KERESÉS search-close

birkózás

13 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "birkózás"

Hoppá! Egymásnak feszültek a villalányok…

Egy rögtönzött játék jóvoltából olajborított testtel szálltak ˝ringbe˝ a lányok, méghozzá lenge öltözetben!  

Tudta, hogy Chris Pratt versenyszerűen birkózott

Kevesen tudják Chris Prattről, de kisgyerekkorától kezdve éveken át birkózott versenyszerűen. A Galaxis őrzői színésze most egykori mentorával találkozott, és ha már úgy alakult, akkor össze is akaszkodtak kicsit.

 

Kincsvadászat: ˝Meg fogsz dögleni, te hájpacni!˝

Szumó birkózással mérte össze erejét Frank és Kabát. A küzdelem nem várt fordulatot vett - már kb. az első pillanatban...

„Kivették a zsebemből az érmet”

Kivették a zsebemből az érmet, ezt mondta Lőrincz Viktor birkózó azután, hogy vitatható bírói döntés után az ellenfelét hozták ki győztesnek. Egy intéssel nyert a német birkózó, ami miatt a magyar szövetség tiltakozott. Óvni viszont nem tudnak, mondta el Híradónknak a Rióban tartózkodó alelnök.

Lőrincz Viktor ötödik lett élete első olimpiáján

Lőrincz Viktor kikapott a bronzmérkőzésén, így ötödik lett a kötöttfogású birkózók 85 kilogrammos súlycsoportjában a riói olimpia hétfői versenynapján.

Fókusz 2016-08-15


szerző:
2016.08.15. 18:55

Reflektor 2015-11-06


szerző:
2015.11.07. 01:35
Reflektor 2015-11-06

Növényi Norbert imádja a nagypapa szerepet. Növényi Norbert olimpiai bajnok birkózó unokája július közepén született, a boldog nagypapa pedig azóta úszik a boldogságban. Mint mondja, most próbálja bepótolni mindazt, amit annak idején a sportkarrierje miatt a saját lányának nem tudott megadni. Tabáni István házasodni készül. A Csillag születik felfedezettje az elmúlt években rengeteget változott, amit elsősorban a párjának, Csillának köszönhet. A szerelmesek hamarosan összekötik az életüket és már a családalapításon gondolkodnak.

Laci és Robin birkózása


szerző:
2015.02.24. 13:17
Laci és Robin birkózása

Robin a Párbaj után Lacinak azt tanácsolta, hogy ki se csomagoljon a bőröndjéből, majd meg is mérkőztek a Villa facérjával. Laci szerint a rejtett erőszak tört ki belőlük.

Vesszőfutás az olimpiára készülő birkózókkal

Csak nekik vannak ilyen furán különleges füleik. Ázsiában előre köszönnek annak, akin látszik, hogy sokszor törött testrésze, de a birkózók mindezzel nem törődnek. Főleg azok nem, akiknek szemei előtt már csak öt karika lebeg. Riporterünk az olimpiára készülő birkózókkal próbált lépést tartani.

Fókusz 12-07-10


szerző:
2012.07.10. 20:05
Fókusz 12-07-10

Fókusz: Mi vagyunk a bajnokok! - Fél évvel a nagy diadal után újra összegyűltek az X-Faktor döntősei. Intim pillanatok - Kiszel Tünde a teljes családi videót a Fókuszra bízta. Sztárok fülledt vakációja a világhálón. Eláztak a szépségek - Rászakadt az ég a főiskolások szépségversenyére, csak másnap hirdették ki a győzteseket.

Megvan a londoni olimpia menetrendje

Az olimpiai játékokra 2011. március 15-én kezdődik a jegyárusítás, összesen 6,6 milliót jegyet adnak el.

Bárdosi bunyót rendezett a strandon

Bár Sanyi még nem tud beszállni egy verekedésbe, homokra álmodta elképzeléseit a birkózásról.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való