KERESÉS search-close

bombariadó

3 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bombariadó"

Bombariadó Ökörapátiban?!

Hoppá! Veszélyben forog Ökörapáti és annak lakossága?! Megfenyegették a polgármestert!

Bombariadó miatt káosz a vasúton

Káosz a vasúton - bombafenyegetés miatt megállították az összes külföldről érkező vagy oda tartó vonatot - összesen 18-at. Az utasokat országszerte leszállították a veszteglő szerelvényekről, és biztonságos helyre vitték őket. A vagonokat ezután rendőrök vizsgálták át. Emiatt a belföldi járatok is késtek. A Nemzeti Nyomozó Iroda közveszéllyel fenyegetés miatt indított eljárást.

Elájult az ítélethirdetéskor

Félreértette az ítéletet, elájult a bíróságon az a nő, aki több bankot is bombával fenyegetett meg. Az asszony azzal hitegetett embereket, hogy segít nekik megállapodni bedőlt devizahitelükről a bankjukkal, de valójában semmit sem csinált. A vád szerint nyolc pénzintézetben volt miatta bombariadó, épp akkor, amikor ügyfeleivel tárgyalni ment volna oda. Most 2 év 4 hónap börtönre ítélték, de ő úgy értette, hogy 12 évet kapott, ezért ájult el.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való