KERESÉS search-close

családon belüli erőszak

67 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "családon belüli erőszak"

Anyját és testvérét védte a lány, aki megölte apját

Valószínűleg nem ítélik el azt a 13 éves lányt, aki megölte apját vasárnap Galgahévízen. Ezt mondta a Híradónknak nyilatkozó büntetőjogász. A kislány anyját és testvérét védte, akiket korábban megszúrt az apja. A pszichológus szerint a kislánynak szakértő segítségére lesz szüksége, hogy feldolgozza a traumát.

Beismerte az apa, hogy megverte az 5 hónapos csecsemőt

Idegesítette, hogy sír, ezért verte meg az 5 hónapos csecsemőt az apja Ötvöskónyiban. A rendőrség szerint hónapok óta tartott a bántalmazás, a férfi mindent beismert, bár a nyomozóknak azt vallotta, április elején csak megszorította a kisfiú karját, ami azonban eltört. Ezt a családsegítő vette észre, ezután került kórházba a gyerek. Ha az apát elítélik, akár 8 év börtönt is kaphat.

Nem mernek segítséget kérni a bántalmazott családtagok

Rendkívül gyakori, hogy a bántalmazott családtagok nem mernek segítséget kérni még akkor sem, ha a gyerekeik, vagy saját életük kerül veszélybe - ezt mondta a nőket érő erőszak ellen küzdő szervezet jogvédője. Tegnap számoltunk be arról, hogy az Ötvöskónyiban bántalmazott csecsemőt is csak két nap múlva, a családsegítő nyomására vitték orvoshoz, pedig szilánkosra tört a karja és fejsérülése is volt.

11 éves lányát zaklatta az apa

Megrázó történet!
Fegyházba küldené az ügyészség azt a 42 éves őcsényi férfit, aki a vád szerint saját lányát zaklatta évekig. Hetente többször is szexuális együttlétre kényszerítette a 11 éves lányát, máskor pornográf képek készítésére kérte. Megfenyegette a gyereket, aki ezért nem beszélt senkinek az erőszakról. A bátyja vette észre a telefonján az apjuktól érkezett üzeneteket, a kislány csak ezután mondta el, hogy mi történt.

Karesz: „Megszakad a szívem anyámért, de nem tudok rajta segíteni…”

Karesz tett egy utolsó próbálkozást édesanyjánál. Teó tervet eszelt ki, hogy megszabaduljon Karolától. Tamás állapota rosszabbodott.

Minden ötödik nőt bántalmaznak

Magyarországon minden héten meghal egy nő erőszak miatt, minden ötödik nőt rendszeresen bántalmaznak. Ráadásul az esetek többségében családon belüli az elkövető. November 25. - a Nők elleni erőszak megszüntetésének világnapja! A Ciklus Egyesület egy táncos produkcióval hívták fel a figyelmet a problémára. A résztvevők között ott volt Makai Viktória, ultrafutó, akit néhány hete az utcán támadtak meg.

Évekig élt rettegésben a család

Tépte a felesége haját a volt rendőr, az asszonyt ököllel, fiát pedig bottal verte. Ez áll a vádiratban, amely szerint a győri család évekig élt rettegésben. Az ügyészek szerint a férfi azután lett agresszív, hogy 2005-ben nyugdíjba ment és pénzét italra és játékgépre költötte.

Hogyan lehet feldolgozni saját gyermekünk erőszakos halálát?

Hogyan történhetett meg a gyilkosság? Miért nem kapott időben segítséget a kisfiáért aggódó anyuka például a családsegítőktől? Miért nem szólalt meg a vészcsengő időben, mindenkiben? A szörnyű tragédiával napokig tele volt a sajtó. De, mi történt az elmúlt három évben az édesanyával, aki itt maradt felfoghatatlan, mérhetetlen fájdalmával egyedül? Felkavaró riport következik.

 

Isztambuli Egyezmény: elhalasztva

Adott egy nemzetközi egyezmény, ez a nők elleni erőszak és a családon belüli erőszak áldozatait védő Isztambuli Egyezmény, amelyet Magyarország évekkel ezelőtt aláír – majd azóta sem ratifikálja. Sőt, ha jól értjük, most már nem is fogja, legalábbis ebben az országgyűlési ciklusban nem. Miért?

A fiú, aki feljelentette saját édesapját

Roland és testvérei évekig nézték tehetetlenül, ahogy édesapjuk, János fizikailag bántalmazta anyukájukat. Viszont ahogy Roland felcseperedett, gondolt egyet, és a rendőrséghez fordult segítségért, akik elvitték Jánost. A fiú ma sem bánta meg tettét, ennek ellenére nagyon szeretné, ha képesek lennének rendezni viszonyukat édesapjukkal.

A meddő fiúnak gyereke lett!


szerző:
2017.10.19. 18:00
A meddő fiúnak gyereke lett!

Gyöngyi torkig van párja viselkedésével. Anti ugyanis minden kis apróságba beleköt, ráadásul nem egyszer meg is ütötte a lányt. Sőt, azt állította, hogy nem lehet gyereke, de Gyöngyi most mégis terhes lett. Anti nekiesett a lánynak, és azzal vádolja, hogy megcsalta őt. Gyöngyi véget szeretne vetni a kapcsolatnak, és még egy anyaotthonba is bevonulna párja agresszivitása elől…

Anikó hátborzongató igazságot leplezett le

Roland és Réka 4 éve vannak együtt és két közös gyerekük is született. A fiú unokatestvére, Krisztián szerint Roland több mint húsz alkalommal is megcsalta Rékát, de Roland minden vádat tagad. A fiatal kismama úgy gondolja, hogy Krisztián féltékeny az életükre, és annyira magányos, hogy szántszándékkal próbálja megbomlasztani a kapcsolatukat. Anikó addig-addig bogozta a szálakat, míg fény nem derült a szörnyű igazságra…

Felfüggesztettet kaphat az apa

Felfüggesztett börtönbüntetést kaphat az apa, mert pofon ütötte fiát. A 11 éves gyerek szeme bevérzett. A bokodi férfi ellen a napokban emelt vádat az ügyészség védekezésre képtelen személy elleni súlyos testi sértés kísérlete miatt. A gyermekbántalmazásokkal is foglalkozó egyik jogvédő egyesület szerint évente 200 ezer gyerek válik családon belüli erőszak áldozatává. Közülük harmincan nem élik túl a bántalmazást.

Mi állhat a tragédiák hátterében: családon belül erőszak?

Meg lehetett volna-e előzni a tragédiát? Sok a kérdés és egyre több az ilyen eset. Ezért a Fókusz stábja úgy döntött két évvel ezelőtt, hogy szakértőket és a pszichológusokat kérdez meg arról, mit lehet ilyenkor tenni. Fontos: ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!

Olaj a tűzre! Újabb fejlemények Johnny Depp bántalmazási ügyében!

Azt hittük már vége a botrányoknak az egykori sztárpárt illetően, de úgy tűnik, különös részletek láttak napvilágot arról, hogy a színész valóban megütötte-e exfeleségét, Amber Heard-öt!

Évekig erőszakolta lányait

Saját lányain követett el erőszakot éveken át egy férfi a Borsod megyei Szegiben. Most kezdődött a bírósági per. A vád szerint hét lánya közül négyet bántalmazott szexuálisan, mindannyian 12 éven aluliak voltak. Mindez akkor derült ki, amikor az egyik lány terhes lett az apjától. Vádlott a gyerekek anyja is, aki állítólag tudta, hogy férje fajtalankodik a gyerekeivel, de semmit sem tett. A bírósági tárgyalás zárt ajtók mögött zajlik, amit a gyerekek védelmével indokoltak.

Megrázó: bosszúból forrázta le gyerekét

Újabb részletek derültek ki a kiskunmajsai gyermekbántalmazási ügyben! A nyomozók a Zsaru magazinnak mondták el, hogy vallomása szerint az apa szándékosan, bosszúból forrázta le két és fél éves gyerekét még januárban. A férfi arról is beszélt, hogy élettársával sokat ittak és drogoztak.  A gyerekre még egy sor műtét vár.

Verd meg a férjed krikettütővel!

Krikettütőket kapnak nászajándékba az indiai Madhja Prades államban a menyasszonyok, hogy meg tudják magukat védeni részeg férjüktől. Az ötlet egy minisztertől származik, aki szerint ez a leghatékonyabb módszer a családon belüli erőszak megfékezésére. A politikus arra biztatja az újdonsült feleségeket, hogy használják bátran az ütőket, a rendőrség nem fog közbeavatkozni.

Fókusz 2017-04-19


szerző:
2017.04.19. 17:25

100 nő hal meg évente


szerző:
2017.02.20. 18:25
100 nő hal meg évente

Évek óta csökken az áldozatok száma, de Magyarországon még mindig meghal évente körülbelül száz nő, mert erőszakos bűncselekmény áldozata lesz. A nők többségét családon belül bántalmazzák. És minden hónapban vannak gyermekáldozatok is. A kormány hamarosan a parlament elé terjeszti az úgynevezett isztambuli egyezményt ratifikáló törvényjavaslatot. Ettől a családon belüli erőszak visszaszorulását várják, de az LMP szerint elkéstek. 

Amíg nem folyik vér, magánügy

Enyhítette az orosz parlament a családon belüli erőszak büntethetőségét. Ha Vlagyimir Putyin is jóváhagyja a törvénymódosítást, a jövőben a családtagok bántalmazása csak akkor minősül bűncselekménynek, ha súlyos testi sértést okoz. Az intézkedés, támogatói szerint segíteni fog egyben tartani a családokat. Egy 2010-es ENSZ jelentés szerint Oroszországban évente 14 ezer asszony hal bele, hogy a férje vagy más rokona bántalmazza.

Isztambuli egyezmény: mire várunk?

Adott egy nemzetközi egyezmény, amelyet 2011-től kezdve lehetett aláírni, Magyarország 2014 tavaszán aláírta, de azóta sem képes ratifikálni: vagy nem meri vagy nem tudja vagy nem akarja. Az egyezmény a nők elleni és a családon belüli erőszak megelőzéséről és felszámolásáról szól, Isztambuli egyezmény néven közismert és 2014 augusztusában lépett életbe, miután megfelelő számú ország ratifikálta. Magyarország miért nem?

RTLII: Van, aki erőszakos anyjától menekült el

Vedd észre! címmel országos kampány indult a kapcsolati erőszak ellen. Az Ökumenikus Segélyszervezet és a családügyi államtitkárság közösen akarja felhívni a figyelmet a családon belüli erőszakra, és arra, hogy van kiút. A pszichológus szerint sokan azért nem mernek segítséget kérni, mert nem biztosak abban, hogy kaphatnak. A kampány azzal bíztat, hogy ki lehet lépni az erőszakos kapcsolatból.

 

Uniós pénzből újulnak meg a krízisközpontok

Három milliárd forint segítség a kapcsolati erőszak áldozatainak. Az Emberi Erőforrások Minisztériuma bejelentette, hogy európai uniós pénzből fejlesztik a kríziskezelő szolgáltatásokat. Egyebek között új központok nyílnak, ahol menedéket találhatnak a bántalmazott családtagok. A krízisambulanciákon pedig azok kaphatnak segítséget, akiket nem fizikailag, hanem lelkileg bántalmaznak.

CSALÁDON BELÜLI ERŐSZAK: Megrendítő darab egy nemes célért

A Soha senkinek egy ifjúsági darab, amely a családon belüli erőszakról szól. Egy nagyapa kikezd az unokájával, a darabban azonban ő nem szerepel, az előadást két nő játssza. A színdarabot minél több iskolába szeretnék elvinni az alkotók, elsősorban olyan helyekre, ahol érdemes lenne ezekről beszélni, de nincs egy fillér se rá. Hogy az álom megvalósulhasson, közösségi finanszírozással szeretnének pénzt gyűjteni.

Fehér lufikkal emlékeztek az áldozatokra

Hetente egy nő és havonta egy gyerek hal bele a családon belüli erőszakba a statisztikák szerint. Rájuk emlékeztek vasárnap civilek, akik a Lánchídon átvonulva fehér léggömböket eresztettek a magasba. Szerintük a hatóságok Magyarországon még mindig nem tesznek meg mindent és sokszor az áldozatot hibáztatják. A mozgalmat az az anya indította, akinek hat hónapos fiát volt élettársa kidobta az erkélyről, majd utánaugrott.

Családon belüli erőszak: három nő megrázó vallomása

A családon belüli erőszak áldozataira jellemző az alacsony önértékelés, a negatív énkép, a bizalmatlanság, és az intim kapcsolatok megteremtésének nehézsége. Vannak olyanok is, akik teljesen elszigetelődnek. Ráadásul a bántalmazottak sokszor maguk is bántalmazóvá válnak.

Cristofelt elvitte a rendőrség

A fiúval négy éve szeretett volna interjút készített a Fókusz, de a találkozás után nem sokkal megérkezett érte a rendőrség. A forgatást leállították, Cristofelt négy rendőr kísérte be a kapitányságra.

Elfeledkezett a virágról, letépték a heréjét

Puszta kézzel leszakította élettársa heréjét egy nő Romániában, mert az nem vett neki virágot nőnapra. Bár a férfi állapotát egy azonnali műtéttel sikerült helyreállítani, a nő pedig tagadja, hogy szándékos lett volna a drasztikus büntetés, családon belüli erőszakért eljárás indul ellene.

Családon belüli erőszak a Barátok Köztben

Családi erőszak áldozata lett Berényi Ágnes! Férje, Ludwig egy vita végén megerőszakolta. A jelenetek eljátszása komoly kihívás elé állította a Barátok közt színészeit, a valóságban persze ügyeltek arra, hogy ne érje semmilyen fizikai fájdalom a színésznőt.

Minden ötödik nő családon belüli erőszak áldozata

Családi erőszak áldozata lett Berényi Ágnes! Férje, Ludwig egy vita végén megerőszakolta. A jelenetek eljátszása komoly kihívás elé állította a Barátok közt színészeit, a valóságban  persze  ügyeltek arra, hogy ne érje semmilyen fizikai fájdalom a színésznőt.

Bárkivel megtörténhet: Horgas Eszter maga mögött hagyta bántalmazó férjét

A Got Talent zsűritagja a Fókusznak vallott arról, hogyan vészelte át a szakítást férjével, Somogyi Istvánnal, miután a kapcsolatuk tettlegességig fajult. Úgy döntött, nem vállalja a hazugságot, és egyedül neveli fel két lányát. Több híres nő példája bizonyítja, hogy sosem szabad belenyugodni a bántalmazásba.

Horgas Eszter őszintén vall arról, hogyan bánt vele a férje

Horgas Eszter házassága bizony nem alakult olyan meseszerűen, ahogy azt kislányként elképzelte.

Legalább százszor bántotta az élettársát

Több mint százszor verhette meg élettársát egy férfi Budapesten a gyanú szerint. A héten kapták el, miután annyira megverte a nőt, hogy kórházba kellett vinni. Az asszony a rendőrségen is védte élettársát, azt mondta, hogy sose bántotta.

Fókusz 15-07-27


szerző:
2015.07.27. 19:25
Fókusz 15-07-27

Fókusz: Ki a felelős? - Ismét ártatlan gyerekek az áldozatok. Hogyan vagy meg lehet-e fékezni a családon belüli erőszakot? Szívtiprók - Miért őrülnek meg a lányok a fiúbandákért? Történelmi fiúcsapatok, és azok, akik még mindig csodákra képesek. Megtaláltuk! - Azt a magyar üzletembert, akinek négy és fél milliárd forintot fizetett ki a Magyar Nemzeti Bank a Tiziano-festményért.

Szakítani akarsz? Szólunk, ha itt az ideje

Mindenki a párját keresi, a Vigyél el!-ben pedig meg is találhatod az igazit. De tényleg mindenáron egy kapcsolatban kell maradni? Vagy van olyan pont, amikor jobb meghúzni a határt, és azt mondani, elég? Eláruljuk: van, és itt van.

Fókusz 15-06-29


szerző:
2015.06.29. 19:25
Fókusz 15-06-29

Fókusz: Tunézia a terror után - A turistákat sokkolta a támadás, sokan hazamenekültek, a rend őrei viszont biztonságot ígértek. Nem javul a helyzet - Egy éves lenne a kisfiú, akit édesapja a mélybe dobott. Az anya a családon belüli erőszak ellen tiltakozik. Mennyország Tourist - A Fókusz elkísérte a Tankcsapdát izraeli túrájára. Rendhagyó útinapló a Holt-tengertől az élő koncertig.

Bora Bora: elutazhat kisfiával a magyar anya

Négy év után elhagyhatja kisfiával Bora Bora szigetét az ott rekedt magyar anyuka, aki elmenekült az őt bántalmazó francia férje elől. A szigetet tehát elhagyhatják, de Francia Polinéziát nem, mert a gyermek útleveléhez az apa aláírása is kell. A magyar nő már 4 éve haza akar jönni fiával. Édesapja 21 napig éhségsztrájkolt a budapesti Francia Nagykövetség előtt, hétfőn kórházba vitték megfigyelésre.

Előzetes: Elhagyhatják Bora Borát, de Francia Polinéziát nem

Négy év után elhagyhatja kisfiával Bora Bora szigetét az ott rekedt magyar anyuka, aki elmenekült az őt bántalmazó francia férje elől. A megrázó történet részleteit elmondjuk hatkor az RTL Híradóban.

Csak, ha vér folyik?


szerző:
2015.02.18. 22:00
Csak, ha vér folyik?

A családon belüli erőszak sajnálatos módon a mai napig kifogyhatatlan téma. A legfontosabb kérdés talán mégis az, ha valaki fél, mit kell tennie azért, hogy azonnali és hatékony segítséget kapjon? Létezik egyáltalán ilyen? Stummer Vera jogásszal, a Patent egyesülettől, Burkáné dr. Nagy Beátával, a főváros gyámhatali vezetőjével, és Németh Ágnes alezredessel, az ORFK bűnmegelőzési osztályának vezetőjével beszélgetünk a történtekről.
 

Büntetés nélkül megúszhatja Balogh József

Megúszhatja a büntetést a vak komondoráról és felesége bántalmazásról elhíresült Balogh József - ha megállapodnak élettársával. Az ATV információi szerint ugyanis párjával úgynevezett közvetítői eljárást kért, amelyet ha lehetővé tesz a törvényszék, akkor meg is szüntethetik a büntető eljárást.
 

Forró nyomon 13-11-02


szerző:
2013.11.02. 20:00
Forró nyomon 13-11-02

Forró nyomon: Magyarországon hetente egy nő hal meg családon belüli erőszak miatt. És vannak, akik hosszú évekig, évtizedekig tűrik a brutalitást, mégsem menekülnek, nem mernek kilépni a házasságból. Annak is utánajártunk, hogy kinek van joga ellenőrzni a gázkészüléket, és mindezt kinek kell kifizetni.

Forró nyomon - Best of 13-07-28

Forró nyomon - Best of: Bemutatunk egy megrázó családi történetet: egy létavértesi kislánynak évekig kellett tűrnie a családon belüli erőszakot, végül véget vetett életének. Aztán elmondjuk, mit tehetünk, ha a mellettünk lakó számunkra elviselhetetlen körülményeket teremt. Végül egy olyan férfi napját követjük végig, akit húsz éve tart fogságban a heroin és más kábítószerek.

Rékasi Károlyt szerepe miatt támadják a rajongók

Szentmihályi Zsófi és Bartha Zsolt kapcsolta megrázó fordulatot vett, a megbántott férj lelkileg és fizikailag is bántalmazza feleségét ami nem csak a nézőknek, de a szerepeket alakító színészeknek is nehéz pillanatokat okoz.

Fókusz 13-04-11


szerző:
2013.04.11. 19:50
Fókusz 13-04-11

Fókusz: Életkorteszt - Mikor vagyunk a legszexisebbek vagy a legvonzóbbak? Hírességek az évek múlásáról. Terrorban tartva - Testi és lelki erőszak a családon belül. Mit gondol Kiss Ramóna és Rékasi Károly saját szerepéről? Hozzánk nőtt - Azelőtt csak bunkofonnak hívtuk, ma pedig már mindenkinek van. A mobiltelefon negyven éve.

Bozsik Yvette megrázó története

Minden ötödik órában történik családon belüli erőszak, melyből rendőrségi ügy lesz. Erről rendez egy darabot Bozsik Yvette táncművész, koreográfus, aki nagyon szeret darabjaiban tabutémákat feszegetni.

Mit mondanak a képviselők a bántalmazott nőnek?

Egy bántalmazott nő az őt megbántó képviselők nyomában. Magyarázatot kért és kapott azoktól, akik szerint, ha a nők sok gyereket szülnek, megszűnik a családon belüli erőszak.

Fókusz Plusz 12-08-04


szerző:
2012.08.04. 19:30
Fókusz Plusz 12-08-04

Fókusz Plusz: Segélykiáltás - Megverik, megalázzák őket. Két asszony megdöbbentő története abból a sok ezer magyar nőből, akiket párjuk bántalmaz zárt ajtók mögött. Kincs, ami nincs - Felbecsülhetetlen értékű ezüst, amely újból visszakerülhet hozzánk. De hogyan férkőzött egy magyar milliárdos a Seuso-kincsek közelébe?

„Ne csodálkozzon, hogy megerőszakolják”

Más megítélés alá esik-e a nemi erőszak, ha az ember barátnőjéről van szó, aki önként megy fel hozzá, sőt, kihívóan öltözködik? Vallomások a családon belüli nemi erőszakról.

Reggeli - Csak csajok 12-03-23

Reggeli - Csak csajok: Minden, amely egy női társaságban napjainkban szóba kerülhet.

Konyhakéssel esett élettársának

Az eddigi információk szerint a férfi részegen ért haza és megütötte a nőt, mire az konyhakést ragadott és 12 késszúrást ejtett a férfin.

Felelnie kell a brutális nevelőszülőnek

Wc kefével verte, éheztette, és a víz alá nyomta a nevelt gyerekeit egy 50 éves nő Somogy megyében.

Reggeli 11-09-13


szerző:
2011.09.13. 08:35
Reggeli 11-09-13

Ellepték a Reggelit a sztárok: Kiss Ramóna és barátnője az autóversenyzésről, Hajas Laci és Kaszás Géza a Nemzeti Vágtáról, a Hooligans gitárosa pedig újjászületéséről mesélt.

Brutális volt, mégis megbocsátott neki

Többször kért segítséget férje brutalitása miatt, de aztán mindig megbocsátott neki. Ezt nyilatkozta az a nő, aki a férje elől kiugrott a másodikról.

Szülei verték meg az egyéves fiút?

Törött karral, kirúgott foggal és agyrázkódással került kórházba nemrégiben egy 11 hónapos Tolna megyei kisfiú.

Félelmében kiugrott a második emeletről

Férje elől ugrott ki második emeleti lakásuk ablakán a napokban egy ózdi nő.

Gyulai horror: fia ölte meg apját

Az 59 éves férfi eltűnését a felesége jelentette be, délutánra kiderült, hogy a fia meggyilkolta.

Egy kivételesen erős fiatalasszony története

Brigitta elmenekült otthonról, mert a gyermeke apja folyamatosan bántalmazta. Azóta talpra állt, és erőt akar adni azoknak, akik hasonló helyzetben vannak.

Házon kívül 11-04-14


szerző:
2011.04.14. 22:50
Házon kívül 11-04-14

Házon kívül: Két kislány története, akik őssejtet adtak a testvérüknek, és ezzel megmentették az életüket. - Rá mert szólni a tilosban cigiző vasutasokra, erre megverték. A füstre allergiás férfi az összes vitáját felvette a telefonjával, panaszt tett, de a MÁV-nál süket fülekre talált. - Brigitta elmenekült otthonról, mert a gyermeke apja folyamatosan bántalmazta. Azóta talpra állt, és erőt akar adni azoknak, akik hasonló helyzetben vannak.

Fél Kettő 10-11-30


szerző:
2010.11.30. 14:20
Fél Kettő 10-11-30

Fél Kettő: X-Faktor után - A Fél Kettő vendége volt Wolf Kati és édesapja, Wolf Péter. Családon belüli erőszak - Minden ötödik nő él olyan kapcsolatban, amelyben rendszeresen bántalmazzák. Kortalan - Szűcs Judith végre megtalálta a boldogságot.

Minden ötödik nőt bántalmazott már párja

Negyvenkét nő lett a családon belüli erőszak áldozata az elmúlt egy évben Magyarországon.

Sok az eltitkolt családon belüli erőszak

Egyre többször tesznek feljelentést gyerekeket ért szemérem elleni erőszak és a megrontás miatt.

A tárlat, melyről sírva távoznak

Volt, aki zokogott, volt, aki tört-zúzott, és volt, aki nem tudta végignézni a kiállítást.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való