KERESÉS search-close

családi veszekedés

4 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "családi veszekedés"

Begyógyszerezte két kislányát, majd felgyújtotta magát

Bár a tiszaalpári nőt azonnal kórházba szállították, már nem tudták megmenteni az életét. Az ügyben teljes hírzárlat van, de úgy tudjuk, a tragédiát családi veszekedés előzte meg, a nő ezután adhatott gyógyszert a gyerekeinek.

Rejtélyes késelés: egy NAV-os is érintett lehet

A Nemzeti Adó és Vámhivatal egyik megyei vezetője is érintett lehet egy késelésben, amely a Hajdú-Bihari Konyáron történt. Úgy tudjuk, egy családi veszekedés fajult el, férj és feleség között. A helyiek szerint a férfi a NAV-nál dolgozik vezető beosztásban. Az biztos, hogy a késeléssel kapcsolatban a Nyomozó Ügyészség nyomoz, és teljes hírzárlatot rendeltek el. Egyelőre csak annyit tudni, hogy mentőhelikopter is volt a helyszínen.

Megdöbbentő tragédia a fővárosban

Kidobta hat hónapos kisfiát egy negyedik emeleti lakásból, majd öngyilkos lett egy férfi Budapesten, az Attila úton. A 44 éves férfi átment volt élettársához, majd veszekedni kezdtek. Egyelőre nem lehet tudni, hogy miért durvult el ennyire a vita.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való