KERESÉS search-close

csendes gyilkos

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "csendes gyilkos"

Légszennyezés: a néma gyilkos

Csendes, de globális vészhelyzetnek nevezi a légszennyezést az Egészségügyi Világszervezet, a WHO főigazgatója. A Chicago Egyetem tanulmánya azt állítja, hogy a világ egészét tekintve a légszennyezés inkább rövidíti az élettartamot, mint akár a dohányzás, vagy az alkohol- és a droghasználat. Világátlagról van szó, de akadnak országok, ahol az elvesztett életévek száma kétszámjegyű. Magyarország a legrosszabbak közé tartozik Európában.

Hepatitis C – csendes gyilkos lehet!

Menjen el Hepatitis C szűrésre, aki 1992 előtt vérátömlesztésen esett át - erre figyelmeztetnek egy hírességekkel készült kampányfilmmel. Magyarországon mintegy 70 ezer érintett lehet, de sokan nem is tudnak róla. A betegség 20-30 évig lappanghat, éppen ezért csendes gyilkosnak is nevezik.

Miért kell figyelni a koleszterinre?

Részlet a Dr. Tóth 2014. november 24-i adásából.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való