KERESÉS search-close

danics dóra

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "danics dóra"

Story Extra 2017-05-26


szerző:
2017.05.26. 16:55
Szakmai tanácsok a nyertesektől

Összehoztuk a korábbi győzteseket a finalistákkal, hogy mit élhetnek át a színpadra lépés előtt azt csak azok tudhatják, akik már voltak hasonló helyzetben! Talán Oláh Gergő, Danics Dóra és Tóth Andi tudott valami jó tanácsot adni nekik a végső bevetés előtt.

Fókusz Plusz 2016-12-17


szerző:
2016.12.17. 18:50
DANICS DÓRA:

A magyarországi X-Faktor öt nyertesével elevenítettük fel, hogy mi is történt velük azokon a mindent eldöntő napokon. Hogy Danics Dóra milyen emlékeket őriz a győzelem napjáról most kiderül.

Story Extra 2016-06-08


szerző:
2016.06.08. 17:25

Fókusz Plusz 2016-04-30


szerző:
2016.04.30. 18:50

Story Extra 2016-04-29


szerző:
2016.04.29. 16:55
Danics Dóra felejthetetlen élménnyel ajándékozta meg Fluort

A nyuszis magazin Man of the Year versenyén Fluor Tomi is ünnepelhetett, hiszen a legjobb frontember kategóriában ő kapta a legtöbb szavazatot.

Mi történt, holt tartanak karrierjükben az X-Faktor győztesek ma?

Nemsokára újraindul az X-Faktor! Ezen felbuzdulva körbetekintettünk a magyar könnyűzene horizontján, hogy az elmúlt három széria győztesei hol tartanak most karrierjükben.

X-élményt kapott Danics Dóra


szerző:
2016.03.19. 11:45
X-élményt kapott Danics Dóra

Az X-Faktor negyedik évadának győztese Borsi Gergővel tesztelte a Mitsubishi L200-ast.

 

Sztárok, akiket megmentett az X-Faktor

Vastag Csaba gyárban, Danics Dóra vágóként, Oláh Gergő utcazenészként élne ma, ha nem hallgattak volna barátaikra, vagy épp testvérükre. Az X-Faktor megváltoztatta az életüket, pedig korábban egyikük sem gondolta volna, hogy ekkora sikereket érhetnek el a műsorban.

Így élvezték a havas lejtőket az RTL sztárjai

SÍTREND 2016: Lassan kicsúszunk a síszezonból, így épp itt az ideje, hogy összegyűjtsük, hogy milyen trendeket követett idén télen, például Nyári Dia, Danics Dóri vagy éppen ÉNB Lali. 

Kelemen Annának befelé forduló a személyisége?

A botrányhősnő kipróbálna egy macskát, mert szerinte olyanok, mint a nők, a férfiak pedig, mint a kutyák. A háziállat választás nem könnyű, ráadásul sok mindenről árulkodik. Sztárjaink elárulták, milyen kedvencet választanának.

Shrek, Fióna és Szamár pontozta a gyerekeket

Itt a farsang, áll a bál! Feke Pál, Szinetár Dóra, Csonka András, Danics Dóra, Oláh Gergő és Antal Timi voksolt a fiatalok jelmezeire, de nem volt könnyű a feladatuk.

Festéssel fogy Danics Dóra anyukája

Az X-Faktor negyedik évadának nem csak egy győztese lett. Danics Dóra mexikói nyereményútjára édesanyját vitte magával, aki haza se akart jönni a messzi távolból. Bach Szilvia valami nagyon különlegeset hozott magával Észak-Amerika déli részéről.

A sztárok kimaxolták a telet


szerző:
2016.02.04. 16:42
A sztárok kimaxolták a telet

Ezek a hazai hírességek tudnak élni. A hideg ellenére nem a szobájukban kuckózták be magukat egy jó meleg plédbe, egy forró ital és valamilyen olvasmányos könyv társaságában, hanem inkább úgy döntöttek, szembenéznek a mínuszokkal, na és persze a nem mindig békés hótakaróval.

Így karácsonyoztak a sztárok 2015-ben

Karácsonyfák alá rejtett eljegyzési gyűrűk, gyermekeik örömét leső szülők. Még azok a hírességek is megleptek bennünket karácsonyi videóikkal, akik nem igazán nyilnak meg a nyilvánosság előtt.

Danics Dóra családlátogatáson vett részt

A gyönyörű hangú énekes nő és az Ökumenikus Segélyszervezet nélkülöző családoknak segített. Dóra meglepetéssel is készült.

2016-ban visszatér az X-Faktor


szerző:
2015.12.21. 19:00
2016-ban visszatér az X-Faktor

Az elmúlt évek legsikeresebb műsora, amely emberek millióit ültette a képernyők elé – az X-faktor 2016-ban is folytatódik!

2016-ban újra startol  az X-Faktor!

Az elmúlt évek legsikeresebb műsora, amely emberek millióit ültette a képernyők elé – az X-faktor 2016-ban is folytatódik!

Te vagy az új X-Faktor! Te vagy 2016!

Te vagy az új rock 'n' roll! Te vagy az új lájk! Te vagy az új hang! Te vagy az új hashtag! Te vagy az új világ! Ha elmúltál 14 éves jelentkezz egyéniben, vagy zenekaroddal ide kattintva!

Danics Dóra üzenete


szerző:
2015.12.19. 22:20
Danics Dóra üzenete

Izgalom, nevetés, könnyek, feszültség, elképesztő hangok és lélegzetelállító produkciók. A világ legizgalmasabb, legérzelmesebb és legsikeresebb tehetségkutatója újra Téged vár! Megvan benned az X?

Sztárok házikedvencei

Danics Dóra, Nádas György és Pintér Tibor első házikedvenceikről mesélt nekünk, majd Szabó Krisztián érkezett hozzánk,  az amerikai ChampTruck World Series idei ötödik állomásán egy betonoszlopnak csapódott. Hogy pontosan mi történt, reggel elmesélte. Dr. Erdős Görgy ügyvédtől pedig megtudhattuk, hogy mit tehetünk, ha nem kapunk orvosi ellátást kellő időben. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Danics Dóri, Nádas György és Pintér Tibor első házi kedvencei

Szinte minden felnőtt örömmel gondol vissza első kis házi kedvencére. Vagy azért, mert hazaérkezéskor mindig a kapunál várta, vagy mert a legjobb pajtása volt vagy mert nagyokat játszhattak. Danics Dórival, Nádas Gyurival és Pintér Tiborral élményeikről beszélgettünk, valamint, hogy ők milyen vicces szituációkba keveredtek házi kedvenceik miatt.

Danics Dóra nem unatkozik

Az énekesnőnek új zenekara van, nemrég Párizsban járt és megjelent legújabb klipje. Nyáry Krisztián elmesélte jócselekedeteit és hogy milyen hőstettekre szánta el magát. Nádas Györgyöt pedig a nyaralással járó stresszről kérdeztük. S, hogy milyen témáink voltak még, az tovább olvasva kiderül!

Danics Dóra felpörgött életéről mesélt

Az X-Faktor 2013-as győztese nem unatkozik mostanában: új klip, új zenekar és még egy párizsi utazást is sikerült bezsúfolni az időbeosztásába. Dóri mesélt nekünk a hétköznapjairól.

Danics Dóra felpörgött életéről mesél

Az énekesnő Párizsban nyaralt, új klipet forgat és bandát alapít, mindenről kikérdezzük. De érkezik hozzánk Nyáry Krisztián, aki 30 napos fogadalmat tett, hogy mi is ez, elmondja. Továbbá megfejtjük a stresszmentes nyaralás titkát és egészséges nyalókát is készítünk a gyerekeknek holnap reggel.

Fókusz 15-06-15


szerző:
2015.06.15. 19:25
Fókusz 15-06-15

Fókusz: Vasárnap: zárva! - Mit szólnak a vasárnapi boltbezáráshoz a Balatont elözönlő turisták? A legnagyobb kánikulában nyitott kapukra és válaszokra vadásztunk! Váratlan eljegyzés - A színpadon kérték meg a Dundi és Dögös szépségverseny egyik indulójának kezét! Boldogság 90 kiló fölött! Vallomás - Som Lajos azt mondja, nem ellenkezhetett, amikor beszervezték. Tíz éve már beszélt róla, most újabb részletek derültek ki ügynökmúltjáról.

Danics Dóra formabontó stílusban tér vissza

Az énekesnő legújabb dalában a francia sanzonok stílusát idézi meg, a hozzá készült videóklip pedig minden, csak nem szokványos. Igazi szereplők helyett kartonra rajzolt, hurkapálcikára ragasztott figurák jelennek meg benne, a történet pedig egy énekesnő egy napját meséli el egy nagyvárosban.

Danics Dóra és a Drivingcamp


szerző:
2015.05.03. 12:05
Danics Dóra és a Drivingcamp

Legutóbb Balogh Tamás mérettetett meg a Drivingcamp tesztpályáján, most pedig Danics Dórát láthattuk a Kia Sorentóban.

Beékelt családtag


szerző:
2015.05.03. 12:00
Beékelt családtag

Vasárnap az X család újabb tagjával, a kis és a nagytesó közé beékelt BMW X4-essel ismerkedtünk, majd megnéztük, hogy milyen rutinnal rendelkezik az X-Faktor győztes Danics Dóra a Drivingcamp tesztpályáján, végül a rendőrautónak is használt új B Mercedest mutattuk meg.

Drogot keverhettek Danics Dóra italába!

Vendégünk volt a 2013-as X-Faktor győztese, aki megosztotta velünk elképesztő történetét, de itt volt még Puskás Peti is, aki úgy tűnik megtalálta az igazit. S hogy milyen témáink voltak még a hétfői 8:08-ban, az tovább olvasva kiderül.

Danics Dóra italába drog kerülhetett!

Danics Dóra közösségi oldalán osztotta meg történetét: péntek éjjel egy szórakozóhelyen három barátságosnak tűnő lány meghívta egy italra, amiben vélhetően valamilyen tudatmódosító szer volt, mert Dóra rosszul lett tőle és azóta is homályos emlékei vannak arról, hogy pontosan mi történhetett vele aznap éjszaka.

Drogot kevertek az énekesnő italába?

Drogot kevertek Danics Dóra italába - ezt állítja az énekesnő. Péntek este egy budapesti szórakozóhelyen egy fiatal lánytól fogadott el egy italt, majd perceken belül rosszul lett. Dórát egy barátja kísérte haza, ám mentőt nem hívtak. Az általunk megkérdezett orvos szerint ez nagy hiba volt: ha valóban drogot itattak vele, akár bele is halhatott volna.

BEDROGOZTÁK: Danics Dórát


szerző:
2015.03.08. 16:28
BEDROGOZTÁK: Danics Dórát

Drogot kevertek az italába. Ezt állítja az énekesnő. Dóra egy barátjával beszélgetett péntek este egy pubban, amikor egy fiatal lány meghívta őket egy italra. Szerencséjére csak a harmadát itta meg az italnak, de attól is azonnal rosszul lett, ájulás kerülgette.

Danics Dóra hangjáért Mexikóban is rajonganak

Az X-Faktor 2013-as győztesének végre jutott ideje arra, hogy elutazzon a nyereményútjára. Dóra az édesanyjával vágott neki Mexikónak, ahol szokásukhoz híven nem mindennapi szituációkba keveredtek.

Reflektor 15-03-03


szerző:
2015.03.04. 01:35
Reflektor 15-03-03

Reflektor: Danics Dóra hangjáért Mexikóban is rajonganak. Ladinek Judit újra szerelmes.

Danics Dóra Mexikót is elbűvölte hangjával

Az X-Faktor 2014-es győztese most tudott kicsit megszökni a munka és a hideg elől, 11 napot töltött édesanyjával a varázslatos Mexikóban. A szerdai 8:08-ban ők érkeztek hozzánk fényképes élménybeszámolóval, de vendégünk volt még Soma Mamagésa, és Varga Feri is. S hogy milyen témáink voltak, az tovább olvasva kiderül.

Danics Dóra Mexikóban is tarolt a hangjával

Danics Dóra az X-Faktoros nagy hajtás óta most tudott kicsit megszökni a munka és a hideg elől, s úgy döntött, hogy beváltja a nyereményútra szóló jegyét: 11 napot töltött édesanyjával a varázslatos Mexikóban. Milyen kalandokban volt részük és mi mindent láttak és ettek-ittak?

Danics Dóra mexikói kalandjai


szerző:
2015.02.24. 19:20
Danics Dóra mexikói kalandjai

Az X-Faktor negyedik évadjának győztese és Bach Szilvia színésznő és humorista haza sem akartak jönni, olyannyira jól érezték magukat a tizenegy nap alatt.
 

Fókusz 15-02-24


szerző:
2015.02.24. 19:20
Fókusz 15-02-24

Fókusz: Kifutnak az időből - Ilonát elgázolta egy mozdony, szülei szerint el akarják tussolni ügyét. A rendőrség nem talál felelőst. Terminátor-túra - Schwarzenegger jött, látott és elárulta a siker titkát. Mindenhova követtük a filmsztárból lett politikust.

DANICS DÓRA: Mexikói fényképei és legviccesebb élményei

Danics Dóra édesanyját vitte mexikói nyereményútjára. Voltak múzeumban, piacon, a piramisoknál, sőt még egy karaoke bárba is betévedtek. Legviccesebb sztorijait velünk is megosztotta!

Danics Dóra nyereményúton

Az X-Faktor győztes Danics Dóra mindannyiunk szeme láttára nyert egy külföldi utat és mondhatjuk azt is, hogy így teljesítette édesanyja titkos álmát. Egy szép napon azt mondhatta éppen az orrát lógató mamájának, hogy anyusz, most felülsz repülösz és lesz, ami lesz! 
 

Így szilvesztereztek a sztárok!

Szilveszter éjszakáján Robbie Williams a következő gondolattal köszöntötte rajongóit és  2015-öt: „A holnapi lesz az első üres lap egy 365 oldalas könyvben. Írjatok egy jó sztorit!” Nos nem tudjuk kinek hogy alakul a bevezető, de azt mutatjuk, hogy más hírességek hogyan léptek át az új évbe. 
 

Vendégünk Tóth Andi, az X-Faktor 2014 győztese

Tegnap este kiderült, hogy ki lett az X-Faktor győztese, és ezzel ki érdemelte ki az év hangja címet. Tóth Andi fel sem tudja fogni, hogy ő nyerte meg a versenyt, de az eddigi X-Faktor győztesek megnyugtatták, hogy ez így lesz még hónapokig. Danics Dóra, Vastag Csaba, Kocsis Tibor, és Oláh Gergő sok jó tanáccsal látták el Andit, és szívből gratuláltak az eredményéhez. Tóth Andi tervei között szerepel, hogy felköltözik a fővárosba, és az énekléssel fog foglalkozni,de most az első, hogy kipihenje a versennyel járó fáradalmakat.

Extra produkció: Danics Dóra

Danics Dóra és az X-Faktor kórusa - 12 Carol of the Bells

Danics Dóra újra éli az X-Faktoros emlékeit

Rengeteg videót nézett vissza, erre pedig már csak a korona volt, hogy a Finálé napján újra visszatérhetett az X-Faktor stúdiójába. Legfőbb tanácsa a finalistáknak, hogy élvezzék ki minden pillanatát az utolsó adásnak.

Mi vár az idei nyertesre? Vallomások X-Faktor győztesektől

A siker teljesen megváltoztatja majd a győztes életét. De vajon hogyan? Erről mesélnek most az X-Faktor eddigi győztesei. Danics Dóra, Vastag Csaba, Oláh Gergő és Kocsis Tibor vallanak arról, hogyan változtatta meg őket a pénz, a siker és a csillogás.

Fókusz Plusz 14-12-20


szerző:
2014.12.20. 20:00
Fókusz Plusz 14-12-20

Fókusz Plusz: Hatalmas a tét - Már csak négyen vannak, de a végén csak egy maradhat. Ki lesz a befutó? Ricsi, Andi, Juli vagy Benji? Akinek sikerült - Hogyan élték meg a sikert az X-Faktor eddigi győztesei? Mire számíthat az idei nyertes? Jó tanácsok és a csillogás kulisszatitkai.

Danics Dóra az édesanyjával karácsonyozik

A 2013-as X-Faktor győztese sűrű évet tudhat maga mögött, úgyhogy alig várja az ünnepeket, hogy végre kipihenhesse magát. Nincs ezzel másként Borbély Richárd és Szabó Ricsi sem, akiknek az elmúlt hónapokban alig volt idejük a szeretteikre. A három énekessel a belvárosi ünnepi forgatagban egy rendezvényen beszélgettünk.

Reflektor 14-12-19


szerző:
2014.12.20. 00:15
Reflektor 14-12-19

Reflektor: Baukó Éva szakított a párjával. Danics Dóra az édesanyjával karácsonyozik.

Fókusz 14-12-19


szerző:
2014.12.19. 19:25
Fókusz 14-12-19

Fókusz: Árván maradtak - Három család is gyászol a szörnyű baleset miatt, a gyerekek már nem várják a karácsonyt. Ki a felelős? - A szakértők szerint egyértelmű, hogy az azbeszt okozta a megbetegedéseket. Mindenki veszélyben van? Kiderül a titok - Puskás Peti bemutatja a barátnőjét, aki a tévéből értesült először Aleska Diamondról.

Danics Dóra megmutatta szexi oldalát

Az énekesnő élete gyökeresen megváltozott az elmúlt egy évben, sőt ez a változás még az öltözködési stílusára is kihatott. Hogy ez mennyire így van, arról mi magunk is meggyőződhettünk, amikor elkísértük Dórát egy címlapfotózásra.
 

Reflektor 14-12-01


szerző:
2014.12.02. 00:25
Reflektor 14-12-01

Reflektor: Borbély Ricsi könnyeivel küzdve búcsúzott az X-Faktortól, Danics Dóra pedig megmutatta szexi oldalát.

A gének rejtélyes üzenete

Nem esett messze az alma a fájától - sűrűn elhangzó mondat ez Danics Dóri és Bach Szilvi esetében is. A humorista le sem tagadhatná lányát, akinek már kiskorában megmutatkozott színpadi tehetsége. Anya és lánya nem mindennapi kapcsolatáról és hasonlóságaikról beszélgettünk.

Danics Dóra még mindig izgul az X-Faktor színpadán

Bár ezúttal már nem volt versenyhelyzetben, az X-Faktor 2013 győztesét mégis izgalommal töltötte el, hogy ismét felléphetett azon a színpadon, ahol egy éve rengeteg szép élményt szerzett.

Extra produkció: Danics Dóra

1. Élő Show-  2014. október 18.
 

Danics Dórát kiközösítették az iskolában

Danics Dórát bántalmazták osztálytársai azért, mert új lányként került az osztályába. Adásunkban elárulta, hogy élte meg a történéseket és hogyan nyerte vissza önbizalmát. Valamint szakértőnk tippeket adott szülőknek és tanároknak, hogy hogyan lehet elkerülni a hasonló helyzeteket.

Fókusz 14-09-26


szerző:
2014.09.26. 18:00
Fókusz 14-09-26

Fókusz: Magyar terroristák? - Magyarok is vannak az iszlám állam fegyveresei között, állítja egy újságíró. Vajon kell-e félnünk tőlük? Légiveszély - Fördős Zé sziklák közé zuhant, de most a dzsungelbe készül, ahol megmutathatja túlélő képességét. Taroltak - Mi a közös az édesanyában, Danics Dóra barátnőjében és egy vietnami gimnazistában? Az X-faktor!

Kállai Kiss Zsófi négy év után ismét a mentorok elé állt

Kállai Kiss Zsófi a szombati X Faktor válogatón lenyűgözte a zsűrit, és tovább jutott a táborba. Zsófi és a tavalyi győztes Danics Dóra egy nyaraláson kerültek közel egymáshoz, és lassan két éve barátnők már. Az X Faktor olyan közös szál az életükben, ami még közelebb hozta őket egymáshoz. Dóra mindenben támogatja barátnőjét, és reméli hasonló eredményeket fog elérni, mint ő a tavalyi évben.

 

Házhoz hozta utódját a tavalyi győztes?

Kállai-Kiss Zsófi az előző szériában rendszeresen elkísérte barátnőjét, a későbbi győztes Danics Dórát az X-Faktorba, idén pedig szerepet cseréltek a barátnők, ezúttal ugyanis Dóri a kísérő.

Fókusz Plusz 14-09-06


szerző:
2014.09.06. 19:30
Fókusz Plusz 14-09-06

Fókusz Plusz: Újra X-tázisban - Az X-Faktor mentorai már teljes gőzzel készülnek a tehetségkutatóra. Számukra is hatalmas a tét. Akik nem adták fel - Bár korábban kudarcot vallottak, felálltak a padlóról. Danics Dóra, Kocsis Tibó és Muri Enikő nem bánták meg, hogy visszatértek.

Reflektor 14-09-05


szerző:
2014.09.06. 00:00
Reflektor 14-09-05

Reflektor: Bajor Imrére emlékeznek a Heti hetes sztárjai, és újra X-Faktor lázban ég az ország!

Fókusz 14-09-05


szerző:
2014.09.05. 17:55
Fókusz 14-09-05

Fókusz: Feketelistán - A szakma kiközösítette, de egy ismert modell védelmébe veszi a gólyatábori erőszaktevőt. Bajorra emlékeztek - Sírva-nevetve idézték fel a kicsi huszár történeteit a Heti hetes szereplői az özvegy előtt. Meglepetés - Danics Dóra meglepetésre készült, de végül őt lepték meg. Hogyan került Geszti Péter a mentorok szobájába?

 DANICS DÓRA: „Ebbe nagyon bele lehet szeretni”

Dóra elmondta, miután elsőre nem jutott be az élő show-ra, nagyon magába zuhant. Kudarcként élte meg, azonban nem bánta meg, hogy újra jelentkezett az X-Faktorba.

Portré 14-08-31


szerző:
2014.09.01. 01:10
Portré 14-08-31

Portré: A Portré vendége mindennap emlékezteti magát arra, hogy ő az X-Faktor tehetségkutatójának nyertese. Mi is emlékeztettük rá, hiszen Magyarországon először nyert X-Faktort női versenyző. Danics Dórát megkértük, meséljen kicsit erről a csodáról, amelyben volt, van.

Danics Dóra kudarcai, fájdalmai és örömei

A Portré vendége mindennap emlékezteti magát arra, hogy ő az X-Faktor tehetségkutatójának nyertese. Mi is emlékeztettük rá, hiszen Magyarországon először nyert X-Faktort női versenyző. Danics Dórát megkértük, meséljen kicsit erről a csodáról, amiben volt, van.

Reflektor 14-08-21


szerző:
2014.08.22. 00:25
Reflektor 14-08-21

Reflektor: Danics Dóra hajmeresztő ugrásra szánta el magát. A Barátok közt sztárja bemutatja a szerelmét.

Danics Dóra menyasszonynak készül?

Az énekesnő élete a diadal óta folyamatos rohanás, ezúttal egy esküvői fotózáson találtuk, tehát adta magát a kérdés: hogy a színpad mellett vajon a magánéletében is megtalálta-e a boldogságot.

Fókusz Plusz 14-06-14


szerző:
2014.06.14. 19:30
Fókusz Plusz 14-06-14

Fókusz Plusz: Mindenkit lenéznek - Bemutatjuk a világ legmagasabb embereit, akik attól szenvednek, hogy nincs cipőjük. Megoldjuk a problémát. A büszkeség ára - Mitől lesz Hungarikum egy focis csel, egy kozmetikum,és miért nem lett az a gulyásleves?

Taroltak az X-Faktorosok a zenei gálán

Szombat este tartották az év egyik legrangosabb zenei díjátadó gáláját, amelyen a sztárvilág színe-java megjelent. A hírességek gyűrűjében nemcsak az X-Faktoros jelöltekkel, de többek között Lalival, az Éjjel-Nappal Budapest sztárjával is összefutottunk.

Fókusz 14-05-20


szerző:
2014.05.20. 19:30
Fókusz 14-05-20

Fókusz: Megdöbbentő részletek - Több hetes kóma után ébredt fel az a fiú, aki a harmadik emeletről zuhant le. Mi történhetett? Harcban a mérleggel - A táncosok között van, aki nyolc kilót fogyott le. Ki lehet az abszolút rekorder? Visszatérésre készül - Som Lajos új életet akar kezdeni. Dalokat ír, Bunyós Pityuval edz, és azt ígéri, hallani fogunk róla.

Danics Dóra megszerezte a jogosítványt!

Az X-Faktor első női győztese a sok munka mellett szakított időt arra, hogy megtanuljon vezetni, és alig várja, hogy nyereményautójával megtegye az első utat! Műsorvezetőink kifaggatták, hogy sikerült a vizsga, és hova megy először? Sőt, Dóra születésnapját is megünnepelték!

8:08 – Minden reggel 14-05-16

8:08 – Minden reggel: Az RTL Klub napindító magazinjában minden reggel 8:08-kor a két műsorvezető: Teszári Nóra és Somogyi Zoltán várja mindazokat, akik úgy érzik, fontos, hogy lépést tartsanak a világ változásaival, akik korrekt és pontos tájékoztatásra vágynak és igénylik, hogy mindig naprakészek legyenek a legfontosabb kérdésekben, legyen az közéleti, egészségügyi, gyereknevelési, párkapcsolati vagy épp szépségápolással, divattal kapcsolatos téma.

ValóVilág 6 - Párbaj 14-05-10

ValóVilág 6 - Párbaj: A VV6 utolsó Párbaján Iza és Zsófi csapott össze, a tét nagy volt, az este győztese ugyanis bekerült a TOP3-ba, és ezzel a Fináléban játszhat a főnyereményért. Az Összefoglalóban láthattuk, hogyan hangolódtak testileg-lelkileg a nagy megmérettetésre, sőt még egy csók is elcsattant két villalakó között.

Az Ötödik Félrelépés dallistája

Nem ugrik be, milyen dalra táncoltak a versenyzők a Szombat Esti Lázban? Itt megtudod!

Reflektor 14-04-30


szerző:
2014.05.01. 00:10
Reflektor 14-04-30

Reflektor: Dombóvári Istvánt megizzasztották a kézis lányok. Összeálltak az X-Faktor győztesei.

Fókusz 14-04-28


szerző:
2014.04.28. 18:30
Fókusz 14-04-28

Fókusz: A mai napig életben van, megölték, vagy tényleg mérget vett be? Welsz Tamás tragédiája másfél hónapja lázban tartja a közvéleményt. Míg az Interpol a mai napig körözi, sokak szerint az üzletember megrendezte saját halálát! De hogy látja a tragédiát egykori barátnője, VV Dya? Végre egymásnak estek a sztárok a Szombat esti Lázban. Testközelből figyeltük, hogyan tüzeli fel a szerelmespárokat az első közös tánc. Volt, aki megtáltosodott, de akit még ez is megviselt.

Megszületett Danics Dóra első dala!

Elsőre még az élő showba sem jutott be, másodjára azonban megnyerte az X-Faktort, és nem véletlen, hogy első önálló dalában épp arról énekel, hogy tenni kell az álmainkért. A szerzeményt nálunk hallhatják először, és ahogyan az lenni szokott, a forgatáson akadt egy kis meglepetés.

Reflektor 14-04-24


szerző:
2014.04.25. 00:50
Reflektor 14-04-24

Reflektor: Danics Dóra Zsófival nosztalgiázott. Fésűs Nelly kislányt hord a szíve alatt.

A feszültség a tetőfokára hágott

A bátorság védettséget ért, de a játék nyertes párja közül csak egyikük köthette magára a lila kendőt. De nem ez volt az egyetlen dolog, ami felbolygatta a Villa életét: Iza és Krisztián az eddigi legdurvább balhéjukon vannak túl.

ValóVilág 6 14-04-18


szerző:
2014.04.18. 23:00
ValóVilág 6 14-04-18

ValóVilág 6: A karaoke verseny nem várt nyereményt hozott! A villalakók egyből le is ültek, hogy megbeszéljék, jól döntött-e Viki és Teo a lila kendővel kapcsolatban, illetve, hogy elmondják a véleményüket a döntésről.

X-Faktor lázban égnek a villalakók

Oláh Gergő, Danics Dóra és Krasznai Tünde minden kreativitására és türelmére szükség van azóta, hogy villalakókkal foglalkoznak. Az X-Faktor énekesei két-két mentoráltat választhattak maguknak, akikkel szombatra szuperprodukciót kell színpadra állítaniuk.

X-Faktorosok tanítják a villalakókat

Danics Dóra, Krasznai Tünde és Oláh Gergő olyasmire vállalkozott, amire valószínűleg egész életében emlékezni fog: a három X-Faktoros ugyanis Aureliót, Vikit, Krisztiánt és a többi villalakót tanítja énekelni.

Reflektor 14-04-17


szerző:
2014.04.18. 00:40
Reflektor 14-04-17

Reflektor: X-faktorosok tanítják a villalakókat. Johnny Depp házasodni készül.

Egerek, férgek és kígyók lepték el a Villát

A villalakók még fel sem ocsúdtak az énekórák fáradalmaiból, máris új kihívással találták szembe magukat. A Killer Karaoke nevű játékban ugyanis nemcsak énektudásukról, hanem bátorságukról is számot kellett adniuk.

Danics Dóra kibékítette a Villa szerelmespárját

A villalakók megtudták, ki lesz a mentoruk és a párjuk a Duett héten, és megkezdődtek az első énekórák is. Izán és Krisztiánon kívül mindenki lelkesen vágott bele a feladatba, de Dóra kezelésbe vette őket.

Iza és Krisztián nem tud együtt dolgozni

Ma azt kérdeztük, hogy Önök szerint melyik pár tud majd a legnehezebben együttműködni? Íme az eredmény:

Danics Dórát virtuális tesztvezetésre vittük

A 2013-as X-Faktor győztese, Danics Dóra a napokban vehette át a nyereményautóját, az ünnepélyes ceremónián ráadásul több meglepetés is várta. Az énekesnő új autóját nem vezetheti, amíg meg nem szerzi a jogosítványát.

Reflektor 14-04-11


szerző:
2014.04.12. 00:25
Reflektor 14-04-11

Reflektor: Danics Dórát virtuális tesztvezetésre vittük. Csepregi Éva büszke fiára.

Összefogtak az X-Faktor győztesei

A négy énekes nem titkolja, hogy keze-lába remegett, amikor először a mentorok elé kellett állnia, de ma már mind a négyen boldogan emlékeznek vissza a pályájuk első állomását jelentő produkciójukra.

Danics Dóra átvehette nyereményautóját

Az X-Faktor három győztese, Vastag Csaba, Kocsis Tibor és Oláh Gergő a tavalyi finálén először hallott közös dalukkal köszöntötték Dórát. Rendhagyó módon adták át neki legelső nyereményét, az autót.

Reflektor 14-03-18


szerző:
2014.03.19. 00:55
Reflektor 14-03-18

Reflektor:Szabó Győző a szerelmével, Rezes Judittal kel versenyre. Szabó Győző nyolc év után visszatér a Szombat Esti Lázba. Danics Dóra a főnyereményre hajt. A 2013-as X-Faktor győztese az elmúlt napokban a szüleivel együtt gyakorolt, hogy a lehető legjobb formáját hozza a 4N4LN című vetélkedőben.

Danics Dóra a főnyereményre hajt

A 2013-as X-Faktor győztese az elmúlt napokban a szüleivel együtt gyakorolt, hogy a lehető legjobb formáját hozza a 4N4LN című vetélkedőben. Az énekesnő édesanyja, Bach Szilvia elárulta, hogy céljuk nem kevesebb, mint elhozni a főnyereményt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való