KERESÉS search-close

címlaplány

18 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "címlaplány"

Hol és hogyan él most az egykori szexideál, Bódi Sylvi?

Láthattuk már szőke hajjal, vadító bőrszerkóban, vagy éppen anyaszült meztelenül. Aztán eltelt néhány év, és eltűnt a nyilvánosság elől. Bódi Sylvi mostanában ritkán ad interjút, de a Fókusszal most kivételt tett.

Miért váltott ki nemzetközi visszhangot Zalatnay Cini címlapfotózása?

Amikor Zalatnay Cini ötvenhárom évesen címlaplány lett, abban a szexi bordó fehérneműben csak találgatni lehetett, hogy mi járt a fejében. Fotói nemzetközi érdeklődést is kiváltottak. Ő pedig a Toplista adásában elmondta mi minden történt az óriási visszhangot kiváltott fotózás hátterében.

Top 1 - A címlap, ami 90 ezer fölötti példányszámot adott el

Listánk első helyezettje a magyar könnyűzenei élet egyik meghatározó ikonja, aki a pikáns fotósorozat elkészítésekor már 53 éves volt. A címlaplányok legjobbja egy „amatőr”, de ha az eladási mutatóit nézzük, abszolút nem érdemtelenül övé a korona.

A TOP 10-ről lecsúsztak, de így is felejthetetlen címlaplányok

Toplistánkról több száz hölgy maradt ki, pedig egyikük sem érdemtelenül szerepelt a címlapokon. Nem tudjuk eléggé hangsúlyozni, hogy listán szubjektív, ezért bátran vitatható is.

Top 2 - A magyar férfimagazinok koronázatlan királynője

Egy igazi vad amazoné az ezüstérem a címlaplányok listáján, akinekm formás idomai, 2002-es színre lépése óta sok férfi retinájába égtek be. Nem túlzás azt állítani, hogy az aktmodellek között nincs nála népszerűbb Magyarországon – a győzelemhez azonban most még ez sem volt elég.

Top 4 - A Fresh-lányok külön-külön, de együtt is népszerűek voltak

Listánk negyedik helyére egy duó került. Külön-külön is, de legtöbbször együtt szerepeltek szinte az összes férfimagazin címlapján. Nem csak a férfiak imádták őket, de szinte mindenki szeretett velük együtt dolgozni.

Top 6 - A bombanő, aki képes volt másik műfajra váltani

Az RTL nézői A mi kis falunk című sorozatban ismerhették meg a képernyőn, de női főszerepet kapott a Drága Elza! című filmben és több színdarabban is játszott. Listánk hatodik helyén egy olyan hölgy áll, aki talán sosem lenne színésznő, ha korábban nem kerül címlapra. Most mégis határozottan állítja, hogy többé nem szerepelne ilyen címlapokon.

Top 7 - A plasztikázott is lehet természetes?

Toplistánk hetedik helyén egy olyan hölgy szerepel, aki 2003-ban nyerte meg az év Playmate-je versenyt. Ekkor már szilikonos keblei voltak, de kevesen tudják róla, hogy mellműtétjét követően egy olyan plasztikai beavatkozása is volt, amelyre egyáltalán nem vágyott. Hargitai Beával és Bódi Sylvivel együtt a nagy triászként emlegették őket

Top 8 - A valóságshow-hős, aki az összes létező férfimagazinban szerepelt

Listánk nyolcadik helyén egy olyan hölgy áll, aki 142 napot töltött a ValóVilágban, szerepelt az összes létező férfimagazinban. A magyar Brigitte Nielsen-ként is emlegetett hölgyből a Villában már mindent láttunk, ráadásul már a valóságshow alatt lefotózta egy férfimagazin. Sosem volt szégyenlős, de azért meghúzott bizonyos határvonalakat.

Top 9 - Igazi dögös bombázó, akit sokan biztosan a dobogó legfelső fokán látnának

Listánk kilencedik helyén egy olyan hölgy áll, akit bizonyára sokan az első helyre tennének. Az idén 36 éves hölgy 7 évig jazz balettozott, modellkedett, majd énekelt. Egy igazi dögös bombázó, a férfiak álma, aki idővel példás családanya lett.

Top 10 - A magyar Paris Hilton, aki bármit csinál, az érdeklődés középpontjába kerül

Hívták a magyar Paris Hiltonnak, botrányhősnőnek és szőke műnőnek. Valamit mindenesetre nagyon tudhat, hiszen szinte semmit nem kellett csinálnia azért, hogy az érdeklődés középpontjában legyen.

Top 5 - Első számú szépségikon, a címlaplányok modell-királynője

Az ötödik helyzet címlaplány Pásztón született és azt tervezte, hogy színésznő lesz. A modell szakma azonban bevonzotta, hiszen tökéletes adottságai voltak erre a pályára. Mindössze 5 évig modellkedett, és 23 évesen már abba is hagyta. Nagy cégek kampányaiban vett részt és beutazta az egész világot.

A címlapon vetkőzés hőskorszaka a Toplistában!

Komoly karrierek kezdődtek már egy ruha ledobásával, de azért olyat is láttunk már, ahol véget ért valakinek a jó széria, mert kicsit többet mutatott annál, mint ami belefér. TOP 10 címlaplány a ma esti Toplistában!

Visszavonult a csillogástól Bódi Sylvi

A ma esti Toplistában a TOP10 címlaplányt keressük a kétezres évek elejéről. Nem titok, hogy Sylvi is a listán van, de most inkább megmutatjuk, hogyan telnek az egykori nyuszilány mindennapjai.

Híresek és szépek - listába szedtük a 2000-es évek legsikeresebb magyar címlaplányait

Covergirl, vagyis címlaplány kétféle hölgyből lehet. Híresből, aki levetkőzik, és szépből, aki híres lesz. De a képlet ennél bonyolultabb, hiszen sok híresség nem vetkőzött le, bármennyire is győzködték, és sok levetkőzött szépség bár címlapra került, mégsem lett igazán híres. Szubjektív listában szedtük össze a 2000-es évek legsikeresebb magyar címlaplányait.

Less be te is Bódi Sylvi egzotikus életébe!

Sylvi már kislányként arról álmodozott, hogy egyszer majd körbeutazza a Földet. A projekt elég jól halad, hiszen már 80 országban járt. A teljes riport ITT nézhető vissza!

Bódi Sylvi a Csendes-óceán közepéről adott nekünk interjút

Bódi Sylvinek az utazás lett a munkája! Rendhagyó interjút adott csak a Fókusznak az egykori címlaplány, aki szerdán szerepel majd a Toplista következő visszaszámlálásában, ahol a TOP 10 címlaplányt keressük.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való