KERESÉS search-close

biztonsági őr

69 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "biztonsági őr"

Káromkodott és meg is fenyegetett egy férfit egy áruház biztonsági őre

Agresszíven kiabált, káromkodott és meg is fenyegetett egy férfit egy áruház biztonsági őre még szerdán. Egyik nézőnk videót készített az esetről. Szerinte majdnem tettlegességig fajult az ügy. A férfi állítólag siketnémának mondta magát és pénzt kéregetett, a vásárlók panaszkodtak rá és társára. A biztonsági szolgálatot ellátó cég szerint az őrt érte először támadás, és helyesen járt el. A rendőrség nyomozást indított.

Brutálisan megverte a férfit a biztonsági őr

Brutálisan megvert egy férfit egy biztonsági őr hétfőn délelőtt Kaposváron. Egyik nézőnk vette videóra, ahogy az őr egy gumibottal többször is teljes erőből megüti a földön fekvő áldozatát az egyik kaposvári áruháznál. Nem sokkal később odaért az áldozat társa is, ő is kapott az ütlegből. Hogy miért, azt egyelőre nem lehet tudni. A biztonsági cég vizsgálatot indított.

Elítélték a biztonsági őrt, aki megverte az Index újságíróját

10 hónapos börtönbüntetést kapott két évre felfüggesztve az a biztonsági őr, aki megvert egy vendéget az egyik budapesti gyorsétteremben még 2017 ősszén. A megvert férfi az Index újságírója, akit a vádlott többször is ököllel arcon ütött, majd a járdára lökte. Szabó Zoltánnak a feje sérült meg, a száját több öltéssel kellett összevarrni. A bíróság ítélete jogerős.

Biztonsági őrök zavartak meg egy kórust

Biztonsági őrök zavartak meg egy kórust, miközben az egyik karácsonyi vásárban a hajléktalanokért énekeltek. A múlt pénteki esetről a mérce.hu számolt be elsőként. Az átírt szövegű karácsonyi dalokat a Város Mindenkié csoport és a Bennfentes Kívülállók Közkórusa adta elő. Az egyik aktivista az RTL Híradónak azt mondta, a vásár biztonsági őrei még a mikrofont is kicsavarták a kezükből.

 

Tévedésből azt a biztonsági őrt lőtték le, aki riasztotta a rendőröket

Tévedésből azt a biztonsági őrt lőtték le a rendőrök egy chicagói bárban, aki riasztotta őket, miután hősiesen megfékezett egy fegyveres támadót. A rendőrök szerint azért nyitottak rá azonnal tüzet, mert fegyver volt nála, a szemtanúk szerint viszont azért, mert fekete volt.

Nem kért több sört, megkéselték

Nem akarta elfogadni a felkínált sört, ezért szúrt hasba egy osztrák férfi egy biztonsági őrt egy éve Harkányban. A bíróság 3 év börtönre ítélte és 4 évre kitiltotta Magyarországról. Most két korábbi, felfüggesztett börtönbüntetését is le kell töltenie. Az ügyész és a vádlott is fellebbezett, így az ítélet nem jogerős.

Késsel támadt a biztonsági őrre

Tudathasadásos elmezavara van annak az osztrák férfinak, aki a vád szerint megkéselt egy biztonsági őrt tavaly Harkányban azért, mert nem akart vele tovább inni

Mindent beismert a biciklitolvaj

Egy év nyolc hónap börtönre ítélte a bíróság azt a férfit, aki az ügyészség szerint betört egy budapesti társasházba, majd késsel fenyegetett meg egy biztonsági őrt. A vádlott még tavaly tört be az épületbe, hogy ellopjon néhány biciklit. A biztonsági őr azonban útját akarta állni, ekkor rántott elő egy kést. Miután megfenyegette az őrt, elmenekült, de a rendőrök gyorsan elkapták.

Lövöldöztek és késeltek is

Gázpisztollyal lőtte a biztonsági őröket, egyiküket meg is késelte az a társaság, akik ellen a napokban emeltek vádat. A banda egyik tagját még 2015–ben dobták ki egy fővárosi szórakozóhelyről, mert összeverekedett valakivel. Ezután 12 társával együtt visszament, majd a biztonsági őrökre támadtak. A tömegverekedést a klub egyik kamerája is rögzítette.

Vádemelés a KFC biztonsági őre ellen

Vádat emeltek az ellen a biztonsági őr ellen, aki megvert egy vendéget a budapesti Király utcai KFC-ben, még tavaly ősszel. A megvert férfi az Index újságírója, akit a vádlott többször is ököllel arcon ütött, majd a járdára lökte.

Kirúgták – „A véletlenek furcsa összejátszása is lehet”

Ezt mondta az RTL Híradónak az a pécsi biztonsági őr, akit elküldtek állásából, miután Kósa Lajos sofőrje megkarcolta a hivatali autót Pécsen. A minisztert a múlt héten újságírók és egy ellenzéki politikus várták a városháza előtt, hogy az 1300 milliárdos örökséggel kapcsolatos ügyről kérdezzék. Mivel az őr nem volt a helyén, egy furgon parkolt az utcára, a miniszter autója ezért tudott nehezen befordulni a parkolóba. Az elbocsátott őr munkáltatója nem reagált megkeresésünkre.

REJTÉLY: Kósa Lajos sofőrje miatt rúghatták ki?

Molnár József biztonsági őrt azután küldték el állásából, miután Kósa Lajos sofőrje megkarcolta a hivatali autót.

Garázdaság lett a verekedésből

Pénzbüntetésre ítéltek egy biztonsági őrt, mert megvert két vendéget egy szórakozóhelyen tavaly májusban Miskolcon. Az őr enyhébb büntetést kapott, mint amit az ügyészség javasolt. Garázdaság miatt kell 150 ezer forintot fizetnie, mert nem lehetett bizonyítani a súlyos testi sértés vádját. A vita azért fajult el két férfi és a biztonsági őr között, mert az őr nem akarta a rendezvényre beengedni a két ittas fiatalt.

Bulizni akartak, gázpisztollyal lőttek rájuk

Vádat emelt az ügyészség négy biztonsági őr ellen, akik még 2015 nyarán először összeszólalkoztak egy nyolc fős társasággal, majd egyiküket gumilövedékkel meg is lőtték, másikukat pedig vascsövekkel verték meg.

Bocsánatot kért a KFC


szerző:
2017.10.17. 18:04
Bocsánatot kért a KFC

Kirúgták a biztonsági őrt, aki megvert egy vendéget a fővárosi Király utcai KFC-ben vasárnap este. A gyorsétteremlánc bocsánatot kért, vállalják a felelősséget a történtekért, de elszigetelt esetként értékelik azt.

 

Véresre verte az Index újságíróját a gyorsétterem biztonsági őre

Véresre verte a vendéget az egyik fővárosi KFC biztonsági őre tegnap este. Az áldozat az index újságírója, össze kellett varrni a száját és több horzsolás is van a fején.

Fókusz 2017-10-16


szerző:
2017.10.16. 17:20
VIDEÓ: Így verték meg az Index újságíróját

Szabó Zoltánt, az Index újságíróját vasárnap este a Király utcai KFC gyorsétteremben verte meg a biztonságí őr. A férfi először a panaszkönyvet kérte, amit nem kapott, meg, ezután a biztonsági őr kidobta az utcára, majd többször megütötte. Mindezt Szabó Zoltán videóra is vette.

Dulakodott, majd meghalt a biztonsági őr

Meghalt egy biztonsági őr egy miskolci szórakozóhelyen szombat hajnalban. Szemtanúk szerint a férfira két vendég támadt, akiket nem akart beengedni. Dulakodni kezdtek, a biztonsági őr rosszul lett és összeesett. Megpróbálták újraéleszteni, de hiába. Mire a mentők megérkeztek, már halott volt. A rendőrség szerint nem történt bűncselekmény.

A kidobót vádolják a veréssel

Tagadta bűnösségét a bíróság előtt az a pécsi biztonsági őr, aki a vád szerint 2015 tavaszán úgy megrúgott egy férfit, hogy annak leszakadt a combizma. A támadás egy szórakozóhely előtt történt. Az ügyészség maradandó fogyatékosságot okozó testi sértéssel vádolja. Áldozatának az arccsontja is eltört, a bíróságon arról beszélt, a támadás miatt már 5 műtéte volt.

Kéregetőt vertek meg az őrök

Biztonsági őrök vertek meg egy kéregető utast a 2-es metrón szerda este. Az egyik utas ezt fel is vette telefonjával, a videót pedig a Magyar Narancs tette közzé. A BKV-nál azt mondják, egy alvállalkozó emberei ütötték meg a koldust, a két biztonsági őr súlyosan megszegte az előírásokat. A rendőrség garázdaság miatt eljárást indított, a két férfit elfogták.

Gyilkosnak nézték Trabarnát?

Részlet a 18. évad 2. részéből:

Azt már tudjuk, hogy Lórán Barnabás imádja félrevezetni az embereket. Legutóbb egy biztonsági őr nem tudta, hogy amikor Barna arról mesélt, hogy kinyírt egy gyökeret, akkor egy emberről vagy egy valódi gyökérről beszélt...

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

„Azt mondta, neki már mindegy”

Ügyfélre támadt egy biztonsági őr Budapesten. Az index.hu írta meg, hogy a XII. kerületi bankfiókban a telefonszámláját akarta befizetni egy férfi, de azt mondták neki, hogy nem tudnak segíteni. Az ügyfél megjegyzéseket tett, a biztonsági őr pedig verekedni hívta a bank elé. A rendőrség garázdasággal gyanúsítja az őrt.

Lopni akart, aztán megszúrta a biztonsági őrt

Majdnem szíven szúrta a biztonsági őrt, ezért 8 évet kaphat az a férfi, aki már 3 hónapja van előzetesben, miután a gyanú szerint júniusban betört egy Nyírbátor közelében lévő méhtelepre, mert lopni akart. A biztonsági őr viszont kiszúrta és megpróbálta elkapni. A tolvaj menekülés közben kést rántott, és mellkason szúrta az őt üldöző őrt, akit életveszélyes állapotban vittek kórházba a támadás után.

Fókusz 2016-07-29


szerző:
2016.07.29. 18:55
Bűncselekmény lehet, ha tüntetőt ver egy őr

A biztonsági őrök nem vághatnak gyomron és nem lökhetnek fel tüntetőket, ahogy ez az utóbbi napokban a Városligetben történt - ezt nyilatkozta Híradónknak egy vagyonvédelmi szakértő, aki biztonsági őröket is képez, és látta az esetekről készült felvételeket. Az őrök csak akkor alkalmazhatnak fizikai erőszakot, ha ők maguk vagy a közelükben állók életveszélyben vannak. A verekedő őr ellen feljelentést tett a megütött aktivista.

Levelet kapott a támadójától

Levelet kapott a börtönből az egyik feltételezett elkövetőtől az a férfi, akit még 2005-ben lőttek lábon egy budaörsi hipermarketnél egy pénzszállító rablásnál. Az ügy vádlottja annak ellenére jutott a címhez, hogy a korábbi biztonsági őr az adatai titkosítását kérte a bíróságtól. A Fővárosi Ítélőtábla vizsgálatot indított, hogy kiderüljön ki, és miért hibázhatott.

Nem sokáig örülhetett a 300 ezer forintnak

15 év alatt 8 tolvajt kapott el, most őt lopták meg. A nyugdíj mellett biztonsági őrként dolgozó asszony pénztárcája egy kapuvári boltnál esett ki a táskájából, egy másik vásárló pedig ahelyett, hogy visszaadta volna, zsebre tette a bukszát. Csaknem 300 ezer forint volt benne, de a tolvajnak ideje sem volt elkölteni a pénzt, elkapták a rendőrök.

Biztonsági őröket küldött el a BKV

Nem működnek a mozgólépcsők a tavaly 41 milliárd forint uniós forrásból felújított egyes villamos vonalán. A BKV biztonsági okokból állította le ezeket, az Index szerint azért, mert pénzhiány miatt felmondtak azoknak a biztonsági őröknek, akik a lépcsők működését felügyelték. A kormány decemberben döntött úgy, csökkenti a közösségi közlekedés költségvetési finanszírozását, ami Tarlós István főpolgármester szerint 20 milliárdos kiesést jelent Budapestnek. Az MSZP-nél azt mondják, a biztonsági őrök az első áldozatai Orbán Viktor Budapest ellenes politikájának.

Túl vehemensen védte a rábízott vagyont

Életveszélyt okozó, súlyos testi sértés miatt emelt vádat az ügyészség egy nagykanizsai biztonsági őr ellen. A férfi még tavasszal egy részeg utast ütött meg az autóbusz-állomáson, aki ettől elesett, és a járdába verte a fejét. Az utas életét csak a gyors orvosi beavatkozás mentette meg.

Lottózóba ment a rábízott pénzes zsákokkal

Kosármeccsre fogadott a rábízott 61 millió forintból, de az összes pénzt elvesztette. A 49 éves volt pénzszállító biztonsági őr a bíróságon azzal védekezett, hogy játékfüggő, és megrészegítette a pénz látványa. Október 19-én kellett két bankból elhoznia a pénzeszsákokat, egy lottózóba ment velük. Miután vesztett, maga jelentkezett a rendőrségen.

Nyolc éve pereskedik Pintér volt cégével

8 éve pereskedik egy elbocsátott biztonsági őr és Pintér Sándor belügyminiszter volt cége a Civil Biztonsági Szolgálat Zrt. A biztonsági őr már többször nyert a bíróságon, de még mindig pereskedik, mert a Kúria megsemmisítette az ítéleteket. 50 ezer forintról indult a vita, mára 7 millió forint és kamatai a tét.

HH best of: Elfogtunk egy levelet

Nem engedélyezte a hatóság egy jótékonysági nyugdíjas est megrendezését biztonsági őrök nélkül. A hír beindította Kern András fantáziáját és tollát. Részlet a Heti Hetes best of adásából.

Hős lett az amerikai diákból


szerző:
2015.05.31. 18:20
Hős lett az amerikai diákból

Egy 22 éves fiatal saját életét feláldozva tartóztatott fel egy öngyilkos merénylőt Szaúd-Arábiában. Hazájában hősként ünneplik. A fiú Amerikában tanult egyetemistaként, de nyárra hazament, hogy az esküvőjére készüljön. Nyári munkaként biztonsági őrként dolgozott az egyik dammami mecsetnél, ahol pénteken egy öngyilkos merénylő jelent meg. A fiú két másik társával együtt, nem engedte bejutni a terroristát a mecsetbe, ahol több tucatnyian imádkoztak. A merénylő a bejáratnál felrobbantotta magát.

Eltört az arccsontja, kiszakadt a combizma

Egy pécsi férfit az egyik helyi szórakozóhely kidobója verte meg. A férfi azt mondja, az épület előtt dohányzott, de barátaihoz már nem tudott visszamenni, mert a biztonsági őr ököllel arcon vágta, később pedig combon rúgta, szerinte indok nélkül. Sérülései miatt már négyszer műtötték, egy évbe is telhet, mire felépül. Az ügyben a rendőrség nyomozást indított. A szórakozóhelyen nem nyilatkoztak.

Titokban szabadult, milliomosként élhet

Már milliomosként élhet az egy hete szabadult biztonsági őr, ha megvan a hat éve eltűnt félmilliárd forint. A Blikk írt arról a férfiról, aki 2009-ben Miskolcon elkábította társait és kipakolta a rá bízott pénzes konténert, amiben 650 millió forint volt.  A gyanú szerint 500 milliót elrejtett, a többivel Thaiföldre menekült. Onnan hozták haza a rendőrök, 5 évet ült. Az eldugott pénzt hiába kereste a rendőrség és a biztosító. A törvények viszont azóta változtak, így újra félhet a rendőröktől az egykori biztonsági őr, ha előkerül.

Előzetes: Előkerülhet a félmilliárd forintos zsákmány

Szabadult a börtönből az a biztonsági őr, aki még 2009-ben Miskolcon kipakolta a rá bízott pénzes konténert. A 650 milliós pénzkötegek helyére téglákat tett. 500 milliót elrejtett, a többivel Thaiföldre menekült. Innen hozták haza a rendőrök, 5 évet ült. Az eldugott fél milliárdot hiába kereste a rendőrség és a biztosító, még az alvilág sem találta. 6-kor az RTL Híradóból kiderül, mi történne, ha előkerülnének a milliók.

Tilos a támfalon ülve fagyizni


szerző:
2015.04.26. 18:25
Tilos a támfalon ülve fagyizni

Felháborodott egy ötéves kisfiú anyukája, amikor a Fény utcai piac biztonsági őrei nem engedték, hogy leüljenek a piac melletti támfalra fagyizni, mondván ez tilos, és magánterület. Azóta valóságos mozgalom alakult a legnagyobb közösségi oldalon, amiben kiállnak az anyuka mellett. A kerület polgármestere hétfőre bekérette a piac vezetőjét, aki szerint a tiltás oka, hogy a támfalon ülők összekoszolják a falat, és nem látszanak tőlük a boltok. 

Előzetes: Eltűntnek hitték, agyonvert egy férfit

Eltűntként bejelentett férfi vert agyon egy biztonsági őrt a Döbrönte melletti mészkőbányánál. A támadó, egy 29 éves férfi, szerdán tűnt el Nagyacsádi otthonából, csupán az összetört autóját találták meg.

Mihez van joga a biztonsági őrnek az áruházban?

Legtöbbünknek okozott már kínos pillanatokat az üzletekben, hogy besípol az a bizonyos lopásgátló kapu, annak ellenére, hogy a lelkiismeretünk tiszta. Ilyenkor minden szempár ránk szegeződik és nyomban egy biztonsági őr is ott terem, arra kér, hogy mutassuk meg a csomagjainkat. Hogy mi ilyenkor a teendő és pontosan mihez van joga a vagyonőröknek, most kiderül.
 

Eszméletlenre verték az eljegyzési bulin

A fiatalokkal a Fókusz stábja visszament a szórakozóhelyhez, ahol életük egyik legszörnyűbb élményeit idézik fel.

Házon kívül 12-01-17


szerző:
2012.01.17. 22:45
Házon kívül 12-01-17

Házon kívül: Egy áruházi lövöldözés percről percre - A biztonsági kamera felvételén az akció minden részlete látszik és hallatszik. Stábunk egy biztonsági szakértővel és egy volt rendőrrel elemezte, vajon kivédhető volt-e a lövöldözés. Szegénységi teszt riasztó eredménnyel - Hogyan élik meg a családok azt, hogy egyre mélyebbre csúsznak? Nem csak a jövedelem számít, hanem egy egyszerű kérdéssorra adott válaszokból is kiderülhet, ki számít hivatalosan is szegénynek.

Áruházi lövöldözés, percről percre

Augusztus 19-én, nem sokkal fél nyolc előtt két férfit kezdett el figyelni a biztonsági kamera. Valamit megettek az áruházban, viszont nem fizettek érte. A rutineljáráson elszabaultak az indulatok.

Fókusz 11-10-14


szerző:
2011.10.14. 20:20
Fókusz 11-10-14

Fókusz: Megmutatta! - Ott voltunk, amikor Ördög Nóri bevezette a 12 döntőst az X-Faktor stúdiójába, mindenki izgul! Elváltak - Németh Kristóf kíméletlen őszinteséggel vall házassága végjátékáról, az utolsó közös interjú! Újabb botrány! - Rablás Brad Pitt forgatásán? A biztonsági őrök jogtalanul kobozták el a fotósok memóriakártyáit.

Pitt-film: Fotósok konfliktusa a biztonságiakkal a forgatásnál

Elvették két fotóriporter memóriakártyáját, pedig nem is készítettek képet a hazánkban forgató amerikai sztárról.

Lopás élő adásban


szerző:
2011.08.05. 19:18
Lopás élő adásban

A biztonsági kamera buktatta le a fémtolvajokat Győrben: a diszpécser élőben nézte végig az akciót.

Beindult a virágkommandó


szerző:
2011.05.12. 16:39
Beindult a virágkommandó

Biztonsági őrök vigyázzák a zalaegerszegi Azáleás-völgyet, hogy megóvják a virágokat a felelőtlen turistáktól.

A biztonsági őrök zsebében landolt a pénz

Lebukott egy vagyonvédelmi cégcsoport, amely körülbelül 500 dolgozót jelentett be minimálbéren, miközben jóval többet fizettek nekik.

Bankrablót keres a rendőrség


szerző:
2011.04.05. 19:15
Bankrablót keres a rendőrség

Fegyverrel akart kirabolni egy bankot egy férfi kedden délelőtt Budapesten. A biztonsági őr elzavarta, a rendőrség keresi.

Házon kívül 11-03-24


szerző:
2011.03.24. 23:55
Házon kívül 11-03-24

Házon kívül: Fiatalok perspektíva nélkül. Miért mentek olyan sokan külföldre a 20-as éveikben járók közül? És miért tervezik rengetegen, hogy elhagyják Magyarországot? Öt fiatal története, akik már elmentek vagy épp menni készülnek. - Hatalmas csövek épülnek a lakás ablaka előtt. A WC-ablak elé nagyfeszültségű vezetéket telepítettek. Egy szálloda gépházának csövei okoznak fejfájást riportunk főszereplőjének.

Bajban a Bakácsról készült videót kiadó őr

A biztonsági őr ellen annak az áruháznak biztonsági szolgálata tett feljelentést, ahol Bakács Tibor lopott.

Munkakeresőktől nyúlt le pénzt a csaló

A rendőrség eddig 23 megkárosított álláskeresőről tud, de nem kizárt, hogy ettől többen vannak, akik pórul jártak.

Hamis vizsgáztatás egy hatvani parkolóban

Közokirat-hamisítás miatt folytatnak eljárást egy helyi, felnőttoktatással foglalkozó cég dolgozói ellen.

Menekülés az életveszélyes tömegből

A majdnem háromezres tömegre legalább 50-60 biztonsági ember kellett volna a szakértő szerint.

Ki véd meg a biztonsági őröktől?

Bizonytalan jogorvoslat jellemzi a biztonsági őrök munkájával kapcsolatos hazai gyakorlatot.

Tilosban tapogatóznak a reptéri biztonságiak?

Az őrök nemcsak benéznek a ruhájuk alá, de megtapogatják a nemi szerveiket is.

Te vagy az életem 10-10-26

Te vagy az életem, 86. rész - Monitáéknál megjelenik Turca unokaöccse, Ricardo. Quique azt hiszi, hogy a fiú elcsábította a lányt, elkeseredik, és visszakönyörgi magát a céghez. Martin visszaveszi őt. Tano és Martin megegyeznek, hogy keresnek egy sofőrt a versenyautójukhoz. Constanza szervezi az esküvőt Martinnal, bevásárol, és közben ellop egy-két dolgot az üzletből. A biztonsági őrök elkapják, egy riporter pedig lefotózza…

Reggeli 10-09-08


szerző:
2010.09.08. 09:05
Reggeli 10-09-08

Reggeli: Újra nyomoznak Zámbó Jimmy halála ügyében, az aktuális helyzetről az ügyészség szóvivője számolt be. Vendégünk volt az a dalos kedvű biztonsági őr is, aki a Csillag születik után az X-Faktorban is szerencsét próbált.

Nem vett jegyet, ezért megverték


szerző:
2010.09.03. 19:41
Nem vett jegyet, ezért megverték

Nyolc, illetve hat hónap felfüggesztett börtönre ítélte a bíróság a BKV nyolc volt biztonsági őrét.

Biztonsági őrként dolgoztak a gyanúsítottak

A debreceni szórakozóhely tulajdonosa szerint nem volt tudomásuk arról, hogy zűrös ügyeik lehetnek az érintett férfiaknak.

Részeg fiatalok vertek biztonsági őröket

A BKV-nak dolgozó őrök éppen munkába indultak, amikor rájuk támadtak. Többen megsérültek.

Biztonsági őrre gyújtottak egy autót

A férfi még időben ki tudott szállni, így nem esett baja.

Biztonsági őrök védik az utasokat

Biztonsági őrök dolgoznak a legveszélyesebb buszjáratokon Debrecenben.

Szigorít a BKV


szerző:
2009.06.02. 11:18

Nem lesz több bliccelés!


szerző:
2009.05.24. 17:13
Nem lesz több bliccelés!

Biztonsági őrök ellenőrzik június elsejétől a jegyeket a BKV 5 vonalán.

Védik az alumínium felüljárót


szerző:
2009.04.12. 18:17
Védik az alumínium felüljárót

Biztonsági őrök védenek Csömörön egy speciális alumíniumból készült felüljárót.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való