KERESÉS search-close

családi tragédia

58 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "családi tragédia"

Autójukkal bányatóba gurultak, apa és kislánya halt meg

Meghalt egy 10 év körüli kislány és egy 40 év körüli férfi, miután autójukkal bányatóba gurultak a Borsod megyei Nyékládházán. A tragédia tegnap éjszaka valamivel 11 óra után történt. Egyelőre nem tudni, hogy az autó mitől szabadult el. A két áldozat, valószínűleg apa és lánya, aludhatott, amikor a kocsi a vízbe gurult.

Hogyan lehet túlélni szerettünk elvesztését?

Hogyan képes egy családi tragédia erőt adni valakinek? Szildának mindig is az írás volt a szenvedélye. Egyfajta önterápiaként mindent kiírt magából. Az írás segített neki teljesen felállni, és így most már másoknak is segít.

Tragédiával végződött a családi vita

A gyanú szerint halálra verte élettársát egy férfi a budapesti Alkotmány utcában. Letartóztatását már kezdeményezte az ügyészség. Híradónknak a helyszínen azt mondták, hogy a támadó és áldozata rendszeresen veszekedtek. A Magyarországon becslések szerint minden ötödik nőt bántalmazza a párja.

 

TRAGIKUS: Az anya meghalt, az apa és a gyerek súlyosan megsérült a balesetben

Családi tragédia Cegléden. Egy nő meghalt, férje és gyereke pedig súlyos sérüléseket szenvedett, amikor autójuk tegnap este összeütközött egy másik kocsival a 4-es főúton. A legvalószínűbb, hogy a balesetet okozó sofőr figyelmetlenül kanyarodott ki a főútra és nem adott elsőbbséget a másik kocsinak.

Apa és lánya halt meg a motoron

Családi tragédia az autópályán, apa és lánya halt meg egy motoros balesetben szombaton az M7-esen. A Siófokhoz közeli útépítésnél egy fékező kisbuszba csapódtak. Mindketten lerepültek a motorról. Az apa a helyszínen életét vesztette, lánya a kórházba szállítás közben vesztette életét. Még vizsgálják, mennyivel hajthattak.

Tragédia Tina Turner családjában!

Gyászol a világsztár! Meghalt Tina Turner fia, Craig holttestét kaliforniai otthonában találták meg, a rendőrség szerint magával végzett a férfi. Az énekesnő jó kapcsolatot ápolt 59 éves fiával, akit még fiatalon, 18 évesen szült.

Borzalom: kirepült a gyerek az autóból

Szörnyű tragédia Akasztón! Egy férfi életveszélyesen, egy 3 éves kisgyerek súlyosan, egy 5 éves gyerek és egy nő pedig könnyebben sérült meg, amikor árokba csapódtak autójukkal. Úgy tudjuk, az autóban senki nem volt bekötve...

Anyját védve apja halálát okozta

Feleségét késelte meg egy férfi a Komárom-Esztergom megyei Dágon. 35 éves fiúk édesanyját akarta megvédeni, de - miközben apját lefogta - ő a karjai között meghalt. Az asszonyt életveszélyes állapotban vitték kórházba.

Megölte gyerekét, majd magát is

Családi tragédia Lengyeltótiban. Megölte hat hónapos kisbabáját aztán magával is végzett egy nő.  A helyiek szerint korábban depressziós volt, és bár úgy tűnt felépült belőle, nem tartják kizártnak, hogy ez vezetett a tragédiához.

 

Családi tragédia a 44-es úton

Család tragikus balesete. Az apa meghalt, 10 éves fiát és az anyát mentőhelikopter vitte kórházba, amikor kocsijukkal frontálisan ütköztek Öcsödnél egy terepjáróval.

Hogyan lehet feldolgozni egy ikertestvér halálát?

Hauszgénusz Virág, 7 éves. A pici lány ugyanolyan önfeledten nézegeti magát a tükörben, mint bármelyik 7 éves kislány. Virág szeme sarkában azonban van egy alig észrevehető szomorúság. Néhány hónapja egyedül maradt, mert ikertestvére Kiara örökre elaludt.

A teljes adást ITT nézheti meg!

A hétvégén már halott lehetett a hajdúszoboszlói család

Nem hétfőn, hanem hétvégén vethetett véget életének a 45 éves hajdúszoboszlói apa. Feltehetően ő végezhetett 6 éves kisfiával is. Holttestükre egy erdőben találtak rá. Az anya még élt, amikor hétfőn otthonában rátaláltak a rendőrök, de már nem lehetett megmenteni az életét. Ő is öngyilkos lett. Azt egyelőre nem tudni, az asszony is ott volt-e, amikor gyermeke meghalt, vagy később tudta meg mi történt. A kisfiú szeptemberben kezdte volna az első osztályt. Édesapjával együtt mentek el a pénteki tanévnyitó ünnepségre. Azt egyelőre nem tudni pontosan mi történt ezután. A rendőrség emberölés miatt nyomoz.

Családi tragédia Hajdúszoboszlón

Megölhette kisfiát, majd öngyilkos lett az apa. Holttestüket egy erdőben találták meg. A rendőrséget egy kézzel rajzolt térkép vezette nyomra. Azt az anya holtteste mellett találták. A nőre otthonában bukkantak rá. Valószínűleg ő is végzett magával.

Gyújtogatás: meghalt a kislány és édesapja

Egy másfél éves kislány és az édesapja halt meg lakástűzben. A szomszédok azt mondják az apa kimentette a két nagyobbik gyereket, majd visszament az égő házba. Egy gázpalack azonban abban a pillanatban felrobbant. Az apa és a kislány holttestét a tűzoltók találták meg. A rendőrség szerint gyújtogatás történt. A család egyik rokonát elfogták, őrizetbe vették.

 

Családi tragédia: megölte feleségét, majd magával is végzett

Családi tragédia történt a Győr-Moson-Sopron megyei Vásárosfalun. Egy nyugdíjas rendőr megölte a feleségét, majd magával is végzett. A helyiek szerint a férfi évek óta súlyos betegséggel küzdött, és mióta legidősebb fiukat elveszítették a család teljesen bezárkózott. Híradónk információi szerint a házaspárra másik fiuk talált rá tegnap. A rendőrség emberölés miatt nyomoz.

Fiát gázolta halálra, elítélték

Bűnösnek érzi magát, és a mai napig nem tudta feldolgozni a tragédiát, ezt mondta az utolsó szó jogán az a férfi, aki másfél éves kisfiát véletlenül halálra gázolta a Borsod megyei Forrón két éve. Az apát ma felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték jogerősen. A férfi ki akart állni az udvaráról a kocsival, és nem vette észre, hogy a gyerek valahogyan a kerekek alá került.

Az apa ölte meg a kábszeres fiát

Saját fiát ölte meg az apa – a családi tragédia Bács-Kiskun megyei Jánoshalmán történt tegnap kora délután. A két férfi összeszólalkozott, ekkor szúrhatta mellkason 29 éves fiát az 51 éves apa. A férfi másik fia Híradónknak azt mondta, apja szerinte csak védekezett, mert drog hatása alatt lévő testvére rátámadt. A férfit emberöléssel gyanúsítják, mindent beismert. A családban már történt hasonló tragédia.

Bántalmazott édesanyáknak is menedéket adnak

Orosházán a Családok Átmeneti Otthonának kapuja mindig nyitva, mindazok az édesanyák előtt, akik menedéket keresnek gyermekeikkel vagy pénzhiányban szenvednek.

TRAGIKUS: Megölte anyját, majd magával is végzett

Végzett anyjával, majd öngyilkos lett egy középkorú férfi Szabolcsban. A holttestekre az újságkihordó férfi talált rá hétfő délben, ő értesítette a rendőröket, akik azonnal nyomozni kezdtek.

Betörők vitték el az adomány szerszámokat

Betörtek a családhoz, akiknek háza egy hete tűz miatt lakhatatlanná vált Gyömörén.  A bedeszkázott ablakot rúgták be ismeretlenek és a kölcsönbe kapott szerszámokat vitték el. Miután egy hete Híradónkban is bemutattuk a bajba jutott családot, több százan mozdultak meg szerte az országban. Az édesapa meghatódva nyilatkozott stábunknak arról, hogy soha nem hitte volna, hogy ennyien állnak melléjük.

Busszal ütköztek, anya és két kisfia meghalt

Megdöbbentő családi tragédia, egy édesanya és két kisfia halt meg egy balesetben csütörtökön, Nógrád megyében. Egy busszal ütköztek össze, valószínűleg az asszony tért át autójával a szemközti sávba. Egyedül nevelte a két kisfiút, egyikük 6, a másik 9 éves volt. A család Patakon élt, az egész falu gyászol, elmarad a hétvégére tervezett bál is. Megrázó tudósítás!

Családi tragédia Kaposváron

Családi tragédia Kaposváron. Megölte feleségét, megsebesítette fiát, majd saját magával is végzett egy középkorú férfi. A szomszédok szerint a sokszor agresszív családfőt távoltartási végzéssel tiltották el a háztól, de napok óta visszajárt és fenyegetőzött. Kedden este bejutott a házba, késsel leszúrta a 42 éves nőt, miközben fiát is megvágta. Aztán a család kutyájával is végzett. A rendőrség vizsgálja a tragédia körülményeit.

Elvették az apától a gyerekeit


szerző:
2016.08.24. 18:12
Elvették az apától a gyerekeit

Elvették a gyerekeit attól a férfitól, akinek eltűnt kislányát napokig keresték rendőrök és speciális mentők a Nógrád megyei Cserháthalápon. A 11 éves Szimonettát végül közmunkások találták meg. A helyiek szerint napokig egy középkorú férfinál volt, a szomszéd faluban. Az apa ellen kiskorú veszélyeztetése miatt indított eljárást a rendőrség, egyelőre szabadlábon védekezhet. A gyerekek nevelőotthonba kerültek.

 

A szülők és kisfiuk is meghalt a balesetben

Családi tragédia! Egy 13 éves kisfiú és szülei vesztették életüket szerdán egy balesetben Tiszabura és Abádszalók között. Hazafelé tartottak, amikor rokonaikkal ütköztek össze a két falut összekötő főúton. Úgy tudjuk, a kocsi megcsúszott a rossz minőségű úton és átsodródott a másik sávba, ahol egy mikrobusznak csapódott. A tragikus balesetben még hárman megsérültek, egyikük életveszélyesen.

A két gyerek végignézte a tragédiát

A 20 éves nővér lehet a gyámja annak a két gyereknek, akik azután maradtak árván, hogy az apjuk leszúrta az anyjukat, majd öngyilkos lett Szombathelyen. A két gyerek végignézte a családi tragédiát. Az anya korábban elhagyta a gyerekek apját, aki a két kiskorúval maradt a lakásukban. A tragédia akkor történt, amikor az anya meglátogatta őket.

Benzin okozhatta a családi tragédiát

Fűnyíráshoz vásárolt benzin okozhatta a családi tragédiát. Valószínűleg az épületben tárolt benzin gyulladt ki hétfőn éjjel Törökszentmiklóson. A tűzben három gyermek és édesapjuk halt meg, az édesanya pedig jelenleg is életveszélyben van. Úgy tudjuk állapota ma tovább romlott.

Tűz Törökszentmiklóson: Benzint gyűjtött a családfő

40 liternyi benzin berobbanása okozhatta a törökszentmiklósi tragédiát. Öttagú család élt abban a törökszentmiklósi házban, ami hétfőn hajnalban kigyulladt, és négy ember halálát okozta, három gyermekét és az édesapáét.

Apa és három fia halt meg a tűzben

Családi tragédia Törökszentmiklóson. Apa és három gyereke égett benn házukban, hajnalban a Jász-Nagykun Szolnok megyei településen. Az anyát életveszélyes állapotban vitték kórházba, csaknem az egész teste megégett. Megoperálták, műtétek sora vár rá. A rendőrség vizsgálja, hogy felgyújtották-e a házat. A szomszédok azt mondták: nagy durranást hallottak.

TRAGÉDIA: Négy ember, köztük 3 gyermek halt meg a tűzben

Hétfőre virradóra kigyulladt egy családi ház Törökszentmiklóson. Mire a tűzoltók a helyszínre értek, már a teljes 100 négyzetmétere épület lángokban állt.

A család nem tudja feldolgozni a tragédiát

Motorosok búcsúztak a halálra gázolt győri óvónőtől. Az asszonyt két hete Veszprém közelében ütötte el egy autós. A motoron fia barátnője ült mögötte, a lány lebénult, azóta is lélegeztetőgépen van. Anyját a fiú próbálta újraéleszteni, de hiába. A halálra gázolt nő apja az RTL-Híradónak azt mondta: sosem tudják feldolgozni a tragédiát.

MOTOROS TRAGÉDIA: „Ezt nem lehet feldogozni”

Több mint 100 motoros búcsúzott a baleset helyszínén attól a győri óvónőtől, akit két hete gázolt halálra egy 19 éves férfi Gyulafirátótnál. A baleset egy egyenes útszakaszon történt. A 41 éves óvónőt fia próbálta újraéleszteni, de nem járt sikerrel. Az áldozat édesapja azt mondta, soha nem tudják majd feldogozni a tragédiát. A balesetet okozó sofőr még nem kért bocsánatot a családtól.

Családi karambol - meghalt a vőlegény

Egy család szenvedett tragikus balesetet Berentén vasárnap délután. Autójuk lesodródott az útról, és többször megpördült, majd az árokban landolt, egy fiatalember szörnyethalt. A kocsit a családfő vezette, aki a rendőrök szerint ivott, mielőtt az autóba ült. Hátul három lánya utazott, köztük egy hat és egy tizenkét éves kislány. Mindannyian megsérültek. Úgy tudjuk, hogy az a fiatal, aki meghalt, a legidősebb lány vőlegénye volt.

CO-mérgezés: anya és kisfia halt meg

Családi tragédia Budapesten. Szén-monoxid-mérgezésben meghalt egy 10 éves kisfiú és édesanyja. A nő munkatársai találták rájuk reggel, XVI. kerületi házukban. Azért kezdték keresni őket, mert a nő nem ment be dolgozni, ő nyitotta volna a közelben lévő cukrászdát. A szomszédok Híradónknak azt mondták, hogy anya és kisfia fáztak az előző este, ezért bekapcsolták a gázkazánt, ami valószínűleg meghibásodott.

Gyerekével és magával is végezhetett

Családi tragédia Budapesten. Egy szolgálaton kívüli rendőrnő agyonlőtte 10 év körüli gyermekét majd saját magával is végzett.  A tragédia a XVIII. kerületben, délután három óra körül történt, egy Bartók Béla utcai családi házban. A rendőrök adásunk ideje alatt is helyszínelnek, addig senkit nem engednek a közelbe, és nem is nyilatkoznak. Az eset körülményeit, tekintettel arra, hogy rendőrről van szó, a Központi Nyomozó Főügyészség vizsgálja.

Családi tragédia Hejőkeresztúrnál

Egy édesanya meghalt, kilenc és tíz éves gyerekei súlyosan megsérültek, amikor autójuk frontálisan ütközött egy másik kocsival Hejőkeresztúr környékén szombat este.

Mindenkit sokkolt az anya és kisfia halála

Gyerekeként szerette unokáját az az idős férfi, akinek lánya és unokája szombaton vesztette életét szén-monoxid-mérgezésben. Stábunk a tragédia után visszament a családhoz, és beszélt ismerősökkel is, akik azt mesélték: a nagypapa mindent megtett az apa nélkül felnövő kisgyerekért. Nyáron saját lakóautójával Spanyolországba vitte a kisfiút, és úgy nevelte, hogy szülei válása után is boldog legyen. Még vizsgálják, mi okozhatta a mérgezést, de a szakértőknek már van elképzelése.

Egy 4 éves kisfiú és édesanyja halt meg

Egy négy éves kisfiú és 31 éves édesanyja halt meg reggel egy Kecskeméthez közeli tanyán. Úgy tudjuk, hogy a nő szülei találtak rájuk. A tűzoltók magas szén-monoxid szintet mértek a házban, ahol több gázkészülék is üzemelt. Azonnal szerelőket hívtak, akik átvizsgálták a vízmelegítőt és a konvektorokat. Úgy tudjuk, hogy több szabálytalanságot is találtak a szakemberek. A rendőrég ezért  nyomozást indított.

ÉNBP Emesének tragédiák sorozatával kellett megküzdenie

Egy új színfolt az albérletben élők között, aki most már több mint egy hónapja gazdagítja Éjjel-Nappal a csapatot. Ám mégis keveset tudnak róla lakótársai, ugyanis tragikus titkot őriz.

Tragikus titkot őriz az ÉNBP új szereplője

Egy új színfolt az albérletben élők között, aki most már több mint egy hónapja gazdagítja Éjjel-Nappal a csapatot. Ám mégis keveset tudnak róla lakótársai, ugyanis tragikus titkot őriz.

Megölte apját és magával is végzett

Agyonlőtte apját, majd magával is végzett egy 34 éves férfi vasárnap reggel a Bács-Kiskun megyei Bócsa mellett. Az apa holttestét a környéken lakók találták meg egy autóban, amit az 54 –es út mellé parkoltak le. Ezután kutatták át az áldozat tanyáját, ahol rábukkantak fiára. A család libatenyésztéssel foglalkozott. A rendőrség még vizsgálja, hogy miért történt a tragédia.

Egyszerre vesztette el feleségét és imádott kislányát

Most először állt kamera elé annak a 43 éves budapesti édesanyának a férje és 12 éves kislányának apja, akik múlt héten vasárnap Majosházánál robogójukkal frontálisan ütközöttek egy velük szemben haladó gépkocsival.

 Lányuk után az unokájukat is elvesztették

Szívszorító a szolnoki házaspár története. Lányuk ugyanis gyilkosság áldozata lett. Máriát a férje ölte meg, mert nem tudta feldolgozni, hogy megromlott a kapcsolatuk. Mindössze hat és fél év börtönt kapott, az pedig teljesen érthetetlen, hogy végül két és fél év után ki is szabadult. Közben megvívta csatáját a hatóságokkal, és elérte, hogy kisfiukat ne az elhunyt anyuka szülei neveljék. A gyermek visszakerült a gyilkos apa családjához.

Előzetes: Családi tragédia Hevesen

Egy édesapa otthonukban megölte 6 és 12 éves fiait, majd magával is végzett. A 35 éves férfi búcsúlevelet is hagyott az egyik szobában, ebben bocsánatot kért tetteiért. További részletek a tragédiáról este 6-kor az RTL Híradóban.

Két gyerek és a szülők is meghaltak a balesetben

Két gyerek  - egy hat és egy 15 éves - és szüleik haltak meg délelőtt Csornán, mikor autójukkal vonat elé hajtottak. A fénysorompó pirosan világított. Egy traktoros próbálta figyelmeztetni őket a veszélyre, de hiába. Úgy tudjuk a szülőknek egy 12 év körüli kislányuk is van, ő nem ült az autóban a balesetkor.

Apa, anya és két gyermekük vesztette életét

Két gyerek - egy hat és egy 15 éves - és szüleik haltak meg csütörtök délelőtt Csornán, mikor autójukkal vonat elé hajtottak. Az édesapa annak ellenére hajtott a sínekre, hogy a fénysorompó pirosan világított.

Előzetes: Családi tragédia Csornánál

Egy hat és egy 15 éves gyerek és a két szülő halt meg, amikor autójukkal a vonat elé hajtottak. A részletek este hatkor az RTL Híradóban.

Anya és lánya halt meg a balesetben

Autójuk egy kamionnak csapódott Rajka és Hegyeshalom között. A cseh család nyaralni ment, a kocsit az apa vezette. Elaludhatott, ezért tért át a szemközti sávba. Életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, válságos az állapota. A kamion, amivel ütköztek, kiégett.

MEGRÁZÓ: Családi tragédia az M5-ösön

Összetört autó az árokban: a légzsákok kinyíltak, az ablakok betörtek. A kocsinak szinte nem maradt ép eleme. Egy háromfős, Angliában dolgozó román család utazott hazafelé nyári szabadságra. Az apa vezettet, amikor Kiskunfélegyháza közelében balesetet szenvedtek.

Megölte élettársát, majd végzett magával

Családi tragédia Tiszaföldváron. Megölte élettársát, majd magával is végzett egy férfi a Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen. A rendőrséget valaki telefonon riasztotta, a helyszínen egy férfi és egy nő holttestét találták meg. Emberölés gyanúja miatt indítottak nyomozást.

 

Fókusz 15-01-20


szerző:
2015.01.20. 19:20
Fókusz 15-01-20

Fókusz: A férfi nővére azt állítja, György rendszerető, kifejezetten gyerekcentrikus volt, a család teljesen értetlenül áll a történtek előtt. Kiderült az is, hogy mi történt az ominózus veszekedéskor, amelynek ez a borzalmas tragédia lett a vége. Terhessége alatt minden vizsgálat tökéletes eredményt mutatott, Veronika kislánya végül mégis súlyos rendellenességgel jött világra. A kis Hanna Pfeiffer szindrómás, szellemileg teljesen ép, de a koponyája deformálódott. Hogy létezik, hogy ezt nem vették észre az orvosok?

Fókusz 15-01-19


szerző:
2015.01.19. 19:20
Fókusz 15-01-19

Fókusz: Párizs a terrortámadás után. VV Zsuzsának másodszorra nem sikerült a bravúr. Miért kellett meghalnia a féléves kisfiúnak?

Fókusz 14-12-19


szerző:
2014.12.19. 19:25
Fókusz 14-12-19

Fókusz: Árván maradtak - Három család is gyászol a szörnyű baleset miatt, a gyerekek már nem várják a karácsonyt. Ki a felelős? - A szakértők szerint egyértelmű, hogy az azbeszt okozta a megbetegedéseket. Mindenki veszélyben van? Kiderül a titok - Puskás Peti bemutatja a barátnőjét, aki a tévéből értesült először Aleska Diamondról.

Előzetes: Családi dráma Fábiánházán

Idős szüleire és húgára támadt egy 61 éves férfi hajnalban. Úgy tudjuk, késsel szurkálta össze őket. Hogy mi okozhatta a családi tragédiát, elmondjuk este hatkor az RTL Híradóban.


 

Fókusz Plusz 14-11-15


szerző:
2014.11.15. 20:00
Fókusz Plusz 14-11-15

Fókusz Plusz: Extrém időutazás - Miért nincsenek felhőkarcolók Budapesten, és hogyan nézne ki a város, ha engednék? Megmutatjuk! Egyszerűen szenzációsak - Jól néznek ki és minden alkalommal leküzdik a gravitációt. Labdazsonglőrök, akiket egy világ néz tátott szájjal.

Egészséges ikreket szült, de meghalt az anya

Szörnyű családi tragédia. Egészséges ikreknek adott életet, de a szülés után meghalt egy fiatal édesanya a Dombóvári Kórházban. A tragédia szombaton történt.

Fókusz 12-11-28


szerző:
2012.11.28. 20:55
Fókusz 12-11-28

Fókusz: Családi tragédia - Az öt gyermekes anyukát Máltán gyilkolták meg. Ivett korábban Benkő Dániel feleségkereső műsorában szerepelt. Zámbó Krisztián elhagyta az X-Faktort, átértékelte az életét és válaszolt a legrázósabb kérdésekre is. Kiszel Tünde szerint Puzsér megalázta, ezért most ő mondja meg a magáét. Beszól és üzen is a kritikusnak!

Fókusz 10-08-19


szerző:
2010.08.19. 20:35
Fókusz 10-08-19

Fókusz: Sztárok a medencében. Babinyecz Timi cáfolja, hogy leégett a Miss Universe-en. Mellbevágó botrány. Vajon mi vár ránk hétfőn Barátok közt? Fenyegetőzött az ácsi gyilkos.

Végzett családjával a háborús veterán

A horvát férfi agyonlőtte két gyermekét és feleségét, majd önmagával is végzett.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való