KERESÉS search-close

brassói

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "brassói"

Így készült Zádor laza brassóija

Zádor alulmaradt a küzdelemben Jázmin ellen, így tovább kellett harcolnia a továbbjutásért. S bár a hajrában nem akart színt kapni a brassóija, végül egy nagyon jó ételt tett le a zsűri elé.

Brassói

Tökéletes brassói készítés volt a feladat, s Bogi hasonlóan látott neki Zé szerint, mint ahogy Pierre szokta. A kóstolásnál Pierre nem is győzte dicsérni az ételt, aminek az eredményhirdetésnél meg is lett az eredménye...

Egészséges brassói aprópecsenye és paradicsomsaláta

Mautner Zsófi képviseli az újszerű és könnyedebb, „csajosabb” fogásokat, míg Nagy-Britannia neves konyháit is megjárt séf, Pataky Péter a nehezebb, magyarosabb, „férfiasabb”, ételeket készíti el, méghozzá kicsit újragondolva a hagyományos recepteket.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való