KERESÉS search-close

bronzérmes

6 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bronzérmes"

Ő lett a ValóVilág 9 powered by Big Brother bronzérmese!

Zsuzsu, Hunor és Greg a stúdióban tudták meg, hogyan döntöttek a nézők. Először az derült ki, ki lett a játék harmadik helyezettje.  

Pumped Gabo reméli, hogy máshogy fogja élni az életét ezután

A 2017-es Celeb vagyok, ments ki innen harmadik helyezettje úgy érzi, mintha nyert volna. Az biztos, hogy rengeteget tanult 11 társától, ami - saját bevallása szerint - hatással lesz az életére a jövőben.

Marhapörkölttel várták a bronzérmest

Marhapörkölttel és nagy összejövetellel ünnepli a család Baji Balázs világbajnoki bronzérmét. Balázs a londoni világbajnokságon 3. lett a 110 méteres gátfutás döntőjében. Ezzel történelmet írt, mert futószámban soha nem állt magyar versenyző a világbajnoki dobogón. Éjjel ért haza, a repülőtéren családja és újságírók hada várta.

Fókusz 2017-08-08


szerző:
2017.08.08. 19:00
Csalt a bíró Lőrincz Viktor olimpiai meccsén?

Lőrincz Viktor olimpia mérkőzése után azt magyarázták, hogy a birkózásban sokszor egyedi módon értelmezik a szabályokat a bírók, de mostanra kiderült az is, hogy ezen a meccsen előre megmondták valakik, hogy kinek kell nyerni.

Így búcsúzunk a Farm bronzérmesétől!

Gábor és Gergő oldalán állhatott a döntőben a 20 éves lány. A nézők szavazatai alapján a harmadik helyen végzett. Gratulálunk!

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való