KERESÉS search-close

befogadás

15 tartalom van megjelölve ezzel a címkével: "befogadás"

Pánikot okoztak a menekültek, akiket a kormány fogadott be

Jóformán titokban érkezett több száz menekült Magyarországra a menekülteket amúgy nem szívesen látó kormány támogatásával. Egy valaha gazdag és virágzó országból, Venezuelából, amely most a polgárháború szélére sodródott. Sok apró részletet is kiderítettünk a furcsa módon elhallgatott kormányzati segélyakcióról.

Tamás döntött: befogadja Diát

Tamás úgy döntött, hogy befogadja rég nem látott keresztlányát…

 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Teó Nitrónak: „Nem az a feladatod, hogy beleszeress Karolába!”

Nitró kiakart tálalni Karolának. Tamásnak búcsúznia kellett Márkótól és Diától. Júlia arrogánsan nekiesett Mesinek.

300 venezuelai menekültet fogadott be a magyar kormány

Nagyjából 300 menekültet fogadott be Magyarország Venezuelából, erről az Index írt. Repülőjegyet vettek nekik, és segítik a beilleszkedésüket Magyarországon. Az egyetlen feltétel az volt, hogy a menekültek rendelkezzenek magyar felmenőkkel. A Demokratikus Koalíció szerint a Fidesznek ezért regisztrálnia kellene magát bevándorlást segítő szervezetként. A kormány viszont azt mondja, az érintettek nem bevándorlók, hanem magyarok, akik hazatértek.

Elutasított kvóta, befogadott menekültek

Személyesen Orbán Viktor tisztázza az 1300 menekült befogadásának részleteit a nemzetbiztonsági bizottságban - ezt akarják a szocialisták, míg a Jobbik rendkívüli parlamenti ülésen tenné fel a kérdéseit a miniszterelnöknek. Az ellenzék szerint a kormány a menekültellenes kommunikációval becsapja az embereket, miközben soha nem látott számú menekültet fogad be.

Magyarország tavaly befogadott 1300 menekültet

Ezt mondta a külügyi helyettes államtitkár egy máltai lapnak adott interjúban. Éppen annyit, amennyit az uniós kvóták megszabnak Magyarországnak. Az MSZP szerint kiderült, hogy a kormány végig hazudta az elmúlt két és fél évet. Szijjártó Péter külügyminiszter szerint viszont a befogadásoknak és a kvóta elutasításának semmi köze egymáshoz. Közben Fideszes polgármesterek a kvóták és a Soros György által támogatott civil szervezetek elleni erősebb fellépésre szólították fel a kormányt.

Kiderült Bartha Zsolt egyik súlyos titka!

Emília teljesen véletlenül botlott bele a Rózsa tulajdonosába, akiről elég hamar kiderült, nagy bajban van.

Következő rész (2017. augusztus 09.)

Júlia aggódik, hogy mindig Miklós árnyéka marad. Kristóf kilép az álházasság színjátékából. Vajon sikerül-e Vilmoséknak segítséget hívniuk? Vajon ki fogadja be Juditot?

Lalinál új menyasszony van a láthatáron?

A fiú kelletlenül, de segít Alexának, így egy rövid időre befogadnak egy szökött menyasszonyt. Laller a kezdeti nehézségek után a legnagyobb csodálkozására igencsak jól megérteti magát Nikivel, még meg is vereti magát miatta...

RAGÁLYI ELEMÉR:

50 amatőr indult a különleges úszóversenyen, hogy támogassanak például egy beteg gyerekeket és szüleiket segítő Alapítványt, drogbetegek felépülését szolgáló központot, és közösségi programokat. Ragályi Elemér Kossuth- és Balázs Béla-díjas magyar operatőr is ott volt az indulók között.

Kína szerint Amerika hibája a menekült áradat

Az ENSZ adatai szerint már több mint négy millióan hagyták el Szíriát a polgárháború kezdete óta. Németország 800 ezer menekült befogadását vállalta, míg az USA összesen 300 menedékkérőt enged be. A kínai állam szerint Amerikának komolyabban részt kellene vállalnia a migránskérdésben. Mátraházi Tibor biztonságpolitikai szakértőnkkel erre kerestük a választ.

Helsinki Bizottság: Erdő Péter téved

Nem számít bűncselekménynek, ha valaki menekültet fogad be, ezt mondja a Magyar Helsinki Bizottság munkatársa. A szervezet szerint jogi nonszensz, amit Erdő Péter bíboros erről állít, aki csütörtökön azt mondta, azért nem fogadnak be menekülteket, mert akkor embercsempészést követnének el.

EU-csúcs: Magyarország kivételezett

Orbán Viktor szerint Magyarországnak egyetlen bevándorlót sem kell befogadnia, miután Bulgáriával együtt különleges bánásmódban részesül. A csütörtöki uniós csúcson a kvótarendszert elvetették, és úgy döntöttek, az országoknak önkéntes alapon kell átvenniük menedékkérőket Olaszországtól és Görögországtól. Orbán Viktor szerint Magyarország komoly sikert ért el azzal, hogy egyetlen bevándorlót sem kell befogadni.

Magyarország, mint „szabadon választott” haza

A projekt során elkészülő tíz, egyenként ötperces kisfilmben bevándorlók mesélnek arról, mit jelent neki magyarnak lenni.

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való