KERESÉS search-close

díjazottak

15 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "díjazottak"

Hégető Honorka-díj 2019 : zsűritagokat és díjazottakat kérdeztünk

Az RTL Klub fiatalon elhunyt riporteréről elnevezett szakmai elismerést tizenötödik alkalommal osztották ki. Idén összesen hat pályamű kapott elismerést; díjazták a 24.hu, az RTL Klub, az Index.hu, az Északi Támpont Egyesület és a Háttér Társaság filmjeit. Posztumusz díjat kapott Baló György, aki a kezdetektől a díj zsűrijének elnöki posztját töltötte be.

Az RTL Klub ismét tarolt a Televíziós Újságírók Díja gáláján!

Idén ötödik alkalommal értékelte a szakújságírókból álló zsűri a tavalyi év legkiemelkedőbb televíziós teljesítményeit és személyiségeit.

A Story gála díjazottjai és legjei

A közönség szavazatai alapján az Év színésze A Mi kis falunk polgármesterét alakító Csuja Imre lett. A Story Gálán nyert a Konyhafőnök VIP műsora, az Érték díjat pedig a Házon kívül szerkesztő-műsorvezetője Boros Krisztina kapta. És most mutatjuk azt is, hogy - szubjektív döntésünk alapján – kik a gála legjobban öltözött, legdrágábban megjelenő és legnagyobb botrányt kavaró hírességei, és legjobb táncosai.

Hatezer fotóból válogattak

Hajléktalanokon segítő alapítványi krízisautó, és egy Csongrád megyei, munkanélküliséggel küzdő nyolctagú család. Ezek voltak a témái azoknak a fotósorozatoknak, amelyek nagydíjat kaptak a Magyar Sajtófotó Pályázaton. A zsűri több mint hatezer képet nézett végig. A legjobb fotókból március végén rendeznek kiállítást. A díjnyertes képek itt: https://36.sajto-foto.hu/nyertesek

Így osztották a díjakat


szerző:
2017.12.11. 16:10
Így osztották a díjakat

A Comet az év egyik legnagyobb eseménye, ahol a nagy találkozások és fergeteges buli mellett a rangos Comet gömböt is megkapják a díjazottak számos kategóriában.

A Válótársaké a Story Leg-leg díja

A Válótársaké a Story Leg-leg díja, és a Barátok közt színésznőjét, Gubík Ágit is díjazták. A tizennyolcadik Story-gálán minden tekintet a hölgyek dekoltázsára vetődött. Máris mutatjuk micsoda ruhakölteményekben mulattak a hírességek, és azt is, hogy szokásához hűen Medveczky Ilona hogyan lopta el ismét a showt.

Story-gála: Az év legnagyobb teljesítményei

Sok minden miatt lehet szeretni a Story-gálát, de a káprázatos csillogás csak másodlagos az eredeti szerepe mellett, ez pedig maga a díjátadó ceremónia, ami minden évben több területen is elismerik az év legnagyobb teljesítményeit. Idén az értékdíjakat 5 tagú kuratórium ítélte oda az arra érdemeseknek. Rózsa György egykori pályatársát hívta az emelvényre.

Story Extra 2017-02-13


szerző:
2017.02.13. 17:25
Kamera Korrektúra díjat nyertek az RTL munkatársai

Átadták a Rádiós Korrektúra és Kamera Korrektúra díjakat kedden, Budapesten, az elismeréseket a televíziós és rádiós műsorkészítés színvonalas fejlődésének támogatására hozták létre. Kamera Korrektúra elismeréseket hat kategóriában osztottak ki.

Szavazz, melyik volt a ValóVilág powered by Big Brother legmeghatóbb pillanata!

December 2-án elkezdtük a nagy adVVenti visszaszámlálást. Már csak hatot kell aludni és kiderül, ki nyeri a ValóVilág powered by Big Brothert!

Megvannak a Muzsika TV Arany Hangjegy díjátadó győztesei

A Muzsika TV Arany Hangjegy díjátadó nagyszabású és hagyományteremtő gáláján kiderült, hogy kik azok a mulatós és sláger-örökzöld előadók, illetve együttesek, akikre a legtöbb szavazatott adták le a rajongók.

Megvan a térkép az Oscar-díjakhoz: ilyen sorrendben osztják őket

Ha éppen azon tanakodnátok, hogy vajon a kedvenc kategóriátok mikor kerül sorra, akkor most lenyugodhattok, hiszen megvan a gála beosztása: most már egyeztethetjük óráinkat.

Orvosi Nobel az élesködők elleni  gyógymódért

A fonalférgek okozta fertőzések és a malária elleni új kezelések kidolgozását jutalmazták idén orvosi-élettani Nobel-díjjal - jelentették be délelőtt Stockholmban. Az elismerésen egy ír, egy japán és egy kínai tudós osztozik. Ez utóbbi, azért is érdekes, mert a kínai Juju Tu az első olyan díjazott, aki a hagyományos kínai orvoslás, vagyis az alterternatív gyógyászat professzora.

Az idei Golden Globe díjazottak


szerző:
2010.01.18. 11:46
Az idei Golden Globe díjazottak

A 67. Arany Glóbusz gála nyertesei a díjak kiosztásának sorrendjében:

Díjak és díjazottak az ünnepen


szerző:
2009.10.23. 15:53
Díjak és díjazottak az ünnepen

A Köztársasági Elnöki Hivatalban a Nagy Imre érdemrendeket, a parlamentben a Húsz éves a Köztársaság Díjakat adták át.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való