KERESÉS search-close

bevándorlók

60 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "bevándorlók"

Tavaly több magyar költözött vissza külföldről, mint ahányan kivándoroltak

Tavaly több magyar költözött vissza külföldről, mint ahányan kivándoroltak az országból - ez derült ki a KSH friss adataiból. A legtöbben Ausztriából, Németországból és Angliából jöttek vissza Magyarországra. A kormány szerint ez egyebek mellett a növekvő béreknek és a csökkenő adóknak köszönhető. A DK szerint a kormánynak stratégiát kellene kidolgoznia a fiatalok itthon tartására, mert még mindig rengetegen akarnak külföldre költözni.

A magyarok a legelutasítóbbak a bevándorlókkal

Ötször annyian utasítják el a bevándorlókat Magyarországon, mint amennyi az európai átlag. Ez derül ki egy összeurópai közvéleménykutatásból. Ezzel magasan a magyarok a leginkább elutasítók Európában. A Fidesz szerint ez az itt élők józanságát mutatja. A DK véleménye viszont az, hogy az évek óta tartó kormánypropaganda tette gyűlölködővé a magyarok többségét.

A Szaharában hagyták magukra a bevándorlókat

Megrázó videókat hozott nyilvánosságra az AP hírügynökség. Algéria az elmúlt 14 hónapban több mint 13 ezer bevándorlót utasított ki az országból és hagyott magára a Szaharában, köztük terhes nőket és gyerekeket. Az embereket Algéria és Niger határán, a sivatagban teszik ki élelem és víz nélkül. A szerencsések elérik a legközelebbi falut, többségük azonban nem éli túl.

 

Bevándorlók ellen szervezkedtek

Felszámolták a Magyar Nemzeti Arcvonal nevű félkatonai szervezetet! Ezt jelentették be ma sajtótájékoztatójukon a rendőrök. Robbanóanyagot, géppuskákat, pisztolyokat és puskákat is találtak a szervezet tagjainál. A rendőrök szerint bevándorlók ellen harcra készültek.

Nálunk leltek új hazára

Egy zenész, egy orvos és egy étteremtulajdonos. Mind a hárman a világ különböző pontjáról érkeztek, más kultúrából ahol más-más nyelven beszélnek. Said, Ali és Natasa, mégis Magyarországon élnek. Itt alapítottak családot, itt találtak munkát és ma már mindhárman magyarok.

Fókusz 2017-01-17


szerző:
2017.01.17. 19:00
„Az életéért fut, aki eltéved Brüsszelben”

Szijjártó Péternek az életéért kellett futnia Brüsszelben - ezt mondta a külügyminiszter az Index újságíróinak. Szijjártó szerint csak két utcát tévedt el az európai fővárosban, de olyan gyorsan futott, mint még soha, és a bevándorlással csak romlott a helyzet. A szocialisták szerint Budapesten is vannak olyan helyek, ahol Szijjártónak futnia kellene, az egész csak a hangulatkeltésről szól. A belga rendőrségi statisztikák szerint az utóbbi 3 évben csökkent az erőszakos bűncselekmények száma az országban.

 

Az uniós bevándorlókról is szól a Brexit

Nem a Közel-Keletről és Afrikából, hanem főleg a Kelet-Európából jövő bevándorlók ellen kampányoltak a kilépéspárti politikusok Nagy-Britanniában - ezt mondta az RTL Híradónak a Közép-Európai Egyetem egyik professzora. A szakértő szerint a brit választók az uniós országokból érkező bevándorlókat utasítják el, nem pedig a menekültek befogadását. A magyar kormány Brüsszel bevándorlási politikájával magyarázza a brit kilépést. A DK arra kéri a miniszterelnököt, hogy a magyar kvótanépszavazást ne tartsák meg.

Ellentmondás a kormány és a rendőrség között

Lázár János miniszter csütörtökön bejelentette, hogy Körmenden kézilabdás lányokat molesztáltak és zaklattak bevándorlók, de a rendőrség nem tud ilyen bűncselekményről. Tiborcz János megyei kapitány szerint nyugalom van. Kováts Zoltán kormányszóvivőt kérdeztük.

Migránsosat játszottak a gyerekek az iskolában

Egy fővárosi általános iskolában már migránsosat játszanak a gyerekek. Az alig 9 éves gyerekek gyakorlatilag eljátsszák, ami a szemünk előtt történt az utóbbi néhány hétben, valaki rendőr lesz, aki a bevándorlók országba özönlésének megfékezéséért felelős, valaki pedig migráns, aki be szeretne jutni az országba, közben persze röpködnek a szitokszavak, legalábbis erről tájékoztatták a szülőket az iskola tanárai. Mit tegyenek a szülők? Be kell-e avatkozniuk a pedagógusoknak? Hogyan hat hosszú távon a gyerekek személyiségére, ha az ilyen és ehhez hasonló események beszivárognak a gyerek gyerekkorába? Erről beszélgettünk Salamon Eszterrel és Bodor Péterrel.

Terrorizmus - vita a Parlamentben


szerző:
2015.11.16. 18:30
Terrorizmus - vita a Parlamentben

Európa és Magyarország is veszélyben van - így értékelte a párizsi terrortámadást Orbán Viktor az Országgyűlésben. A miniszterelnök szerint a terroristák elvegyülnek a bevándorlók között, és azt is mondta, a történtekért a bevándorláspárti európai vezetők a felelősek. Az MSZP szerint nem szabad összemosni a terrorizmust a bevándorlással, az LMP pedig azért bírálta a kormányt, mert szerinte Magyarország sem tett semmit a terroristák kiszűrésére.

Háború elől vagy a jobb életért jönnek?

Honnan és miért menekül az a 161 ezer ember, aki menedékkérelmet adott be Magyarországon szeptember 10-ig. Nagy többségük, 4 közül hárman, tehát háromnegyedük 4 országból, Szíriából, Afganisztánból, Pakisztánból és Irakból jött. A kormány szerint a menedékkérők többsége egyszerűen jobban akar élni – meglehet nem nálunk, hanem Nyugat- vagy Észak-Európában. Ma főleg erről a 4 országról beszélgetünk, hogy megértsük, miért nem érzik biztonságban magukat azok a milliók, akik sokkolják Európát.

Fókusz 15-08-25


szerző:
2015.08.25. 19:25
Fókusz 15-08-25

Fókusz: Veszélyes vadak! - A farkast kamera leplezte le, de medvével, vaddisznóval és sakállal is találkozhatunk! Mit tegyünk, hogy életben maradjunk? Kettős látás - Egy szépségverseny, ahol minden bombázóból valaki másik hasonmása! Az ország legszebb ikreivel a járókelőket sokkoltuk. Benzinfalók - 50 litert fogyasztanak százon, mégis imádják őket! Az amerikai autók találkozóján néhány járművet a roncstelepig repítettek.

Hálózsákok segítségével jutnak át az új drótakadályon a menekültek

A Délmagyar.hu információi szerint legalább három helyen sikerült átmászniuk Röszkénél az illegális határátlépőknek a határzáron. A rendőrök már várták őket.

Mi alapján minősít Orbán Viktor?

Hazai és külföldi, nyilvános és nem nyilvános információk alapján jelentette ki Orbán Viktor Tusnádfürdőn, hogy világos összefüggés van a törvénytelen bevándorlók és a terrorizmus térnyerése között. Ezt a miniszterelnök sajtófőnöke közölte az RTL Híradó kérdésére.

Fókusz 15-07-03


szerző:
2015.07.03. 19:25
Fókusz 15-07-03

Fókusz: Rékasi jobban van - A család információi szerint nem igaz a hír, hogy altatni kell a fájdalmai miatt. Párja türelmet kér. Bevándorlók kálváriája - Fordulóponthoz ért a 20 éve itt élő, most kiutasított kurd család története. Mi alapján lesz valaki nemkívánatos személy? Verseny kedves ebeknek - Állati modellmustra, ahol a négylábúak izgalmas produkciói is számítanak. De kik lettek a legjobbak?

Mi alapján lesz valaki nemkívánatos személy?

Fordulóponthoz ért a 20 éve itt élő, most kiutasított kurd család története. A család kálváriáját a kezdetektől követtük.

Az Európai Bizottság is bírálja a kerítés tervét

Az emberi jogi biztos azt írta, ahelyett, hogy megnehezítik a menekültek helyzetét, inkább olyan törvényt kellene hozni, ami megfelel a nemzetközi emberi jogi normáknak. Orbán Viktor péntek reggel az állami rádióban kiállt a kerítés megépítése mellett, amiről már hétfőn szavazhat a parlament.

A Kaya-kiutasítás utolsó felvonása

Húsz éve élnek Magyarországon, itt dolgoznak, adóznak, nevelik három gyereküket, mégis a kiutasítástól rettegett a Kaya család. A gyerekek osztálytársai is küzdöttek barátaikért, hogy Magyarországon, az otthonukban élhessenek tovább. A család kálváriáját a kezdetektől követtük.

Heteken belül épülhet a kerítés

Heteken belül elkezdik építeni a szerb-magyar határra a menekültek elleni kerítést - jelentette be Lázár János miniszter. Egy módosító javaslattal azt is lehetővé tennék, hogy a határzárat a román és az ukrán határra is kiterjesszék. Az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága kritizálja a magyar kormány lépését, ami szerintük épp az áldozatokat sodorja veszélybe.

Rohamrendőrök a röszkei menekülttábornál

Szabadságért és az ENSZ képviselőiért kiabáltak csütörtök kora este menekültek a röszkei ideiglenes táborban. Több rendőri egységet is odavezényeltek, de végül nem kellett beavatkozniuk. Közben a menekültkérdésről tárgyaltak az Európai Unió vezetői Brüsszelben. Orbán Viktor azt mondta: a menekülteken segíteni kell, a bevándorlókból azonban nem kér Magyarország. A kormányfő ugyanakkor bezárná az összes menekülttábort. Az MSZP szerint a kormány pártpolitikai célokra használja fel a halál elől menekülő szerencsétleneket.

EU-csúcs: Magyarország kivételezett

Orbán Viktor szerint Magyarországnak egyetlen bevándorlót sem kell befogadnia, miután Bulgáriával együtt különleges bánásmódban részesül. A csütörtöki uniós csúcson a kvótarendszert elvetették, és úgy döntöttek, az országoknak önkéntes alapon kell átvenniük menedékkérőket Olaszországtól és Görögországtól. Orbán Viktor szerint Magyarország komoly sikert ért el azzal, hogy egyetlen bevándorlót sem kell befogadni.

Előzetes: Összehangolt akció az illegális határátlépők ellen

Több száz menekültet, köztük sok gyereket fogtak el Szeged határában. További részletek este hatkor az RTL Híradóban. 

Katonák és rendőrök építhetik a kerítést

Katonák és rendőrök építhetik meg a déli határon a kerítést, állami pénzből. A határzárról pedig hírszerzői jelentések miatt is döntöttek - ezt mondta Németh Szilárd, a nemzetbiztonsági bizottság fideszes alelnöke. Az MSZP elnöke szerint a kerítés nem jelent megoldást a bevándorlók problémájára. Szombaton van a menekültek világnapja - közel hatvanmillió ember hagyta el otthonát tavaly, hogy új és jobb életet kezdhessen a világ másik részén.

Zsúfolt a menekült gyerekeket ellátó központ

34 gyermekre tervezték, mégis 200-nál is többet lát el a fóti gyermekközpont. A fiatalok mind bevándorlók, akikről az államnak kell gondoskodni. Ez óriási nyomás alá helyezi a magyar gyermekvédelmet, mondta a parlamenti államtitkár. Rétvári Bence szerint az embercsempészek miatt alakult ki tumultus az intézményben.

A döntés után is folytatódik a konzultáció

A határzárról szóló kormánydöntés ellenére folytatja a kormány a nemzeti konzultációt a bevándorlásról. A konzultáció internetes kérdőíveivel az origó szerint vissza lehet élni. Kipróbáltuk különböző fiktív e-mail címekkel, mindet elfogadta a rendszer. Közben a Kétfarkú Kutyapárt megmutatta stábunknak, hová rakják ki az első ellenplakátjukat. Felcsúton, a miniszterelnök falujában ragasztják majd ki.

4 méter magas kerítéssel zárják le a határt

175 kilométer hosszú és 4 méter magas kerítéssel zárják le a szerb-magyar határt - erről döntött szerdai ülésén a kormány. Az előkészítésre egy hetet kapott a belügyminiszter. A baloldali ellenzék elutasítja a kerítésépítést, a Jobbik támogatja azt, de szerintük a határzár nem oldja meg a bevándorlás problémáját. Ferenc pápa beszédben ítélte el azokat, akik bezárkóznak a menekülthullám idején.

Fókusz 15-06-12


szerző:
2015.06.12. 19:25
Fókusz 15-06-12

Fókusz: Igazi bevándorlók - Marcel több mint 30 éve él Budapesten, mégis támadások érik. Most egy filmben egy másik bevándorlót kell eljátszania. Strand-kommandó - A Fókusz riporterei letesztelték a fürdőhelyeket, megdöbbentő következtetésekre jutottak. Puzsér háborúja - Immár 10 bírósági ügy zajlik ellene, a kritikus elhatározta, hogy nemcsak védekezik, hanem ő is támad.

Kovács: vizsgáljuk a déli határ „lezárását”

Szigorúbb fellépést várnak a bevándorlókkal szemben azok, akik már visszaküldték a kormány bevándorlási kérdőívét - ezt mondta a kormányszóvivő. A kiküldött nyolcmillió kérdőívre 400 ezer válasz érkezett, ezek felét dolgozták fel. Kovács Zoltán azt sem zárta ki, hogy végső eszközként lezárják a déli határt a bevándorlók előtt. Közben elkezdődött a bevándorlásellenes plakátok kiragasztása is, van olyan, amelyet már meg is rongáltak.

A kormány minden bevándorlót kitenne

A kormány azon dolgozik, hogy minden gazdasági menekültet kitegyenek Magyarországról. Ezt Lázár János mondta a csütörtöki kormányszóvivői tájékoztatón. A Miniszterelnökséget vezető miniszter beszélt arról is: a kormány bevándorlással kapcsolatos politikájának része az a plakátkampány is, amely szerint, ha valaki Magyarországra jön, az nem veheti el a magyarok munkáját. Lázár szerint a kampányt készítő ügynökség munkáján lehet vitatkozni, de azok a kormány céljait tükrözik. Az LMP szerint a kormány politikai haszonszerzésre használja a bevándorlók ügyét.

300 millióba kerül a kormány új kampánya

Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját! Ez a kormány állásfoglalása és üzenete, mondta a kormányszóvivő. Ilyen feliratú óriásplakátok és újsághirdetések jelennek meg hamarosan. Ezekre 300 millió forint közpénzt költenek.

„Elfogadhatatlan a kvótarendszer”

Elfogadhatatlan az az uniós kvótarendszer, ami a bevándorlás kérdését szabályozná, ezt mondta Lázár János csütörtöki sajtótájékoztatóján. A miniszter szerint fontos a bevándorlás kérdése, ezért is kérik ki az emberek véleményét a nemzeti konzultációban. Egy közvélemény-kutatás szerint ugyanakkor az emberek szerint az időleges, vagy végleges kivándorlás fontosabb probléma, mint a bevándorlás. A megkérdezettek több mint fele gondolja így, és csak kevesebb, mint a negyede aggódik a bevándorlók miatt. A kormány szerint hiba összemosni a kivándorlást az unióban ideiglenesen munkát vállalókkal. A Párbeszéd Magyarországért szerint az emberek azért hagyják el az országot, mert kilátástalannak érzik a helyzetüket.

Kisebbségi szószóló: Bántó a kisebbségekre nézve a nemzeti konzultációs kérdőív

Ritter Imre szerint bár fontos beszélni a bevándorlók és menekültek problémáiról, tisztázni kellene a fogalmakat, és pontosítani a kérdéseket. Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint viszont a miniszterelnök pontosan beszélt, aki nem érti, az félremagyarázza a mondanivalóját.

Bántó lehet a kisebbségekre nézve a nemzeti konzultációs kérdőív

Ezt mondta a német nemzetiségi szószóló az RTL Híradónak. Ritter Imre szerint bár fontos beszélni a bevándorlók és menekültek problémáiról, tisztázni kellene a fogalmakat, és pontosítani a kérdéseket. Kormányzati kommunikációért felelős államtitkár szerint viszont a miniszterelnök pontosan beszélt, aki nem érti, az félremagyarázza a mondanivalóját.

Trócsányi távozását sürgetik

Trócsányi László lemondását követeli több ellenzéki párt, mert az igazságügyi miniszter azt mondta, a kormánynak a 800 ezres cigányság felzárkóztatására kell koncentrálnia, ezért nem tud Magyarország bevándorlókat befogadni. Trócsányit Ács roma származású, fideszes polgármestere is bocsánatkérésre szólította fel. A tárcavezető szerint félremagyarázták, amit mondott.
 

Trócsányi lemondását követelik

Trócsányi László lemondását követeli több ellenzéki párt, mert az igazságügyi miniszter azt mondta, a kormánynak a 800 ezres cigányság felzárkóztatására kell koncentrálnia, ezért nem tud Magyarország bevándorlókat befogadni. Trócsányit Ács roma származású, fideszes polgármestere is bocsánatkérésre szólította fel. A tárcavezető szerint félremagyarázták, amit mondott.

Orbán: nem vagyunk multikulturálisak

Magyarországot a sokszínűség teszi erőssé. Így reagáltak a kisebbségek Orbán Viktor mondatára, amely szerint Magyarország nem volt, és most sem multikulturális társadalom. A kormányszóvivő szerint viszont egy éve már a német kancellár is arról beszélt: a multikulturalizmus Németországban megbukott. De szerinte a multikulturális szó alatt nem a soknemzetiségű társadalmat, hanem a más kultúrát képviselő bevándorlókat kell érteni.

Multikulturális ország-e hazánk?

Magyarországot a sokszínűség teszi erőssé. Így reagáltak a kisebbségek Orbán Viktor mondatára, amely szerint Magyarország nem volt, és most sem multikulturális társadalom. A kormányszóvivő szerint viszont egy éve már a német kancellár is arról beszélt: a multikulturalizmus Németországban megbukott. De szerinte a multikulturális szó alatt nem a soknemzetiségű társadalmat, hanem a más kultúrát képviselő bevándorlókat kell érteni.

Kemény kritikát kapott Orbán Viktor

Tele van irányított és félrevezető kérdésekkel - ezt mondta a bevándorlókkal kapcsolatos magyar konzultációs kérdőívről az Európai Bizottság képviselője kedden Strasbourgban. Az Európai Parlamentben vitát tartottak Orbán Viktor a bevándorlókról és a halálbüntetés visszaállításáról szóló kijelentéseiről. Valamennyi hozzászóló elítélte, hogy a magyar kormány torz képet fest a bevándorlókról és az uniós alapszerződéssel ellentétesen a halálbüntetés visszaállítását napirenden tartja. Orbán Viktor szerint a magyaroknak senki nem mondhatja meg, mit gondoljanak.

Orbán is felszólalt


szerző:
2015.05.19. 18:45
Orbán is felszólalt

Orbán Viktor szerint az uniós bevándorlás-politika abszurd, a bevándorlók befogadása és kvóta szerinti szétosztása, idézzük: őrültség.

Ön bevándorló? KAP megmondja: igen!

Részlet a 15. évad 9. részéből:

Mi kell ahhoz, hogy kiderítsük, bevándorlók vagyunk-é? Kovács András Péter és egy furfangos teszt. Essünk is neki!

Ha lemaradtál az adásról, kattints ide!

ENSZ: Aggasztó, hogy növekszik az idegengyűlölet

Az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága felszólította a magyar kormányt, hogy hagyja abba a menekültek rágalmazását. A nemzetközi szervezet szerint a kormány a nemzeti konzultációs kérdőíven szándékosan összekeveri a menekülteket, a gazdasági bevándorlókkal, és tévesen hibáztatja őket a Magyarországra és Európára leselkedő veszélyekért. A Fidesz szerint az ENSZ félreérti a kormány szándékait. A háborús térségekből érkező politikai menekültek ellen nem akarnak fellépni, de az illegálisan érkező megélhetési bevándorlókkal szemben igen. A Demokratikus Koalíció szerint a kormány érti félre a helyzetet.

Merkel: „Szolidaritás nélkül nincs megoldás”

Újabb menekülteket kellett az olasz hatóságoknak kimenteniük a Földközi – tengeren. Mintegy kétszázan, főleg észak-afrikaiak kerültek bajba. Eközben tovább tart a vita arról, hogyan kellene kezelnie az Európai Uniónak a menekültek kérdését. A német kancellár egy berlini tanácskozáson leszögezte: szolidaritás nélkül nem lehet megoldást találni.

Hogy érinti a londoni magyarokat a brit választások eredménye?

Minden várakozást felülmúló győzelmet aratott David Cameron konzervatív pártja a brit választásokon. Ez az eredmény pedig nem csak az Egyesült Királyság, de egész Európa és sok magyar életét is befolyásolhatja. Kilyén Tamás riportja.

12 kérdés a bevándorlókról


szerző:
2015.04.24. 18:20
12 kérdés a bevándorlókról

Csaknem egy milliárd forintból konzultál a menekült-kérdésről a kormány. Május elején már meg is érkeznek a háztartásokba az első nemzeti konzultációs levelek, amelyekben például arra várja a választ Orbán Viktor, hogy visszatoloncolják-e az illegális bevándorlókat oda, ahonnan érkeztek. A kormányfő reggel az állami rádióban azt mondta: nincs szükség menekültekre, az ezzel kapcsolatos kérdéseket pedig tagállami szinten kellene szabályozni. Az LMP úgy látja: Orbán megint szembemegy az Unióval, ahol közös fellépést sürgetnek.

RTL II: EU-csúcs a menekültválságról

Megduplázhatja az Unió a határőrizetre költött forrásokat, és több mentőhajó lesz a Földközi-tengeren. Erről is szó volt a brüsszeli Európa-csúcson, amit a menekülthelyzet miatt hívtak össze. Tárgyaltak arról is, miként lehetne felgyorsítani a menekültstátusra nem jogosult gazdasági bevándorlók hazaküldését. Közben újabb 220 embert kellett kimenteni Líbia partjainál, a menekültek gumicsónakokkal akartak Szicíliába eljutni.

Mi a baja a bevándorlókkal a kormánynak?

Erről kérdezzük Rogán Antalt, a Fidesz frakcióvezetőjét. És ki a bevándorló, ki a menekült? Maradnak, vagy tovább mennek? Ha sok pénze van, maradhat? Milyen bankrendszer épül Magyarországon? Miért kell Budapestnek új kórház? Mi a médiaháború tétje?
 

Orbán szerint nincsenek, mi mégis megtaláltuk őket

Magyarország nem kér a megélhetési bevándorlókból – a francia terrortámadások óta beszél erről a miniszterelnök és jó pár kormánypárti politikus. Aki tehát szerintük azért jönne ide, hogy anyagilag jobban éljen, az inkább ne jöjjön. De fordítsunk egyet ezeken a mondatokon. Mi van azokkal a magyarokkal, akik azért mentek külföldre, mert itthon nem tudtak megélni a fizetésükből? Sok százezren vannak ilyenek, ezt már jó ideje tudjuk. Erdélyi Angelika Londonban, Moskovics Judit pedig itthon forgatott gazdasági kimenekülőkkel és a családjukkal.

RTL II: Vita a menekültekről


szerző:
2015.01.30. 21:30
RTL II: Vita a menekültekről

Nem akarunk megélhetési bevándorlók célországa lenni, ismételte meg Orbán Viktor az állami rádió 180 perc című műsorában. A miniszterelnök új európai bevándorlás-politikát sürget. A Máltai Szeretetszolgálat alelnöke szerint a kormányzati kommunikáció erősítheti a társadalomban a menekültektől való félelmet. A zöldhatáron érkezőknek egyébként tavaly alig a tizede telepedett le Magyarországon.

Fókusz 15-01-29


szerző:
2015.01.29. 19:20
Fókusz 15-01-29

Fókusz: Padlóra került - Három évig hajléktalanként élt a korábban sikeres színész. Károly végül kilábalt az alkoholizmusból, és újra kezdte az életét. Kidobják őket? - Húsz éve Budapesten élnek! A többgyerekes török családot mégis kiutasítanák az országból, csak mert nem nyereséges a vállalkozásuk? Popsiháború - Minél nagyobb, annál jobb! Mindenki a hátsóját fotózza, a celebek egymást próbálják túlszárnyalni. Hová vezet az új divatőrület?

A Kaya család története: kitoloncolás 20 év után?

Riporterünk, Polgár Géza utánajárt a Kaya család különleges történetének. Miközben pont úgy élnek, mint bárki, aki húsz éve családalapításba fogott Magyarországon, most mégis úgy tűnik, mind az ötüknek menniük kell. Visszaköltözni valahova, ahová nem szeretne menni egyikük se. 20 év magyar gyökéreresztés után.

Fókusz 15-01-28


szerző:
2015.01.28. 19:20
Fókusz 15-01-28

Fókusz: Ők is bevándorlók! - Kongóból, Iránból, Algériából érkeztek hozzánk. Szeretnek minket és sikeresek! De milyen támadások érik őket Budapesten? Megszólal a Kapitány - Elődjével ellentétben már most félistenként tekintenek rá. Dárdai Pál őszinte vallomása a magyar fociról és saját családjáról. Túl az életveszélyen - 170 kilót nyomott, amikor a Villából az intenzívre szállították. VV Maci az életet és Dr. Tóthot választotta!

A bevándorlók képzettebbek


szerző:
2015.01.13. 18:55
A bevándorlók képzettebbek

A Magyarországon letelepedett bevándorlók képzettebbek és kevesebb bűncselekményt követnek el, mint a magyar átlag. Ezt igazolják a sok éves statisztikák a Helsinki Bizottság szerint. Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap Párizsban, a terrortámadások miatti megemlékezés után azt mondta: meg kell állítani a gazdasági bevándorlást, mert csak veszedelmet hoz Európára, és „Magyarországot szeretnénk Magyarországként megtartani”. A Tárki vezető kutatója szerint a kormányfő kijelentései miatt nőni fog Magyarországon az idegenellenesség.

Hetven embert csempésztek magyarok Ausztriában

Embercsempészet gyanújával vettek őrizetbe Ausztriában két magyar és egy szerb állampolgárt.

Gyújtogatás figyelemfelkeltés céljából

Felgyújtottak több épületet egy Sydney mellett működő menekülttábor lakói. A bevándorlók kilátástalan helyzetükre akarták felhívni a figyelmet.

Razziáztak a rendőrök Budapesten

Olyan harmadik országbeli állampolgárok után kutattak, akik engedély nélkül tartózkodnak Magyarországon.

Egzotikus bevándorlók a Fókuszban

Egzotikusak, imádnak bennünket, és színesítik a kultúránkat. Mégis arról panaszkodnak, hogy mi, magyarok nem vagyunk elég barátságosak és sokszor megbántjuk őket.

Készültség a bevándorlók miatt Olaszországban

Több tucat afrikai bevándorló, illetve menekült randalírozott az utcákon.

Hűtőkamionban bújkáltak a menekültek

A francia hatóságokat a teherautó magyar sofőrje értesítette, miután zajokat hallott.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való