele


szerző:
2017.09.17. 18:30
1%: sokan nem törődnek vele

Egymilliárd forinttal kevesebb jut jótékony célra idén az egy százalékokból, mint egy évvel ezelőtt. Az adatokat szombaton hozta nyilvánosságra az adóhivatal. A számokból az derül ki, hogy idén hét és fél milliárd forintot kaptak a jótékonykodó szervezetek. Idén először sokan az adóhivatallal készíttették el a bevallásukat. Az adószakértő szerint utána a többség már nem törődött a felajánlásokkal.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való