KERESÉS search-close

brutális

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "brutális"

A sátánt látta áldozatában, brutálisan végzett vele

A sátánt látta áldozatában, példátlan brutalitással végzett vele. Mégis felmentette a bíróság azt a férfit, aki tavaly márciusban megölt egy nőt egy szigetszentmiklósi hotel mosodájában. A gyilkosság után egy bonbont rakott áldozata szájába. A támadóról kiderült, hogy olyan súlyos elmezavarban szenved, hogy nem büntethető.

 

Sokkot kaptak, amikor meglátták, milyen brutálisan megverték a nagymamát

Sokkot kaptak, amikor meglátták, milyen brutálisan megverték a nagymamát - ezt mesélte sírva a bíróságon annak a 87 éves asszonynak az unokája, akit a vád szerint 2017-ben egy 19 éves férfi vert meg és rabolt ki tatabányai otthonában. Az idős nő két nappal később a kórházban belehalt sérüléseibe. A fiatalt gyilkossággal vádolják, nagybátyját pedig azzal, hogy ő buzdította a rablásra.

Amputálni kellett a 13 éves lány két ujjpercét

Felrobbant egy pirotechnikai eszköz egy 13 éves lány kezében vasárnap este a Győr-Moson-Sopron megyei Szilben. A gyerek két ujjpercét amputálni kellett. Úgy tudjuk, barátnőjével játszottak és ki akarták próbálni az eszközt, ekkor történt a baleset. A győri kórház orvosigazgatója szerint egy füstbomba okozta a sérülést.

Csak a Fókusznak nyilatkozott az a férfi, akinek az élettársa elvágta a torkát!

Köztársaság elnöki kegyelmet kért magának Kertész Ágnes, akinek a története már az egész országot bejárta. A fiatal nő állítólag elvágta élettársa torkát, amiért az ítélet szerint tíz évre rácsok mögé került. Volt férje, az áldozat most először és csak a Fókusz kamerája előtt nyilatkozott a rémtörténetről!

Átvágták az arcát


szerző:
2019.05.20. 18:05
Átvágták az arcát

Egy életet tettek tönkre - ezt mondta Híradónknak az a férfi, akinek az öccsét szombat hajnalban arcon szúrták Miskolc egyik sétálóutcájában. A 24 éves fiatal épp hazafelé tartott, amikor három férfi belekötött…

Kegyetlen módon végzett az idős nővel

Brutálisan végzett áldozatával, ezért jogerősen is életfogytig tartó fegyházra ítélték azt a petőfiszállási férfit, aki 2010-ben kegyetlen módon ölt meg egy idős nőt. Akkor hiába keresték a gyilkost, évekkel később bukott le, amikor újra rátámadt egy asszonyra. Most az utolsó szó jogán mindenkitől, még a családjától is bocsánatot kért.

Rendszeresen kínozták a gondozók a betegeket a mozsgói szociális otthonban

A következő felvételek a Baranya megyei Mozsgó nevű település fogyatékos-otthonában készültek, és azt bizonyítják, hogy a gondozók többször is brutálisan bántalmazzák az otthon lakóit. Aki a felvételeket készítette, azt mesélte Moskovics Juditnak, hogy a bántalmazások rendszeresek voltak, és szerinte az otthon dolgozói közül sokan tudtak róla, mégsem tettek semmit. Ő viszont képtelen volt tétlenül nézni, mi történik, ezért rögzítette a megdöbbentő jeleneteket.

Éheztették, harapdálták és láncra verve tartották 13 gyereküket

Életfogytiglani börtönre ítélte a bíróság a gyerekkínzó szülőket az Egyesült Államokban. A házaspár születésétől fogva éheztette, harapdálta és láncra verve tartotta 13 gyerekét. Tavaly kapták el őket, miután egyik lányuk megszökött és értesítette a rendőröket. A szülők az ítélethirdetésen azt mondták, sajnálják a történteket, de csak jót akartak.

Nem csak a brutális kettősgyilkosság írható a számlájára

Újabb bűncselekménnyel gyanúsította meg a rendőrség a szikszói Sz. Sándort – tudta meg a Blikk. A nyomozók még 2011-ben egy idős házaspár meggyilkolásával hozták összefüggésbe az akkor a településen polgárőrként szolgáló férfit. A szikszói rémként hírhedté vált férfi 7 évvel az emberölés után bukott le, de most úgy tűnik, nem csak a kettősgyilkosság írható a számlájára. A gyanú szerint a kegyetlen emberölések után nem sokkal újra lecsaphatott.

Unokája ölhette meg brutálisan az idős férfit

Brutális kegyetlenséggel öltek meg egy 83 éves férfit a Borsod megyei Sajószentpéteren. Saját unokája végezhetett vele - a gyanú szerint. Már őrizetben van, barátnőjével együtt. A huszonéves unoka a lánnyal együtt ment a nagyapa házához, a szomszédok szerint azért, hogy pénzt kérjenek tőle. Az idős férfi holttestét csak a gyilkosság másnapján találták meg. A szomszédok úgy tudják, támadója kalapáccsal többször is fejbevágta.

Felvételen: elütötték a kislányt, túlélte

Egészen hihetetlen az a felvétel, ahol egy kislány játszik az udvaron, majd amikor menne be a házba, a semmiből felbukkan egy autó és teljes sebességgel elüti a gyereket. A baleset Amerikában történt néhány nappal ezelőtt. A 9 éves LaDerihanna Holmes csodával határos módon túlélte a balesetet.

Vádat emeltek a férfi ellen, aki brutálisan meggyilkolta tacskóját

Vádat emelt az ügyészség egy szombathelyi férfi ellen, aki 2018 novemberében brutálisan meggyilkolta tacskóját

Eltemették a megölt kislányt

Több százan kísérték szerdán utolsó útjára azt a hatéves kislányt, akit március elején öltek meg Szekszárdon. A gyanú szerint az áldozatot a 19 éves unokabátyja csalta magával a közeli patakhoz, majd brutálisan agyonverte. A gyilkosság után megpróbált öngyilkos lenni, jelenleg letartóztatásban van. Igazságügyi szakértő állapítja majd meg, hogy a brutális támadáskor fel tudta-e mérni tette súlyát.

CSECSEMŐGYILKOSSÁG: Tudja, hogy babát szült, de másra nem emlékszik

Megrázó történet!
Senki sem tudott arról, hogy gyereket vár. Ezt mondta Híradónknak, annak a fiatal nőnek az anyja, aki a gyanú szerint megölte csecsemőjét a hétvégén. Szerinte lányát magára hagyták, amikor rosszul lett, ezért eshetett kétségbe. A nyomozás eddigi adatai szerint a barátjánál, egy sufniban szülte meg a kislányt, majd egy műanyag csővel megfojtotta.
A Híradó korábbi riportját itt nézheti meg.

Nem volt jegye, szilánkosra törte a buszsofőr karját

Szilánkosra törte a buszvezető karját egy dühös utas Pécsett, az eset még tavaly nyáron történt, a rendőrség most zárta le a nyomozást az ügyben. A férfi azon dühödött fel, hogy a sofőr leszállította a buszról, mert nem volt jegye. Először a sofőrfülkét ütötte meg, aztán többször a buszvezetőt is, végül pedig kicsavarta a karját. 

Nem érzik magukat bűnösnek a vörösiszap katasztrófa vádlottjai

Részvétét fejezte ki a károsultaknak, majd felmentését kérte az utolsó szó jogán a vörösiszap katasztrófa elsőrendű vádlottja. A per 2017. decemberében kezdődött újra, mivel a Győri Ítélőtábla hatályon kívül helyezte az elsőfokú ítéletet, amely mind a 15 vádlottat felmentette. 2010 októberében a MAL Zrt ajkai tározójának gátja átszakadt. Magyarország legnagyobb ipari katasztrófájában tízen haltak meg, több mint kétszázan megsebesültek és rengeteg otthon lakhatatlanná vált.

Ütötte-verte az eladónőt a rabló

Ököllel ütötte, és többször megrúgta az eladónőt egy férfi egy budapesti kisboltban. A támadás közben még a nadrágja is félig lecsúszott róla. Mindez múlt szerdán történt, híradónk most megszerezte az üzlet biztonsági kameráinak felvételeit. Ezeken látszik, ahogyan a rabló a földre rántja és megüti az alkalmazottat, majd kifosztja a kasszát. A brutális felvételet teljes hosszában megnézheti: ITT.

DURVA: ez is megtörténhet, ha szabálytalanul használjuk a pirotechnikai eszközöket!

Idén a pirotechnikai eszközöket újév reggel 6 óráig lehet használni, míg a petárdázás továbbra is tilos! A videóból az is kiderül, hogy hogyan kerülhetjük el a súlyos baleseteket szilveszter éjjel!

Brutális rablás: hallotta fia sikítását az apa

Hallotta fia sikítását, miközben késsel szurkálták az ujját: ezt mondta ma az apa a bíróságon, akinek otthonába még tavaly márciusban törtek be Tatán. A vád szerint öten rontottak rá a családra: mind a négyüket megkötözték, köztük az apa 8 és 11 éves gyerekeit. A családfőt többször megütötték, kisfiát pedig megkínozták. Csak az egyik feltételezett támadót sikerült elkapni, ő azonban mindent tagad. A brutális rablók csaknem 8 millió forintot zsákmányoltak.

Húszezres miatt gyilkolhatott a munkanélküli közgazdász

Gyilkolt is az a férfi, akit hétfőn még csak késelésért helyeztek előzetesbe Nyíregyházán. A negyvenkét éves közgazdász végzettségű férfinak már egy ideje nem volt munkája, felélte a családi vagyont és valószínűleg rablással próbált pénzhez jutni. A csomagtartójában talált halott fiatalasszonyt is valószínűleg a nála látott húszezres miatt támadta meg.

Ismerhette gyilkosát a brutálisan megölt idős pár

Polgárőrként jutott be a házba az a férfi, aki a gyanú szerint hét évvel ezelőtt meggyilkolt egy idős házaspárt Szikszón. A 83 éves férfit és 79 éves feleségét brutálisan összeverték, megkötözték és kirabolták. A rendőrök nemrég azonosították a gyanúsítottat, akit egy hónapra letartóztattak.

5 ezer forintért gyilkolhatott a fiatal

A 19 éves férfi saját otthonában támadt a 87 éves asszonyra, sörösüveggel és ököllel ütötte, majd magára hagyta. Az erőszakra az ügyészség szerint nagybátyja vette rá, ellene is vádat emeltek.

Személyes bosszúból ölhette meg az óvónőt

Személyes bosszú lehetett a gyilkosság oka. Ezt mondja az a lány, akinek az apja lőtte le több lövéssel szerda reggel Óbudán a munkába igyekvő óvónőt. Az áldozat férje nem érti hogyan kaphatott fegyvertartási engedélyt a gyilkos. 

Brutális: kétfejű szarvasra talált egy amerikai vadász

Egy kétfejű szarvast lőtt le egy vadász Amerikában. Az állat valójában nem egy torzszülemény volt, hanem egy furcsa balesetnek volt köszönhető a nem mindennapi látvány.

BRUTÁLIS: így küzdöttek a tűzoltók Budapest belvárosában a lángokkal

Leégett egy irodaház teteje délután Budapesten a belvárosban. Negyven tűzoltó három vízágyúval és kilenc vízsugárral megfeszített munkával körülhatárolták a tüzet, amit öt óra előtt sikerült megfékezni.

Felvételek: Poor Csaba, Jakab Ádám

Életfogytiglant is kaphat a brutális rendőr

Életfogytiglant is kaphat az egykori rendőr, aki brutálisan megverte, megszurkálta, majd elásta áldozatát az Újlengyel közeli erdőben. A vád szerint pénz kellett a férfinak, aki egy ismerőse feleségéhez fordult. Az asszony nem adott neki pénzt, a férfi ekkor határozta el, hogy megöli a nőt.

Több helyen repedt meg a veséje meccs közben a kézilabdás lánynak

Több helyen megrepedt a veséje, akkora ütést kapott Kóka női kézilabdacsapatának egyik játékosa a múlt hétvégi meccsen. A 20 éves sportolót mentő vitte kórházba, ahol veséjének egy részét el kellett távolítani.

50 métert zuhant a busz a Jangce folyóba

Egy utas és a sofőr veszekedése miatt történt tömegtragédia a kínai Csungkingban, ahol néhány napja egy busz a Jangce folyóba zuhant egy 50 méter magas hídról. Legkevesebb 13-an meghaltak

Megrázó: saját nagymamáját ölte meg

Baltával ütötte a nagymamája fejét, majd a szemetesben próbálta elrejteni a holttestét. Az egy évvel ezelőtti sarkadkeresztúri brutális gyilkosság iratait a napokban adta át a rendőrség az ügyészségnek. A 35 éves asszony azon veszett össze a nagyanyjával, hogy pénzt kért, de nem kapott.

Exkluzív: megszólal a Dózsa György úti baleset áldozatának felesége

Apuka nélkül maradt kisfiú, férj nélkül maradt feleség és egy közös születésnapi videó, ami utolsó emlékként megmaradt a legrosszabbakat átélő családnak. A borzalmas tragédia után először, a Fókuszban szólal meg a brutális Dózsa György úti autóbaleset egyik áldozatának felesége.

Forgatás a frontvonal mögött Irakban

Irak még csak most lábalt ki a háborúból, sikerült felszabadítani az ISIS által elfoglalt területeket, de a gondok nem szűntek meg. A Fókusz Plusz riportere szembesült az utóbbi idők egyik legborzasztóbb és legkegyetlenebb, néhol a mai napig tartó háborúskodás szörnyűségeivel.  

Eltolhatta a szél a szerelvényt

Porvihart kavart az orkán erejű szél szerdán a 6-os úton. Tolnánál alig néhány méter volt a látótávolság. A kocsik lépésben haladtak, volt olyan sofőr, aki inkább megállt, mert semmit nem látott. Százhalombattánál vasúti kocsik szabadultak el, valószínűleg a szél miatt.

Körhinta baleset: két súlyos sérült

Súlyos körhintabaleset a baji búcsúban: egy 16 éves lánynak eltört a karja, a vele lévő férfinak pedig a bordái sérültek meg, amikor eltört alattuk a körhinta és kirepültek a szerkezetből.

Felvételen: forgalommal szemben közlekedett az autós

A forgalommal szemben közlekedett egy autós az M6-os autópályán még csütörtök éjjel. Egyik nézőnk videóra vette a kocsit, ami kilométereken át a belső sávban haladt, jelzett is a sofőrnek, de hiába. Végül a rendőrök terelték ki egy pihenőhelyre a 62 éves szerb sofőrt.

LAS VEGAS-I TÖMEGMÉSZÁRLÁS: „Olyan volt, mint egy hadiállapot!”

Dr. Varsányi Gábor, egy évvel ezelőtt pont a Las Vegas-i tömegmészárláskor volt ügyeletes orvos. Az aneszteziológus arról a sokkról is mesélt a Fókusz Plusz stábjának, amikor egyszerre több száz sebesült érkezett a kórházba.

Felvételen: csoda, hogy túlélték a vonatgázolást

Az RTL Híradó megszerezte annak a biztonsági kamerának a felvételeit, amely rögzítette a múlt heti súlyos balesetet az egyik budapesti vasúti átjáróban. A kereszteződésben nem ereszkedett le a sorompó, és a fényjelzés sem működött. A sofőr a sínekre hajtott, ekkor érkezett a vonat. A kocsiban ülőknek, köztük két kisgyereknek, hatalmas szerencséjük volt: túlélték a karambolt. A MÁV vizsgálja, mi okozta a műszaki hibát.

Zsolt féltékenységből ölhette meg volt szerelmét

Megrázó riport!
Talán féltékenység állhat a háttérben, bár megmagyarázni nem tudja, viszont beismerte tettét a várpolatai kegyetlen gyilkos. A férfi a volt barátnőjét és az ő kétéves kisfiát ölte meg brutálisan. A gyászoló apuka és az egész család döbbenten áll a történek előtt.

Szakítás miatt állhatott bosszút

Egy 40 éves, berhidai férfit gyanúsít a rendőrség a brutális várpalotai kettős gyilkossággal. Az anyát és kétéves kisfiát a nő előző barátja ölhette meg pénteken saját otthonukban.

MANGKHUT: eddig több mint 100 halálos áldozatot követelt Kínában az év vihara

Hongkongban a tenger felől rengeteg víz nyomult be az utcákba az év viharának nevezett Mangkhut tájfun miatt, ami még néhány napja a Fülöp-szigeteken pusztított. A közlekedés megbénult, csak Hongkongban 800 járatot töröltek. A rendőrség jelentései szerint folyamatosan nő a halálos áldozatok száma.

Rémisztő: társai előtt kapott stroke-ot a kamaszlány

Azt hitték drogozott vagy ivott az a tizenhárom éves lány, aki társai előtt kapott stroke-ot. A statisztikák riasztóak: Magyarországon évente 40-50 ezer ember kap agyvérzést.

FOTÓK: Brutálisan verték szét a tüntetéseket Oroszországban

Az orosz rendőrség brutálisan szétverte a nyugdíjkorhatár felemelése ellen szervezett tüntetéseket. Több ezer ember vonult utcára Oroszország nagyvárosaiban, közülük több százat letartóztattak, a legtöbbet Moszkvában és Szentpéterváron. A hatóságok arra hivatkoztak, hogy ezek nem engedélyezett demonstrációk voltak.

Szétverték a tüntetőket Oroszországban

Az orosz rendőrség brutálisan szétverte a nyugdíjkorhatár felemelése ellen szervezett tüntetéseket. Több ezer ember vonult utcára Oroszország nagyvárosaiban, közülük több százat letartóztattak, a legtöbbet Moszkvában és Szentpéterváron. Még több FOTÓ a tüntetésekről: ITT.

Soroksári gyilkosság: megrendítő interjút adott a férj

Megrendítő interjút adott a meggyilkolt soroksári nő férje a Fókusz stábjának. A harminchat éves Krisztinát szinte napra pontosan öt éve kapta el valaki futás közben Soroksáron és brutálisan végzett vele. Még a férjet is kihallgatták gyanúsítottként.

Újra bíróságon a gyilkossági ügy

Újra bíróság elé állnak egy hat évvel ezelőtti gyöngyösi brutális gyilkosság vádlottjai. Négy embert vádolnak azzal, hogy megöltek egy 81 éves férfit, majd, hogy eltüntessék a nyomokat, rágyújtották a házat. A két nőt és két férfit 2015-ben első fokon bizonyítottság hiányában felmentette a bíróság, de most újrakezdődik a tárgyalás.

 

Hárman égtek benn a kocsiban

Hárman bent égtek egy autóban, miután karamboloztak a 44-es főúton, Lakitelek közelében. A baleset késő este történt. Egy előzés után ütközött össze két autóval egy kocsi és miután az árokba csapódott, kigyulladt. Az egyik autó sofőrje próbálta kimenteni a beszorult utasokat, de nem sikerült neki.

Fojtogatta barátnőjét

Brutálisan fojtogatta volt barátnőjét egy kapuvári férfi, mert a lány nem akart kibékülni vele. A lány apja talált rájuk, ezután a fojtogató elmenekült.

 VIHAR: brutális felvételeket kaptunk nézőinktől

Még a kertekből is folyik a víz Pécelen, míg Rákoscsabán monszunszerű időjárás volt a hétvégén. Köszönjük a felvételeket Németh László és Molnár Kristóf nézőinknek. Ha Ön is szeretné megosztani velünk felvételét ITT teheti meg!

Dió nagyságú jég esett


szerző:
2018.07.22. 18:07
Dió nagyságú jég esett

Dió nagyságú jég, viharos szél, letört faágak. Nagy erővel érkezett meg szombat este a vihar több megyébe. Volt, ahol nyolcvan kilométer per órás széllökéssel, máshol 70 miliméteres csapadékkal küzdöttek az emberek.

 

10 éve postást vert a plébános, aki most gázkamrával fenyegetőzik

10 éve a győrvári postást verte meg az a plébános, aki a napokban golyó általi halált vagy gázkamrás kivégzést helyezett kilátásba annak, aki a Vas megyei Hegyfalun a Mária-szobor előtt nyomta el cigarettáját.

Brutális: Leütötték, majd megerőszakolták

Leütöttek, megerőszakoltak és kiraboltak egy munkába induló nőt Veresegyházon. Az eset még múlt hétfőn történt. Az RTL Híradónak azt mondták a helyiek, sokkolták őket a történtek. Van, aki a támadás óta, unokájával együtt várja a vonatot az állomáson.

 

12 éve pereskedik az elkeseredett család a Honvédelmi Minisztériummal

Id. Sági Elemér 2006-ban hunyt el mellhártyadaganatban. Évtizedekig lappangó halálos betegségét az okozta, hogy sorkatonaként azbeszttel dolgoztatták. Családja 12 éve áll perben a Honvédelmi Minisztériummal, ám kártérítést a mai napig nem kaptak.

 

10 év után Dominikán fogták el a brutális férfit

A Karib-tengeri Köztársaságban akadtak a nyomára a rendőrök annak a nyíregyházi férfinak, aki a gyanú szerint 2008-ban halálra verte volt élettársát. Híradónk információi szerint múlt csütörtökön egy közúti ellenőrzésen bukott le, így fogták el végül.

 

Portik Tamás eltűnt bizalmasának találhatták meg holttestét

Elképzelhető, hogy a 2002-ben, Tárnokról eltűnt Radics család maradványait találták meg a rendőrök a pilisi erdőben. Radics Attila és élettársa, valamint egyik gyerekük 2002 januárjában tűnt el. Az ügyben emberölés miatt indult nyomozás, amit a rendőrök két éve felfüggesztettek, de Híradónknak csütörtökön nem mondták meg, hogy újraindították–e a vizsgálatot. Radics Attila az alvilági leszámolások miatt börtönben ülő Portik Tamás bizalmasa volt.

 

ÁLDOZAT: 64 hónap után végre elkezdheti feldolgozni, hogy leöntötték lúggal

Tizenegy év börtönbüntetésre ítélte a lúgos támadással vádolt B. Krisztiánt a Kúria. A férfinak nincs több fellebbezésre lehetősége. A több mint 5 éve húzódó ügy áldozata adott interjút az RTL Híradónak. Az asszony azt mondja megkönnyebbült, csak azt bánja, hogy édesanyja nem élhette meg az ítéletet.

 

Párnával fojtogattak a rablók

Rablóbandát kaptak el a rendőrök. Ők rabolhattak ki még május végén egy idősotthonban lakó házaspárt Hugyagon. Az otthonba hajnalban törtek be, az asszonyt fojtogatták és párnát szorítottak az arcára, nehogy segítségért kiabáljon miközben néhány perc alatt kirabolták a házat.

Villamosmegállóban verekedett

Megvertek egy utast egy budapesti villamosmegállóban! Támadójával már a villamoson összevesztek, a vita akkor durvult el, amikor leszálltak.

Ilyen a pécsi csatornaszörny


szerző:
2018.07.10. 17:54
Ilyen a pécsi csatornaszörny

Egytonnás csatornahulladék okozott dugulást a pécsi szennyvíztelepen a napokban. Pécsen naponta 400 kilónyi olyan szilárd hulladékot emelnek ki a szennyvízből, aminek be sem szabadna oda kerülnie.

 

 

 

KERESIK: megverte a villamosmegállóban, majd elmenekült

Az elkövető még június nyolcadikán, Budapesten, az esti órákban egy második kerületi villamosmegállóban többször megrúgta és megütötte a sértettet. A verekedő elmenekült, de felvette a villamos biztonsági kamerája. A rendőrség keresi.

A gyerekek több mint felét már kimentették a barlangból

Vasárnap és hétfőn nyolc gyereket sikerült kimenteni a barlangban rekedt thai focicsapat tagja közül. Már csak négy gyerek és edzőjük van fogságban, a mentést azonban valószínűleg már csak kedden tudják befejezni.

 

TUDTA?: Ide szállították a hatástalanított világháborús bombát

Alig pár centiméteres látótávolság mellett, vasbeton törmelékek közül kellett kiemelniük a tűzsszerészeknek az Erzsébet híd közelében, a Dunában talált bombát.

10 év után újra megszólalt a pedofil hittantanár nevelt fia

Hogyan lehet egy olyan valakiből hittantanár, aki éveken keresztül megerőszakolta a nevelt fiát? A börtönből való szabadulás után - nem tudni, hogyan és miért - egy iskolába került, hogy hittant oktasson. Most újra molesztálással vádolja két kislány, amiért a tanár előzetesbe is került. Nevelt fia 10 évvel ezelőtt már elmesélte a Fókusznak, mit tett vele az apja, most újra megszólalt.

 

A barlang mélyén rekedtek a gyerekek

Már tíz napja vannak egy thaiföldi barlangban a gyerekek, akik kirándulás közben tűntek el. Életben vannak, viszont egyelőre azt sem tudják, mikor szabadítják ki őket?! Sikerült lejuttatni hozzájuk vizet és élelmet, viszont volt olyan szakértő, aki szerint akár hónapokba is telhet, mire sikerül felhozni mindenkit.

 

Kárpátalja: nem az ő háborújuk volt, mégis meghaltak

Már négy éve tart a háború tőlünk alig kétezer kilométerre Kelet-Ukrajnában. Azt mondják, hogy most épp tűzszünet van, mégis naponta érkeznek a kárpátaljai falvak magyar családjaihoz olyan hírek, hogy meghalt valamelyik hozzátartozójuk. A gyászoló szülők úgy gondolják, hogy ez nem is a fiaik háborúja volt.

 

István egyedül, vitorlással kerüli meg a Földet

A Golden Globe Race-t, azaz a világ első kikötés nélküli szóló vitorlás földkerülő versenyét mindössze egyszer rendezték meg, 1968-ban egészen mostanáig. A 17 induló között ott van Kopár István is.

 

Videózott, miközben 180-nal ment

Hiába a hátborzongató felvételek - még mindig vannak olyan sofőrök, akik menet közben videóznak telefonjukkal. Legutóbb egy 180-nal száguldó sofőrről került ki felvétel az internetre. A videót a vezess.hu-nak küldték be.

 

Belehalt a méhcsípésbe: mulasztás történhetett?

Meghalt az a férfi, aki nem tudta, hogy allergiás a méhcsípésre, és a barátjának segített kaptárakat pakolni. Négy méh csípte meg. Mire a mentők a helyszínre értek, elvesztette az eszméletét. Újraélesztették, kórházba vitték, ahol két nap múlva meghalt. Az ügyben nyomozás is indult.

 

Az utasok életével játszanak a felelőtlen buszsofőrök

Egy autós rögzítette, hogy szakadt abronccsal halad előtte egy utasokkal teli busz. A sofőrnek is szólt, de az továbbhajtott. A járművet végül a rendőrök állították meg.

 

Magyarország utolsó gettójában járt a Fókusz stábja

Magyarország egyik utolsó gettójában egyre jobban nő a feszültség. Sajtóhírek szerint ki akarják innen szorítani a problémás lakókat. A Fókusz stábja is kíváncsi volt arra, hogy mi a helyzet észak-kelet Magyarország egyik legnagyobb városában, ezért ellátogattunk a helyszínre, a Hámán Kató utcába.

 

Több barátnőjét is bántalmazta

Bíróság előtt a brutális élettárs. Többször ájulásig verte, bezárta, életveszélyesen megfenyegette és késsel combon szúrta volt barátnőjét. Nem csak vele bánt azonban kegyetlenül, jelenlegi párját egy üzletben bántalmazta.

Emberkereskedők fogságában


szerző:
2018.06.12. 19:40
Emberkereskedők fogságában

Több ezer magyar lány esik áldozatul emberkereskedelemnek, szexuális kizsákmányolásnak és prostitúciónak. Olyan emberekkel forgatott a Fókusz stábja, akik átélték ezeket, és azt mondják, ez már nem a föld, ez a pokol.

Halálra verték az idős férfit

Kirabolt és halálra vert egy 83 éves férfit egy háromfős banda Budapesten. A gyanú szerint egyikük bement az idős áldozathoz és megverte brutálisan, a fejét és a nyakát ütötte. Társai a környéket figyelték közben.

Pénzért ölték meg brutálisan

Brutális gyilkosság miatt akár életük végéig börtönben maradhatnak: Öt ember ellen emelt vádat az ügyészség, mert úgy összevertek egy 87 éves asszonyt, hogy belehalt a sérüléseibe. A gyilkosság tavaly áprilisban történt a Borsod megyei Nyéstán. Az ügyészség szerint a felbujtó egy 27 éves nő volt.

BRUTÁLIS: Súlyos buszbaleset a ferihegyi gyorsforgalmin

Tegnap későn este egy ukrán rendszámú emeletes autóbusz belerohant a ferihegyi repülőtérre vezető gyorsforgalmi út egyik magasságkorlátozójába, ami szinte leborotválta a busz tetejét. A járművön 48-an utaztak, 8-an súlyosan, 20-an könnyebben sérültek, 4 súlyos sérültet a tűzoltóknak kellett leemelniük az autóbuszról. A buszsofőrt őrizetbe vették.

Kettős gyilkosság Hódmezővásárhelyen

Brutálisan végeztek azzal az idős párral, akiket tűzoltók találtak meg péntek hajnalban, egy családi házban. A szomszédok riasztották őket, mert füst ömlött az épületből, de nem a tűzben haltak meg. A rendőrök egész nap helyszíneltek, úgy tudni, két ember őrizetbe vettek.

18 év fegyház brutális verésért

18 év fegyházra ítélt a bíróság egy miskolci férfit, aki még tavaly februárban brutálisan agyonvert egy 51 éves nőt. Együtt ittak és összevesztek valamin, ezután verte halálra az asszonyt. Akkor azt mondta stábunknak, megbánta, amit tett. Az ítélet nem jogerős.

Rászakadt az ég a görögökre

Brutális vihar okozott hatalmas áradásokat Görögország északi részén. Szaloniki városát percek alatt elöntötte a víz, magával sodorva a járókelőket, motorosokat, de még az autókat is, a benn ülőkkel együtt.

 

Lehet, hogy soha többé nem engedik ki a börtönből

Lehet, hogy soha többé nem engedik ki a börtönből azt a férfit, aki társaival együtt brutálisan megvert egy kábítószeres fiatalt Putnokon tavaly márciusban. Most emeltek vádat ellenük. A férfi az eset után előzetesbe került, de később szabadon engedték. Idén februárban a gyanú szerint újabb bűncselekményt követett el. Három társával szó szerint kivégzett egy másik fiatalt Dövényben.

 

Megcsonkítva, szétvagdosva találta meg versenylovát

Megcsonkítva, szétvagdosva, helyenként megnyúzva találta meg versenylovát Szabó Erzsébet. A sportoló a Sarkadi Vágtán esett el lovával, ami menthetetlenül megsérült. A versenyző gyógyulása alatt abban a hitben volt, lovát méltó helyre vitték. Végül véletlenül tudta meg, hogy Sarkad határában fekszik megcsonkítva. A versenyzőt sokkolták a látottak és feljelentést tett a rendőrségen

 

Szemtanú beszélt a brutális gyilkosságról

Először állt bíróság elé az a 39 éves férfi, aki tavaly szeptemberben fényes nappal, az utcán végzett 44 éves élettársával. 35-ször szúrta meg. A vád szerint a gyilkossághoz a férfi egyre súlyosbodó mentális zavarai vezethettek. A kivégzésszerű brutális támadásnak az egyik szomszéd is szemtanúja volt, csütörtökön őt hallgatta meg a bíróság.

Brutális: 7 évig rabszolgaként tartották

Már halottá nyilvánították azt az asszonyt, aki 7 évig rabszolgaként tartottak Monorierdőn.

Brutálisan ölték meg egy 5 éves kislányt

Brutálisan meggyilkoltak egy ötéves kislányt a romániai Nagybányán. A gyerek holttestére egy elhagyott gyárépületben találtak rá, a kislányt megerőszakolták és megkínozták.

Bíróság előtt a brutális kínzók

11 napig válogatott módon kínoztak még 2016-ban Szegeden egy szellemileg sérült férfit azok a fiatalok, akiknek kedden kezdődött a pere. Szexuális erőszakkal vádolja őket az ügyészség.

Elképzelhető, hogy VV Fanni testét találták meg?

Már az osztrák lapok sem zárják ki, hogy talán a novemberben eltűnt Novozánszki Fanni holtteste került elő a Fertő tóból, de ezt egyelőre nem tudták megerősíteni. A Fanni megölésével gyanúsított B. László sajtóhírek szerint Bécsben is megfordult az őrizetbe vétele előtt.

 

Leugrottak a tűz elől


szerző:
2018.04.11. 18:32
Leugrottak a tűz elől

Leugrottak a lángok elől egy amerikai táncstúdió növendékei egy első emeleti teraszról, amikor az épület kigyulladt. A sokkoló jeleneteket felvette egy arra sétáló férfi.

Egy nő miatt kellett meghalnia

Egy nőn veszhettek össze - ezért gyilkolhatott. Előzetes letartóztatásba helyezte a bíróság azt a 25 éves férfit, aki a gyanú szerint vasárnap éjjel brutálisan megölte ismerősét Nyíregyházán. Úgy tudni, egy elhagyatott vasúti sínhez hívta, ahol együtt ittak, majd információink szerint egy nőn összevesztek.

Halálra verte feleségét, majd lefeküdt aludni

Beismerte bűnösségét ma kezdődő tárgyalásán az a férfi, aki a vád szerint addig ütötte a nőt, hogy az belehalt sérüléseibe. A támadás tavaly áprilisban történt Szentlőrincen. A verés után a férj lefeküdt aludni. Órákkal később pedig már nem lehetett segíteni áldozatán.

Kamaszként rácsok között élnek

A bűn alól nem mentség, ha valaki gyerek. Más kérdés, hogy más a felelőssége, de vannak olyan kiskorúak, akik a leg nagyobb hibát követik el már egészen fiatalon. Sokáig szervezte a Fókusz stábja, hogy két olyan fiú is megszólaljon, akik súlyosat vétettek, és emiatt javítóintézetbe kerültek. Az ő történetükön keresztül mutatjuk meg, hogyan próbálja a rendszer kijavítani a hibákat.

Két hajléktalant vert halálra

Megkezdődött annak a 16 éves fiúnak a pere, aki az ügyészség szerint tavaly áprilisban brutálisan agyonvert két hajléktalant, majd kifosztotta őket. Az egyik áldozatától a mobilját és a táskáját vette el, a másiktól pedig a cipőjét. Ha bűnösnek találják, fiatal kora miatt maximum 15 évet kaphat.

Rejtély: eltitkolták a gyilkosságot?

Kik, és miért felelősek egy negyvenkilenc éves kétgyerekes apa halálában? Vilma nem érti, hogy férje kollégái miért hazudták neki, hogy részeg, amikor azért volt eszméletlen, mert súlyos fejsérülést szenvedett. Nem érti, miért nem segített az ügyeletes orvos, és miért kellett négy órát várni a kórházban a vizsgálatig.

 

Minden ok nélkül támadtak rájuk

Nem kell javítóintézetbe mennie annak a fiatal lánynak, aki társaival 2015-ben brutálisan összevert három hajléktalant Debrecenben.  A támadás idején mindössze 12 éves volt. A Debreceni Ítélőtáblán tegnap úgy döntöttek, nem kell leülnie a büntetést, 2 év próbaidőt kapott.

Felháborító: így bánt el a kutyával a rendőr

Egy éppen szolgálatban lévő rendőr a kis kutyát először ököllel erősen megütötte, majd szó szerint behajította a csomagtartóba. Majd, mint aki jól végezte dolgát, beszállt a kocsiba a társával együtt és elhajtottak.

 

Megütötte kutyáját a rendőr

Azonnali hatállyal felfüggesztették azt a rendőrt, aki ököllel megütött egy kutyát a Pest megyei Dányban - így tette be az állatot a járőrautó csomagtartójába. Az esetet egy családi ház ablakából vette fel egy fiú, majd feltette a Facebook-ra, ahol valóságos lincshangulat alakult ki…

A világ legrémisztőbb hídja


szerző:
2018.02.19. 19:16
A világ legrémisztőbb hídja

Egy híd, amelyen a legtöbben halálfélelemmel, és elképesztő tériszonnyal küzdve kelnek át. Akár egy csapatépítő tréning helyszíne is lehetne.

 

Egyre több részlet derül ki VV Fanni meggyilkolásának hátteréről

Hónapok óta foglalkoztatja az országot VV Fanni rejtélyes gyilkossági ügye. A fiatal lány november 20-i eltűnése óta újabb és újabb hírek látnak napvilágot, de a mai napig nem derült ki, hogy ki és milyen indíttatásból követte el a bűncselekményt.

Könyökével verte társa fejét

Újabb brutális diákverés – ezúttal Szegeden. Videóra vették, ahogy egy lány összeveri osztálytársát iskola után az utcán. Először megrúgta, majd a földre vitte és ott a könyökével többször fejen ütötte áldozatát, aki szintén egy lány. A Híradónknak nyilatkozó tanulók szerint a megvert diák régóta kötekedett másokkal. Az ügyben a rendőrség nyomoz.

 

Nem segített senki a bántalmazott iskolásnak

Sokkoló videó került ki a Facebookra, aztán került le onnan. A megdöbbentő felvételen ököllel ütlegel egy földön fekvő lányt egy másik Szeged belvárosában, jól látni, ahogy mások videózzák az erőszakot, nevetnek, rajta és senki nem segít! Az érintett iskolások azt mondják egy szeptember óta tartó konfliktust próbáltak így rendezni, a rendőrség nyomoz.

 

Újabb brutális diákverés - könyökével ütötte áldozatát

Videóra vették, ahogy egy lány összeveri osztálytársát iskola után az utcán. Először megrúgta, majd a földre vitte és ott könyökével többször fejen ütötte áldozatát, aki szintén egy lány. Az ügyben a rendőrség nyomoz. A 18:00-kor kezdődő Híradóban még többet megtudhat az ügyről.

TOP3: Ezek voltak az Anikó Show legemlékezetesebb pillanatai

Február 19-én indul a talk show második évada, de addig is összegyűjtöttük nektek az eddigi legnagyobb meglepetéseket. Mutatjuk!

„Mindenki tudott a verekedésről”

Mindenki tudott a verekedésről az iskolában - ezt mondták Híradónknak annak a keszthelyi szakközépiskolának a tanulói, ahol nemrég brutális verekedést rögzítettek a diákok egymásról. Az iskolaigazgató azt állítja, nem igaz, hogy abban az intézményben történt a verekedés.

 Brutális iskolai verekedés

Az esetről egy nézőnk küldött videót. A felvételen az látszik, hogy egy lány egy másik fejét rugdossa és a hajánál fogva húzza a földön az osztályteremben. Úgy tudjuk, egy keszthelyi középiskolában történt. Az iskola igazgatóját hiába kerestük.

 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való