KERESÉS search-close

bevásárlás

65 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bevásárlás"

Ezért mentek bele a Cápák az 1%-os ajánlatba!

Balogh Levente és Balogh Péter kiértékelték a Smartkosár.hu-t prezentálók pitchét. Extra videónkból kiderül, hogy mit gondol a két befektető a vállalkozásról!

Sonkáért és tojásért is sorok kígyóztak

Az év egyik legforgalmasabb napjára sikerült a szombati az üzletekben, mert annyian hagyták az utolsó pillanatra a húsvét előtti bevásárlást. Sonkáért és tojásért is sorok kígyóztak. A Kereskedelmi Szövetség úgy számol, 5 százalékkal többet vásároltunk idén húsvétra, mint tavaly. A zöldségeket és a kenyeret lényegesen drágábban, a tojást viszont olcsóbban adták, mint egy éve.

Tömeg a boltokban húsvét előtt

Tömeg a boltokban - a kereskedelmi szövetség szerint nagyobb lesz az idei húsvéti forgalom, mint tavaly. A négy napos hosszú hétvégén a legtöbb bolt csak szombaton lesz nyitva, ezért már ma is rengetegen vásároltak. És mivel sokan utaznak az ünnep alatt, nagyobb forgalomra kell számítani az utakon és a pályaudvarokon is.

Akár 33%-ot is megspórolhatsz minden bevásárlásnál!

A Smartkosár.hu egy élelmiszerár összehasonlító felület, azonban Vanda, Albert és Áron pénzbeli befektetés helyett szakmai támogatásért érkeztek a műsorba. A teljes adást ide kattintva tudod visszanézni!

Házon kívül 2018-01-31


szerző:
2018.01.31. 22:50
Dávid túlélő felszerelést vásárolt a fiús hétvégére

Miután a fiúk eldöntötték, hogy hétvégén kempingezni mentek, Dávid elment alapfelszerelést vásárolni. Mivel a szükségnél nincs nagyobb szükség, a bolt eladója egy mobil vécét ajánlott Dávidnak, de túrabakancs, túrahátizsák, és némi étel is került a kosárba.

Már nem voltak nagy sorok


szerző:
2017.12.24. 18:10
Már nem voltak nagy sorok

Volt, aki még az utolsó pillanatban is vásárolt. Tumultus azonban ma már sehol sem volt. Csak az élelmiszerüzletekben és az műszaki nagyáruházakban kellett sorban állni.

Sokan még most vásároltak


szerző:
2017.12.23. 18:30
Sokan még most vásároltak

Igyekeznie kell annak, aki még vásárolna karácsonyra. Mivel december 24-e most vasárnapra esik, a szokásosnál kevesebb üzlet lesz nyitva és azok is legfeljebb délután 2-ig.

Könyv és játék a sláger


szerző:
2017.12.20. 18:30
Könyv és játék a sláger

Idén a tavalyinál is többet költhetünk a karácsonyra. A Kereskedelmi Szövetség várakozásai szerint 100 milliárd forintért veszünk ajándékokat és ugyanennyit költünk majd az ünnepi ételekre. Ez körülbelül 4 százalékkal több, mint tavaly.

Párbaj: vásárolj időre! Mindenre emlékszel a listáról?

Áron és Zalu küzdhettek meg a galériáért egy párbajon. Két dologra volt szükségük: a gyorsaságukra és a jó emlékezetükre. Te mennyi mindent jegyeztél volna meg a bevásárlólistáról?

Utolsó roham a tanszerekért

A nyaralások miatt sokan hagyták a szünet végére vásárlást. Ilyenkor a nagyobb áruházakban már akciósak az iskolai felszerelések. Az RTL Híradó által megkérdezett szülők átlagosan 10-15 ezer forintot költenek egy gyerek tanszereire.

Még egy hónap a sulikezdésig - sokan már most megveszik a tanszereket

Még javában tart a nyári szünet, a nagy áruházakban már elkezdték árusítani az iskolakezdéshez szükséges tanszereket. Sokan már vásárolnak is. Az RTL Híradó által megkérdezett szülők azt mondták azért, mert így kevésbé terheli majd meg a családi kasszát az iskolakezdés, és van idő válogatni.

Húsvét előtti roham a boltokban

Akár 40 milliárd forintot is költhetünk a húsvéti bevásárlásra az előrejelzések szerint. A boltok és piacok csütörtökön mindenhol tele voltak, mert holnap nagypéntek, ami ebben az évben már munkaszüneti nap. A karácsony után a húsvét a legforgalmasabb időszak a boltokban.

Jenit teljesen kikészíti Mari vásárlási procedúrája

Mari elmesélte, hogy nála egy bevásárlás nagyjából négy órán keresztül tart. Általában elmegy egy nagyobb közértbe, telefonálgat, majd amikor hazamegy, eszébe jut, hogy a szükséges dolgok felét nem vette meg, és a gyerekeket küldi el a sarki boltba. 

A vegyesbolt két éve bezárt

Kevés busz indul és bevásárolni sem lehet bármikor. Ezekkel a problémákkal küzdenek nap mint nap a Baranya megyei Téseny lakói. Az alig négyszáz fős településen a helyi vegyesbolt két éve zárt be. Újranyitással többen próbálkoztak, sikertelenül. Akinek gyermeke van, annak például a csaknem 30 kilométerre lévő Pécsre kell utaznia a különböző holmikért. A szülők szerint erre akár egy fél napjuk is rámehet.

Így vadászik Bálint, a nőcsábász

Bálint elment bevásárolni, és folyamatosan a csinos nőket pásztázta. Szexéhsége odáig fajult, hogy egy idősebb hölggyel is flörtölt, úgyhogy fiús zavarában inkább távozott.

Kígyózó sor a pénztárak előtt

Most is sokan halasztották az utolsó órákra a karácsonyi bevásárlást. Budapesten több helyen még szombaton is hosszú sorok alakultak ki a pénztáraknál. Nemcsak a vacsorához valót vették meg sokan az utolsó pillanatban, hanem például a fenyőfát is.

Üzletek nélkül mindenki a Bakonyban trappol a Wi-Fi után (Csenki Attila)

Részlet a 15. évad 4. részéből:

Csenki Attila a plázákból és boltokból kiszabaduló embereket csak vírusként látja, akik megszöktek a karanténból. És akkor merre tovább? Ó, igen: jöhet a Bakony! Na de hol van ott internet?

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

Aki vásárolni jár, épeszű ember nem lehet (Kovács András Péter)

Részlet a 18. évad 8. részéből

Péntek reggel, a szakadó esőben vajon kikkel találkozhatunk a szupermarketben? KAP szerint csakis őrültekkel, el is mesélte, miért!

Hogyan lejmol a boltban az angol királynő?

II. Erzsébet először járt szupermarketben! Ceglédi Zoltánnak rögtön az édesanyja jutott eszébe, Para-Kovács Imre pedig azon gondolkodott, mivel fizethetett az uralkodó?

Így vezet Róka Adri!


szerző:
2016.09.09. 20:00
Így vezet Róka Adri!

Nézd meg a videót, ha kíváncsi vagy rá, hogyan vezet Róka Adri, és mi mindenre tud a volán mögött ülve figyelni!

A bevásárlást segíti a diáklány ötlete

Időt és pénzt spórolhat az, aki egy csongrádi diáklány díjnyertes ötletét használja. Bálint Karolnia okostelefonra írt alkalmazást, ami forradalmasíthatja a bevásárlást. A telefonba írt bevásárlólista alapján az alkalmazás megmutatja, melyik terméket hol lehet megtalálni az áruházban. Az ötlet különdíjat nyert a világ legnagyobb, középiskolásoknak szóló innovációs versenyén Amerikában.

Gáspár Evelin műsor történelmet írt!

Mikor Bence elárulta Evelinnek, hogy csak egy perce van összeszedni a hozzávalókat, a lány egyből felvette a bevásárló pózt, és a kezdeti nehézségek ellenére MINDEN hozzávalót összeszedett, amire eddig még nem volt példa.

Lefagyott Ági a bevásárlásnál!

A családoknak egy perc áll rendelkezésükre, hogy bevásároljanak a főzésükhöz. Ági viszont lefagyott, és elfelejtette a hozzávalókat a receptjükhöz. Milyen alapanyagokkal tudja majd így elkezdeni a főzést Polett?

Sorok kígyóztak a pénztárak előtt

Szinte kifosztották a vásárlók a boltokat a négynapos hosszú hétvége előtt. Kígyózó sorok álltak a pultok és a kasszák előtt, mindeki igyekezett feltölteni a hűtőt és a kamrát. Sokan nem tudták, hogy hétfőn is nyitva lesznek az üzletek. Voltak olyanok is, akik már húsvétra vásároltak sonkát és csokitojást.

Karácsonyi időbeosztás okosan

A karácsonyt megelőző pár nap, vagy adott eetben hét, sokaknak valódi rémálommá változtatja az ünnepi készülődést, a ráhangolódást, ugyanis azok a bizonyos előkészületek, mint a bevásárlás, főzés, a fa beszerzése, befaragása, feldíszítése komoly terheket ró a családtagokra, és akkor még nem beszéltünk a háromnapos instant rokonlátogatásokról, ami sokszor komoly logisztikázással és nem kevés feszültséggel jár… Arra voltunk kíváncsiak, hogy sztárvendégeink, Györgyi Anna és Hajdu Steve mennyire tudatosak ebben, valamint, szakértőt is hívtunk, Hamar Domonkost, akitől azt szeretnénk megtudni, hogyan is kell ezt jól csinálni, vagyis karácsonyi időbeosztás okosan!

Sokaknak stresszes a karácsonyi bevásárlás

Dugig vannak a plázák, de nem mindenki örömmel vásárol. Az általunk megkérdezett vásárlók közül sokakat idegesít a tumultus, a hajsza az ajándékok után. Az RTL Híradónak nyilatkozó pszichológus szerint, nemcsak a pénztárcának lehet megterhelő ez az időszak; sokan úgy érzik, hogy kötelező örülni az ünnepnek, és ez nyomasztó lehet. A szakember azt mondja, el lehet kerülni a fölösleges stresszt.

150 millióért vett földet a miniszter rokona

150 millió forintért vett állami földeket a földművelésügyi miniszter rokona. Az egyik liciten versenytársa is akadt, aki a 100 millió forintos kikiáltási árat még megadta volna, de fél százalékkal többet már nem, így végül a miniszter rokona nyert. Az LMP szerint ez csak egy színjáték, ami arról szól, hogy legalább Fazekas Sándor rokonait ne lehessen azzal vádolni, hogy kikiáltási áron vesznek meg állami földeket. Fazekas Sándor azt nyilatkozta Híradónknak: semmi aggályosat nem lát az árverésben.

Kezdődik a karácsonyi roham


szerző:
2015.11.29. 18:18
Kezdődik a karácsonyi roham

Nyolc hónapja nem volt ilyen vasárnap! Országszerte kinyithattak az üzletek. Roham még nem volt, de sokan éltek a vásárlás lehetőségével. A Híradó által megkérdezettek kivétel nélkül azt mondták: örülnek a nyitvatartásnak és szeretnék, ha ez mindig így lenne. A törvény karácsonyig engedi meg, hogy a boltok vasárnaponként kinyithassanak.

Naponta 300 milliót költött fizetés nélkül

Beperelték a szaudi királyi család egyik hercegnőjét európai magáncégek. Az 50-es éveiben járó asszony ugyanis rendszeresen fizetés nélkül bonyolított bevásárló túrát.

Több tízezer forintba kerül az iskolakezdés

Legalább 10-15 ezer forintba kerülnek a tanszerek gyerekenként a Híradónk által megkérdezett családok szerint. Nagy volt a forgalom a hipermarketekben, sokan időzítették mára az iskolai felszerelések beszerzését. A legtöbben úgy próbálnak spórolni, hogy a kisebbek az idősebb testvérek tanszereit kapják meg.

Romániába járnak bevásárolni a magyarok

Már a magyar vásárlókat is csábítják a román hipermarketek. Romániában június elsején minden élelmiszer áfáját 9 százalékra csökkentették, így jóval olcsóbbak lettek az árak. Magyarországon január elsejétől egyedül a sertés áfája csökken majd 5 százalékra, de az ellenzéki LMP szerint ez kevés. A kormány szerint más élelmiszerekre nem tudják kiterjeszteni a kedvezményes adókulcsot.

Kezdődik a húsvéti bevásárlás

Inkább kevesebbet, de jó minőségűt – ezt tanácsolják a szakemberek a húsvéti bevásárláskor. Az ünnepekre sonkát, tojást, csokinyuszit szinte mindenki vesz. Az Élelmiszer-tudományi egyesület azt javasolja, főként olyan élelmiszerek kerüljenek az asztalra, aminek ismerik az eredetét, és a minőségét.

Kérdések és zűrzavar a vasárnapi zárva tartás körül

Az új rendelkezéseknek megfelelően most vasárnap voltak először zárva a boltok. Ez eléggé felborította a megszokott hétvégi rutint. A bizonytalanságot tovább tetézte, hogy törvényalkotó, még az utolsó pillanatokban is változtatott azon, hogy milyen üzletek és hol nyithatnak majd ki vasárnap. Eszerint az eddig kivételt képező világörökségi területeken működő boltoknak is zárva kell tartani. Így Az Andrássy úton, a Duna parton és várban lévő üzleteknek is le kell húzni a rolót. Sokan nem örültek ennek.

Óriási tömegek az üzletekben az ünnep előtt

Megvolt a főpróba, óriási tömegek voltak az üzleteknél szombaton, hiszen vasárnap minden zárva lesz, mivel március 15-e állami ünnep. Jövő hét vasárnap már a kötelező zárva tartás miatt nem nyitnak ki a nagyobb áruházak, élelmiszerboltok.

Vizsgáljuk meg a bevásárló kosarunkat

Mit vegyünk és mit ne? Milyen élelmiszereket és italokat kerüljünk és miért? Dr. Tóth és segítői kiderítik!

Előzetes: Tömött sorok a bevásárlóközpontokban

Elfelejtett hozzávaló a karácsonyi menühöz, vagy épp utolsó pillanatban megvett ajándék. Leginkább ezek miatt álltak tömött voltak annyian a plázákban. Akár 780 milliárd forintnál is többet költhettek idén a családok az ünnepi bevásárlásra.
 

Aranyvasárnapi roham a boltokban


szerző:
2014.12.21. 18:25
Aranyvasárnapi roham a boltokban

Tömeg és hatalmas vásárlási roham volt aranyvasárnap. Többet költenek idén az emberek karácsonyi ajándékra, mint tavaly, mondják a kereskedők. A legtöbben a plázákban és bevásárlóközpontokban szerzik be az ajándékokat, de sok pénzt hagytak különböző vásárokban is.

Mikor vegyük meg az alapanyagokat az ünnepi menühöz?

Sokan már a héten letudják a karácsonyi nagybevásárlást és inkább a hűtőben tárolják a karácsonyi menü alapanyagait. Ez viszont több szempontból is veszélyes lehet. Fontos, hogy mit meddig lehet a hűtőben tartani és mire érdemes odafigyelni az élelmiszerek előkészítésénél!

Tömeg szombatonként a boltokban?


szerző:
2014.12.02. 18:30
Tömeg szombatonként a boltokban?

Zsúfolt parkolók, tömeg és tortúra. Ez lehet majd egy átlagos szombati bevásárlásból a Magyar Bevásárlóközpontok Szövetsége szerint. Azt mondják, ha a boltok nem nyithatnak ki vasárnap, mindenki szombaton megy majd vásárolni.

Drágább lesz jövőre a bevásárlás, a kispénzűek járhatnak rosszabbul

Nem sok jóra számíthatunk jövőre, amikor bevásárolni megyünk. Egy szakértő mondta ezt Serdült Szilvia kolléganőnknek, azzal kiegészítve, hogy ha az idei karácsonyi bevásárlás megterhelő lesz, a jövő húsvéti még sokkal inkább az lehet. Mert sok-sok minden ára eléggé fel fog majd menni. Az új év ugyanis új adókat és már meglévő adók emelését is hozza majd. De lesz olyan díj, ami a 60-szorosára nő majd, és bár ez a szupermarketeket sújtja, majd kiderül, ennek mekkora részét terhelik át a vevőkre.
 

Házon kívül 14-11-12


szerző:
2014.11.12. 23:40
Házon kívül 14-11-12

Házon kívül: Családi összefogás - A Szijjártó család vagyonának nyomában. Adóemelések - Drágább lesz jövőre a bevásárlás, a kispénzűek járhatnak rosszabbul. Jótevő - A postás, aki direkt a legszegényebbek közé kérte magát.

Zűrzavar a boltok vasárnapi zárvatartása körül

Délelőtt Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője bejelentette, hogy a kormány megtárgyalta és támogatja a javaslatukat. Késő délután viszont a kabinet cáfolt. A KDNP mindenesetre benyújtotta a törvénytervezetet, ami szerint vasárnap nem lehetnének nyitva a 400 négyzetméternél nagyobb boltok, más napokon pedig este 10-kor be kellene zárniuk.

 

Mire szórja el a pénzt a Magyar Nemzeti Bank?

200 milliárd forint rengeteg pénz. Hogy könnyebben fel tudjuk mérni, mennyi is: ez például a 18-szorosa annak, amit az állam idén az egészségügyi dolgozók béremelésére fordít. Ezt a hatalmas összeget a Matolcsy György vezette Magyar Nemzeti Bank költi éppen el: kastélyt és irodaházakat vásárolnak.

Forró nyomon 13-12-14


szerző:
2013.12.14. 19:55
Forró nyomon 13-12-14

Forró nyomon: Hogyan mérlegelhetnek a bírók? Miért tűnik nekünk, laikusoknak úgy, hogy az egyik „könnyen megússza”, és mit gondolnak a gyászolók? Ennek járunk utána, és megmutatjuk, milyen a legpofátlanabb fenyőtolvaj, és hogy milyen a nem igazi szaloncukor.

Pokorny Lia szeret piacra járni

Pokorny Lia nagyon szeret jókat enni és a konyhában tüsténkedni, a főzéshez pedig mindig a piacon szerzi be a hozzávalókat. A színésznőnek fontos, hogy tudja, honnan származik az étel, ami az asztalára kerül, ezért részesíti előnyben a piacot a bevásárlóközpontokkal szemben.

Magyar kontra külföldi, igazi meglepetéssel

Azt mondják, hogy vegyünk magyar árut. Elindultunk hát, és bevásároltunk csak az árat nézve, és bevásároltunk úgy, hogy csak magyart vettünk. Semmi sem úgy volt, ahogy eredetileg gondoltuk.

Házon kívül 13-04-17


szerző:
2013.04.17. 23:15
Házon kívül 13-04-17

Házon kívül: A salgótarjáni Zöldfa utca, ahol kiröhögik a rendőrt. A magyar áru a legolcsóbb? Kijátszható az új törvény?

Forró nyomon 13-03-27


szerző:
2013.03.27. 21:30
Forró nyomon 13-03-27

Forró nyomon: Megdöbbentő riportunkban egy olyan férfi napját követjük, akit húsz éve tart fogságban a heroin és más kábítószerek is. Láthatják, hogyan szerzi be az anyagot, aztán megnézzük, mit okozhat egy internetről rendelt álgyógyszer, és utánajárunk annak is, jobb-e a drága sonka?

Virtuális bevásárlás okostelefonnal

Egy dél-koreai cég már egy metróállomáson teszteli új virtuális szupermarketjét.

Bevásároltak a lopott kártyával a győri tolvajok

Fél nap alatt négy boltban jártak, ráadásul több helyen sikerrel, mert a kártya nem kért PIN-kódot.

A brit gólyák bajban vannak a konyhában

Gyakorlatiasságból bukásra áll az egyetemet kezdő diákok nagy része Nagy-Britanniában, jó páran még tojást sem főztek soha életükben.

Kocsmázik és gazdájával lóg a furcsa kacsa

Jobban szereti az emberi társaságot, mint fajtársaiét egy kacsa Nagy-Britanniában .

Bevásárlás helikopterrel


szerző:
2011.08.13. 09:42
Bevásárlás helikopterrel

Húszmillió forintnyi összegébe kerülhet egy szendvics, némi csokoládé és egy palack üdítő egy ausztrál férfinak.

Karácsonyi őrület újratöltve


szerző:
2010.12.26. 12:20
Karácsonyi őrület újratöltve

Újra kezdődött a karácsonyi bevásárlási láz több országban is. Karácsony másnapján jelentős leárazások vannak.

Ne tolakodj! Adj!


szerző:
2010.12.16. 15:42
Ne tolakodj! Adj!

Ha elég ügyes és gyors az ember, nem vágják hátba, nem üvöltenek vele és még ajándékot is tud venni karácsonyra. Aztán rájön, hogy nem is azt kellett volna...

Elmosta az eső az ezüstvasárnapi tumultust

A szabadtéri vásárokra kevesen mentek ki. Többen inkább a bevásárlóközpontokat választották vagy Bécsbe mentek.

Szlovákinvázió az erős euró miatt

Ismét feléledt a szlovák bevásárló turizmus a határ mentén.

Sonkák és sonkának látszó tárgyak

Nem mind sonka, ami annak látszik - erre hívják fel a figyelmet az élelmiszeripari szakértők.

Az utolsó roham a boltokban


szerző:
2009.12.31. 15:10
Az utolsó roham a boltokban

Mint Szilveszterkor mindig, most is legjobban a virsli és a pezsgő fogy.

Magyar roham Ausztriában


szerző:
2009.10.23. 18:48
Magyar roham Ausztriában

Megrohamozták a magyarok a nemzeti ünnepen az ausztriai Parndorfot.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való