KERESÉS search-close

csalás

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "csalás"

Szabálytalanul használta fel az 1,6 milliárdos támogatást az Országos Roma Önkormányzat

Szabálytalanul használta fel az Országos Roma Önkormányzat a Híd a munkába roma felzárkóztatási programra szánt 1,6 milliárd forintot. Ezt állapította meg az európai csalás elleni hivatal. Farkas Flórián, aki a program idején az Országos Roma Önkormányzat vezetője volt, most is a Fidesz parlamenti képviselője.

CSALÓK: 200 rendőr csapott le a bandáraÚj short videó

A rendőrök összesen 19 helyszínen razziáztak kedd hajnalban, Szolnokon és környékén. Az akcióban 200 egyenruhás vett részt. A gyanú szerint a banda tagjai internetes csalásokból származó pénzt mostak tisztára. A módszerük az volt, hogy valamilyen cég vezetőjének adták ki magukat és e-mailben vagy telefonon egy másik cég munkatársától azonnali átutalást kértek. Ezek általában több milliós összegek voltak. A bandát vezető két férfi elképesztő luxusban élt. Ferrarival jártak, szabadidejükben pedig motorcsónakkal versenyeztek.

Márk Adrinak: „Egy pillanatig nem érdekeltél…”

Márkot elfogták a rendőrök, ezért kitálalt Adrinak…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Másfél millió forintot csaltak ki 88 éves áldozatuktól

Másfél millió forintot csaltak ki 88 éves áldozatuktól. A ház előtt már a rendőrök várták őket. Újabb unokázós csalókat fogtak a rendőrök. Információink szerint csak Pest megyében áprilisban több mint 70 úgynevezett unokázós csalás jutott a rendőrök tudomására. Igaz, ezek közül nem minden esetben jártak sikerrel a csalók.

Evelinnek és Laurának menekülnie kellett a luxusszállodából

Evelin és Laura lebuktak, amikor egy másik vendég VIP kártyáját használták a szállodában…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Egymilliárdos kárt okozott a magyar bűnbanda

Szállodahajót és több budapesti hotelt is zároltak a nyomozók attól a magyar bűnbandától, amely a gyanú szerint francia és belga cégektől csalt ki pénzt. Email-ben a cég vezetőinek adták ki magukat – így vették rá az ügyintézőket az utalásra, különféle ürügyekkel. Egymilliárd forint kárt okoztak. A pénzt ezután úgy próbálták tisztára mosni, hogy az összeget drága ingatlanokba fektették.

A költségvetési csalással vádolt Czeglédy a DK listáján

Felkerült a DK Európai Parlamenti listájára Czeglédy Csaba. Az egykori szombathelyi önkormányzati képviselőt az ügyészség 6 milliárd forintos költségvetési csalással vádolja. A DK szerint viszont ő egy hős, és koncepciós eljárás zajlik ellene.

 

Egyre több az internetes átverés, hogyan védekezzünk ellenük?

A modern kor csalásai nagyrészt már a virtuális térben, az interneten zajlanak. Itt már arctalanul, sokszor rossz helyesírással, de mégis nagyon kifinomult történetekkel próbálnak pénzt kicsalni tőlünk. De mi az, amiért ezek az átverések működhetnek? Mitől népszerű a mai napig sok helyen a kandi kamera műfaja?

Csalással alkudtak az árból

Csaló autóvásárlókat fogtak a szigetszentmiklósi rendőrök. A gyanú szerint elhitették az eladókkal, hogy komoly baja van az eladásra kínált autójuknak. A gyanútlan tulajdonosok így akár több százezer forintot is engedtek az árból. Ezekről a csalásokról a totalcar internetes oldal írt néhány hete. Azóta 40-50 ember jelentkezett náluk, hogy hasonlóan verték át őket.

Halott anyja nyugdíjából élt

A környéken élők azért kezdtek el gyanakodni, mert jó ideje nem látták az idős asszonyt. Így jutottak el a rendőrök a kertbe, ahol megtalálták a sírt. Jelenleg segítségnyújtás elmulasztásával gyanúsítják a nőt, mert - a rendőrség szerint - nem hívott segítséget haldokló anyjához.

400 millió forint áfát csalt el egy 16 fős banda

Több, mint 400 millió forint áfát csalt el egy 16 fős észak-magyarországi banda az ügyészség szerint. Betonacéllal üzleteltek, de éveken át nem fizettek forgalmi adót. A nyomozók 50 millió forintnál is több készpénzt, három luxusautót és egy gázpisztolyt is lefoglaltak tőlük.

A csaló vevői is bűnhődhetnek

Interneten hirdette termékeit az a férfi, akire a napokban csaptak le az adóhatóság nyomozói. Lakásában rengeteg készpénzt, hamis szoftvereket, és olyan eszközt is találtak, amellyel be lehet csapni a kamionok károsanyag kibocsátó rendszerét. A készüléket árusító férfi 5 évet kaphat, de a vásárlók is büntetésre számíthatnak.

A villalakók a megcsalásról elmélkedtek - mi számít annak?

Egy csók vagy egy hevesebb érzelem már hűtlenségnek számítana? Vagy ágyba kell vinnie valaki mást ehhez? A villalakók megvitatták.

Ál-webáruház csalta ki a pénzét

Karácsonyi álomból rémálom. Ezt mondta egy károsult az RTL Híradónak, akit átvert egy ál-webáruház. 74 ezer forintot fizettek egy telefonért, amit sohasem kaptak meg. Nem ők az egyetlenek, akiket becsaptak. Eddig Magyarországon legalább 130 emberről tudni, akiket összesen mintegy 20 millió forint értékben károsítottak meg. Az érintett cég elérhetetlen, a rendőrség nyomoz.

Nem állnak le a csalók NAV adatlopás banki adatok

Már nem nyomoz a rendőrség az adóhatóság nevében érkező hamis e-mailek ügyében. Pedig a NAV szerint hiába figyelmeztetnek, a csalók továbbra sem álltak le. Még most is naponta küldenek olyan email-eket, amelyekben adóvisszatérítés lehetőségével kecsegtetnek, pedig valójában a banki adatok megszerzése a céljuk. Vagyis, aki az állevelekre válaszul megadja a személyes adatait, kifoszthatják a csalók.

Bori Laura kárára csalt az edzői vizsgán?

Bori bevallotta Laurának, hogy kicserélte a dolgozataikat az edzői vizsgán…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Evelin: „Lehet, hogy egy gyilkost védek…”

Evelin úgy döntött, kiáll Joe mellett. Tamara támogatni próbálta a depis Bécy-t. Bori és Laura részt vettek az edzői vizsgájukon.

Több száz idős embert vertek át termékbemutatókon

Több száz idős, beteg embert csaptak be a vád szerint hat városban termékbemutatókon azzal, hogy a felkínált matrac, párna, karóra, javít az egészségi állapotukon. Külön telefonközpontból hívták őket állapotfelmérésre, ahol a vád szerint minden esetben azt állapították meg, hogy nagyon betegek. Az ügyészség most emelt vádat ötvenkét ember ellen.

Tűzifacsalókat állítottak bíróság elé

A kazincbarcikai társaság tagjai egy idős asszonyt vertek át még 2016-ban a Békés megyei Szeghalmon. A három férfi jóval kevesebb tűzifát vitt ki a 78 éves asszonynak, mint amennyit kifizetett. Az ügyész letöltendő börtönt kér rájuk.

Milliárdokat csalt el a feketén fuvarozó banda

Három és fél milliárd forint útdíjat csalt el egy feketén fuvarozó banda! Öten irányították a szervezetet, tőlük luxusházakat autókat és készpénzt foglaltak le. A banda vezetői eleve bukásra ítélt cégetek hoztak létre. Ezekkel fuvarozást vállaltak, de szinte semmilyen adót és járulékot sem fizettek. Egy idő után a túl sok tartozást felhalmozó cégeket felszámolták és a teherautókat átmatricázták.

Alapos házkutatás a csalással gyanúsított Simonkánál

Megszállták a rendőrök Simonka György érdekeltségeit. Egyszerre tartottak házkutatást békés megyei településeken, céges telephelyen, a kormánypárti képviselő otthonában, és az egyik Fidesz irodában is. Simonka mentelmi jogát két hete függesztette fel az Országgyűlés, mert az ügyészség szerint majdnem másfélmilliárdos, bűnszervezetben elkövetett csalás érintettje. A tótkomlósi Fidesz-elnök úgy tudja, pályázati iratokat foglaltak le a nyomozók.

A börtönből telefonálgatva csaltak ki 600 ezret

Börtönből telefonálgatva csaltak ki elítéltek több mint félmillió forintot tavaly. A két férfi mindig valamelyik mobilszolgáltató munkatársának adta ki magát, és elhitették áldozataikkal, hogy az internet gyorsítása vagy a telefonszámuk újraregisztrálása miatt jóvá kell hagyniuk különböző számsorokat SMS-ben. Viszont ezekkel az üzenetekkel valójában a saját mobilegyenlegüket töltötték fel.

A NAV nevében verik át az adathalászok az embereket

Hivatalos üzenetnek tűnik, mégsem az. Adóvisszatérítés lehetőségével kecsegtetnek, de valójában csak a gyanútlan felhasználókat próbálják adathalászok átverni. A személyes adatok mellett, leginkább a bankszámlaszámok és jelszavak megszerzése a céljuk. Rosszul jár, aki a NAV nevében küldött állevelekben szereplő linkre kattint, adóvisszatérítés helyett kifoszthatják a csalók, ha megadja az adatait.

Telefonos csalás: nyereményjátékra hivatkoznak a csalók

Telefonos csalás új módszerekkel: nyereményjátékra hivatkozva próbálnak adatokat szerezni gyanútlan emberektől ismeretlenek. Bankok vagy telefonszolgáltatók nevében hívják fel a kuncsaftokat azzal, hogy nyertek. A megszerzett adataikkal méregdrága termékeket vásárolnak az interneten, hogy aztán jó pénzért továbbadják a feketepiacon.

Ablakcserés csalók Zalában

Csalók ígérhettek több esetben ablakcserét Zalaegerszegen az utóbbi hetekben, egy ügyben már feljelentés is történt. Kérés nélkül kerestek meg társasházakat, mindenhol több tízezer forint előleget kértek. Pár éve Pécsen csaptak be hasonló módszerrel sokakat. Az előleget felvették, majd nyomuk veszett.

Elítélték a Buda-Cash vezetőit

Egyenként hét év hat hónapra ítélte a bíróság a Buda-Cash  brókercég öt volt vezetőjét, akiket csalás- és sikkasztássorozattal vádolt az ügyészség. A botrány 2015-ben robbant ki, amikor súlyos szabálytalanságokat találtak a brókercégnél. Több ezer ügyfél számláját zárolták, a vád szerint a cégvezetők 115 milliárd forintos kárt okoztak.

Simonka György mentelmi jogának felfüggesztését kérte a legfőbb ügyész

Bűnszervezetben elkövetett másfél milliárdos csalás gyanúja miatt kezdeményezte Simonka György fideszes országgyűlési képviselő mentelmi jogának felfüggesztését a legfőbb ügyész. Polt Péter szerint a képviselő irányításával hazai és uniós pénzekhez jutottak szabálytalanul, a politikus a megalapozott gyanú szerint a túlárazott díjak 45 százalékát visszakérte, készpénzben. A Fidesz azt ígérte: felfüggesztik a mentelmi jogát, de a képviselő ártatlannak vallja magát.

Menzapénzzel csalhatott a NAV-os

Gyereke menzapénzével csalhatott egy nyíregyházi NAV-os. A Blikk írta meg, hogy a kormányhivatalnok két éven át szociális alapon igényelt kislányának ingyen ebédet, pedig erre nem volt jogosult, mivel havonta 300 ezer forintot kereshetett.

Lali és Gábor csúnyán beégtek Dalma és Laura előtt

Lali és Gábor csalással próbálták legyőzni Laurát és Dalmát egy kvízversenyben…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Piramisjátékkal vádolják az egyházfőt

Piramisjáték szervezése miatt emeltek vádat egy férfi ellen, aki a Vonzás Törvénye Egyház vezetőjeként több ezer eurós adományokat fogadott el. Azt ígérte, hogy a pénz akár tízszeresét is visszakapja a befizető.

Lelepleztük!: csalók kérnek pénzt levélben

Fókusz riportere július 4-e óta levelezik valakivel, aki a mai napig pénzt próbál kicsalni tőle. Megtalálta azt az amerikai nőt is, akinek személyazonosságát használja a csaló, aki még nem sejti, hogy lebukott. Tudunk olyan emberről, akitől hasonló módszerrel 25 millió forintot csaltak ki, és olyan áldozatról is, aki teljesen eladósodott.

Rács mögött marad az „örökösnő”

Elrendelték annak a nőnek a letartóztatását, aki összesen 368 millió forintot csalt ki arra hivatkozva, hogy hamarosan 1300 milliárd forintos örökséghez jut. A gyanú szerint Kósa Lajos egykori fideszes minisztert is becsapta - egy közjegyzői dokumentum szerint őt bízta volna meg az örökség kezelésével.

Börtönből „unokáztak” a csalók

A cellájukba csempészett mobilról telefonálgatva vert át idős embereket két elítélt egy budapesti börtönből, még tavalyelőtt. Társaik kintről segítették őket. Az ügyészség most emelt ellenük vádat. A rabok az idősek gyerekének, vagy unokájának adták ki magukat, és különféle ürügyekkel százezreket csaltak ki tőlük.

Balhé: Szabolcs és Oki kis híján egymásnak estek

Az óvszerfújó verseny után az ellenfelek kemény szócsatába lendültek, ugyanis Oki csalással vádolta meg Szabit…

Evelin elcsábította, Teó pedig megverte Márkot

Miután Márk lelépett Karola pénzével, Evelin és Teó csapdát állítottak a simlis tolvajnak…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Újra elítélték a gyorséttermi lövöldözőt

Most két év börtönt kapott nem jogerősen, csalás kísérlete miatt. A férfinak ez a negyedik büntetőügye. 5 éve többször is a plafonba lőtt egy fővárosi gyorsétteremben. Előtte a vád szerint tömegmészárlásra készült az ELTE-n.

Rács mögött marad Bróker Marcsi

A karácsonyt is a rácsok mögött tölti Bróker Marcsi. A 12 milliárd forintos csalással és sikkasztással vádolt karcagi asszony letartóztatását januárig hosszabbította meg a bíróság. Engedély nélkül gyűjtött betéteket és a pénzt magára költötte. Ha elítélik, akár 12 évet is kaphat.

Ajjajj! VV Györgyit büntetés fenyegeti?

Miután a lány tegnap szívszorító hírt kapott nővérétől, most személyesen is találkozhatott barátjával. Bár nem volt szabad megérintenie Olit, Györgyi nem tudott ellenállni érzéseinek. Vajon lesz még ennek böjtje?

Csúnyán átverte, majd kirabolta

Idős nőtől lopott több tízezer forintot és ékszereket egy csaló Budapesten. A nyugdíjas asszonyt egy piacon szemelte ki magának és azt hazudta neki, hogy ő az unokája, majd a rosszul látó nőt felkísérte a lakásba. Ezután összeszedte a pénzt és azt, amit értékesnek talált, majd elsétált.

Véget ért Ashton Kutcher és Mila Kunis házassága?

Két éve bombaként robbant a hír, hogy Mila Kunis és Ashton Kutcher második gyermeküket várják, nemsokra rá mégis a szakításukkal voltak tele a címlapok! Bennfentesek szerint a színész egy latin-amerikai modellel csalta meg várandós feleségét, aki állítólag ki is dobta férjét.

Hihetetlen tragédián van túl a magyar DJ!

Az egy évvel ezelőtti adásunk pillanatától rendőrségi védelem alatt állt az Olaszországba menekült ismert magyar DJ, Karmatronic, aki életét kockáztatva a Fókusz kamerájának mondta el, hogyan vette el a magyar alvilág az éttermét és semmizte ki a vagyonából.

Óriási botrány: Kozsó vs. Hozsó

Hatalmas botrány készült kitörni pont egy évvel ezelőtt a sztárvilágban. Kozsó és korábbi üzlettársa, a Kozmix együttes korábbi zenésze, Hozsó között ugyanis elmérgesedett a viszony. Súlyos vádak hangzottak el: Kozsó állítólag elviselhetetlen, de ami nagyobb baj, lopott és csalt is közös üzletükben. Hogy mi volt az igazság? Utánajártunk ennek?

GÁSPÁR GYŐZŐ: „Túléltük az egészet!”

Tavaly áprilisban a Gáspár család több vagyontárgyát is lefoglalta az adóhivatal. Még a sokat látott szakértőket is meglepte, hogy milyen jó módban élt az énekes. Most úgy néz ki, hogy Győző győzött a NAV felett!

 

Több mint 400 millió forintnyi áfát csalhatott el két bűnszervezet

Az adóhivatal nyomozói négy embert gyanúsítanak költségvetési csalással. A gyanú szerint, bár valójában Magyarországon adták el a húst, amit külföldről szállítottak, a könyvelésben úgy tűntették fel, mintha Szlovákiába szállították volna.

Megdöbbentő: csalás volt a híres kísérlet

Negyvenhét év után derült ki, hogy megrendezett volt minden idők egyik leghíresebb és egyben leghírhedtebb pszichológiai kísérlete. 1971-ben az amerikai Stanford egyetemen 24 diák részvételével vizsgálták, hogyan viselkednek az emberek a börtönben rabként, illetve őrként.

Bartha Zsolt: „Szeretnék mindent jóvátenni!”

Tóbiás az egyedüli támasza Zsoltnak, aki ennek ellenére csúnyán becsapta…

Hónapokba telhet, míg hazahozzák a csengeri asszonyt

Hónapokba telhet, mire Magyarországra hozzák a csengeri asszonyt. Ő volt az, aki egy közjegyzői okirat szerint évekkel ezelőtt Kósa Lajos, fideszes politikusra bízta volna állítólagos mesés örökségét, 1300 milliárd forintot. A nőt csalás miatt keresik a magyar rendőrök, néhány hete Svájcban fogták el. Ügyvédje azt mondja: az asszony ragaszkodik ahhoz, hogy az örökség létezik.

 

Érettségi: valahol börtön jár a puskázásért!

Ha Kínában valakit csaláson kapnak az érettségin, az akár börtönbe is kerülhet. Az se mindennapi, hogy ott sokszor csarnokokban vagy stadionokban írják a feladatsorokat, egyszerre több százan, vagy ezren is. Egy évvel ezelőtt, pont ezen a napon állhattak neki a magyar középiskolások egy egészen új magyar érettséginek, megnéztük, hogy vizsgáznak sorstársaik szerte a világban, ha egyáltalán vizsgáznak.

Facebook – profilokból szavazatok?

Botrány van a Facebook körül, de még nem tudható, mekkora. Felelőtlenül bántak vagy 2 milliárd felhasználójuk bizalmas személyes adataival. Egy brit cég legalább 30 országban értékesítette az így megszerzett ismereteket, amelyeket a vásárlók, leginkább kampánycsapatok a választók befolyásolására használtak.

Elfogták a csengeri asszonyt


szerző:
2018.04.29. 18:15
Elfogták a csengeri asszonyt

Elfogták Svájcban azt a csengeri asszonyt, aki egy közjegyzői okirat szerint Kósa Lajosra bízta volna mesés örökségét. A csalással gyanúsított nő nemcsak Kósa Lajosra bízott volna pénzt, hanem a miniszter édesanyjának is ajándékozott volna 800 millió forintot.

 

Csaknem 100 millió forint állami támogatást csalhatott el

Csaknem 100 millió forint állami támogatást csalhatott el egy sülysápi férfi. A rendőrök szerdán vették őrizetbe a 66 éves cégvezetőt. A gyanú szerint vissza nem térítendő pénzre pályázott és nyert brikettek gyártására, de úgy tudjuk a tüzelőanyag nem készült el. A gyanúsítottat Romániában fogták el.

Nem akarják elbukni a lakásukat

Milliókat fizettek ki egy új lakásra, de az építtető cég egyszercsak közölte velük, hogy megszűnt a szerződésük. A társaság a munkaerő és nyersanyaghiányra hivatkozik, miközben a ház most is épül. A Házon kívül több, mint 30 pórul járt vevővel találkozott. Azóta újabbak jelentkeztek, akik átverve érzik magukat.

 

Elítélték az unokázós csalót

Másfél év felfüggesztett börtönbüntetésre ítéltek egy úgynevezett unokázós csalót Budapesten. A húsz éves férfi négyszázezer forintot kért egy hetvenhét éves asszonytól. Azt mondta neki, hogy az unokája balesetet szenvedett, ezért kell a pénz. Az asszony azonnal hívta a rendőrséget.

Körözik a

Elfogatóparancsot adtak ki a csengeri asszony ellen, aki egy közjegyzői okirat szerint 1300 milliárd forintot bízott volna Kósa Lajosra. Fényképe és adatai is felkerültek a rendőrség oldalára. Eszerint csalás miatt keresik…

Tamás Teónak: „Bármikor kivághatlak otthonról is, és a munkádból is…”

Márk és Szofi lebuktak. Lali Gábornak adta ki magát egy randi érdekében. Anna elveszett Budapesten.

Bartha Zsolt szembe tud nézni az igazsággal?

A Rózsa tulajdonosának nehezen esik le, hogy nincs összekötő, nincs műtét, nincs pénz, és nincs gyógyulás sem – tehát átverték.

Választási csalásra gyanakodnak

Többször rövid hírösszefoglalóval jelentkezünk! Aztán kezdődik az RTL Klub választási műsora, melyet az adással párhuzamosan az rtl.hu és az rtlmost.hu weboldalunkon is figyelemmel kísérhetnek!

Elsikkasztotta a ház pénzét

Több mint 40 társasházat károsíthatott meg egy közös képviselő Komlón. Volt, amelyiket több millió forinttal.

Veszélybe kerülhet Bartha Zsolt állapota?

A Rózsa tulajdonosának a sorsa szépen alakul, és már nem is kell sokat várnia a műtétre. Vagy mégis?

A vád szerint tíz évet is kaphat

10 évet is kaphat az otthon, robbanóanyagot keverő férfi. Tavaly nyáron fogták el a rendőrök – az ügyészség most emelt vádat. Nem először indult eljárás ellene. Ő volt az, aki korábban egy Budapesti gyorsétterem plafonjába lőtt és azzal is vádolták, hogy tömeggyilkosságra készült. Most is folyik egy bírósági pere, csalás kísérlete miatt.

Bartha Zsoltot választás elé állították?

A Rózsa tulajdonosa sosem volt ilyen nehéz helyzetben, ugyanis hét évvel ezelőtt választania kellett: vagy a bisztrót választja, vagy a fiát. Sosem volt ilyen nehéz helyzetben!

Peller Mariann:

Először, a Story Extra kamerájának mutatta meg teljes családját, Peller Mariann. A műsorvezető és férje, korábban még nem szerepeltek közösen. Most azonban velünk kivételt tettek és kaphattunk egy rövid ízelítőt irigylésre méltó szerelmükből és mozgalmas mindennapjaikból.

Vígyázat, átverés! Így csalják ki a pénzt a jóhiszemű autóvásárlóktól

Kamu e-mailek, ellopott fotók, hamis honlapok, eltulajdonított iratok, eltűnt milliók és pórul járt autóvásárlók. Már közel 15 éve csalnak így ki az interneten keresztül pénzt a jóhiszemű autóvásárlóktól, és hiába készül erről egyre több cikk és riport, még mindig bedőlnek emberek ezeknek a módszereknek.

Jani komoly fejsérülést szenvedett...

A srácok paintballal akarták megoldani a köztük lévő viszályt. Márk annyira nem bírta elviselni, hogy barátja ebben is legyőzné, hogy csalással próbált előnyhöz jutni, aminek lehet, hogy most végzetes következménye lesz...

A teljes adásért kattints IDE!

Ayse még a nadrágot is lecsalta Milánról

Milán meg volt győződve arról, hogy jól fog sikerülni a randi, amit úgy zsarolt ki Ayse-ből. Később azonban kiderült, hogy Ayse csak jó pofát vágott az ügyhöz azért, hogy egy egyszerű trükk segítségével lenyúlja Milántól a zsaroló fotókat és videót – valamint a fiú nadrágját és cipőjét. Milán megtörten, félmeztelenül tért vissza a lakóhajóra, ahol Karesz a lelkére beszélt. Ám Milán ahelyett, hogy végleg feladná Ayse-t, még tett egy utolsó közeledési kísérletet a lány felé és őszintén bocsánatot kért tőle. Ayse ettől meghatódott és kibékült Milánnal, aki erre ismét reménykedni kezdett, hogy övé lehet álmai nője.

A Fókuszban reagált a vádakra Ásós Attila

Ásós Attila Pacsirta a sokáig csak titokzatos mulatós zenészként aposztrofált férfi, aki nőket vert át, és pénzt csalt ki tőlük. Legalábbis egykori barátnői ezt mondták. A mulatós zenész sokáig hallgatott, most először a Fókusz kamerája előtt reagált az őt ért vádakra.

VÁDAK: Ásós Attila szerint semmi sem úgy történt, ahogy állítják

Ásós Attila, Pacsirtát két héttel ezelőtt azzal vádolták meg volt barátnői, hogy pénzt kért tőlük, amit nem fizetett vissza. A zenész sokáig nem akart megszólalni az ügyben, most azonban mégis kamera elé állt, és azt állítja, semmi sem úgy történt, ahogy beállították.

Eljött az igazság pillanata: Ki Viki valójában?

Miután megsemmisítették a bizonyítékot Janival, rászánta magát, hogy mindent bevall az Erdész családnak. A baj csak az, hogy mire összeszedte a bátorságát, már lehet, hogy túl késő...

A teljes adásért kattints IDE!

Tiborcz István, Elios és a LED-es utcai lámpák

Sok a probléma az utóbbi években felszerelt LED-es utcai lámpákkal. Az ott élőknek a sötéttel van komoly bajuk, az unió csalás elleni hivatalának viszont az itthoni közbeszerzésekkel. Azokkal, amelyeknek fő nyertese az Elios nevű cég volt, amely egy időben Tiborcz Istvánnak, a miniszterelnök vejének résztulajdonában állt.

Ásós Attila elismerte, hogy őt vádolják csalással

Saját maga rántotta le a leplet - Ásós Attila elismerte, hogy ő az a zenész, akit több nő is azzal vádol, hogy becsapta őket, hogy elszedje a pénzüket. A zenész arra is ígéretet tett, hogy hamarosan kameránk elé áll, mert egyszer és mindenkorra szeretné már lezárni ezt az ügyet.

Kiderült: még több nőt vert át a mulatós zenész

Egy mulatós zenész ugyanazzal a módszerrel vert át nőket: jóhiszeműségüket kihasználva több százezer forintot csalt ki belőlük. A becsapott nők hivatalos útra terelték a vitát, rendőrségi feljelentést tettek. A Fókusz riportja után többen is jelentkeztek, akiket hasonló módon vert át a férfi.

 

Fókusz 2018-01-25


szerző:
2018.01.25. 19:05
Egykori rendőr csalta ki a pénzt

100 millió forintot csaltak ki egyik ügyfelüktől, akár 12 évet is kaphatnak. Letöltendő börtönt kért az ügyész arra a két volt rendőrre, akik a vád szerint magánnyomozóként átverték egyik megbízójukat. A rájuk bízott munkát a vád szerint el sem végezték, de újabb tízmilliókat követeltek a nőtől, aki inkább feljelentette őket.

Bianca iskola helyett máshova viszi Noémit...

A visszatért anyuka megkérte Márkot, hogy kivételesen hadd vihesse ő Noémit az iskolába. El is indultak, ám mielőtt odaértek volna, Biancának támadt egy ötlete.

A teljes adásért kattints IDE!

Manfréd bizonyítékot talált Szilvia ellen!

Angéla és Szilvia ellentéte soha nem érhet véget? Éppen kezdtek lecsillapodni a kedélyek, amikor Manfréd úgy döntött, utánanéz a szavazásoknak, és hát meg is találta, amit keresett...

A teljes adásért kattints IDE!

Joe Orsinak: „Örülök, hogy kiálltál anyukád mellett…”

Tamara kételkedett Teó apai képességéiben. Evelin kellemetlen felismerésbe ütközött egy randin. Orsi verekedésbe keveredett.

Rosszul lett a tárgyaláson

360 millió forintos csalással is vádolják azt a 29 éves férfit, aki 4 évvel ezelőtt többször is a plafonba lőtt egy budapesti gyorsétteremben. A férfinek ez a negyedik ügye. Most azért kell felelnie, mert a vád szerint többszáz millió forintot próbált csalással átutaltatni egy állami cégtől a saját számlájára.

 

Vízművesnek adták ki magukat a tolvajok

A víznyomást akarták ellenőrizni – legalábbis ezt hazudták a tolvajok annak a 93 éves hódmezővásárhelyi asszonynak, akitől a nyugdíját lopták el. Az asszony Híradónknak elmesélte, hogyan verték át a tolvajok.

Uniós pénzzel csalhattak

Vádat emeltek a szegedi vadasparknál uniós pénzből épített játszótér ügyében. A Híradónk által is többször bemutatott ügyben az ügyészség szerint a kivitelező cég 185 millió forint uniós támogatást vett fel egy játszótérre, de alig több, mint 30 millióból építették azt meg.

Csaló kért pénzt a menhelynek

Csaló próbál pénzt gyűjteni a győri állatmenhely nevében. A telefonáló időseket keres meg, hogy fogadjanak örökbe kutyát, különben elaltatják az állatokat. Előzetesen pedig 5-8 ezer forintot kér.

Átdobta a szomszédba a milliókat

Pénteken sem nyitottak ki a MALL.hu csomagátvevő pontjai. A NAV munkatársai vizsgálják a cég árukészletének egy részét egy négy és félmilliárdos áfa csalás miatt.

Két és fél milliárdos csalás

Több mint két és félmilliárdos csalás miatt csaptak le a NAV-osok egy őrzővédő cégre és munkaerő közvetítőkre. A gyanú szerint a cég a közvetítőkön keresztül úgy foglalkoztatta az alkalmazottait, hogy a vagyonőrök után senki sem fizette a terheket. Az ügyben 26 gyanúsított van, köztük cégvezetők, nyolcan már előzetesben vannak.

˝Szálljon átok arra a nőre, akivel Márk megcsalta Hajnit!˝

Piros és Angéla gyermekded játéka nem várt fordulatot vett. Lehet, hogy ez okozza majd a legidősebb Erdész lány vesztét?

A teljes adásért kattints IDE!

Szilvia megtudta, hogy Angéla elárulta

Angéla besétált Manfréd és Szilvia csapdájába? Eljött az igazság és a szembesítés pillanata...

Volt, aki egymilliárdot adott Bróker Marcsinak

Mosolyogva érkezett első tárgyalására a Bróker Marcsiként ismert karcagi asszony, pedig 12 milliárd forintos csalással és sikkasztással vádolják. Az ügyész több mint két órán át sorolta azok nevét, akik pénzt adtak neki.

Szerinted beválhat Hanna legújabb haditerve?

Úgy tűnik, Giginek nemcsak a vagyona van veszélyben, hanem talán az élete is.

Emília most tényleg bajban van!

A pszichológusnő úgy döntött, bemerészkedik Nikol bűnbarlangjába…

Nem adott aranyat a pénzért

Befektetési aranyat árult, 130 milliót csalt el másoktól a gyanú szerint egy 48 éves budapesti férfi. Volt, akinek többszázezer forintért adott el aranyat, volt, akinek milliókért, de a vevők csak fizettek, cserébe nem kaptak semmit.

Csalók küldenek álszámlákat

Ismét csaló e-maileket küldtek szét az egyik legnagyobb távközlési szolgáltató nevében. Legutóbb nyáron, e-mailben küldtek hekkerek fizetési felszólításokat, így próbálják megszerezni a felhasználók banki adatait. A szolgáltató közölte, bár azonnal léptek az ügyben, időről-időre újabb adathalász webcímek tűnnek fel. Az általunk megkérdezett szakértő szerint csak az a megoldás, ha az ügyfelek nem dőlnek be ezeknek a leveleknek.

Idősebbeket küldtek focipályára

Vizsgálja az MLSZ, hogy tényleg az igazolásokkal trükközve, idősebb játékosokat a csapatba állítva szerezhetett-e előnyt egy utánpótlás labdarúgó egyesület Tolna megyében. Ezt állítja egy konkurens klub, akik szerint a sportolók rövid idő alatt sokat változtak. A focibotrányról a pécsi stop írt először.

Pénzért ígértek kárpótlást

A roma holokauszt és a Don-kanyar áldozatainak a rokonait csapta be a gyanú szerint az a társaság, akiket a napokban fogtak el a Nógrád megyei rendőrök. A gyanúsítottak azt ígérték több mint 140 embernek, hogy milliós kártérítéseket intéznek nekik, cserébe néhány ezer forintos közvetítői díjat kértek.

Ha Iliász mostantól besegít a többieknek, nem szavazzák ki?

A védettségi játékot követően összeszólalkozott Klaudia, Iliász és Benedek, a kialakult konfliktust pedig igyekeztek megbeszélni. De a sérelmek újra és újra a felszínre törtek...

Álrendőr nyúlta le a pénzt

Rendőrségtől leselejtezett kocsikat ígért az álrendőr, de csak a pénzt nyúlta le. Csalással vádolta meg az ügyészség azt a 31 éves férfit, aki azt hazudta, hogy rendőr és munkája miatt az árverésre vagy bezúzásra váró rendőrségi autókat meg tudja szerezni. Több mint 2 és fél millió forintot csalt ki így a gyanútlan vásárlóktól. A férfi ellen a napokban emeltek vádat.

Drogbiznisz a Mátyás király téren!

Öt évvel ezelőtt Kertész Géza és Bartha Zsolt volt a Mátyás király tért két rosszfiúja. Ahogy az általában lenni szokott, egyszerre két nagyágyú nem fért el egymás mellett, így az egyik adandó alkalommal Géza úgy döntött, átveszi a drogbizniszt Zsolt tudta nélkül.

Fókusz 2017-09-12


szerző:
2017.09.12. 17:20
Aki nem ért hozzá, ne is vásároljon használt autót?

Ön minden bizonnyal vásárolt vagy adott már el használt autót. Lehúzták? Átverték? Hiába adnak el egyre több új autót, a magyar autók átlagos életkora a kétezres évek elején csökkent, azóta viszont egyfolytában nő, most már a 14 évet karcolja – tehát egyre több új és ugyanakkor ennél sokkal több nagyon régi autónk van. Használt autót venni kockázatos kaland. Főleg többségünknek, mert nem értünk hozzá. Meg is járjuk: visszatekert kilométerórával, újszerűnek hirdetett, korábban rommá tört autóval, esetleg lopott, de az eredetiségvizsgán megfelelt kocsival.

 Rézből csinált „aranytömböt”

Hamis aranytömbök rézből. 12 milliárd forintos csalással vádolja az ügyészség a Lombard KFT ügyvezetőjét. A vád szerint hamis zálogjegyeket, valamit arany helyett réztömböket ajánlott fel fedezetként, amikor hitelt vett fel. Magánszemélyeket és pénzintézeteket is becsapott. Az ügyészség most emelt vádat ellene, akár 15 évet is kaphat.

Szagtalanító szürkehályogra

Hűtőszagtalanítót árult a szürkehályog kezelésére és táplálékkiegészítőt adott el emésztési zavarra a gyanú szerint egy 25 éves férfi. Több tucat nyugdíjast csaphatott be. Rövid vizsgálat után megállapította mi bajuk, majd mindenkinek ajánlott egy terméket. A gyanúsított nyilatkozott Híradónknak. Azt mondta, semmiben sem érzi magát bűnösnek, ő csak különböző gyártók termékeit forgalmazta.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való