KERESÉS search-close

drogfüggőség

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "drogfüggőség"

FÜGGŐSÉG: „Akit kikerülsz az utcán, azzá az emberré váltam”

Amíg egy heroinista körülbelül húsz év alatt épül le, addig a dizájner drog használók úgy fél- egy év alatt. A leszokás nem csak fizikai fájdalommal jár. Hanem szorongással és paranoiával is. Vilmos 14 évesen már sok mindent kipróbált. És óriási küzdelemmel, de már 5 éve tiszta.

Bia eltűnt, majd közölte végleges döntését...

Márk csak a hűlt helyét találta Biancának, Noéminek és Dundinak, amikor hazaért. De később a drogfüggő anyuka elárulta neki, hogy mit tervez, ami mindenki életére hatással lesz.

A teljes adásért kattints IDE!

DROGFÜGGŐSÉG: Csoda, hogy életben maradt!

Szilárd azért vállalta, hogy elmeséli történetét, mert másoknak szeretne segíteni. Akaraterejéről és kitartásáról tanúbizonyságot tett, ezt kár vitatni. A mélységből indult, de - ahogy családja nevezi - a remény fiává vált.

Nincs segítség a drogfüggőknek?

Több tízezer drogfüggő fiatal van az országban, de a szakemberek szerint alig van olyan hely, ahol segítséget kaphatnak a leszokáshoz. Nemrég ugyan nyílt két bentlakásos otthon, de ezekben mindössze negyven férőhely van, ráadásául csak fiúknak. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma azt közölte, ebben az évben több mint tíz milliárdot költenek intézményfejlesztésre és függőségkezelő programokra.

Evelin a drogok rabjává vált

Úgy tűnik minden hiába, Evelin állapota egyre rosszabb. Máté Marci és Gréti segítségével próbálta megmenteni a barátnőjét, de a dolgok csak rosszabbra fordultak a vártnál. 

Következő rész (2016. május 02.)

Megtartják-e az ünnepséget annak ellenére, hogy a Kft. a csőd szélére került? Hová fajul Gizella és László veszekedése? Ezúttal milyen következményekkel jár Péter drogfüggősége? Hogyan ismerkedik meg Irma és Vilmos?

Drogfüggőség: Mit tehet a szülő, aki későn veszi észre, hogy nagy a baj?

Elég néhány hónap és súlyos drogfüggővé válhat egy hetedik, nyolcadik osztályos gyerek. Mit tehet egy szülő, aki észreveszi a változást, de versenyt fut az idővel és a szer ismeretlen hatásával. Egy tizenhárom éves fiáért küzdő anya állt kameránk elé, aki végigjárta azt az utat, amit egy szülő sem szeretne.

Bérczesi Robi terápiás eszköze maga a Szelfi

Az RTLII Szelfi című műsorának kézi kamerája Bérczesi Robi igazi terápiás eszköze. A Hiperkarma frontembere a június 8-án induló videónapló-sorozatban őszintén mesél egykori drogfüggőségéről és a „tiszta élet” nehézségeiről.

Fókusz 14-06-23


szerző:
2014.06.23. 19:30
Fókusz 14-06-23

Fókusz: Kórházba került - Egy ország szorít Bajor Imréért. Megszólal az egyik legelismertebb onkológus professzor és Imre jó barátja. Váratlan tragédia - Szorongó alkat volt, de rajongtak érte. Az elhunyt humoristáról, Szöllősy-Csák Gergelyről barátai emlékeznek. Fertőző a Balaton? - Kórházban Risztov Éva. Mi okozta a tömeges hétvégi megbetegedéseket Balatonfüreden?

Fél Kettő 11-08-15


szerző:
2011.08.15. 14:20
Fél Kettő 11-08-15

Fél kettő: A szakadék széléről - kigyógyult drogfüggőségéből Klapka Denis, sőt eljegyezte kedvesét. Kihívás - Egyedül vezeti az ősszel induló X Faktort Ördög Nóra. Hobbiból világsiker - a pesti matematika tanárnő készítette ékszer nemzetközi díjas lett.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való