KERESÉS search-close

belga juhászkutya

2 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "belga juhászkutya"

Ismerjétek meg az ország egyik legjobb mentőkutyáját, Symbát!

Bemutatjuk azt a magyar mentőkutyát, akit a világ öt legjobb speciálisan képzett kutyája között tartanak nyilván. A kilenc éves Symba és gazdája, Laci Magyarországon több súlyos bűncselekmény helyszínén is dolgozott. A belga juhász zseniális személyisége és sikere azért is szenzációs, mert egy éve súlyos műtéten esett át, az is kétséges volt, hogy újra tud-e majd mozogni.

ZEN: Rom- és területkutatásra képezve

Zen, és gazdája Belényi Bea sokat gyakorolnak. A 4 éves belga juhászkutya rom- és területkutatásra van kiképezve. Legutóbbi versenyén a Mentőkutya Világbajnokságon a maximális 200 pontból csak kettőt veszített. Magyarországon körülbelül 40 kiképzett mentőkutya van, és évente átlagosan 30-40 olyan helyzet, amikor részt kell venniük egy ember keresésében.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való