KERESÉS search-close

csalódás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "csalódás"

VV Zsuzsut teljesen lesokkolta a titkos hangfelvétel

Bár Greg a mai napig tartja a kapcsolatot a ValóVilág9 powered by Big Brother nyertesével, egy mellbevágó hangfájltól teljesen elállt Zsuzsu szívverése. A szóban forgó felvételen ugyanis Greg hallható… Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Rácz Jenő csalódott Juliskában…

Jenő hiába kérte a konyhafőnököt, hogy ne készítsenek karfiol szuflét, mégis azt csináltak. A séf nagyon kiakadt Juliskára.

Lali: „Ki fogok költözni az albérletből…”

Szofiék randit szerveztek Flórának. Orsi mérges volt Andréra. Lali az új slágerén dolgozott.

Joe új terve miatt nem valósulhat meg Dávid álomvállalkozása?

Joe bejelentette az új célt, amit kitűzött maga elé…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Szofi Tamás beleegyezése nélkül fogadta be Flórát a lakásukba

Flóra aggódott az apja miatt. Joe megtalálta álmai motorját. Boldizsár keresztbe tett Bencének.

Összetörték a Drága örökösök szereplőjének szívét!

Szegény Tomi még mindig nem heverte ki, hogy Tami elhagyta a falut... Most viszont lehet, hogy könnyebb lesz a továbblépés - a videóból kiderül miért!

Laura: „Dávid is egy s****ej, mint a többi fiú…”

Dávid visszautasította Laurát…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Berni:

Laci nem győzött csodálkozni, mikor visszanézte a Nyerő Páros adásait, és bizony többekben is óriásit csalódott. Habár Fecsóval is jól indult a kapcsolatuk, végül mégsem lett belőle életre szóló barátság...

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

Mi történt? Greg berágott a lányokra...

Hunor és Reni összedugták a fejüket, és segítettek Zsuzsunak a hazugságvizsgáló kérdéssor megírásában. Ám mikor Greg véleményét is kikérték, a fiú teljesen felháborodott...

 

VV Greg:

A kiválasztott őszintén mesélt érzelmeiről. Vajon milyen érzés viselni a zöld kendőt? Kikben csalódott a legnagyobbat?

Roli nagyot csalódott Hunorban?

Roli egy valamit nagyon nem ért: Hunor miért kavar még mindig Adrival...

VV Adri elárulta, kikben csalódott a legnagyobbat!

Bár a lány a kezdetben nagyon kedvelte Rolit, idővel rádöbbent, hogy a fiú nem olyan, mint amilyennek megismerte. Sőt, szerinte Hunor is kezdi kimutatni a foga fehérjét…

Vivi szíve teljesen összetört

Miután Adri győztesként visszatért a Párbajról, Vivinél egyből eltörött a mécses. Sőt, Csoki sem tudta visszafogni magát...

ByeAlex: "Most sírni fogok"


szerző:
2018.12.15. 21:00
ByeAlex:

Alex szívből remélte, hogy most is azt fogja érezni Gabi produkciója alatt, akárcsak az előválogatón. Éppen ezért azt hitte, hogy eltörik nála a mécses, de ez sajnos mégsem történt meg...

Arany Timi: „Teljesen össze voltam törve”

Timi könnyek között öntötte ki bánatát a mentorának, aki alig győzte nyugtatgatni a lányt. Vajon sikerrel járt?

Tamáska Gabi:

Szekér Gergőhöz hasonlóan a lány is teljesen maga alatt volt a múltheti teljesítményétől, de mivel immár az összes szabadidejét a gyakorlásra fordítja, bízik benne, hogy "nem fog újra lefagyni".

Szekér Gergő:

A fiú szerint a múlt héten nem tudott úgy teljesíteni, ahogy szeretett volna, ám most elhatározta, jól fogja érezni magát a színpadon. Sőt, táncra is perdül majd!

VV Csoki:

Hunor hódításai után Era és Csoki között is elcsattant egy csók. Az olasz csődör lelkiismerete azonban megszólalt, és mindent bevallott Reninek. 

Tomi már csak Alexandrára számíthat?

Miután Robi elmondta az igazat Tominak, az átejtett srác félrevonult Szandival, és egy óriási szívességet kért tőle.

ÉNB Lali: ˝Minden csajban csalódtam…˝

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja bevallotta Zsófinak, és az X-Stage nézőinek, hogy eddig összesen két barátnője volt, de egyik kapcsolata sem alakult túl jól...

 

Nézd meg az X-Stage 5. adását!

Csalódást okoztak a mentorok reménységei

Már a válogatók alatt is voltak olyanok, akik emlékezetes pillanatokat okoztak a mentoroknak. Ilyen volt például az USNK rapper duó, vagy Radics Gigi számára Balog Janó, Puskás Petinek Váradi Krisztián, ByeAlex kedvence a pörgősen rappelő Molnár Kinga, Gáspár Lacinak pedig Zdroba Patrik. Lehet, hogy elhamarkodottan ítélkeztek a mentorok rögtön az első forduló után?

Alexandra nem tudja hova tenni Gábor viselkedését

Amikor Alexandráék visszatértek a wellnesselésből, a közhangulat változatlan volt a Bayani törzsben. Gábor úgy tűnt, hogy csalódott, amiért nem őt vitte Szandra a feltöltődésre, ráadásul Fannival is összebalhézott a srác.

Óriási balhé alakult ki a Törzsi Tanács után!

Sokakat meglepetésként ért, hogy Vikinek kellett hazamennie a Törzsi Tanácsról, így a kiszavazást követően összeült a Gagamba törzs, ahol mindenki elmondta a véleményét a történtekről.

Hány százezer forintba kerül egy kisbaba megszületése?

A terhesgondozástól a szülésig mennyi pénzt költ és hány zavarba ejtő, olykor megalázó szituációt él meg egy nő? Honnan tudjuk, hogy mi mindenért, kinek és mennyire kell hálásnak lennünk, hogy emberhez méltó ellátást kapjunk?

Bence hatalmasat csalódott két társában

Bencével közvetlenül a kiesését követően készített exkluzív interjúnkból kiderül, hogy mit szólt a Törzsi Tanács végeredményéhez az óvóbácsi, mit csinálna másképpen, ha újrakezdhetné a Survivort, és szerinte kik azok, akik akár a döntőig is eljuthatnak a törzséből.

Ganxsta Zolee érzelmi válságban van?

Kínjairól saját közösségi oldalán fakadt ki Ganxsta Zolee, pont két évvel ezelőtt, aki arról írt, hogy nincs értelme az életének, és még az is megfordult a fejében, hogy véget vet neki. Állítólag még édesapja is fiához rohant, hogy megtudja, mi történt. A zenész állítólag akkor azért omlott össze, mert elhagyta 24 évvel fiatalabb szerelme.

Minél előbb ismerd meg a kedvesed családját!

Ha gyönyörű, de trágár a barátnő, vagy túl nagyok a családok közötti  társadalmi különbségek, vagy épp egy híresség a kedvesünk, akit szétszednek a bulvárlapok, hát többször is átgondoljuk, mikor jöjjön a nagy nap, hogy összeismerkedjen a szüleinkkel. Ezek a pillanatok, esetleg órák szülhetnek jó néhány kellemetlen szituációt. Ezért sokan a halogatás mellett döntenek. Ki ne félne egy szúrós szemű anyós jelölttől, vagy egy mindenre kíváncsi apóstól?! Ennek jártunk utána három évvel ezelőtt!

Szulejmán: „Volt bármilyen szereped Musztafa halálában?”

Az uralkodó nem tudott és nem is tud megküzdeni Musztafa halála óta érzett lelkiismeret-furdalással, és azzal a tudattal, mi van akkor, ha ártatlanul halt meg a fia, és sosem akart Musztafa lázadni, csak Hürrem koholmánya az egész. Így eljött a nap, mikor Szulejmán Hürrem szemébe néz, és felteszi neki azt a kérdést, melyet bár ne tett volna fel sohasem.

Orsi: „Végeztem Marcival, végeztem Budapesttel…”

Orsi teljesen kikészült, hogy titokzatos új szerelme otthagyta őt. Marci eközben Orsi hiányától szenvedett. Aztán amikor Orsi úgy döntött, elmondja Marcinak a történteket, kiderül, hogy Bence igazából Marci bátyja! Orsi mélységesen csalódott, amikor Bence az együtt töltött éjszakáról azt állította, hogy számára teljesen érdektelen volt, és barátságtalanul elzavarta a lányt. Orsi fájdalmában elhatározta, hogy elköltözik Joe-hoz a faluba.

Hanna: „Komolyan elárultál egy hülye autó miatt?”

Úgy tűnik, Balázs ismét csalódást okozott a barátainak…

Anna: „Roland csak egy buta, naiv kislánynak tart…”

Anna kipróbálta magát a klubban. Tamara békülni próbált Joe-val. Milán meglepetéssel dobta fel Ayse-t.

Teó Joe-nak: „Tartsd magad távol a barátnőmtől…”

Reggel Joe bocsánatot akart kérni Tamarától az előző napi veszekedésért, de szörnyű meglepetés várta. Amikor megtudta, hogy Tamara tegnap összejött Teóval, teljesen összetört. Tamarát lelkifurdalás gyötörte, amiért nem tudta személyesen elmondani neki a hírt. Teónak eközben tele a hócipője a Joe témával, és azt követelte, hogy Joe végleg tűnjön el Tamara életéből.

Richárd elhagyja Lilit?


szerző:
2018.03.16. 20:30
Richárd elhagyja Lilit?

Kornél mindent elmondott édesapjának Liliről, aki nemcsak Rózsával manipulálta a családját, hanem Andrást is újra rászoktatta az alkoholra. Richárd megpróbálta megbeszélni ezeket a dolgokat feleségével, aki először természetesen tagadta a vádakat, de később kénytelen volt bevallani, hogy mit is tett valójában.

A teljes adásért kattints IDE!

Piros fegyverrel áll bosszút Bélán?

A bátor Erdész lány elszántan nyomozott a lovardában Béla és édesapja halála után. A nagy megdöbbenés váratlan húzásra kényszerítette Pirost...

Anikó: „Tudod-e, hogy ki az a hölgy, aki ott ül melletted?”

Gina 25 év után szeretné megismerni nagymamáját, Emmát, akivel most az Anikó Show stúdiójában találkozhatott. A lány alig várta a nagy pillanatot, viszont Emma fel sem ismerte őt…

Kornél megtudja, hogy Lili

Herczegné mindent bevet, hogy elérje célját. Úgy tűnik, ezúttal sikerül megvalósítania tervét: Kornél végleg csalódott Pirosban...

Dani és Evelin újra együtt vannak?

Karesz osztálytalálkozóra ment. Dani kisegítette Evelint. Gábor rájött, hogy nincs miért itthon maradjon.

Tamara Joe-nak: „Végre elfelejtettelek, jobb, ha ez így is marad…”

Lali már alig várta, hogy Hajnalkával visszautazzanak Budapestre, amikor felbukkant a kétségbeesett Jocó, és még egy esélyt kért a lánytól. Eközben Joe úgy döntött, hogy beszél Tamarával, és arra kéri, hogy kezdjék újra a kapcsolatukat. Mindkét férfinak csalódnia kellett, mert Tamara és Hajnalka visszautasították őket, így Joe és Lali csalódottan a mihamarabbi hazautazás mellett döntöttek.

Gábor brutálisan rátámadt Danira

Gábor megtudta az igazságot Daniról. Lali és Joe csalódtak. Tamás szerzett egy új hangszert.

Tóbiás úgy dönt, szakít a szerelemmel, és a múltjával!

A fiatal apukában véglegesen összetört a bizalom és a hit, és az egyik nap némi habozás után, a kukába dobja múltjának egy darabját. 

Márk, az „igazi csábító”

A fiú olyannyira népszerű a lányok körében, hogy állítása szerint már több mint száz csajjal volt együtt. Sőt, egy saját jegyzetfüzete is van, ami szeretői telefonszámaival van teleírva. Most viszont megdöbbentő dolog történt a fiú életében, ugyanis egy lány visszautasította őt…

Bori Rolandnak:

Borit nagyon zavarta, hogy megcsókolta Rolandot, és végül a srác sokadik szembesítése után be kellett vallania magának, hogy érez valamit iránta. Hogy önmagát védje, megkérte Rolandot, hogy hagyja őt végre békén és ne tegye tönkre a boldogságát Dáviddal.

Tamara hiába áltatta magát Joe-val kapcsolatban

Tamara megismerkedett a fodrászatban Orsival. Elsőre nagyon meglepődött azon, hogy Joe egy lányt nevel, de mikor később beugrott az albérletbe, annyira meghatotta Joe gondoskodása, hogy ott maradt vacsorát főzni Joey-nak. A férfi azonban kifarolt a helyzetből, amivel kiakasztotta Tamarát.

János bevallja, hogy tudott Angéláról...

A srácot annyira gyötörte lelkiismeret-furdalása, hogy úgy döntött kockáztat, és mindent bevall Hajnalnak. 

A teljes adásért kattints IDE!

Nem fogod elhinni, ki törte össze Pink szívét?

A csodálatos énekesnő rengeteg titkot árult el magáról a híres Carpool autóban, így azt is, hogyan élte túl élete első szerelmi csalódását.

Emlékeztek még Robinra, a ValóVilág 7 győztesére!

Három évvel ezelőtt a valóságshow egykori győztese egyszer már visszalépett attól, hogy beköltözzön a Villába. Eltelt egy pár hónap, és végül úgy döntött, mégis megpróbálja a játékot. A dolgok hátterében egy igen nagy csalódás és egy összetört szív állt.

Feri meg tud bocsátani Szandinak?

Bár Feri és Szandi barátsága szép virágzásnak indult, kapcsolatuk egy idő után megromlott, ráadásul Szandi a fináléban Iliászra szavazott, így gázolva ezzel Feri lelkébe. A páros most azért érkezett Anikóhoz, hogy tiszta vizet öntsenek a pohárba, ráadásul még a 2017-es Survivor győztese, Iliász is meglátogatta őket.

Veintraub Barna a Berényi vizet akarja?

A férfinak kész terve van arra, hogy csődbe vigye Miklósékat.

Pumped Gabo elszerette VV Soma barátnőjét?

A több éve tartó barátságnak gyorsan végeszakadt, mikor a ValóVilág nyertese megtudta, Gabo és Luna bizony szerelmesek egymásba.

Hajnal csalódott Jánosban


szerző:
2017.11.01. 20:30
Hajnal csalódott Jánosban

Két tűz közé került a srác, aki falazott legjobb barátjának. János csak jót akart, mégis sikerült megbántania Hajnalt. 

A teljes adásért kattints IDE!

Cihangir: ˝Azt mondtam, menj el!˝

Hürrem egyáltalán nem szeretné, hogy a legkisebbik fia is a hadjáratra menjen, főleg úgy, hogy a hercegnek nincs hozzá ereje. A szultána abban reménykedik, ha eltereli Cihangir figyelmét, marad. Egyik éjjel egy gyönyörű szép ágyast küldenek a fiatal fiúhoz, aki félve, de elfogadja a lány közeledését. Az este egészen addig jól is alakul, amíg Cihangir azt nem gondolja, hogy az ágyas megundorodott tőle a testi fogyatékosságát látva.

Egy mozijegy lehet a barátság kulcsa?

Cintia és Noémi barátsága nem ismert határokat, egészen addig, míg egy fiú meg nem rontotta kapcsolatukat. A lányok lassan 1 éve nem beszélnek egymással, Cintia mégis reméli, hogy megmenthető még a barátságuk. Egy mozijeggyel érkezett a stúdióba, és reménykedik benne, hogy Noémi igent mond a meghívásra.

Legjobb barátja árulta el Patrikot

Krisztián és Patrik legjobb barátok voltak, egészen addig, míg Krisztián hátba nem támadta barátját. Patrik ugyanis elárulta Krisztiánnak, hogy meg akarja csalni akkori barátnőjét, Lilit. Krisznek viszont olyan szimpatikus volt a lány, hogy kiteregette neki barátja titkos szándékát, és hiába kérte Lilit, hogy ne mondja vissza Patriknak a dolgot, sajnos kiborult a bili…

Feri olyan dolgot tudott meg Szandiról, amit álmában sem gondolt volna

Feri teljesen ledöbbent, amikor Barbi elmesélte neki, hogy mit tett Szandi. Feri számára egykor Szandi jelentette a biztos szövetségest, ez azonban már csak a múlt...

Aliz: ˝te most azt akarod mondani, hogy költözzünk ki?˝

Ádám nem bírta tovább és közölte a lakótársával, jobb lenne, ha elköltöznének.

Barátok közt: Miklós még mindig szereti Nórát?

Nóra és Miklós pontosan háromszor házasodtak össze. Hiába, ha két ember ennyiszer köti össze az életét, akkor annak már van oka. Egyszerűen mi is úgy gondoljuk, hogy ők összertartoznak, és mindig drukkolunk nekik, hogy újból kerüljenek egymás mellé. Annak meg hat éve, hogy Miklós ismét bevallotta magának, hogy még mindig szereti Nórát.

Merci megrendítő vallomásra készül

Merci legjobb barátnőjét, Vikit szeretné visszakapni. Barátságuk azután ment tönkre, mikor Merci összejött volt barátjával, Imivel. Viki olyan ellenszenvet érzett a fiú iránt, hogy döntés elé állította barátnőjét: válasszon közte és a barátja között. Merci azóta már szingli, és csak most jött rá arra, hogy Viki az egyetlen barátja, akire igazán számíthat. Sosem mondta még ezt el neki, így eljött az alkalom, hogy végre megtegye…

Roland ráhajtott a legjobb haverjának barátnőjére?

Gergő és Roland évek óta legjobb barátok, de Gergő bizalma nemrég megingott. Roland ugyanis ráírt Gergő barátnőjére, Nettára. A csalódott fiú most számon szeretné kérni barátját, ő azonban minden vádat tagad. Anikónak viszont bizonyítéka is van, amivel le tudja leplezni a fiút…

Felícia és Dzsenifer cicaharca az Anikó Show-ban!

Felícia és Dzsenifer egy diszkóban ismerkedtek meg. Friss kapcsolatuk egy gyönyörű barátság kezdete is lehetett volna, ha Dzsenifer nem hajt rá Felícia barátjára, Sanyira. Felícia többször is próbálta már leállítani újdonsült barátnőjét, de eddig mindhiába. Szerinte Dzsenifer egy „simlis csaj”, aki szántszándékkal bosszantja őt. Felícia tűzbe menne barátjáért, de vajon megbízhat Sanyi hűségében?

Szülők, akik ajándékozással verik át gyerekeiket

Az elmúlt években nagy sláger lett az interneten a gyerekek átverése. Az anyukák és apukák még le is videózzák, mikor a hőn áhított ajándék helyett wc kefét, hagymát vagy épp körömcsipeszt kap. 

A teljes adást ITT nézheti meg!

Karesz és Milán cserbenhagyták Győzőt

Karesz és Milán pasis napját Győző szakította meg, aki bajba került. A fiúk megpróbálták kisegíteni barátjukat, viszont hülyéskedésüknek hála, csak még nagyobb bajba keverték őt.

János:

Jánosnál betelt a pohár: egyszerre két nővel is meg akarja szakítani a kapcsolatot, és ehhez Anikó segítségét kéri.

Lali:

Miután Lalika "véletlenül" megtalálja a kulcsot, Alexa odaér a dedikálással egybekötött fellépésére. Amikor Alexát a színpadon ünneplik, Lali felfurakodik mellé és bejelenti, hogy egy közös számmal készülnek.

Alexa:

Alexát reggel azzal a jó hírrel hívták fel, hogy estére szerveztek neki egy dedikálással egybekötött fellépést...

Brigi fájó szívvel ugyan, de visszaadta Lara barátság karkötőjét

Brigi és Lara nagyon jó barátnők, de Brigi úgy érzi, az utóbbi időben kicsit eltávolodtak egymástól. A lány most azért jött az Anikó Show-ba, hogy rendezze közölje Larával: nem szeretné, ha a kollégiumban szobatársak lennének. 

Nem fogjátok elhinni, mit látott Rudi!

Hatalmasat csalódott a macsó, mégpedig nem másban, mint Natasában!

Bréking: Peti szakítani akar Hannával?

A fiatalok már nem bíznak egymásban, és talán eljött a búcsúzás ideje…

Maja elárulja Borit és a barátságukat

Bori és Maja összevesznek a strandon egy pasi miatt, de Maja megígéri Borinak, hogy nem foglalkozik a sráccal, hiszen a barátságuk a legfontosabb. Később Bori rajtakapja őket, és végtelenül felhúzza magát az áruláson...

Szulejmán könnyeit hullatja Hürremért

A szultána óriási hibát követett el azzal, hogy állandóan kihallgatta a díván üléseit. Mikor az uralkodó rájött szerelmének csalfaságára, összetört a szíve, és hiába magyarázkodik Hürrem, Szulejmán látni sem akarja őt.

Vajon mit titkol Hanna?


szerző:
2017.08.01. 21:40
Vajon mit titkol Hanna?

Jól éreztük, hogy a fiatal lánnyal valami nem stimmel…

Joe: “Barbi nemcsak fizikailag van távol tőlem, hanem lelkileg is.”

Az esti videochat alkalmával Joe kiönti a szívét Barbinak, de a lány nem igazán veszi zokon férje bánatát.

Joe: „Elmentél, itt hagytál, pokolian érzem magam!”

Joe minden egyes gondolata Barbi körül forog, és hiába bonyolódott össze Zoéval, sehogy sem tudja elfelejteni feleségét.

Előző rész (2017. július 25.)

Képes-e Tóbiás megbocsátani Ádámnak? Hogyan engeszteli ki Milán a csalódott Lucát? Tóbiás már nem csak a cégben segít Júliának. Natasa meglátja, hogy Félix elcseni a Rudinál őrzött festményt.

Előző rész (2017. július 25.)

Gábor anyja egy reggeli röpke találkozó után rossz véleménnyel van Zoéról. Karola kénytelen bevallani, hogy belezúgott Szilárdba. Hajni továbbra is azon van, hogy egymásra haragítsa Milánt és Kareszt.

Csalódottak a pólós lányok


szerző:
2017.07.25. 18:41
Csalódottak a pólós lányok

Csalódottan, a könnyeikkel küszködve értékelték a tegnap este elvesztett meccsüket a női vízilabda válogatott tagjai. A csapat 6-4-re kikapott Kanadától, így nem jutottak a legjobb 4 közé, pedig éremesélyesnek tartották őket. Szép pillanat is jutott azért tegnap estére: Hosszú Katinka megszerezte a magyar csapat első aranyérmét 200 méter vegyesen.

Következő rész (2017. július 25.)

Képes-e Tóbiás megbocsátani Ádámnak? Hogyan engeszteli ki Milán a csalódott Lucát? Tóbiás már nem csak a cégben segít Júliának. Natasa meglátja, hogy Félix elcseni a Rudinál őrzött festményt.

Nóra őszinte vallomása: „Nem voltam egyedül aznap éjjel!”

Az ügyvédnő nem bírja magába tartani Juli előtt az igazat, és bevallja neki, hogy ő a hibás mindenért.

Padlóra került Aurelio?


szerző:
2017.07.14. 06:00
Padlóra került Aurelio?

Pont két évvel ezelőtt a Fókusz megkereste a ValóVilág ex-játékosát, hogy magánéletéről faggatózzanak. Úgy tűnt, a szájhős Aurelio kosarat kapott, miután Zsófi és Dóri is kiadta az útját. A kérdés csak annyi, hogy miért?

Zoli hoppon maradt, így Betti helyett Anikó kapta a plüssmacit!

Zoli azért jött el a műsorba, hogy újra találkozzon élete első nagy szerelmével. Betti nagyon meglepődött, amikor meglátta Zolit, és nem elég, hogy nem fogadta el tőle az ajándékba hozott plüssmacit, de kijelentette, hogy nem kíváncsi rá. Zoli nem akarta hazavinni a plüsst, ezért Anikónak ajándékozta, a műsorvezető pedig Zolinak keresztelte a világosbarna mackót.

Hajni: „Te engem akarsz, én meg elfelejteni a Kareszt!”

Hajni gyorsan leissza magát a randin és végül szexelni szeretne Milánnal. Amikor a fiú rákérdez, hogy valóban vannak-e iránta érzései, Hajni elárulja, hogy ő csak Kareszt akarta elfelejteni...

Hogyan előzhetjük meg a nyaralási csalódásokat?

Hogyan lehet kiszűrni a Green Holidays-hez hasonló utazási irodákat? Mit tehetünk, ha átverés áldozatai lettünk, és egyáltalán ki a felelős ilyenkor? Bakó Balázs, a Magyar Utazási Irodák Szövetségének marketing és kommunikációs bizottsági tagja válaszol!

Lali:

Mikor Lali rájön, hogy Vilma és Ede nem fognak kibékülni, Laller szakít az apjával, és szomorúan hazamegy az albérletbe. Amikor rájön, hogy a lakótársai mekkora meglepetéssel készültek, Lali elérzékenyül, és felfogja, ki is az igazi „családja”.

Anikó Show:  #szerelem és #csalódás - Július 3-tól az RTL Goldon!

Már csak pár nap és az RTL Goldon debütál Nádai Anikó önálló talk show-ja, az Anikó Show. Az talk show július 3-tól minden hétköznap este, 17:00-tól lesz látható az RTL Goldon!

Evi nem is sejti, hogy ő és Maja ugyanazért a pasiért rajong

Evelin egyre inkább nyeregben érzi magát, de végül Iván egyik pillanatról a másikra felszívódik, azt azonban a lány nem is sejti, hogy Iván Majával múlatja az időt...

Július 3-tól Anikó Show az RTL Goldon!

Július 3-tól minden hétköznap 17:00-tól Anikó Show az RTL Goldon! Ez az a show, ahol bármi megtörténhet! Lesz itt szerelem, szenvedély és csalódás, de fordulatokban sem lesz hiány!

Hajni bevallja Mesinek, hogy csókolózott Milánnal

Karesz feladja a reményt arra, hogy összejöjjön Mesivel, és néhány napra Spanyolországba utazik Sárihoz. Amíg Karesz meghozza ezt a döntést, Mesi és Hajni lelkizni kezdenek, és kiderül, hogy Hajni és Milán már csókolóztak egymással...

Nagy csalódáson van túl a VV játékosa

Két évvel ezelőtt számoltunk be arról, hogy a ValóVilág Edináját kizárták az Erdély arca elnevezésű szépségverseny indulói közül, mert a szervezők szerint a lány nem felelt meg a feltételeknek. A fiatal lány pedig elmesélte, mennyire csalódott volt a történtek miatt.

Nézd meg, mi történt a Farm győztesével!

Egy évvel ezelőtt a valóságshow 26 éves szihalmi győztese mesélt arról, hogy hiába nyerte meg a 20 milliós fődíjat, az álma darabokra hullott. Kiderült, barátnője nem úgy várta itthon, mint ahogyan arra számított.

Mesi gyereket vár Milántól?

Milánt érzelmileg teljesen kiborítja, amikor Mesi előáll azzal, lehet, hogy terhes, és elbizonytalanodik, vajon szereti-e annyira a lányt, hogy gyereket akarjon tőle.

Linda barátnője képtelen elfogadni Linda másságát

Linda bemutatja Emmát legjobb barátnőjének, és mindketten megbékélnek. A találka Julcsival azonban máshogy alakul mint azt tervezték, a barátnő ugyanis ellenzi Linda és Emma leszbikus szerelmét.

Roland kishíján lefekszik Borival

Roland alig várta, hogy Gréti hazajöjjön, és kitalálta, hogy kreál egy Gréti koktélt. Bori rájött, hogy csak úgy kerülhet közel a szerelméhez, ha megértően viselkedik, ezért segített Rolandnak...

Következő rész (2017. május 31.)

Bandit teljesen kikészítik az ügye fejleményei. Máté elhatározza, hogy mindenáron ott lesz Stella focimeccsén. Gizellát kimerítő feladat elé állítja az üzletvezetői tanfolyam közelgő záróvizsgája. Gigi hatalmasat csalódik Zsófiban.

Előző rész (2017. május 30.)

Vajon Milán bajba kerül az betörés miatt? A gonosz tervét félbehagyó Giginek váratlanul csalódnia kell Zsófiban. Péter ismét dilemmába kerül, mikor Hanna megkéri, hogy költözzön ki hozzá. Nóra ledöbben, mikor Huszti váratlan fejleménnyel jelentkezik.

Bori: „Egy utolsó senkinek érzem magam…”

Este a klubban Karola megpróbálja kibulizni magából a frusztráltságát, de annyira túlzásba viszi a vadulást, hogy összerúgja a port az egyik vendéggel. Amikor Bori kérdőre vonja a barátnőjét, Karola összetörten megvallja neki, hogy rettenetesen boldogtalan.

Következő rész (2017. május 30.)

Vajon Milán bajba kerül az betörés miatt? A gonosz tervét félbehagyó Giginek váratlanul csalódnia kell Zsófiban. Péter ismét dilemmába kerül, mikor Hanna megkéri, hogy költözzön ki hozzá. Nóra ledöbben, mikor Huszti váratlan fejleménnyel jelentkezik.

Maja lebuktatja Evelint Balázs előtt

A hazafelé vezető úton Evelin és Balázs összefut Majával, és Maja leleplezi Evelint. Balázs teljesen átverve érzi magát, Evelin pedig rájön, hogy ez volt az utolsó esélye, hogy visszaszerezze a klubbot.

Házasság első látásra: megtörtént az első válás!

Dalmadi Rita mesélt a Házasság első látásra című műsor első válásáról, ex-férjéről, Zoliról és arról, hogy mit várt és hogy min ment keresztül.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való