KERESÉS search-close

dugó

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "dugó"

Menekülőút lett egy nagytétényi utca, a lakók szerint elviselhetetlen a forgalom

Szinte naponta azon stresszelnek, hogy hogyan jutnak haza, valaki az udvaráról sem tud kiállni a kocsisor miatt. Erre panaszkodnak egy nagytétényi utca lakói, akik szerint elviselhetetlenül nagy a forgalom, mióta az M0-ás felújítása tart. Sokan ugyanis menekülőútvonalként, arra próbálják meg kikerülni a hatalmas dugókat. Nemrég az önkormányzat táblákkal próbálta másfelé terelni a járműveket, de sofőrök többsége ezzel nem foglalkozik.

Hatalmas a fennakadás a 4-es, 6-os villamosvonal felújítása miatt

Volt olyan autós, aki alig néhány perces utat fél óra alatt tett meg a belvárosban. Hatalmas a fennakadás a 4-es, 6-os villamosvonal felújítása miatt a fővárosban. Több szakaszon is felbontották a sínpályát. A BKK azt tanácsolja, inkább kerüljék el ezeket a helyeket a közlekedők. Az elmúlt években többször, sok helyen felbontották már a 4-es, 6-os vonalat. A Közlekedő Tömeg Egyesület szerint az elhúzódó munkákkal már két éve kész kellene lenni.

 

Ha szerinted autóval elesett az M0-s, akkor nem ültél még kamion volánja mögött

Kollégánk Hatvanban kamionba ült, és azzal indult el Budapestre az M0-s érintésével, hogy megnézze, milyen körülményekkel kell megküzdeniük az arra közlekedőknek.

Dugódíj bevezetéséről döntött a fővárosi közgyűlés

Bevezetné a dugódíjat a fővárosi közgyűlés, erről is döntöttek a mai ülésen. A javaslat szerint 2021 és 2025 között élesítik a rendszert, amely alapján minden autósnak fizetnie kell majd, ha a városban autózik.

Hosszú várakozás, végtelen dugók - felejtsük el az M0-st?

Kígyózó autó- és kamionsorok az M0-s autóúton, szitkozódó sofőrök a kormányok mögött. Hónapok óta kínkeserves annak az élete, aki az M0-áson szeretne átmenni a Dunán, a Csepel-sziget magasságában. A tavaly nyár óta tartó felújítások miatt a menetidő nem ritkán a szokásos tízszeresére nő. Elviselhetetlenül hosszú várakozással, végtelen dugókkal. Tényleg csak így lehet?

Tömeg a vasúton, dugó az utakon a húsvét miatt

Tömeg a pályaudvarokon, óriási dugó az autópályákon - országszerte rengetegen indultak útnak az ünnep miatt. Sokan a Keleti pályaudvaron szembesültek azzal, hogy a hatvani vonalon a vágányfelújítás miatt csak pótlóbusszal, átszállásokkal lehet utazni. Az autópályákon több baleset is történt, emiatt alakultak ki hatalmas sorok, a határátkelőkön pedig a hazafelé tartó vendégmunkások miatt kellett órákig várni.

Tarlós István: érdemes bevezetni a dugódíjat

Érdemes bevezetni a dugódíjat, amint teljesülnek az előfeltételek- ezt Tarlós István mondta az RTL Híradónak. A főpolgármester szerint ez uniós kötelezettség, így tulajdonképpen nincs választása a fővárosnak, és a tervek évek óta készen vannak, már csak az infrastrukturális és a törvényi akadályokat kellene elhárítani. Jellenleg ugyanis törvény tiltja a dugódíj bevezetését. A Momentum szerint önmagában dugódíj nem megoldás a főváros problémáira.

Újabb dugók a felújítások miatt

Lépésben haladó autók, fél órával hosszabb menetidő. Így indult a reggel az M0-s autópálya déli, felújítás alatt álló szakaszán. A Magyar Közút hétvégén telepítette a terelőbólyákat. Az autósoknak így most az M5-ös felé vezető oldalon két sávval kevesebbel kell gazdálkodniuk. A Balatoni úton és a belvárosban is dugóval kell számolni reggelente. Ugyanis hamarosan a hármas metró déli szakaszának felújítása is megkezdődik, így már elkezdték felfesteni az ideiglenes buszsávot.

Óriási dugók jöhetnek: hosszabb szakaszt újítanak fel az M0-áson

10 kilométer 1 óra alatt. Óriási dugó volt ma reggel is az M0-áson és a beruházó szerint még lesz is. Ugyanis még nagyobb szakaszon építkeznek majd az autóúton. Az új forgalmi rendet, a sáv- és csomópont lezárásokat a hétvégén alakítják ki. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő szerint folyamatosan dolgozik a kivitelező, annak ellenére, hogy a kritikák szerint sokszor senkit sem látni az építkezésen.

A budapesti autósok évente egy hetet ülnek dugóban

Egy egész hetet elvesztegetnek a budapesti autósok évente azzal, hogy a dugóban ülnek. Ez derült ki egy közlekedéskutató vállalat vizsgálatából, amelyben 38 országot, köztük Magyarországot vizsgálták – írja a Pénzcentrum. Az RTL Híradónak nyilatkozó autósok szerint, lassan már nincsenek menekülő útvonalak sem a fővárosban, annyira sok a jármű. A Közlekedő Tömeg Egyesület szerint a közösségi közlekedés fejlesztése az egyetlen megoldás a dugók csökkentésére.

Dénes diszpécser segítségével vezette le kisfia születését a budapesti dugóban

Székely Gergely tündéri, életerős kisbaba, 2890 grammal és 50 centivel született csütörtökön, Budapesten. De nem a kórházban, hanem a fővárosi dugó kellős közepén. A szülést pedig édesapja, Dénes vezette le. Gyorsan hívta a 112-t, el kellett döntenie, hogy mentőt vagy rendőrt kér.

Óriási készültség Erdogan miatt

Lehegesztették a csatornafedeleket, leszerelték az útszéli kukákat is. A török elnököt szállító konvoj útvonaláról a parkoló autókat is elvitték. Óriási volt a készültség egész nap a fővárosban, emiatt sok helyen volt dugó. Az általunk megkérdezett biztonsági szakértő szerint a török elnök a világ egyik legvédettebb politikusa.

Rendőri kísérettel mentek a szülészetre

Készenléti rendőrök vittek kórházba egy asszonyt kedden Budapesten, aki férjével elakadt a fővárosi dugóban. A férfi az utcán kért segítséget járőröktől. A rendőri felvezetéssel még időben kórházba ért az asszony, ahol egészséges kislánynak adott életet.

Leállósávban kerülik ki a dugót

A leállósávban kerüli ki a dugót az autósok jó része az M0-ás felújítás alatt álló szakaszán. Sőt egy kamionos felvételén az látszik, hogy egy busz vezetője is így szabálytalankodott. A manőver balesetveszélyes és akár 100 ezer forint is lehet a büntetés.

DUGÓ: torlódásokkal indult a tanév

A munkába és iskolába tartók komoly késéssel érhettek célba a tanév első napján. Mutatjuk, mire számíthatott, aki a mai nap autóval indult el otthonról. Szuper drónfelvételek!

Menekülés a dugó elől: komppal, vagy hatalmas kerülővel jutottunk be időre a suliba

A navigáció szerint és szemmel láthatóan is már hajnalban beállt a forgalom az M0-áson. Egyszerre három fontos utat is felújítanak Csepel déli részén, ezért a környék már napok óta járhatatlan. Egy húszperces utat 2-3 vagy négy óra alatt tették meg múlt héten. Ma reggel pedig a tanév is elkezdődött, így kíváncsiak voltunk, hogy hogyan jutnak el időben az iskolába azok, akik a környéken laknak.

Közlekedési káosz az M0-áson

Volt autós, aki inkább szántóföldön került, hogy ne kelljen órákat vesztegelnie a dugóban. Napok óta hatalmas a káosz a M0-ás déli szakaszán.

GIGADUGÓ: Egy óráig is tarthatnak a néhány perces utak

Ez az, amit talán egyetlen sofőr sem szeretne látni. Azt, hogy nem látja a sor elejét. Pedig az elmúlt napokban, gyakran több kilométeres dugókban kénytelen várakozni, akik az M0-ás autóút, déli szakaszánál közlekednek.  A drónnal készült felvételeken látható, hogyan torlódik a forgalom az M0-áson és a csatlakozó utakon.

Pánik Genovában - riporterünk a helyszínről jelentkezik

Ferragosto, vagyis augusztus közepe elvileg a legvidámabb olasz ünnep, ilyenkor mindenki kimozdul, és sokan ezen a héten mennek nyaralni. A genovai tragédia azonban ezt most beárnyékolja. Az áldozatok száma már megközelíti az ötvenet. Az összeomlott híd közelében lévő házak lakóinak pedig lassan el kell fogadniuk, hogy lakásaikat valószínűleg le kell majd bontani.

Nem volt kivilágítva, elgázolták

Pár száz méterre otthonától gázoltak halálra egy kerékpárost éjszaka Kerekgyházánál. Hazafelé tartott, de nem volt kivilágítva, és fényvisszaverő mellény sem volt rajta. Mire az érkező jobbkormányos autó sofőrje észrevette nem tudott megállni

KAMIONBALESET: 4 kamion és 1 autó rohant egymásba

Egy fékhibás jármű miatt négy kamion és egy autó rohant egymásba csütörtökön délután. Az egyik kamionnak leszakadt a vezetőfülkéje, és jó 10 métert repült. A sofőrt a mentők próbálták megmenteni, de hiába. Rajta kívül még egy sérültje volt a tömegbalesetnek, amihez több mentőhelikoptert is riasztottak.

Állandó dugók Budapesten

Budapest áll - reggel, este, de még délben is állandósultak a dugók a fővárosban. A villamos- és útfelújítási munkálatok miatt több helyen is le vannak zárva vagy szűkítve a főútvonalak.

Budapest: dugófőváros lett?

Az M0-ás befejező része Budán sehol. Sorozatban késnek fontos közlekedési beruházások. S persze sokan egyre idegesebbek a forgalomban. Még szerencse, hogy a kormány 10 évre szóló Budapest-stratégiát tervez. Addigra talán már emlékezni sem fogunk a nagyon hasznos Déli pályaudvarra, amit viszont meg akarnak szűntetni. Mi van itt? Mi lesz? Minek kellene lennie?

Húsvét: tömeg a boltokban

Óriási dugók az utakon, tömeg a boltokban és a piacokon. Holnap kezdődik a négynapos húsvéti hosszú hétvége, sokan halasztották az utolsó pillanatra az ünnepi sonka és tojás beszerzését.

Hármas karambol – hatalmas dugó

Hármas karambol okozott hatalmas dugót Budapest déli részén a reggeli csúcsban. A hatos út bevezetőjén csúszott össze három kocsi: a középső annyira összetört, hogy a tűzoltók csak két feszítővágóval tudták kimenteni a sofőrt.

Debrecenben a legnagyobb a dugó

Egy teljes napot elvesztegetnek a fővárosi autósok évente azzal, hogy a dugóban ülnek. Ez derült ki egy közlekedéskutató vállalat vizsgálatából, amelyben 38 országot, köztük Magyarországot mérték fel. Érdekesség, hogy nem Budapesten a legrosszabb a dugó helyzet, hanem Debrecenben.

 

M3 – elmaradt a várt káosz


szerző:
2017.11.06. 18:42
M3 – elmaradt a várt káosz

A várakozásokkal szemben nem voltak nagy dugók a fővárosban a metrópótlás első hétköznapján. Bár tömegek szálltak reggel pótlóbuszra, azok győzték az iramot.

Tömeg a strandokon, dugó az utakon

Az év legmelegebb hétvégéjén vízparton hűsölt, aki csak tehette. A Balatonhoz mentek a legtöbben ezért szinte egész délelőtt hatalmas volt a forgalom az M7-es autópályán és a tó környékén lévő utakon. A strandok üzemeltetői és a büfések is azt mondták, a héten kiemelkedő volt a forgalmuk.

Hogyan vezessünk nagy dugóban az M7-es autópályán?

Csörgő László vezetéstechnikai szakértő megosztotta velünk, hogy véleménye szerint miért szokott mindig óriási torlódás lenni az M7-es autópályán, és elárulta, hogy milyenn szabályokat érdemes követnie az autósoknak a Balatonról hazafelé jövet.

Dugó a sok felújítás miatt

Dugó Pesten, dugó Budán, felújítás mindenhol - egyszerre javítják a villamospályákat a fővárosban több helyen is, a lezárások és villamospótló buszok miatt így akár dupla annyi időbe telhet eljutni bárhová Budapesten. Az általunk megkérdezett tömegközlekedéssel foglalkozó szakember szerint jobban is össze lehetett volna hangolni a felújítást. A BKK szerint viszont pont úgy időzítettek, hogy az a legkevesebb torlódással járjon.

Kifolyt az olaj, 9 autó tört össze a Váci úton

Több helyszínen kilenc autó tört össze reggel a fővárosban a Váci úton. Olaj folyt az aszfaltra, valószínűleg egy műszaki hibás teherautóból. Ez okozhatta a koccanásos baleseteket. Pillanatok miatt kilométeres dugó alakult ki a környéken.

Veszteglő kamionba csapódott

Szörnyethalt egy férfi az M7-esen, miután autójával belehajtott egy teherautóba, amely éppen az autópályán vesztegelt, még kedd délután. A környéken hatalmas dugó alakult ki, mert amíg helyszíneltek a rendőrök, lezárták a sztrádát.

Drága kocsik törtek össze a karambolban

Tömegbaleset Budapesten! Öt autó ütközött kora délután a hatos út bevezető szakaszán. Négy sofőr könnyebben sérült meg, kórházba vitték őket. A kár jelentős, legalább harmincmillió forint lehet. A karambol után óriási dugó alakult ki, mert a roncsok az egész úttestet beterítették. 

Óriási dugók jönnek Budapesten!

Óriási dugók lesznek! Idén nyártól másfél évre lezárják a Lánchidat és az alagutat, mert felújítják. A beruházás 22 milliárd forintba kerül majd. A Lánchidat azért újítják fel, hogy jobban bírja a terhelést.

Évente egy napot töltünk dugóban

Csaknem egy napot töltöttek a budapesti autósok tavaly azzal, hogy a dugóban ülnek. Az amerikai Inrix felmérését a HVG gyűjtötte össze. Eszerint a fővárosban 22 és fél órát várakoztak az autók a forgalomban. Debrecenben azonban még a budapestinél is rosszabb volt a helyzet tavaly. Ott több, mint 25 órát vesztegeltek a sofőrök. A felmérés szerint Magyarországon egyébként átlagban nincsenek nagy dugók, a vizsgált 38 országból, a 32-dik helyen végeztünk.

Tömegbaleset a sztrádán


szerző:
2017.01.11. 18:07
Tömegbaleset a sztrádán

Tömegbaleset az M6-os autópályán! Szerda reggel a fővárostól 40 kilométerre a Budapest felé tartó oldalon személykocsik, furgonok és teherautók rohantak egymásba. Hat jármű tört össze. A mentők hét embert vittek kórházba, a legsúlyosabb sérültet agyrázkódás miatt. A balesetet valószínűleg egy furgonos okozta, amikor figyelmetlenül került ki egy másik kocsit. A karambol reggel hat órakor történt, de a műszaki mentés miatt csak délben indulhatott meg a forgalom.

Életveszély a körforgalomban

Szórakozott az autós, nem sokon múlt a baleset. Dunakeszin a csúcsforgalomban csúszkált kocsijával körbe-körbe egy körforgalomban. Az egészet egy másik sofőr autójába szerelt kamera rögzítette. A driftelő majdnem nekicsúszott egy furgonnak, de ez sem zavarta. Hatalmas dugót okozott.

 Dugó lehet a konferencia miatt

Hatalmas dugókra, a szokottnál is nagyobb káoszra számíthatnak az autósok a következő napokban Budapesten. Egy nemzetközi konferencia miatt hétfőtől szerdáig sok utat és a Lánchidat is többször lezárják. A város egyes részein már most is tilos a megállás. A BKK szerint az a legjobb megoldás, ha ezekben a napokban inkább a tömegközlekedést választják az autók helyett.

Te is úgy szenvedsz a dugóban, mint Benk?

Részlet a 18. évad 4. részéből:

Egy helyben ülni, amikor az ember haladhatna is az autóval, őrjítő dolog. Benk Dénes ráadásul a legújabb "nyugtató" tábla miatt is kikészült!

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Dugókra készüljenek, kezdődik a felújítás

Még egy hét és kezdődik Budapesten a Róbert Károly körút felújítása. A majdnem egy évig tartó munka ideje alatt a 7-8 sávos útból irányonként 2 sáv lesz járható. Már ha az út járható lesz. A korlátozás miatt nagy dugóra lehet számítani.

Újra járható a Szabadság híd

Újra indult a forgalom a fővárosi Szabadság hídon, miután átépítették a villamosmegállókat. Van, ahol azonban biztosan nem készülnek el a felújításokkal az iskolakezdésig. Így az autósok dugókra számíthatnak például Budán, több helyen is. A BKK szerint nem lehetett volna jobban összehangolni a munkákat, hisz akkor teljes utakat kellett volna lezárni.

Baleset a sztrádán: órákat ültek a dugóban

Több kilométeres dugó torlódott fel az M5-ös autópályán, a röszkei határátkelő előtt, miután négy autó összekoccant vasárnap kora reggel. A balesetben senki nem sérült meg, és az autókban is csak kisebb kár keletkezett. A sérült kocsik azonban elfoglalták a sávokat, így percek alatt hatalmas lett a dugó. A többi autós idegesen várakozott, hogy továbbmehessen. Volt, aki 4-5 órát ült a dugóban.

Sokfelé volt dugó az országutakon

Több órás sorok alakultak ki több határátkelőnél, mert sokan indultak nyaralni. Hegyeshalomnál az osztrák határőrök szúrópróbaszerű ellenőrzése lassítja a haladást, Röszkénél pedig a nyugatról hazafelé tartó vendégmunkások miatt volt tömeg. Az RTL Híradónak nyilatkozó közlekedésbiztonsági szakértő türelemre intett, azt mondta, veszélyes, ha az autósok gyorshajtással próbálják behozni a dugóban elvesztett időt.

Halálos baleset az M1-esen


szerző:
2016.07.18. 11:11
Halálos baleset az M1-esen

Két autó ütközött vasárnap délután az M1-es autópálya főváros felé vezető szakaszán. A balesetben egy ember meghalt, ketten súlyosan megsérültek. A két kocsiban összesen öten utaztak. Az egyik sérültet mentőhelikpoter vitte kórházba. A szerencsétlenség helyszínén teljesen lezárták az autópályát, ami miatt tegnap 8 kilométeres dugó alakult ki az M1-esen.

Ingyenes jógaoktatás, uzsonna a síneken

Ingyenes jógaoktatás, piknik, uzsonna a síneken - mióta a villamos vonal átépítése miatt lezárták a Szabadság hidat, sokan táboroznak ott esténként. Van olyan szakember, aki szerint végleg ki lehetne tiltani az autókat a hídról. A főpolgármester azt mondja, erről még csak tervek sincsenek, és nem is lehetne megtenni a sok dugó miatt.

Huszonhat kilométeres torlódás a határnál

Ideges sofőrök, majd 30 kilométeres dugó, órákig tartó araszolás a hőségben. Ez jellemezte kedden az M1-es autópályát Győr és az osztrák határ között. Ausztria április vége óta szúrópróbaszerűen ellenőrzi az autósokat. Emiatt ma 27 kilométeren torlódtak a kamionok, ráadásul egy baleset miatt órákra lezárták a pályát.

Baleset és határerellenőrzés  – Hatalmas torlódás az M1-esen

Egy halálos baleset és az osztrákok szúrópróbaszerű ellenőrzése okozott hatalmas dugót az M1-es autópályán.

FOTÓK: Óriásdugó Hegyeshalomnál

Húsz kilométeren torlódnak a kamionok Hegyeshalom előtt az M1-es autópályán, mert az osztrák hatóságok szúrópróbaszerű ellenőrzéseket vezettek be a magyar-osztrák határnál.

 

A Szulejmán sztárja tudja, mivel üsse el az időt egy hatalmas dugóban!

A török sorozat szép színésznője nem egy elveszett lélek. Miközben órákat várt autójában az óriási torlódásban, zseniális ötlete támadt.

Dugók a Szabadság híd lezárása miatt

Sok sofőr idegeskedett csütörtök reggel a dugóban Budapesten, miután éjszaka lezárták a Szabadság hidat. Felújítják a dél-budai villamoshálózatot, ezért több vonalon pótlóbuszok járnak. A BKK mindenkinek a 4-es metrót ajánlja. A felújított vonalakon majd új villamosok lesznek, ezekhez kell új sín is. A hídon csak biciklivel és gyalog lehet átmenni mostantól egészen augusztus végéig.

Kigyulladt a kamionba rohanó kocsi

Hátulról egy kamionba rohant és kigyulladt egy autó az M7-es autópályán, Tárnoknál. A kocsiban négyen ültek, a tűzoltók szabadították ki őket. Úgy tudjuk: mindannyian súlyosan megsérültek, mentőhelikopterrel vitték őket kórházba. A kamion sofőrjének nem esett baja. Az autópályát lezárták, emiatt több kilométeres dugó alakult ki.

FOTÓ: Ma is nagy volt a dugó a Budai Vár környékén

Amióta a korábbinál jóval kevesebb turistabusz mehet fel a Várba, az oda felvezető utakat árasztják el a buszok arra várva, hogy feljussanak. A felvétel a Várkert Bazár előtt készült, ahol ma is egymás után álltak az autóbuszok, ahol regisztrálniuk kell. A korlátozásokat azért vezették be, mert a várban építkezik a kormány. Csepreghy Nándor miniszter-helyettes szerint az is lehet, hogy ha az építkezések befejeződnek a turistabuszok teljesen kiszorulnak a Várból.

Lezárták a reptéri utat a taxisok

Hatalmas dugót okoztak a taxisok, akik ezúttal a ferihegyi gyorsforgalmi utat zárták le délután,  hogy így tiltakozzanak az Uber alkalmazást használó sofőrök ellen. A legnagyobb forgalmi káoszt a vecsési kereszteződésben okozták a tüntetők. A Magyar Taxisok Szakszervezete közben arra kérte a budapesti taxisokat, hogy hagyjanak fel a heti rendszerességű akcióikkal, mert szerintük ezzel csak maguk ellen hangolják a közvéleményt. A taxis szakszervezet szerint inkább tárgyalni kellene.

SÚLYOS: baleset a reggeli csúcsforgalomban

Busz ütközött kukásautóval a fővárosban. Heten sérültek meg, ketten súlyosan, öten könnyebben. Az 57-es busz éppen felfelé tartott egy emelkedőn a II. kerületben, a kukásautó vele szemben közlekedett. Ennek sofőrje valószínűleg egy úthibát akart kikerülni, ezért átkormányozta a járművet a szembe jövő sávba, ahol összeütközött a busszal. A baleset összes sérültje a buszon utazott. A környéken hatalmas volt a dugó.

Meghalt az összeroncsolódott fülkében

Halálos baleset az M0-áson. Szörnyethalt a sofőr, aki kamionjával hátulról csapódott egy másik kamionba, az Annahegyi pihenő közelében még kedden. A mentők már nem tudtak segíteni rajta. A baleset miatt hatalmas dugó volt.

Rengetegen voltak a skanzenben

A jó időben, a szabadban is lehetett nyulakat simogatni, vagy éppen húsvéti tojásokat keresni. A Szentendrei Skanzenbe annyian érkeztek, hogy kilométeres kocsisor volt az oda vezető utakon. Ott bárány szépségverseny is volt. Debrecenben pedig egy óriástojásra lehetett festeni.

Dugókra és torlódásokra kell számítani

Óránként majdnem háromezer autó, már délelőtt kétszer annyian használták az M1-es autópályát Budapest felé, mint egy átlagos pénteken. A húsvét miatt sok vendégmunkás indult haza Nyugat-Európából autóval. Dugókra, torlódásokra lehet számítani, viszont rendőrségi razziák nem lesznek idén. Az utóbbi években csökkent az ittas sofőrök okozta balesetek száma, ezért a rendőrség szerint a szokásosnál nem lesz több közúti ellenőrzés.

Taxisok bénítják meg a belvárost

Több mint száz taxis torlaszolta el hajnalban a főváros egyik legforgalmasabb kereszteződését. Hat sávból négyet lezártak. Demonstrációjuk Budapest belvárosában óriási dugókat okozott. Azt mondták, addig maradnak, amíg az olcsó internetes személyfuvarozó cégeket - legfőképp az Ubert - a hatóságok engedik Budapesten dolgozni. A sárga autós taxisok azt állítják, hogy a netes alkalmazás miatt csökkent a bevételük és már nem tudnak megélni.

A havazás után most a sok eső okoz gondot

Alig bírtak az esővízzel a tűzoltók a 31-es úton. Úgy szivíttyúzták a vizet az út melletti árokba, hogy közben az autók lépésben átgurultak a csöveiken. Lassan haladtak, így óriási volt a dugó. Úgy látszik, az ónos eső és a havazás után most az eső okoz gondot az ország több részén.

Balesetek, dugók, itt az első országos havazás

Egymást érték a balesetek, dugók alakultak ki, vagy egyszerűen csak lépésben haladt a forgalom. Egyelőre csak pár centi hó esett, mégis káoszt okozott a fél országban. Autók csúsztak árokba és borultak fel a havas utakon. Budapesten délután leállt a 4-es és a 6-os villamos, de a többi vonalon is fennakadásokra kell számítani – a BKK tájékoztatása szerint „a kedvezőtlen időjárás” miatt. A hóhelyzet kedden várhatóan tovább romlik, plusz még ónos eső is várható.

HAVAZÁS: Dugók és közlekedési káosz a hó miatt

Összetört autók az utakon az év első munkanapján. Ezek a kocsik az M7-es autópályán, Érd közelében csúsztak egymásnak. A baleset miatt pillanatok alatt bedugult a sztráda, a forgalmat rendőrök irányították.

8:08 – Minden Reggel 2015-12-16

Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

5 autó rohant egymásba a sűrű ködben

5 autó rohant egymásba reggel az M5-ös autópálya budapesti bevezető szakaszán. Egy mentőautó is a karambolozó kocsik közt volt. Úgy tudjuk, a nagy köd is közrejátszhatott a balesetben, óriási dugó volt a környéken.

Már tesztelik a fonódó villamosokat

Egy gonddal kevesebb Budapesten, kedden átadják a Budaörsi utat, ahol hónapok óta csak egy-egy sávon lehetett közlekedni a felújítás miatt. Elkezdték tesztelni a fonódó villamost is a Margit híd alatt, ami összeköti majd Buda északi és déli villamosvonalait. Ezzel együtt az ünnepi bevásárlások idején is számítani kell dugókra, mert több fontos felújítás csak jövő tavasszal fejeződik be.

Dugóról dugóra


szerző:
2015.10.12. 22:00
Dugóról dugóra

Nem hinnénk, hogy van téma, ami a budapestieket és a Budapestre autóval járókat gyakrabban és erősebben dühíti, mint a közlekedés. Építkezések az autópályák bevezető szakaszain, Széll Kálmán tér, fonódó villamos, mindez egyszerre, hármas metró, bontások és útlezárások érzésünk szerint össze-vissza és tetszés szerint – és láthatáron a dugódíj. Meghívtuk a fővárosi közgyűlés illetékes képviselőit.

Magyarul Balóval 2015-10-12

Ön szokott dugóban állni Budapesten? Ha igen, akkor ön is évente 8 teljes munkanapot veszít, miközben autójában dühöng. A Széll Kálmán tér felújítása eddig 3 hónapot csúszik, a fonódó villamos nemsokára elkészül, de utána a 3-as metró felújítása okoz majd dugókat. Áll a Budaörsi út és a bevezető utak is. Igér valamit a politika? Budapesti politikusok vitája a közlekedésről.

Ön szokott dugóban állni Budapesten?

Ha igen, akkor ön is évente 8 teljes munkanapot veszít, miközben autójában dühöng. A Széll Kálmán tér felújítása eddig 3 hónapot csúszik, a fonódó villamos nemsokára elkészül, de utána a 3-as metró felújítása okoz majd dugókat. Áll a Budaörsi út és a bevezető utak is. Igér valamit a politika? Budapesti politikusok vitája a közlekedésről.

Dugódíj: újabb sarc az autósoknak?

A dugódíjról most csak annyi biztos, hogy bevezetik. Az időpontja, a mértéke és a formája egyelőre ismeretlen. De biztosan bevezetik, hiszen a 4-es metró megépítéséhez nyújtott uniós támogatásához kapcsolódóan ez egy kötelezettség.

Monszunszerű esővel jött az ősz

Monszunszerű esővel érkezett meg az ősz, az ország egyes részein 30 miliméter is esett nap közben. Az eső miatt sok baleset történt, Budapesten reggel óriási dugók voltak, részben az útlezárások, részben több baleset miatt. Ezekben a szakadó eső is szerepet játszott.

8:08 – Minden Reggel 2015-09-24

Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

8:08 – Minden Reggel 2015-09-23

Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

8:08 – Minden Reggel 2015-09-21

A stúdióban minden esetben elismert és hiteles szakértők segítenek tájékozódni az élet legkülönfélébb dolgaiban, ezzel is segítve a nézőket, utat mutatva, hogy a minden információt megkapjanak, hogy dönteni tudjanak a mindennapi problémák megoldásában.

Ötezer forint lehet a dugódíj


szerző:
2015.09.18. 19:00
Ötezer forint lehet a dugódíj

Havi 450-500, vagy éves szinten 5 ezer forint. Ennyi lenne a főváros tervei szerint az autósokat terhelő dugódíj. Tarlós István főpolgármester azt mondta, kényszerhelyzetben van a város, a díjat be kell vezetni. Azt, hogy mikor, egyelőre nem lehet tudni.

Rosszul lett, kamionnak csapódott


szerző:
2015.09.18. 18:20
Rosszul lett, kamionnak csapódott

Rosszul lett vezetés közben, majd autójával nekiütközött a szalagkorlátnak, végül pedig egy kamionnak csapódott egy férfi kora reggel Dunaharasztinál. A balesetben a sofőr a helyszínen meghalt. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy miért lett rosszul a férfi. A környéken reggel hatalmas volt a dugó, a főutat órákra lezárták.

Óriási dugók az osztrák határellenőrzés miatt

Kilométeres torlódás az M1-es autópálya osztrák-magyar határszakaszán. A menekültáradat miatt az osztrák hatóságok visszaállították az ellenőrzést, ezért alakultak ki napközben dugók. Eközben a Nickelsdorfnál kialakított gyűjtőpont szinte teljesen kiürült, de több százan rekedtek Bécsben és a német határhoz közeli Salzburgban. Ausztria és Németország között ugyanis ismét állnak a vonatok.

Szalagkorlát helyett betonelem 8 milliárdért

Még legalább másfél hónapig kell dugókra számítaniuk az autósoknak három autópálya fővárosi szakaszán. Az M3-as, az M5-ös és az M7-es autópályákon a szalagkorlátokat cserélik betonelemekre 8 milliárd forintból. A megrendelő Magyar Közút szerint az új rendszer biztonságosabb. A DK szerint viszont a kormány csak baráti cégeket támogat uniós forrásokból.

Óriási dugó egy elszabadult tyúk miatt

Négy órán keresztül állt a forgalom San Francisco egyik főútján egy elszabadult tyúk miatt, ami az autók között futkározott. A szárnyast többen is próbálták megfogni, ám az mindenki eszén túljárt. A közlekedési káosz részben az autósoknak is köszönhető, mert sokan kiszálltak a kocsijukból, hogy lefotózzák az állatot.

30 kilométeres torlódás az M1-esen

30-50 kilométeres óriásdugó alakult ki az M1-es autópálya magyar oldalán, miután az osztrák rendőrök embercsempészek utáni razziába kezdtek, és Ausztriában minden olyan autót megállítottak, amelyikbe menekültek rejtőzhettek el.

Óriási dugók várhatók kedden Budapesten

Kedden nagyon nehéz lesz autózni Budapesten, az iskolába indulók közlekedési káoszra készüljenek! Szeptember végére azonban javulhat a helyzet. Ezt ígéri a Budapesti Közlekedési Központ vezérigazgatója.

Előzetes: Hosszú órákra megbénult az M1-es

Az osztrák rendőrök embercsempészekre vadásztak. Hegyeshalom felé 30 km-es kocsisor torlódott fel, mert minden olyan autót megállítottak, amelyben menekültek is lehetnek. 18:00-kor láthatják, a sofőrök hogyan viselték a reménytelen araszolást a hőségben.

Három autó karambolozott, öt sérült az M5-ösön

Reggel óta több baleset is történt az M5-ös autópályán, ezért a főváros felé egész nap hatalmas torlódás volt. Az egyik karambolban öten sérültek meg. Három jármű ütközött össze Ócsánál. Egy kamaszfiút mentőhelikopterrel, életveszélyes állapotban vittek kórházba. A rendőrök órákig helyszíneltek: 7 kilométeres volt a dugó. Szemtanúk szerint egy terepjárós hátulról belement az előtte haladó autóba, amelyet aztán egy másik kocsiba tolt hátulról.

 

Dugót okoztak a vasemberek Budapesten

Negyedik helyen végzett Hankó Dávid a budapesti Ironman triatlonsorozaton, amit egy új-zélandi versenyző nyert meg. Az indulók lefutottak egy félmaratont, 2 kilométert úsztak és 90 kilométert tekertek. A versenyt Budapest legszebb helyszíneire szervezték, így a budai és a pesti alsó rakpartot és számos teret, utcát le kellett zárni. Emiatt napközben komoly közlekedési dugók alakultak ki a belvárosban.

Széll Kálmán tér – hónapokat csúszik a felújítás

Késik a Széll Kálmán tér felújítása - jövő májusig kell kerülgetnie az építkezést az autósoknak, és a tömegközlekedést használó utasoknak. A téren a tábla azt ígéri, hogy jövő év február 9-éig teljesen befejezik a felújítást, de a határidőt május 10-éig tolták ki. A Budapesti Közlekedési Központ azzal indokolja a csúszást, hogy a kivitelező cégekkel csak késve tudták aláírni a szerződést a közbeszerzési eljárás elhúzódása miatt.

Veszélyes az utakon a kánikula


szerző:
2015.07.05. 18:45
Veszélyes az utakon a kánikula

Ahogy szombat délelőtt hatalmas dugók alakultak ki több baleset miatt a Balaton felé, vasárnap is óriási tömegre kell számítani az M7-es-en, ezúttal a főváros felé. És a magyar-szerb határ mindkét oldalán is hosszú sorok lehetnek. Van, aki éppen ezért már most alternatív útvonalakat keres.

Egymást érték a balesetek az M7-esen

Egymást érték a dugók napközben az M7-es autópályán. Volt, hogy balesetek miatt araszoltak az autók kilométereken át. Máshol kiégett kocsi okozott torlódást. A megszokott menetidő a duplájára nőtt a Balaton felé az autópályán.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való