KERESÉS search-close

csípős

32 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "csípős"

A versenyző bevállalta Sárközi Ákos helyett a gyilkos chilit

Robi egy egész chilit is tett az ételére, ami gyorsan visszaütött a kóstolásnál. Zé mindenképpen Sárközi Ákossal akarta megetetni, de Robi ezt nem hagyta...

Száraz vagy csípős hideg?

A villalakók ismét elmerültek a magyar nyelv rejtelmeiben...

Méregerős hamburger Szegeden

Sírás, köhögés, sőt rosszullét – a legtöbben így végezték a szegedi chilievő versenyen. Tízen indultak, de csak ketten maradtak a végére. Ők a világ legerősebb chilijével is megbirkóztak, majd egy méregerős hamburgert kínáltak nekik.

Tilos a csípős és az alkohol Nagy Alexandrának

A Barátok közt Fekete Alízának rengeteg dologról kell lemondania. Nagy Alexandránál néhány éve gyomorfekélyt és refluxot állapítottak meg, ezért a színésznőnek egy csomó dolognak búcsút kellett intenie. Többek között az alkoholnak, a fűszeres és csípős ételeknek. Ez utóbbiak mennek neki a legnehezebben, Alexandra ugyanis imádja az egzotikus ízeket.

 

Kifőzde: Survivor Benedek ínycsiklandó falatokat készített

Ezen a héten a 2017-es Survivor játékosai főznek a Kifőzdében! Nézd meg, hogy mit készített Benedek!

Simon nem gondolta volna, hogy eljut idáig

A színész rettentően izgult főzés közben, ráadásul még a levegő is annyira paprikás lett, hogy mindannyian köhögőrohamot kaptak. Simon aggódott: remélte, hogy csak a levegő ennyire csípős.

A versenyzők a világ legerősebb paprikái közül válogattak

Egy óriási csípős pult várta a versenyzőket, amelyen a világ legdurvább paprikái pihentek. Édes, kellemesen pikáns és gyilkos alapanyagok is akadtak közöttük. Vajon az egyik legerősebbet, a skorpiót beválasztotta bárki is?
 

Lórán Barnabás gyilkos paprikával sokkolta a közönséget

Részlet a 20. évad 1. részéből:

Barnabás próbára tette a közönség egyik tagját, hogy ugyan toljon már be egy erős paprikát, de nem akármilyet! "Így porlad el a garatod..." címmel ő is prezentálta, mi megy végbe éppen a srác testében.

Nézd meg itt a teljes adást!

Hűha, a juniorok jól odacsíptek a zsűrinek?

Az első feladatban büdi és csípős alapanyagok kerültek a csapatok ételeibe, amiket a zsűri kóstolt végig a feladat végén. Miközben a zöldek ízkombó mesterek lettek, a kékek odapirítottak egy kicsit Zének.

Hanna helyett a „házi kóstolója” ellenőrzött mindent

Hanna megijedt amikor kiderült, hogy ő lesz a konyhafőnök, ráadásul a csípős tányért húzta ki maguknak. Így is megtalálta a megoldást, hogy ne kelljen a gyűlölt fűszeres ételekből ennie: mindent Dani kóstolt meg helyette.

Büdi, csípős vagy ráncos alapanyagok? A szerencse döntött!

A középdöntősöket három búra fogadta, alattuk érdekes alapanyagokkal. A sorsukról azonban nem ők, hanem a borítékok és a szerencse döntött. Te melyik tányérnak örültél volna?

Könnyező férfiak! Kipróbáltuk hazánk legcsípősebb hamburgerét!

Két évvel ezelőtt könnyező férfiakat és nőket hagyott maga után a hétvégén az ország minden bizonnyal legcsípősebb hamburgere. Erősevő versenyt rendeztek a legőrültebb chili függőknek, ahol még a konyhában is olyan szagok terjengtek, mintha könnygázt robbantottak volna.

Barnus köhögésben tört ki a csípős lecsótól

Barnus megkóstolta a lecsót, ami annyira csípett, hogy a srác köhögni kezdett. Barna is beszaladt a konyhába, hogy beleegyen az ételbe, és bevallotta, hogy tök romás lett az étel, ugyanis marhára csíp.

Barnus nagyon jót nevetett Bence kapus hasonlatán

Barnus nem akart csípőset tenni az ételbe, ugyanis ő nem szereti, ha csíp az étel. Barna persze egyből kiakadt, hogy nem ő fogja enni, és rászólt, hogy ne szaladgáljon, és a paradicsomra figyeljen, ne a csajokra. Hamar kiderült, hogy Jenninek van barátja, de Bence gyorsan helyretette a dolgokat, hogy a kapuban is áll kapus, mégis lőnek gólt.

Saját chili szósz márkák és gyilkos ételek a kóstoláson!

Igazán pikáns és erős ízek debütáltak a zsűripulton, az ítészek be is készítették a tejet, hogy nehogy baj legyen. Volt, aki a hátrány ellenére is villantott, mások megalkották a saját chili márkájukat.

Czutor Zoli tervezett, a tálalás mégis kifogott rajta

Zolit a Séf is figyelmeztette, hogy időben találja ki, hogyan is szeretne tálalni, ezt a zenész meg is tette, azonban az eszközök összeesküdtek a koncepciója ellen.

Zé már előre félt Steve gyilkos mártásától

Steve szinte minden erős paprikáját egy mártásba szánta, aminek láttán Zé előre remegni kezdett. Kóstolgatás közben már Steve is rájött: enyhíteni kell!

Ervin megpróbálta hatástalanítani a paprikákat

Brutális paprikákat kapott Katitól, ezért Ervin minden erejével azon volt, hogy a kicsi kis bombák erejét valahogyan enyhítse valahogyan.

Kati zavarba hozta Ervint a csípős hátráltatásával

Kati gondolkodás nélkül Ervinnek dobta oda a hátrányát: a legerősebb paprikákat válogatta össze versenytársának. Ervint se lepte meg a dolog, inkább megtisztelve érezte magát... majd belenézett a kosarába...

Zé: „Azóta várom ezt a napot, amióta Konyhafőnök verseny létezik!”

Nagy nap jött el a verseny történetében: Zé nagy örömére chili pulttal lepték meg a versenyzőket. Az erős és pikáns alapanyagokról a Séf is mesélt egy kicsit a csapatnak.

Sári Évi zöldbors mártásos cukkinis lazaca

A zsűri sajnálta, hogy Évi nem állt elég kreatívan az ételhez, hiszen akkor akár tökéletes is lehetett volna. Nézd meg itt a kóstolást!

Eke Angéla kacsamell steakje

A kacsa és a csípős, mégis édeskés chutney jól sikerült ötlet volt, azonban a püré több vajat kívánt volna. Nézd meg itt a kóstolást!

Kovács Katalin marhasteakje héjában sült burgonyával

A zsűri szerint Kati nagyon jól eltalálta az ételt, Rozina különösen szerette a szószt, amit készített. Nézd meg itt a teljes kóstolást!

Czutor Zoli csípős lazaca, chutneyval és hamis wasabival

A zsűri úgy látta, hogy Zoli túlságosan óvatos volt az ízekkel, lehetett volna sokkal csípősebb is az étele. A kóstolást nézd meg itt!

Steve marha hátszíne színes cukkinivel

A zsűri örült, hogy Steve felhasználta az előző napon tanultakat is, ráadásul olyan erős-finom szósszal amiből csak félve mert a tányérra tenni. Nézd meg itt a kóstolást!

Csíp vagy sem: Zé együtt tesztelte az ételt Attilával

Zé nem akarta egyedül prezentálni, hogy mennyire csípős lett Attila étele, ezért megkérte a versenyzőt, hogy együtt állják ki a jalapeno próbát.

Mindenki egyszerre vörösödött el

Égtek az arcok, lángoltak az ajkak: paprikaevő vesrenyt rendeztek a Villában. Lenyelni is nehéz volt, ám lehűteni magukat a megmérettetés után még nehezebbnek bizonyult.

Utánajártunk, mitől izzad le Metzker Viki

Súlyos izzadtság cseppek, legördülő könnycseppek. Ezek a képek nem edzőteremben készültek és sztárjaink sem súlyzóval harcolnak ennyire. Mindössze egy gyorsétterem új szendvicsét tesztelték. Egy extracsípős hamburgert kóstolgattak, a reakcióikat pedig profi fotós kapta lencsevégre.

Könnyező férfiakat hagyott maga után az ország legcsípősebb hamburgere

Könnyező férfiakat és nőket hagyott maga után a hétvégén az ország minden bizonnyal legcsípősebb hamburgere. Erősevő versenyt rendeztek a legőrültebb chili függőknek, ahol még a konyhában is olyan szagok terjengtek, mintha könnygázt robbantottak volna. De miért szeretjük ennyire a csípős ételeket, ha utána sírunk, remegünk és félve várjuk a másnapot? Kilyén Tamás riportja.
 

Van, aki csípősen szereti


szerző:
2015.05.18. 15:37
Van, aki csípősen szereti

Könnyező férfiakat és nőket hagyott maga után a hétvégén az ország minden bizonnyal legcsípősebb hamburgere. Erősevő versenyt rendeztek a legőrültebb chili függőknek, ahol még a konyhában is olyan szagok terjengtek, mintha könnygázt robbantottak volna. De miért szeretjük ennyire a csípős ételeket, ha utána sírunk, remegünk és félve várjuk a másnapot?  Kilyén Tamás riportja.

A világ legtüzesebb nője


szerző:
2009.04.10. 22:47
A világ legtüzesebb nője

Az indiai lány 51 chilit falt be mindössze két perc alatt.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való