KERESÉS search-close

beteg kislány

23 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "beteg kislány"

Százmilliókba kerülne a beteg kislány kezelése, de nem kapta meg a támogatást

Noémi 6 éves, és súlyos betegséggel küzd. Hogy javuljon az állapota, a világ egyik legdrágább kezelésére lenne szüksége: ez az első évben a költség 138 millió forintba kerülne, utána pedig évente 69 millióba. Édesanyja kért támogatást, de elsőre az egészségbiztosító elutasította a kérelmüket. A biztosító az adófizetők pénzéből gazdálkodik, és azt mérlegelik, hogy – csúnya szóval – megéri-e ennyit költeni valakire, akinél nem garantálható a javulás, vagy arra költsenek, akinél van remény arra, hogy jobban lesz.

Az X-Faktor győzteseivel leptük meg a nyolcéves beteg Hannát

Tudja, hogy mennyi a fehérvérsejtje, tudja, hogy beteg, azt is, hogy daganata van. Tudja, hogy ha romlanak az értékei, akkor kórházba kell mennie. Hanna nemrég múlt nyolcéves, és súlyos betegséggel küzd. Sikerült teljesítenünk a kislány egyik álmát, amikor összehoztuk a találkozót a USNK rajongó Hannával és az X-Faktor győzteseivel.
Hanna állapotáról és a nagy találkozásról, ide kattintva még többet megtudhat.

SÚLYOS BETEG: Hanna megmondta, hogy végigcsinálja és meggyógyul

Hanna azt mondja, hogy csak egy lehetőség van, hogy meggyógyul. Ezért ő is, családja, a teljesen idegenek is mindent megtesznek. A mosolya, az arca ragyogása pedig nem hazudik, ő valóban meg akar gyógyulni. Apukájával ketten mesélik el, hogy milyen állapotban van most, és hol tart a kezelése.
A Fókusz riportját, ide kattintva nézheti meg.

Ha nem segítenek, megvakulhat a kislány

Ha nem kap segítséget, megvakulhat az a kétéves kislány, akinek egy fejlődési rendellenesség miatt mielőbbi arcműtére lenne szüksége. A beavatkozás csak Párizsban végezhető el. Ennek a költségeit a Balkányban élő család nem tudja segítség nélkül előteremteni. Mindent megtesznek kislányuk gyógyulásért, de egyelőre nem tudják, hogy miből fizetik ki a költségeket.
Ha segítene a családnak, írjon az rtlhirek@rtl.hu email címre.

Az egész falu összefogott Hannáért

Egész falu fogott össze: 2 éves kislánynak gyűjtenek adományokat a Heves megyei Nagyúton. Hanna születésekor maradandó agykárosodást szenvedett. Bal oldalát szinte egyáltalán nem tudja használni. A helyiek most műanyagkupakokat gyűjtenek, hogy az abból befolyó bevétellel a kislány családját támogassák. A pénzből esélyük lenne kifizetni a műtétet, ami sokat javíthatna Hanna állapotán. Ha Ön is szeretne segíteni a családnak, kattintson: IDE!

Így segíthet Hannának


szerző:
2018.10.21. 17:26
Így segíthet Hannának

Összefogott a falu: adományokat gyűjtenek egy 2 éves kislánynak a Heves megyei Nagyúton. Czékmány Hanna háromszoros agyvérzéssel és vesevéna-trombózissal született, így maradandó agykárosodást szenvedett. Bal oldalát szinte egyáltalán nem tudja használni. Ezért a helyiek most műanyagkupakokat gyűjtenek, hogy az abból befolyó bevétellel a kislány családját támogassák. A pénzből ugyanis már lenne esélyük kifizetni a műtétet, ami sokat javíthatna Hanna állapotán.

Azóta is barátok Drake-kel

Remekül van az a szívműtéten átesett amerikai kislány, akinek egy hét alatt két kívánsága teljesült. Tizenegyedik születésnapján - augusztus közepén - kedvencének: a kanadai rapper Drake-nek üzent kórházi ágyából és kérte, látogassa meg őt. A másik kívánsága pedig az volt, hogy kapjon végre új szívet. Mindkettő teljesült, állapota pedig a vártnál sokkal gyorsabban javul.

Megműthetik a beteg kislányt

Segítettek az RTL Híradó nézői: már több, mint 1 millió forint gyűlt össze a nyitott gerinccel született pátyi kislány javára. Múlt héten mutattuk be Páll Hanna történetét, aki csak bottal tud menni, önállóan nem képes ellátni magát. A helyiek műanyagkupakokat kezdtek gyűjteni – egy hét alatt több ezret vittek nekik, hogy az abból befolyó bevétellel a családot támogassák.

8 négyzetméteren él beteg lányával

Nyolc négyzetméteres házban él hét éves, leukémiás kislányával és három éves kisfiával egy fülöpi édesanya. Most fürdőszobát szeretne kialakítani Tiffaninak, akinél idén januárban diagnosztizáltak leukémiát, azóta már hat kemoterápián van túl. Az anya azt mondja, minden lehetőséget szeretne megadni kislányának a gyógyuláshoz.

 

A beteg kislány egyetlen reménye egy új kezelés

Közösségi oldalán kért segítséget egy nagyon beteg borsodi kislány anyja. A kilencéves Aletta leukémiában szenved és eddig már annyi kemoterápiás kezelést kapott, hogy többet nem bírna ki a szervezete. A család egyetlen reménye egy bécsi kórház és egy ottani speciális kezelés.

 

Összefogott az ország Natasáért

Több százan ajánlottak fel ruhát, élelmiszert, és tüzelőt annak az érdi családnak, akiket pénteken mutattunk be az RTL Híradóban és a Fókuszban. A tüdőbeteg Natasa és nagymamája azért fagyoskodott, mert nincs pénzük tüzelőre. A riport óta azonban megállás nélkül érkeznek a felajánlások.

Jótékonyság naptárfotókkal

Fotónaptárt készítettek magukról a tűzoltók, hogy annak árából egy beteg kislányt támogassanak. A 4 éves kislány agyvérzést kapott születése után, idegrendszeri károsodása van, nem tud járni, beszélni, ülni, állni, de még kúszni sem. Édesanyja speciális gyógytornára szeretné járatni, de nincs rá pénzünk.

 

JÓTÉKONYSÁG: naptárral segítenek a beteg kislányon a tűzoltók

A dunaújvárosi tűzoltók idén azért álltak kamera elé, hogy Letícián segítsenek, aki születésekor agyvérzés miatt bénult le. A naptárból befolyt összeget a kislány gyógykezelésére fogják fordítani. Az RTL Híradójának Orosz Csaba, tűzoltó alezredes nyilatkozott a kezdeményezésről.

Ajándékok helyett szeretet

Ajándékok nélkül, de szeretetben ünneplik a karácsonyt. Pedig talán ez az utolsó közös ünnep, amit együtt tölthet anya és 14 éves lánya. Vanessza koraszülött ként jött világra, súlyos oxigénhiánnyal. Az orvosok szerint legfeljebb másfél évig bírja még a szervezete. Édesanyja mindent megtesz, hogy ameddig lehet, boldoggá tegye.

VANESSZA: Reménykedni kell, hogy nem ez az utolsó közös karácsonyunk

Vanessza tudja, hogy súlyos beteg. Tímea mindent megtesz, hogy lányának boldog élete legyen. Könyvekből mesél neki a világról. Azt mondja talán az a legrosszabb, hogy csak így tudja megmutatni neki, mi van odakint, hiszen ők, a négy fal között élnek. Ebben az egy szobás kis házban. Ezen is több mint két millió forintos hitel van. Kevesebb, mint havi 80 ezer forintból törleszti a részleteket és gondoskodik Vanesszáról.

Először mehetett iskolába a beteg kislány

Megkapta élete első piros pontját – két év késéssel idén először mehetett iskolába egy szepetneki kislány. Ramónánál két éve diagnosztizáltak rosszindulatú agydaganatot, azóta megműtötték, harminchárom sugár- és kétszáztíz kemoterápiás kezelést kapott, most tünetmentes. A lányát egyedül nevelő édesanyja azt mondja, egymásnak adtak erőt a nagy csatában.

Volt osztálytársak és tanárok segítenek Boginak

Tiltott szavak, a remény és a jövőkép - ezt annak a 15 éves kislánynak az édesapja mondja, aki tavaly áprilisban bénult le, két és fél hónap kóma után. A kamaszlány az iskolában esett össze, tanárai és diáktársai próbálták újraéleszteni, agykárosodást szenvedett. A család szerény körülmények között él, egy apró panellakásban, amely nincs akadálymentesítve. A lány volt osztálytársai és tanárai szombaton jótékonysági rendezvényt szerveztek neki egykori iskolájában. A bevételt a családnak adják.

Valóra váltották a beteg kislány álmát

Valóra váltották a súlyosan beteg, haldokló kislány álmát a katonák. A kilenc éves Nárcisznak izomsorvadása van, az orvosok szerint menthetetlen. Édesanyja ezért elhatározta, hogy megpróbálja lánya minden vágyát teljesíteni. Helikopterrel repülhetett a Balaton felett, a pápai bázisreptéren pedig katonák várták. Ajándékokkal és bemutatóval készültek neki. Egy teljes napot tölthetett köztük a kislány, és kipróbálhatott mindent, amit csak szeretett volna.

Nem jut pénz a kislány kezelésére

Nem adják fel, de elfogyott a pénze annak a debreceni családnak, akiknek kislánya három éve teljesen lebénult gyógyszertúladagolás miatt. A most kilenc éves Dominika speciális kezelése a szülők szerint hasznos, de alkalmanként 200 ezer forintba kerül, amit már nem tudnak fizetni. Édesanyja azt mondja, a kislány már mozogni és beszélni sem tud, mégis minden napot úgy kezdenek, hogy küzdeni fognak, és Dominika meggyógyul.

Szülei próbálják fejleszteni a beteg kislányt

Mindig mosolyog, jó kedvű, ugyanakkor csak szavakat mond, etetni és fürdetni kell egy hét éves ligeti kislányt. A gyermekről születése után derült ki, hogy kisfejűsége van és agyi epilepsziája. A kislányt szülei otthon próbálják fejleszteni, így sikerült elérni, hogy néhány szót már ki tud mondani. Állandó rohamai miatt azonban nem mernek útnak indulni vele, így olyan szakembert keresnek, aki segíthet a gyermek továbbfejlesztésében.

Gyerekük műtétjére gyűjtik a kupakokat

Egy kamionnyi kupakot szeretne összegyűjteni egy család - másfél millió forintra lenne szükségük. Abban bíznak, hogy beteg kislányukon egy külföldi műtét segíteni tud. A két és fél éves miskolci kislány születéskori agybénulásban szenved, nem tud járni. Az ikertestvére teljesen egészséges. A beteg kislányt a család rendszeresen járatja gyógytornára és fejlesztésekre, de csak apró javulás van.

Nincs pénzük a gyerek kezelésére

Fél kiló kenyér, ez az egész hétvégi ennivalójuk, de akkor se főzne, ha lenne mit, mert kell a gáz esténként a kislány fürdővizének felmelegítéséhez. Ezt mondta az RTL Híradónak az a fiatal bácsalmási anyuka, aki végső kétségbeesésében fordult a nyilvánossághoz. Féléves kislánya többszörös fejlődési rendellenességgel született. Már eddig is több műtéten átesett, pár nap múlva pedig egy komoly szívműtét vár rá Budapesten.

Nem kap albérletet, mert roma


szerző:
2014.12.11. 18:45
Nem kap albérletet, mert roma

A karjában viszi le negyedik emeleti lakásukból beteg, mozgásképtelen kislányát egy anyuka nap, mint nap Pécsen. Azt mondja, hiába keresett földszinti albérletet, nem talált, mert romáknak nem adják ki a lakásokat. Ha ez továbbra is így marad, az asszony kénytelen lesz bentlakásos intézménybe adni a tízéves Natáliát.
 

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való