KERESÉS search-close

díler

60 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "díler"

Így buktak le a hangoskodó dílerek

Házibuliban hangoskodókhoz hívták a rendőröket, de végül kábítószerkereskedőket fogtak el a járőrök. Múlt hét végén egy ferencvárosi lakásban tartottak bulit. Hajnalra lett igazán hangos a társaság, de a szomszédok csak délelőtt tíz órakor szóltak a rendőröknek.

3 helyen is drogdílereket fogtak

Három akcióban összesen hét embert fogtak el Budapesten, kábítószer terjesztéssel gyanúsítják őket. Egy 3. kerületi lakásból körülbelül 80 millió forintnyi kokain és heroin került elő. Emiatt hárman kerültek őrizetbe. Zuglóban egy férfit és élettársát fogták el, akik a gyanú szerint szintén heroint árultak. Egy parkolóban pedig két férfi bukott le, miközben marihuánával üzleteltek.

Milliós drogfogás Budapesten

Több millió forint értékű drogot találtak a nyomozók annak a férfinak a lakásán, akit társával együtt néhány napja fogtak el Budapesten. A gyanú szerint egyikük a kábítószerek beszerzését intézte, míg társa az eladást szervezte. Amfetamint, marihuánát, és eddig még nem azonosított tablettákat találtak náluk, de előkerült több százezer forint is, ami néhány napi bevételük lehetett.

Kisvárosi drogügyek - van megoldás?

Egy Nógrád megyei kisvárosban nem kellett sokat keresgélnünk, hogy megmondják, hol lehet dizájnerdrogot kapni. Be is kopogtunk az állítólagos dílerhez, aki az iskolával szemben lakik, és aki szerint persze nem úgy van, ahogy beszélnek róla. A drogok ezen a településen is komoly gondot okoznak, a szülők féltik a gyerekeiket, de az itt élők egy volt rendőr vezetésével újfajta módszert választottak: küzdenek a dílerek ellen, és megpróbálják, jó útra téríteni a drogos fiatalokat.

Újabb drogdílerek buktak le

Éppen eladta a drogot a vevőknek, amikor lecsaptak a rendőrök egy nőre Budapesten. A gyanú szerint a díler egy eldugott, üres telken árulta a kábítószert. Ezzel egy időben egy pécsi férfit is elfogtak a nyomozók, aki a garázsában és a lakásán rejtegette a drogot.

Üzletkötés közben buktak le a dílerek

51 millió forintot érő kokaint foglalt le a rendőrség egy szerb és egy bolgár férfitól a napokban Budapesten. Akkor csaptak le rájuk, amikor egy vásárlójuknak átadták a drog egy részét. Tőle több millió forintot foglaltak le.

Drog és 15 millió volt a dílereknél

Amfetaminnal és marihuánával kereskedett az a társaság, melynek tagjait a napokban fogták el Budapesten. A rendőrök az egész hálózatot felszámolták. 12 embert kaptak el.

Kiszabadult, újra drogot árult

Ismét lebukott a varázsdohánynak nevezett, veszélyes kábítószert áruló díler. A 23 éves férfit egyszer már elfogták hónapokkal ezelőtt, de amint szabadlábra került, ismét drogot kezdett árulni a fővárosban.

Plüssállatba rejtették a kábítószert

Plüssállatba rejtették a kábítószert. Debrecenben tartottak házkutatást a rendőrök, akik végül egy plüss pingvin belsejébe rejtve találták meg, amit kerestek

Nyomozóknak kínált drogot a díler

Rendőröknek akart eladni kábítószert egy díler Budapesten. Azonnal elfogták. Ráadásul át is akarta verni őket. Kokain helyett ártalmatlan fehér port árult. A férfi ellen most emelt vádat az ügyészség.

Fagyasztóba rejtette a drogot

Fagyasztóban, húsok alatt tárolta a drogot! Letöltendő börtönt kér az ügyészség arra a pécsi dílerre, akinél még tavaly májusban tartottak razziát a rendőrök. A kutya majdnem két kiló amfetamin pasztát, 300 gramm marihuánát és különféle tablettákat szimatolt ki.

A harmadikról ugrott le a díler Budapesten

Kiugrott a harmadik emeleti lakásból: így menekült egy drogdíler a kommandósok elől Budapesten. Tizenöt métert zuhant. Négy társát is elfogták ugyanott: a rendőrség szerint hónapok óta üzletelt marihuánával. A bandát egy vak férfi irányította.

 

Félnek az emberek, mert mindennapos a randalírozás

Bárcsak soha nem mennének el Budapest legveszélyesebb utcájából a rendőrök – ezt mondta több lakó is az RTL Híradónak a fővárosi Hős utca környékén, ahol mindennapos a randalírozás: az ott élőket rettegésben tartják a dílerek és a drog fogyasztók. Most mindenütt rendőrök vannak és térfigyelő kamerát is felszereltek.

Átalakított tűzoltókészülékben tárolta és szállította a drogot

A dílert napokban fogták el a rendőrök. Először egy vásárlója bukott le, akit éppen azután igazoltattak, hogy megvette a kábítószereket. Ezután tartottak házkutatást a gyanúsítottnál. Marihuána és különböző bezacskózott fehér porok is előkerültek. 

Rendőrök törték be az ablakot

Nem akart kiszállni, ezért betörték kocsija ablakát, így fogtak el a rendőrök egy kábítószer dílert Budapesten. A 43 éves bosnyák férfi a gyanú szerint hónapok óta árult marihuánát a fővárosban. A házkutatásokon csaknem 16 kiló kábítószert foglaltak le, ennek feketepiaci értéke több mint 30 millió forint. A XI. kerületben pedig egy fiatal párt fogtak el. Ők ismerőseiknek árulták a drogot.

Fegyver is volt a dílernél

Fegyveres drogkereskedőre csaptak le a rendőrök Budapesten. A pestszentlőrinci dílernél pisztolyt, kardot és fejszét is találtak. A gyanú szerint már három éve árulta a drogot saját lakásában. A szomszédok azt mondják: sokan jártak hozzá. Volt, hogy egy nap tízen is megfordultak nála. Már őrizetben van.

Nyíltan beszélt a helyi tévében a díler

Nyilvánosan mesélt egy 22 éves fiatal arról, hogy hogyan működik a biofű biznisz a mindennapokban. Erről még két évvel ezelőtt beszélt egy városi televíziónak, de most került nyilvánosságra a felvétel. Azon azt mondta, hogy őt soha nem kapják el, és hogy rendőröknek is árulja a drogot. Stábunk pénteken megkereste a Fűszeresként emlegetett férfit, aki most már nem volt annyira közlékeny.

A dílert és a vásárlót is elfogták

Épp üzletkötés közben csaptak le egy drogdílerre a rendőrök Újpesten. A 46 éves a parkolóban adott el ismerőseinek kábítószert. Több százezer forintot és rengeteg drogot találtak nála, egyebek mellett marihuánát, kokaint, ecstasy-t és kristályos anyagokat. A gyanú szerint már hónapok óta árulhatta a kábítószert a fővárosban, most őrizetbe vették.

Hotelszobában buktak le a dílerek

Drogkereskedőkre csapott le a rendőrség Budapesten. Külföldről származó marihuánát árult egy fiatal pár, a rendőrök szerint hónapok óta teríthették a kábítószert. A fiatal párnak segítője is volt, aki nemcsak árulta, hanem raktározta is a drogot. Már őt is elfogták. A rendőrök több mint 10 millió forintot és 13 kiló marihuánát találtak náluk.

20 millió forint is volt a drogdílereknél

Szinte mindenféle drogot árultak azok a dílerek, akiket a napokban fogtak el a budapesti nyomozók. Egyebek mellett kokaint, marihuánát, amfetamint, extasy tablettákat és különböző kristályokat foglaltak le a házkutatásokon. Előkerült húszmillió forint készpénz is, valamint több ezer euró, dollár és norvég korona.

Házi őrizetben is árulta a drogot

Házi őrizetben volt, de otthonról is árulta a kábítószert az a díler, akit a múlt héten fogtak el a rendőrök. Korábban is kábítószer kereskedelem miatt indult ellene eljárás. A bíróság már kétszer is elítélte, akkor felfüggesztett börtönt kapott.

Állítja, hogy nem tudott a drogról

Nem tudta, hogy drog van az autóban. Úgy tudjuk ezt mondta a rendőröknek és a bíróságon is a férfi, akinek kocsijában 50 millió forint értékű kábítószert találtak Hegyeshalom közelében még csütörtökön. A nála tartott házkutatáskor a rendőrök jelentős mennyiségű készpénzt, információink szerint 1 millió 400 ezer forintot foglaltak le. Szombaton előzetes letartóztatásba helyezték.

Rátörték az ajtót a drogkereskedőkre

Lerohanták és rátörték az ajtót kábítószer kereskedőkre a rendőrök a fővárosban. A páros a józsefvárosi lakásában napi szinten árulta a drogot. A dílereknél nemcsak kábítószert, egy millió forint készpénzt is találtak.

Postán rendeltek drogot, lebuktak


szerző:
2016.01.14. 18:10
Postán rendeltek drogot, lebuktak

Postán rendelte a drogot az a két díler, akiket a napokban kaptak el a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai. A gyanúsítottak a mexikói Juarez-ből rendelték a több mint 18 kiló marihuánát, majd egy nemzetközi futárcéggel postáztatták Budapestre. A vámosok azonban kiszúrták a csomagot, ezért a nyomozók megvárták, míg kézbesítik azt és ekkor fogták el a gyanúsítottakat.

Robogóval járt a díler a vásárlóhoz

Robogón járt a díler, így terjesztette a drogot, de az otthonában is fogadta a vásárlókat a gyanú szerint egy 43 éves nyíregyházi férfi, akire egy hete csaptak le a rendőrök. A házkutatáskor több mint 150 gramm új, pszichoaktív anyagot találtak nála. A kábítószer kereskedelemmel gyanúsított férfi előzetesben van.

Drogot és hamis pénzt találtak


szerző:
2015.10.23. 18:10
Drogot és hamis pénzt találtak

Több mint 80 millió forintnyi drogot és 35 millió forint értékű hamis eurót találtak a rendőrök két férfinál a napokban. A párost azzal gyanúsítják, hogy kábítószert készítettek, amit aztán ismerőseiknek eladtak.

A díler is rosszul lett a drogtól, mégis árulta

Már hat embert ápolnak kórházban egy ismeretlen és különösen veszélyes drog miatt, ami vasárnap egy 43 éves férfi halálát okozta Debrecenben. Van, aki még mindig életveszélyben van. A rendőrség szerint csak Hajdú-Biharban legalább nyolcan vehettek a szerből. Volt olyan vásárló, akinek az életét az menthette meg, hogy mikor a rendőrök kimentek hozzá, még nem használt a szerből. A díler is fogyasztott belőle és rosszul is lett, mégis eladta a drogot.
 

Drogot árult az orvostanhallgató


szerző:
2015.07.29. 18:15
Drogot árult az orvostanhallgató

A 23 éves budapesti férfi Debrecenben tanult és dílerkedett. Vallomásában beismerte, hogy több egyetemistának is árult drogot.

Gyilkos játszma: egyre többen szívják az olcsó drogot

Egyetlen cigaretta és leállhat a vese, megállhat a szív. A herbál nevű drog mégis megállíthatatlanul terjed. Nemrég találtunk olyan települést, ahol simán egy helyi kisboltban is árulták. Csak hogy ez egy kábítószer, ráadásul senki sem tudja megmondani, mi és abból mennyi van benne. Aki elszívja, csak remélheti, hogy életben marad.

Herbál: a szer, ami valósággal ellepte az országot

Olcsó, veszélyes és jelen van szinte mindenütt. A Fókusz több hónapig tartó oknyomozása alatt vettü ilyet, beszélt dílerekkel, fogyasztókkal és szakemberekkel is, de igazából senki sem tudta pontosan, hogy mi ez. Újvári Mihály riportja.

Diákok árulták a drogot


szerző:
2015.03.22. 18:20
Diákok árulták a drogot

Diákok árulták a drogot józsefvárosi középiskolájuk mellett. A csapatba egy idősebb férfi is volt, a rendőrség nála és a többieknél is házkutatást tartott. A nyomozók szerint 2014 óra rendszeresen árulhatták a kábítószert. Mind az öten szabadlábon védekezhetnek.

Profi kábítószer terjesztőket fogtak

A rendőrök szerda hajnalban fogták el a társaságot, egyszerre három helyszínen tartottak házkutatást. A szervezetet profi módon építették fel, volt, aki csak a drogot szállította, mások csomagolták, a főnökök pedig a vevőkkel tartották a kapcsolatot.

Lebukott a trükkös dohánydíler


szerző:
2015.02.22. 18:15
Lebukott a trükkös dohánydíler

Trükkös dohánydílert kaptak el Cegléden. Eredetinek tűnő, de valójában hamis dohányt árult használt tasakokból. A zacskókon volt zárjegy, így sokaknak fel sem tűnhetett, hogy átverik őket. A dílert már feljelentették.

Főleg fiataloknak árult, elfogták a dílert

Újabb kábítószerdílert fogtak el Ózdon. A 28 éves férfi főleg fiataloknak árulta a drogot a belvárosban. A lakásán nagy mennyiségű kábítószert és különböző, a használatukhoz szükséges eszközöket is találtak a rendőrök.


 

Játszótér mellett árulta a drogot

Játszótér közelében is árulta a drogot az a díler, akit saját otthonában fogtak el a rendőrök Ózd belvárosától nem messze. Úgy tudjuk, a 24 éves férfi lakásában is adott el kábítószert helyi fiataloknak.

Előzetes: Elfogták az egyik drogdílert

Autósüldözés után fogták el a rendőrök a bajai drogdíler testvérpár egyik tagját. Igazoltatni akarták, de gázt adott, és elmenekült. Az elfogás képeit láthatják az RTL Híradóban 6-kor.
 

Heteken át figyelték a drogdílert

Csaknem 6 liter Gina nevezetű dizájnerdrogot találtak a vámosok egy postai csomagban a Ferihegyi Repülőtéren. A kábítószert Lengyelországból rendelték, és Budapesten akarták eladni. A rendőrség heteken át figyelte a címzettet, de kiderült, hogy nem ő, hanem testvére terjesztette a drogot.

Fegyver is volt a drogdílernél


szerző:
2014.09.02. 15:37
Fegyver is volt a drogdílernél

Több mint 100 darab tablettát és kristályszerű kábítószergyanús anyagot valamint biofüvet találtak a rendőrök kedden hajnalban egy budapesti lakásban.

Drogprobléma: Kétségbeesett szülők, félrenéző iskolák

Drog a suliban: dílerek az iskolákban, szünetben füvező diákok, durvább drogok az órák után. Mit tehet ellene a szülő? És mit az iskola?

Drogbizniszbe fogott a Házon kívül stábja

Megmutatjuk, hogyan működik a legális drogbiznisz. Fizettünk, és vittük az árut, de előtte még állásajánlatot is kaptunk a dílertől. Kábítószerek, amelyek legálisan beszerezhetők, de rettentő veszélyesek.

Majd' 50 év fegyház a dílereknek

A vádlottak 2007 februárjában buktak le, elfogásukkor 18 kiló drog volt a kocsijukban.

40 milliónyi drog volt a dílernél

Csaknem 32 kilogramm kábítószert foglaltak le a budapesti nyomozók Józsefvárosban.

Megsajnálta a dílert, ezért vette a drogot

Akár hat év börtönt is kaphat az a 14 éves ausztrál fiú, akit marihuána birtoklásáért tartóztattak le az indonéziai Bali szigetén.

Elfogták a legkeresettebb magyar dílert

4 év bujkálás után a maláj határon fogták el a 42 éves magyar gyanúsítottat a rendőrök.

Tömegsír az autópályán


szerző:
2011.09.21. 16:56
Tömegsír az autópályán

Újabb borzalom a mexikói drogháborúban. Dílerek hagytak két teherautónyi hullát egy felüljáró alatt, közel egy bevásárlóközponthoz.

Hasissal bélelte ki az autóját


szerző:
2011.08.17. 10:47
Hasissal bélelte ki az autóját

Hét kiló hasist foglaltak le Budapesten, a dílert őrizetbe vették.

Díler a Szigetnél!


szerző:
2011.08.11. 16:23
Díler a Szigetnél!

Kábítószergyanús anyagot tartalmazó csomagokat találtak a rendőrök egy külföldi férfinél a fesztivál bejáratánál egy parkolóban.

Nyakoncsíptek 17 dílert és drogfogyasztót

Droghálózatot számoltak fel a rendőrök Sátoraljaújhelyen.

Aranylövés a gyorsétteremben


szerző:
2011.03.17. 20:35
Aranylövés a gyorsétteremben

Feltehetően kábítószer túladagolás végzett a férfival, akinek a holttestétre egy csepeli gyorsétterem mellékhelyiségében találtak rá.

Végbelében rejtegette a kokaint a díler

Hatszázezer forintnyi kábítószert találtak annál a fiatalnál, akin péntek este ütöttek rajta a rendőrök eladás közben.

Kommandósok teperték le a drogdílert

Drogdílert fogtak el kommandósok Ózdon. A 29 éves férfira a lakásán csaptak le a rendőrök.

Akcióban a drogdíler anyuka


szerző:
2010.10.10. 18:45
Akcióban a drogdíler anyuka

Drogfutárként alkalmazta saját rokkantnyugdíjas édesanyját egy testvérpár a Somogy megyei Kazsokon.

Anya és lánya együtt terjesztette a drogot

A nagymamakorú nő és lánya kocsijában és lakásán többszázezer forint értékű kábítószert találtak.

Szobafogság a tinédzser dílernek

Nem hagyhatja el lakhelyét az a 16 éves fiú, akit a múlt szombaton kaptak el, mert marihuánát árult.

Talált heroinnal bukott le a díler

Nagyon olcsón adta, ezért nem akarták megvenni a heroinját egy utcai drogárusnak.

Lebukott egy drogdíler a Szigeten


szerző:
2009.08.12. 14:51
Tovább nőtt a drogot kipróbálók száma

A drogmegelőző programokkal csak a fiatalok 5 százalékát tudják megfogni.

A nagymama sírjába rejtették a heroint

50 millió forint értékű heroint találtak a három dílernél.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való