KERESÉS search-close

dílerek

9 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "dílerek"

Kamudrogok: így lehet százezreket keresni a bulinegyedben pár óra alatt

Megmutatjuk, hogy lehet százezreket keresni a bulinegyedben pár óra alatt. 70-80 forintos befektetésből egy pillanat alatt lehet 20-25 ezer forint, és egy este simán összejöhet pár százezer, nem túl sok munkával. Elég egy kicsit tudni hozzá angolul, és felvásárolni a környék sütőpor- és majoranna készletét. Serdült szilvia elvegyült a háborítatlanul dolgozó kamudrog-árusok között. Lássuk, milyen egy éjszaka a bulinegyedben.

Fegyver is volt a drogdílereknél

Több mint 11 kiló drogot, fegyvert és lőszereket is lefoglaltak három drogdílertől a Szolnok megyei rendőrök. A gyanú szerint az egész megyében árultak kábítószert, letartóztatásukat már kezdeményezte a rendőrség. A Híradónak nyilatkozó ügyvéd szerint akár tíz év börtönt is kaphatnak.

Ilyen a Bartha-módszer a Barátok köztben!

Hét évvel ezelőtt Zsolt ismét egy komoly balhéba keveredett. A Mátyás király tér rosszfiúja egy súlyos kómába esett, amit lányának úgy tálal, mintha valami fertőzés miatt történt volna minden. Az egyik pillanatban viszont, mikor csöngetnek Zsoltnál, hirtelen minden kiderül.

Az utcán csaptak le a dílerekre

Mint egy akciófilmben - a nyílt utcán csaptak le a dílerekre a fegyveres nyomozók. A VIII. kerületben egy trafik előtt ütöttek rajta egy társaságon, mert azt gyanították, hogy hónapok óta drogot árulnak. Egy másik bandát is elfogtak, ennek egyik tagját már napok óta figyelték. Egy teremgarázsban csaptak le rá, miután leparkolt hófehér terepjárójával. A kocsijában drogot találtak, a lakásán a házkutatáskor pedig sok pénzt.

Tolvajok és dílerek a Szigeten

Tolvajok és kábítószerárusok buktak le a Szigeten. Az elmúlt három napban hét drogdílert, három fogyasztót és három tolvajt kaptak el a fesztiválon. A kábítószert külföldiektől lehetett venni, a tolvajok azonban magyarok. A fesztivál idejére bekamerázták a Hajógyári Szigetet, és a biztonsági szolgálat éjjel-nappal egy irányító központban figyeli, mi történik a fesztiválon.

Nagylábon élt a dílercsalád

Drogkereskedő család bukott le Budapesten. Még a nagymama is árulhatta a kábítószert. Az akcióban a nyomozók 9 millió forintnyi készpénzt találtak egy szatyorban, másfél kilónyi arany ékszer is előkerült és egy néhány hete vásárolt, több milliós BMW-t is lefoglaltak. A család öt tagja már előzetesben van.

A drog oldotta meg a vidéki alkoholproblémát?

Krekkezés a falu végén, herbálozó gyerekek és a vidéki dílerek, akik azt sem tudják, mit árulnak pontosan. Miért fogadja a látogatót ez a látkép egyes falvakban, hogyan jutnak hozzá akár 6-7 évesek is a szerhez, és tudják-e egyáltalán, hogy mit is használnak, erről beszélgettünk Kapitány-Fövény Máté pszichológussal.

A Népszínház utca, ahol bármit meg lehet kapni

Nepperek, drogosok, dílerek és helyi csibészek. Kamerák figyelnek, de semmi sem változik.

Házon kívül 13-05-22


szerző:
2013.05.22. 23:25
Házon kívül 13-05-22

Házon kívül: Stábunk a VIII. kerület hírhedt utcáját járta végig. Aztán beszélgettünk egy tanárral, aki még tanítana, de nem lehet. Végül elvittük a minisztériumba egy beteg kisgyerek szüleit, hogy számon kérhessék az illetékest, amiért megvonták tőlük a támogatást.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való