KERESÉS search-close

bezártság

11 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bezártság"

Meglestük Greget, miközben egy unikornisnak énekelt

A bezártság elég furcsa és megmagyarázhatatlan dolgokat képes kihozni az emberből. Greg például miután megröptette unikornisát, énekelt neki egy dalocskát, majd leásította.

Anna Rolandnak: „Bár meg se ismertelek volna!”

Annát behívták egy állásinterjúra, Roland azonban úgy döntött, egy kis hazugsággal megakadályozza, hogy a lány elhagyja a házat.

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Figyelem! Mit kell elszenvednie annak, aki a tűző napon a kocsiban ragad?

Manapság egyre több olyan balesetről hallani, ami tragédiával is végződhetett volna. Páldy Anna főorvos szerint hőségben, tűző napon még öt percre sem szabad az autóban hagyni sem gyereket, sem állatot, még akkor sem, ha néhány centiméterre lehúzva hagyjuk az ablakot. A felforrósodó műanyagok miatt 1-2 perc alatt 50-60 fokra melegedhet fel az utastér, ami végzetes lehet.

Ezek a VV-k történetének legnagyobb kiborulásai!

Három évvel ezelőtt a ValóVilág egyik játékosa, VV Józsi hamar elveszítette az önuralmát. Valószínű a be-, és összezártság tehetett arról, hogy egyes emberek kiborultak a Villában. Józsi esete nem egyedi volt.

Soma tanácsai Tivynek a bezártság ellen

Az aranyifjúból ismét előtört az orákulum, szerinte ugyanis: "ha valaki kiesik, bezárul egy ajtó, de kinyílik egy ablak." Ezt nem árt mindenkinek jól az eszébe vésnie!

Megható FOTÓ – Így találkozott VV Dina Lóri kishúgával!

A bezártság és az elszigeteltség sok mindent kihozhat az emberből, így egyelőre nem lehet megjósolni, meddig tart az ex-Villapár fellángolása. Mindenesetre igen sokatmondó az a kép, amit a fiatal lány posztolt a napokban. 

Összeomlás! – Ilyen még nem volt a ValóVilág történetében!

VV Lóri feladta, saját Párbaja előtt úgy döntött, nem folytatja tovább a játékot, ezzel meglepve Villatársait, szeretteit, de talán önmagát is.

Ki emlékszik erre? 2010-es ValóVilág válogató!

Hat évvel ezelőtt a VV negyedik szériájának a válogatóján járt a Fókusz stábja. Három érdekes jelentkező – limuzinos Boci, a fekete szépség és a diplomatatáskás ügyvéd – mesélt arról, hogy miért érkeztek és mit várnak a játéktól.

Zalatnay Sarolta leküzdötte klausztrofóbiáját!

Nem könnyű együtt élni velük, mert meglehetősen szélsőséges reakciókat hozhatnak ki az emberből, legtöbbször szorongással karöltve. Ezek a fóbiák, amelyektől nem is olyan egyszerű megszabadulni. De vajon miért fél valaki a pókoktól, a magasságtól vagy éppen a bezártságtól? Meg lehet-e tőlük szabadulni? Vendégünk volt Zalatnay Sarolta – énekesnő, Szy Katalin – klinikai szakpszichológus.

Mit tegyen az anyuka, ha megőrül a bezártságtól?

Egy pici baba érkezése bizony felborítja a szülők mindennapjait, és a teendők elvégzése sem megy már olyan gyorsan. Sokan bár vágynának rá, mégsem akarnak elindulni, mondván macera egy pici gyerekkel bevásárolni, míg mások pedig alig várják, hogy mehessenek, de a gyerkőc nem engedi. Hogy miért őrül meg szinte minden anyuka az otthonléttől, és mit okoznak a hormonok szülés után, Dobó Ágit és egy szakpszichológust kérdeztünk.

Mély érzelmek és szenvedély a Villában

Legutóbb, Dávid kiesése után Maci sírt, összeomlott, hogy hat napja ismert barátjának távoznia kellett a Villából. A korábbi szériákban is hallottunk mindössze pár hét ismertség után olyan mondatokat a villalakóktól, amelyek gyerekkori barátságokról, vagy akár lánykérésről tanúskodnak. Hogyan hat a bezártság az emberi kapcsolatokra?

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való