KERESÉS search-close

bosszú

100 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bosszú"

Szofi bosszúból költözik vissza Tamáshoz?

Kinga meggyőzte Szofit, hogy költözzenek vissza Tamás lakásába…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Márk szexmunkára akarta kényszeríteni Borit

Márk csapdát állított Borinak, hogy megmutassa Rolandéknak, van félnivalójuk….

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Márk kegyetlen csapdát állított Borinak

Dávid fellelkesítette Kareszt. Flórát meglepték a barátai. Borinak meglepő ajánlatott tettek.

Édes a bosszú, vicces vagy inkább félelmetes?

Nem ritka, hogy szakítás vagy akár csak egy kiadós veszekedés után az érintett felek bosszút állnak egymáson. Az ötletek tárháza szinte végtelen, ha arról van szó, hogy a másiknak kárt okozzunk. Mutatjuk a legdurvább visszavágásokat!

Teó drogokkal akarta felültetni Márkot

Lili együtt töltötte a napot Tedivel. Teó bosszút forralt Márk ellen. Dia kihasználta a barátait.

Bori végleg szakított Rolanddal?

Bori kételkedni kezdett az esküvőben. Karola és Márk összefogtak Teóék ellen. Kareszék lakóhajója léket kapott.

Karola: „Tönkre fogom tenni Teót…”

Teót nyugtalanította Karola fenyegetőzése. Roland bepánikolt. Tamás kiosztotta Diát.

Halála után is bosszút állt haragosain egy német férfi

A rendőrség szerint az 59 éves kertész-tájépítész mielőtt meghalt, gyilkos csapdákat helyezett el azoknál, akikkel valamilyen személyes vagy üzleti konfliktusban állt. Az egyik eszköz, egy házilag készített pokolgép egy fogorvos életét kioltotta, egy robbanóanyaggal átitatott tűzifa pedig súlyosan megsebesített egy asszonyt és négyéves lányát. 

3 háznál gyújtogatott bosszúból

Haragudott a tulajdonosokra, ezért gyújtogatott fél órán belül három háznál is hétfőre virradóra egy helyi férfi a Somogy megyei Öreglakon - legalább is ezt mondta a rendőrségen. A tűzben kazlak, melléképületek semmisültek meg, a kár többmillió forint. A gyújtogatót letartóztatták, rongálásért és közveszély-okozásért vonhatják felelősségre. Tizenkét évet is kaphat.

Evelinék bosszút álltak Laura perverz zaklatóján

Evelin, Niki és Laura visszamentek Ottóhoz, hogy bosszút álljanak rajta…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Laura zaklatója megkapta, amit érdemelt

Karola zavarodott volt az elrablását követően. Evelinék bosszút álltak Laura zaklatóján. Orsi munkát kapott egy állatmenhelyen.

Rácz Jenő brutális étellel vág vissza Sárközi Ákosnak!

Múlt hét pénteken Sárközi Ákos sokkolta a titokzatos ételével a piros csapatot, most viszont fordult a kocka, Rácz Jenő pedig egyáltalán nem fogta vissza magát.

Gülfem: „Gyermekeid halála a te lelkeden szárad!”

Bayezid halálának a híre az egész birodalmat megrendítette, és ezzel Hürrem végakarata sem teljesült, hiszen így Szelim lett a trón várományosa. Gülfem asszony pedig úgy dönt, ezt már nem hagyja annyiban, és bosszút forral az uralkodó ellen.

Nyilatkozott nekünk az utcán megölt nő férje

Sírással küszködve beszélt feleségéről az Óbudán meggyilkolt óvónő férje. Ő is megerősítette, hogy a bosszú lehetett az indíték. A fiuk menyasszonya ugyanis hozzájuk költözött, így a lány apja, aki másfél éve elveszítette a feleségét is, egyedül maradt. Emiatt roppanhatott össze, és ragadhatott fegyvert. Az interjú hosszabban is itt!

Személyes bosszúból ölhette meg az óvónőt

Személyes bosszú lehetett a gyilkosság oka. Ezt mondja az a lány, akinek az apja lőtte le több lövéssel szerda reggel Óbudán a munkába igyekvő óvónőt. Az áldozat férje nem érti hogyan kaphatott fegyvertartási engedélyt a gyilkos. 

Bori Annának: „Rolandnak vissza kell kapnia, amit velünk tett…”

Zsuzsa gyámsági eljárást indított Orsiért. Anna és Bori tervet eszeltek ki Roland ellen. Lali új szakmában akarta kipróbálni magát.

Anna Rolandnak: „Ugyanolyan agresszív barom vagy, mint Sanya…”

Joe őszintén elbeszélgetett Renivel. Anna bosszút forralt Bori ellen. Tamásnak elege lett a lakásban uralkodó káoszból.

„Nem fogok még egyszer belebetegedni egy ilyen konfliktusba”

Tomi és Dóri a legutóbbi kihívás után megtárgyalták a játékon történteket. Hiába adta fel Dóri a játékot, így is rengeteg pénzük maradt, ezért megnyugodhattak. Berni azonban nem érti, hogy Tomi miért sértődik meg minden egyes játékon, és miért nem tud veszíteni.

Márk lelépett Karola 20 milliójával

Bori bosszúhadjáratot indított Anna ellen. A klub dolgozói kiakadtak Bécy-re. Evelinék nyélbe ütötték az üzletet Márkkal.

Szexképekkel állt bosszút a polgármester

Tagadja a polgármester, hogy szexoldalakon hirdette és szórólapokat készített két nő meztelen fotóiból. A gyanú szerint egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei település vezetője ellen egy éve nyomoz a rendőrség. Az RTL Híradó úgy tudja, megtalálták nála a meztelen képeket ezért most - egyebek mellett - zaklatással és személyi adatokkal való visszaéléssel gyanúsítják.

Megcsaltál? Megcsallak én is!


szerző:
2018.06.11. 18:00
Megcsaltál? Megcsallak én is!

Viki a párja hűtlenségét szeretné megtorolni, ráadásul Jani több alkalommal is megcsalta őt. A lány bosszúból nem mással, mint exével szeretne eltölteni egy éjszakát…

Szulejmán: „Szeretlek Hürrem, mindennél jobban!”

Öt évvel ezelőtt, míg az uralkodó és ágyasa romantikus szerelmes hangulatban töltik az éjszakát, addig az egyik háremhölgy fájdalmakra ébred. Nem alaptalan az ágyas fájdalma, ugyanis valami nagyon csúnya dolog történt a lánnyal. Természetesen ebben is Hürrem keze van…

Láttátok már a híres Konyhafőnök paródiát Szabó Győzővel?

Egy évvel ezelőtt a Konyhafőnök VIP-ben Szabó Győző kapott hideget-meleget és sok olyan alapanyagot, amitől irtózott. Miután kiesett a színész, úgy döntött, nem hagyja annyiban és a legnemesebb bosszút választotta. Mindhárom zsűritagot parodizálta. Ha kíváncsi vagy a teljes paródiára, kattints ide!

Eszter meg akarta bosszulni Andrea húzását

Piros kiütésekkel és vöröslő szemekkel vetette bele magát a hal pucolásába, annak ellenére, hogy brutális allergiája van. Eszter mégis bizonyítani akart és a benne fortyogó gyűlölettől teljesen felpörgött.

Sosem látott bosszúhadjárat a Mátyás király téren

Három éve történt, hogy Berényi András özvegye, Zsuzsa úgy dönt, nem folytatja így tovább, ugyanis megboldogult férjének az alapítványi pénzalapja már pedig őt illeti. Mikor Nóra meghallja Zsuzsa tervét, egyszerűen nem jut szóhoz, hitetlenkedve hallgatja végig.

Megcsalásért megcsalás?


szerző:
2018.04.05. 18:00
Megcsalásért megcsalás?

Bianka és Norbi szerelméből két gyermek született már, és épp úton van a harmadik lurkó is. A családi idillt azonban felborította Bianka félrelépése, amelyet Norbi sehogy sem tudott megbocsátani, ezért ő is megcsalta a lányt. Megmenthető még a fiatalok kapcsolata?

Szilvia: ˝Most a legszívesebben felgyújtanám ezt az egész kócerájt!˝

A korábban sikeres üzletasszony magába roskadva vette tudomásul, hogy egy korszak lezárult. Bánatát pedig természetesen Péterrel osztotta meg telefonon.

Bartha Zsoltot választás elé állították?

A Rózsa tulajdonosa sosem volt ilyen nehéz helyzetben, ugyanis hét évvel ezelőtt választania kellett: vagy a bisztrót választja, vagy a fiát. Sosem volt ilyen nehéz helyzetben!

Bori meztelenül állt bosszút Rolandon

Reggel a munkanélküli Roland borzalmasan magas telefonszámlát kapott kézhez, és tudatosult benne, hogy igen sok pénzre van szüksége. Karola élcelődését – azaz, hogy a rajzkurzuson szükségük van egy fantasztikus aktmodellre – komolyan vette, és elhatározta, hogy jelentkezik a munkára. Boriban komoly féltékenység támadt, ezért elhatározta, hogy alaposan megleckézteti barátját. Nagyon kínos és megalázó helyzetbe hozta a rajztanfolyamon, mire Roland dühösen el is hagyta a termet.

Piros fegyverrel áll bosszút Bélán?

A bátor Erdész lány elszántan nyomozott a lovardában Béla és édesapja halála után. A nagy megdöbbenés váratlan húzásra kényszerítette Pirost...

A napfogyatkozás elhozta a palota legsötétebb perceit

A gyönyörű, de egyben félelmetes égi jelenség mögött mindenki a rosszat sejti. A nappali sötétséggel sajnos a baj is valóban elérkezett: Musztafa sorsa egyre szomorúbb fordulatot vesz, Szulejmán teljesen összetört lelkileg, és Cihangir aggódása, hogy a herceggel valami történik, teljesen felemészti. 

Bartha Zsolt: „Most megöllek, te szemét!”

Hiába a megfélemlítés, a zsarolás, a Rózsa tulajdonosát nem lehet csak úgy eltántorítani a céljától…

Bosszúból tartotta a forró víz alá a gyereket

Különös kegyetlenséggel elkövetett emberölési kísérlet miatt indult eljárás a kiskunmajsai férfi ellen, aki tavaly 60 fokos víz alá tartotta síró gyermekét. Úgy tudni, a férfi ezt egy veszekedés után bosszúból tette, a kislány életveszélyesen megsérült.

 Bosszúból gyújtotta fel

Felgyújtotta ismerősét, mert az elfoglalta közös matracukat. Vádat emelt az ügyészség az ellen a hajléktalan ellen, aki 2016 őszén egy öngyújtóval lángba borította barátját, majd magára hagyta. A férfi súlyos sérüléseket szenvedett, de sikerült megmenteni az életét.

 

Berényi Miklós olyat ígért, amit még soha!

Öt évvel ezelőtt a Mátyás király tér Rózsájában a cégvezető épp kislányával tölti a szabadidejét, mikor Timinek olyat ígért az apukája, mint még soha. Berényi Miklós sokszor tett már felelőtlen ígértet, és sajnos a mostani sem tudja megtartani.

Berényi Ágnes most aztán nagy bajban van!

Veintraub Barna úgy dönt, nem hagyja annyiban a dolgot, és mindenképp kikezd a Berényi családdal.

Bosszú: Sebestyén Balázs és Vadon Jani mindent visszakapott!

Három évvel ezelőtt a Celeb vagyok, ments ki innen! versenyzőinek lehetőség adódott, hogy minden szenvedésért, minden szívatásért megfizessenek a bűnösöknek. Így történhetett, hogy Balázs és Jani megkapták méltó büntetésüket.

Fény derül Mihrimah sötét titkára!?!

A szultána úgy tűnik, mégsem tudott megbocsátani Fatmának és Elkas Mirza hercegnek. Mivel Mihrimah tudja, hogy az uralkodó áldását adta Fatmáék házasságkötésére, érzi, hogy nincs más lehetősége, csak az, ha megkéri Zalt, hogy ölje meg Erkast.

Veintraub Barna a Berényi vizet akarja?

A férfinak kész terve van arra, hogy csődbe vigye Miklósékat.

János Hajnalnak: ˝Le kell feküdnöd neked is valakivel!˝

A srác úgy gondolja, hogy megtalálta a megoldást Hajnal bánatára. A kérdés már csak az, hogy ki nyerne ezzel a tervvel, illetve hogy a lány beadja-e a derekát?!

A teljes adásért kattints IDE!

Ez volt a legdurvább pillanata a Barátok köztnek: Zsolt lelötte Miklóst!

Öt éve, pontosan ezen a napon Bartha Zsolt úgy gondolta, nincs annál jobb módszer, hogy leszámoljon Berényi Miklóssal, mint az, hogy egyszerűen lelövi. Akkor persze még nem tudhattuk, hogy szerencsére Miki túlélte a támadást, de akkor abban a pillanatban igen vérfagyasztóra sikerült a jelenet.

Bori bosszút állt Rolandon Karola kezeiért!

Karola egy baleset következtében a másik kezét és megsértette, emiatt pedig teljesen letargiába került. Bori azzal próbálta kirángatni barátnőjét a depresszióból, hogy elvitte őt bulizni. A klubban ráadásul még Rolandon is bosszút álltak, így a fiú mindkét kezére kötés került.

Elkezdődött: megállíthatatlan Mihrimah bosszúhadjárata!

Fatma cselszövésében nemcsak a szultána szíve tört össze, hanem az önbecsülése is. Mikor Mihrimah megtudta Rüsztemtől, hogy a szerelmeslevélnek hitt irományt nem is egy férfitől kapta, hanem magától Fatmától, teljesen belerokkant. Hiába a hercegnő Hürrem lánya, valószínű így a bosszú sem fog elmaradni.

Ez volt a Barátok közt legemlékezetesebb pillanata!

Két éve történt, hogy Berényi Miklós és Balohg Nóra kislánya, a kis Timi dühében és csalódottságágában Illés Juli autójába kígyót rejtett. A bökken csak az volt, hogy azt az autót pont nem Juli vezette, mikor kitört a baj.

Erzsike bosszút állt barátnőjén?

Ildikó mindig is jó barátságot ápolt szomszédjával, Erzsikével, aki folyamatosan pénzt kért tőle. Ildikó mindig kisegítette Erzsikét, de egy idő után besokallt, ezért megromlott a viszonyuk. Egy nap Ildikó arra ébredt, hogy a ruhái szétszórva hevernek a játszótéren. Ildikó most számon kéri Erzsikét, aki azt állítja, hogy a másik lépcsőházban élő Marika a tettes. Vajon mi az igazság?

Berényi Bandi: „a nagybátyám rohadt gyilkos”

A fiatal fiú úgy tűnik, jobban haragszik Mikire, mint bárki gondolná.

Piros: ˝ezt nem nyomod le a torkomon!˝

Úgy tűnik, Stella mind két „anyukája” nagyon neheztel egymásra.

Bécy:

Kíra felbukkanását követően Bécy és Milán szövetséget kötnek, és közösen számolnak le a lánnyal. Ezután Milán már-már azt gondolja, hogy Bécy mégsem olyan rossz ember, mint azt feltételezte, de csalódnia kell...

Liza: „ha nem akarod, hogy meghaljak, teljesítened kell egy feladatot”

Ludwig kezd tényleg becsavarodni? Egyre durvább üzenetekkel bombázza Ágit.

Evelin:

András minden tőle telhetőt megtesz, hogy rávegye a fiát, ne adja fel az álmait, és mindent megtesz, hogy szétválassza Danit és Evelint.

András hadat üzen Evelinnek

Mikor András reggel megtudta, hogy Dani Gréti miatt nem költözött Hawaiira, eldöntötte, hogy meggyőzi fiát, kövesse az álmait...

Tragédia: Valéria a mélybe zuhant!

Azt már megtanulhattuk, hogy Hürrem sosem viccel, és ha valamit szeretne elérni, akkor azt általában el is éri. Most Valérián volt a sor, aki sajnos túlzásba vitte a szultána szerepét, így már gyaníthattuk, hogy a szép háremhölgy sorsa megpecsételődött. Bizony, és Valéria halála nem mindenkit ért váratlanul.

Emlékeztek erre: ilyen volt Zsófi és Miklós kapcsolata a Barátok köztben!

A sorozat egyik felejthetetlen jelenete ledöbbentette a nézőket. Zsófi egyik nehéz pillanatában Berényi Miklóstól kér segítséget, aki azonnal igent mond. Természetesen egy csavar is van a dologban, Miklós csak úgy segít a lánynak, ha Zsófi lefekszik vele. A Fókusz riportere öt évvel ezelőtt megkérdezte a szereplőket, hogy ők vajon mit szólnak a dologhoz.

Rolandot szétveri kiszemeltje pasija

Roland a fejébe veszi, hogy elcsaklizza Daniellát Andor elől, és sikerrel is jár. Amikor szex után kikíséri a lányt az ajtó elé, összefutnak Daniella barátjával, Balázzsal, és a srác csúnyán összeveri Rolandot. 

Lali kidobja a taccsot Pauláék bosszújától

Paula és Tamás rájönnek, hogy Lali áll a furcsa történések mögött. A szerelmesek összefognak, és bosszút eszelnek ki Lali ellen, amin Laller már nem szórakozik olyan jól.

Karola bosszúval válaszol a féltékenységre

Karola bosszút akar állni Szilárdon a fiú féltékenysége miatt, ezért megpróbál közelebb kerülni egy régi vendégéhez, Mátéhoz.

Következő rész (2017. július 21.)

Ludwig lépéselőnybe kerül Ágnessel szemben. Tóbiás eléri, hogy Ádámot kiközösítsék. Vajon hogy fogadja László, hogy Piros munkát kap a Rózsában? Vajon Natasa kibékül végre Emíliával?

Hajni terve beválik, és Milán elköltözik a hajóról

Hajninak egy gonosz cselszövéssel sikerül meggyőznie Milánt arról, hogy Karesz meg akarta csókolni őt, mire Milán összeveszik a kétségbeesett Karesszel és bejelenti, hogy elköltözik.

Dani és Gréti megleckéztetik Rolandékat az ellopott hajó miatt

Daniék rájönnek, hogy Evelin és Roland kötötték el a hajót. Feljelentés helyett Gréti két volt osztálytársa segítségét kéri, akik ráijesztenek Evelinékre, hogy a lopás és rongálás miatt börtön vár rájuk...

Előző rész (2017. július 11.)

Gréti és Evelin kicsit újra egymásnak feszülnek. Joe és Zoé túl közel kerülnek egymáshoz. Karesz visszajön Spanyolországból.

Evi és Roland elkötik Grétiék hajóját

Evelin nehezen bírja Dani és Gréti turbékolását, ráadásul Gréta folyton beszológat neki. A lány újra bosszút esküszik, és miután sikerül rábeszélnie Rolandot, hogy keressék fel Grétiék hajóját, elkötik a hajót és útnak indulnak vele.

 

Bori úgy dönt, hogy egy időre Franciaországba utazik

Bori egész reggel Karolát ostromolta, hátha a lány beadja a derekát és kibékül vele, de mindhiába. A lány elment a tetováló szalonba, hogy egy barátság-tetoválást varrasson Karolával, de az "örök barátság" felirat helyett valami egészen más került a testére...

Lali beismeri Zoénak, hogy túl messzire ment a plakátokkal

Amikor Lali Zoé tudta nélkül reklámfigurának használja a lányt, hogy a potencia italát eladja, a lány ezt egyáltalán nem találja viccesnek és bosszút áll. Lali kénytelen belátni, hogy túl messzire ment, de meglepő módon Zoé megértőnek bizonyul Lali apjával kapcsolatos problémájával szemben.

Következő rész (2017. július 04.)

Ludwig ördögi bosszúja újabb fordulatot vesz. Miklós hamis tanút szerez Bandinak. Vilmos komoly dilemma elé kerül Bandi miatt. Natasa ultimátumot ad Péternek.

Előző rész (2017. június 30.)

Reggel Lalit meglátogatja az apja, Ede. Szilárd a szadista Rajához viszi Karolát, aki a gyermekotthonban kínozta őket. Milán ledöbben, amikor Bécy azonnal hatállyal ki akarja hajítani a hajóról.

Karola óriási butaságot csinál

Mikor  Karola újra találkozott azzal az emberrel, aki a gyermekotthonban kínozta, nagyon megrémült, és menekülőre fogta, de Szilárd nem hagyta annyiban a dolgot...

Következő rész (2017. június 30.)

Reggel Lalit meglátogatja az apja, Ede. Szilárd a szadista Rajához viszi Karolát, aki a gyermekotthonban kínozta őket. Milán ledöbben, amikor Bécy azonnal hatállyal ki akarja hajítani a hajóról.

Késsel ment bosszút állni

Molotov-koktélt dobott egy arnóti házra, majd a kerítésen keresztül leszúrta áldozatát - 8 év 8 hónap börtönre ítélték a 29 éves férfit, aki a vád szerint anyja szeretőjén akarhatott bosszút állni. A 65 éves áldozatát már nem tudták újraéleszteni, a helyszínen meghalt. Gyilkosa a mai ítélethirdetés előtt azt mondta, nem akart ölni, sajnálja a történteket. 

Evi és Maja bosszút állnak a nőcsábász Ivánon

Miközben Evelin Iván hívására vár, beállít Maja, és lelkendezve elmeséli a friss kalandját, amitől világossá válik, hogy ugyanaz a férfi csábította el őket. A lányok fel is mennek Iván műteremlakásába és mindent tönkretesznek.

Karola kénytelen szembenézni a múltjával

Az utóbbi napok mértéktelen bulizása után Karolánál komplett filmszakadás következett be, és nem emlékezett, mi történt előző éjjel...

Roland Borinak:

Amíg Gréti és Dani a fellegekben járnak, Roland lehordja Borit, aki szerelmesen rányomul, de közben attól fél, hogy a fiú bosszúból beköpi a lopás miatt...

Gábor bebizonyítja Tamásnak, milyen jó barát

Bécy azzal fenyegetőzik, hogy kirúgja Tamást, ha Gábor nem alázkodik meg előtte. Tamás Gábor segítségét kéri, aki végül kelletlenül hagyja, hogy Bécy megalázza őt azzal, hogy egy pólót kell viselnie, amin az áll, hogy „Bécy egy isten”.

Dani Rolandnak:

Mikor Dani felhívja Grétát, és elmondja neki, hogy Roland áll az egész dolog mögött, a lány nem hisz Daninak. A srác mégsem adja fel, és hadat üzen Rolandnak: megesküszik, hogy egészen addig nem adja fel, míg ki nem deríti a teljes igazságot.

Következő rész (2017. június 06.)

Dani és Bori vitorlázni és búfelejteni mennek a Balatonra. Gábor és Tamás el akarnak menni egy rallyra, de Bécy egy speciális feladattal bízza meg. Milán kénytelen beismerni magának, hogy beleszeretett Hajniba.

Előző rész (2017. június 02.)

Dani hadat üzen Rolandnak. Emma látja, mennyire hiányzik Lindának Miki. Joe és Barbi a békülésük után úgy érzik magukat, mint két szerelmes tinédzser.

Dani megesküszik, hogy tovább harcol az igazságáért!

Daninak feltűnt, hogy mióta Gréta és ő külön vannak, Roland folyamatosan azon van, hogy közelebb kerüljön a lányhoz. Amikor Rolandot Móni lakásán találta, összeállt benne a kép, és biztos volt abban, hogy a történtek mögött Roland áll...

Roland biztos benne, hogy Gréti és ő hamarosan egy pár lesznek

Amikor Gréti este felhívja Rolandot, a fiú úgy érzi, hogy megérte ez az akció. Azt hazudja Grétinek, hogy Dani túllépett a történteken, és próbálja úgy mozgatni a szálakat, hogy Gréta az ő karjaiban kössön ki.

Előző rész (2017. május 26.)

Dani ledöbbenve ébred reggel a kocsmában megismert Móni mellett meztelenül. Hosszas várakozás után Gábor és Joe végre kettesben lehetnek. Linda zaklatottan könyörög Emmának, hogy adjon neki még egy esélyt.

Roland terve beválik, és Gréti elhagyja Danit

Az előző esti buli után Dani meztelenül ébredt Móni mellett, és attól félt, megcsalta Grétit. Roland és Brigi azt hazudták neki, hogy nagyon hangosan szexeltek éjszaka, de Dani nem emlékezett semmire...

Roland leitatja Danit, és megvalósítja aljas tervét

Danira nagy hatást gyakorol Roland őszintesége és hagyja magát rábeszélni, hogy igyanak meg egy sört a béke jeléül, de Roland békülés helyett durván leitatja Danit...

Roland csapdába csalja Danit, és véghezviszi bosszúját

Miután Gréti azt javasolta, hogy vegyék fel Danit üzletvezetőnek a Voilába, Roland totál kiborult. Később elnézést kért a viselkedése miatt, és rábeszélte Danit, hogy este igyanak meg néhány italt...

„Belenyomták a fejemet a wc-be!” – Megdöbbentő történet derült ki Bandi múltjából!

Miklós nem bírja tovább, és kifaggatja Bandit, hogy mi is történt azon az ominózus napon, mikor csúnyán összevert valakit. A válaszra még ő sem volt eléggé felkészülve. 

Balázs megalázza Evelint Roland és Gréti előtt

Evi újra szerencsét próbál Balázsnál, és megkéri, hogy szóljon pár jó szót az apjánál érdekében. Nem sokra rá Balázs jó híreket közöl vele: övé a klub. Végül Balázs apja felvilágosítja Evelint, hogy Balázs soha nem is beszélt vele, és szó sincs arról, hogy a Voilá Eveliné.

Balázs csúnyán átveri Evelint

Evi újra szerencsét próbált Balázsnál, és megkérte, hogy szóljon pár jó szót az apjánál érdekében. Később Balázs felhívta Evelint, és azt mondta neki, hogy az övé a klub...

Gréti féltékenyen reagál Karola és Dani közös fotózására

Boriék azt javasolják Karolának, hogy kísérje el Danit egy fotózására. Karola némi győzködés után beleegyezik, és Roland úgy érzi, hogy eljött az ő ideje – arra buzdítja Borit, hogy kísérje el Danit és Karolát és erőszakolja ki, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz...

Gréti rossz szemmel nézi, ahogy Dani és Karola enyelegnek

Karola a többiek unszolására beleegyezett, hogy elmegy Danival a fotózásra, Roland pedig egyből tudta, hogy eljött az ő  ideje. Megkérte Borit, hogy menjen el velük, és tegyen meg mindent, hogy közelebb kerüljenek egymáshoz, és Gréta nála keressen vigaszt...

Roland:

Roland felismeri, mennyire erős Dani és Gréti szerelme, és teljesen padlóra kerül. Elkeseredésében még nagyobb nyomást helyez Borira, hogy a lány mihamarabb szétválassza a szerelmespárt, mert úgy érzi, már nem bírja tovább ezt a helyzetet.

Dani Evelinnek:

Simon jól leszidja Evelint a tettéért, amitől a lány felismeri, hogy valóban túl messzire ment. Bocsánatot kér Danitól, de a fiú durván leszereli. Evelin teljesen kikészül, és azt tervezi, hogy elüti Danit és Grétit, amikor Simon közbelép.

Előző rész (2017. április 27.)

Evelin reggel állást próbál szerezni Bécytől, de nem jár sikerrel. Gábor reggel mérgelődik, amiért dolgoznia kell a születésnapján. Karesz megtudja, hogy nem közömbös Hajni számára.

Evelin teljesen kikészült Dani szavaitól

Mikor Evelin összefutott a turbékoló Danival és Grétivel, Evelint újra elöntötte az indulat, és elhatározta, hogy bosszút áll Danin. Később megbánta, amit tett, és bocsánatot kért Grétiéktől, de ők csúnyán leszerelték...

Vanda megleckézteti Maját

A filmes castingon Vanda hashajtós kávéval kínálja Maját, és bekövetkezik a katasztrófa. Amikor a hashajtó kezdi kifejteni a hatását, Maja kénytelen azzal szembesülni, hogy Vanda lezárta a WC-k ajtaját, és lecsúszik a próbalfelvételről.

Kiégett a kocsija, bosszút sejt

Háza udvarán gyújtották fel egy férfi autóját a Somogy megyei Rinyabesenyőn. A lángok éjjel egykor csaptak fel, és kis híján a házra is átterjedtek. A kocsi tulajdonosa bosszút sejt a gyújtogatás mögött. Szerinte egy haragosa tehette, amiért felesége megcsalta vele. A rendőrség egyelőre ismeretlen tettes ellen nyomoz.

Evelin Simont is elüldözi maga mellől

Gréti és Dani sokkot kaptak, amikor rájöttek, hogy Evelin bosszúból leborotválta a lány szemöldökét. Dani dühösen kérdőre vonta Evelint, így Simon és a többiek döbbenten szereztek tudomást arról, hogy Evelin ezúttal mennyire messzire ment.

Következő rész (2017. április 21.)

Gábor gyanakodva figyeli, ahogy Botond közelebb kerül a féltestvéréhez, Áronhoz. Gréti sokkot kap, amikor meglátja, hogy Evi leborotválta a szemöldökét. Milán és Mesi elkezdenek aggódni Kareszért.

Evelin durva bosszút áll Grétin

Miután Gréti és Evelin találkozója Evi nézőpontjából nem alakul túl kedvezően, nagyon dühös lesz Grétire, és aljas bosszút forral ellene...

Evelin titokban bosszút esküszik Grétiék ellen

Evelin visszaért Pestre, de a testvérén kívül mindenki ellenszenvesen viselkedett vele. Amikor Gréti és Roland azzal álltak elő, hogy neki kell kifizetnie az összes adósságot, Evi teljesen kiborult...

Alexa nem felejt: már most visszavágna Andinak!

Füstölő nélkül milyen az élet? Alexa Zé segítségével próbált rájönni, hogy a házi füstölő vajon hogyan működhet. Közben persze kijelentette: vissza kapja ezt még Andi tőle, csak jussanak el a középdöntőig.

Ha jót akarsz magadnak, ne húzz ujjat Évikével!

Évike alapjáraton jóindulatú, de ha valaki keresztbetesz neki, azon bosszút áll. Évike elmesélte, hogy egyszer volt egy lány, aki nem akarta odaadni neki a leckéjét, ezért rendelt 7 XXL pizzát a címére, később pedig megbüntették a rendőrök, és a sajátja helyett a lány adatait diktálta be.

Alexa randhagyó fellépése óriási sikert arat

Bécy rászabadít a Voilára egy asszonykórust, hátha így tönkre tudja tenni Alexa fellépését. A váratlan helyzetet Alexa merész ötlete segít megoldani, aki fölhívja maga mellé az asszonyokat a színpadra.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való